Διαφημίσεις

Ο κυριότερος εκφραστής της προκλητικής ρητορικής της Άγκυρας, απέναντι στην Ελλάδα, Γιγίτ Μπουλούτ, «χτύπησε» και πάλι, δηλώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μπήκαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα και κατέβασαν όλες τις σημαίες που τοποθετήθηκαν από τους τρεις νεαρούς σε πέντε βραχονησίδες.

Ο σύμβουλος του Ερντογάν ισχυρίστηκε δε ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί η μυστική επιχείρησή των Τούρκων και μάλιστα το βίντεο αυτό έχει σταλεί και στις ελληνικές αρχές.

Και οι προκλήσεις του Μπουλούτ δε σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ένας πόλεμος ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα θα ήταν ντροπιαστικός για τη χώρα του.

Θα ήταν, λέει σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας.

Πηγή πληροφοριών: Ant1news



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Σύμβουλος Ερντογάν: Μπήκαμε 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα και κατεβάσαμε τις σημαίες από τις βραχονησίδες – Υπάρχει βίντεο από την επιχείρηση”
  1. Ενας μαλακας δεν βρισκεται να του πει πως παραδεχεται μονος του οτι μπηκε μεσα στην Ελλαδα???????και να τον καταγγειλει για παρανομη εισοδο??????

  2. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή!
    Την ιστορία κάποιου Μεντερές την γνωρίζουν;;;
    Έρχεται η σειρά του Λωλοστεφανή!

  3. Μονοι τους λενε πως παρανόμησαν. Οταν λέει ….,μπηκαμε 55 χιλιόμετρα μεσα στην Ελλαδα…..τι εννοεί;;; Τι θέλει να πει ο ποιητής;;;; Πρώτον οτι παραβίασαν τα σύνορα μας και δεύτερον μονος του αναγνωρίζει πως τα νησιά αυτα ανηκουν στην Ελλαδα, οταν λέει πως επρεπε να μπουν 55 χιλιόμετρα μεσα στην Ελλαδα για να κατεβάσουν τις σημαίες. Τι αλλο θελουμε για να αρχίσουμε να φωνάζουμε;;; Γιατι δεν στρέφουμε τις μακακιες που τους ξεφεύγουν εναντιον τους;;; Μονοι τους μας δινουν τα οπλα να τους πολεμήσουμε και εμεις κανουμε πως δεν ακούμε, δεν καταλαβαίνουμε. Τοοοοσο βλακες ειμαστε η τοοοοσο προδοτες;;;; Παντως βλακες οι πολιτικοι μας δεν ειναι, αυτο ειναι σίγουρο και αποδεδειγμένο, αφου το συμφέρον τους το ξερουν πολυ καλα και το υπερασπίζονται ακομα και εις βαρος της Ελλαδας. Ααααρα, τι ειναι;;;;; Α ρε κρέμασμα που θελουν.

    1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ  .
      Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .
      ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
      ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ

      1. Γελοίος είσαι εσύ Τουρκόσπορε και αν “Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@” εσύ θα ξέρεις καλύτερα γιουσουφάκι (ειδικά για τα @@).

  4. Πάνε με νταβατζιλικι να κερδίσουν κατι..αν μπορούσαν θα κάνανε πόλεμο τόσα χρόνια..θα χάσουν περισσότερα ακόμα και την διάσπαση της χώρας τους..μπλοφαρουν μπας και πάρουν τίποτα αναίμακτα .. οικονομικά είναι διαλυμένη για αυτό πάει στο εκλογές

  5. Ρε καλόπαιδα;;; Ναι εσείς που ψαρεύετε στα σύνορα και με δυνατό “κρότο”. Την επόμενη φορά που θα βάλετε σημαία, έτσι για πλάκα “φτιάξτε την λίγο να κάνει κρότο”!!!!!!!

  6. τουτος σιγουρα ειναι στους 12 που εχουν στο στοχαστρο τους τα κομαντο της ομαδας υψηλης αστυνομευσης

  7. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ;;; (βίντεο)
    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ · 22 ΑΠΡ. 2018

    5/5 (16)

    Αν υποθέσουμε ότι έχουμε κάποιο «επεισόδιο» με την Τουρκία: Ο Ελληνικός στρατός φυσικά θα βρίσκεται στα σύνορα.

    Ποιος αστυνομικός νομίζεις θα επέμβει σε μια τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να σταματήσει ένα τέτοιο πλήθος(που θα είναι νηστικό επειδή έκλεισαν οι τράπεζες ή σταμάτησαν να τους χορηγούν επιδόματα ;

    Στην απίθανη περίπτωση που θα τολμήσει να επέμβει για να σε προστατεύσει και να σταματήσει το «πλιάτσικο», πόσο θα αντέξει πριν αποχωρήσει για να προστατεύσει τη ίδια την ζωή του;

    Τι θα κάνεις αν δεις έναν αντίστοιχο εξαγριωμένο ή πεινασμένο όχλο έξω από το σπίτι σου;;;

    http://nikosxeiladakis.gr/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3/

  8. Τ.Ερντογάν και οι λύκοι που τον περιτριγυρίζουν, έχουν εγκλωβιστεί σε μια πολιτική με υψηλού γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ρίσκου και πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά.Απο την μια τους λυπάμαι διότι έχουν αποφασίσει,οι μεγάλοι,τον τεμαχισμό της κάτι το οποίο είναι λυπηρό για όποιον λαό αποφασίζεται κάτι τέτοιο.Οι δικοί μας το γνωρίζουν αυτό και περιμένουν τα γεγονότα προσπαθώντας να μην της δώσουν δικαίωμα για θερμό επεισόδιο με υπαιτιότητα δική μας.Γι’αυτό τους βλέπετε να μην αντιδρούν όπως θα θέλαμε εμείς.Η Τουρκία φαινομενικά κερδίζει,στην πραγματικότητα είναι στο χείλος του γκρεμού και παλεύει να σωθεί.Το λάθος της είναι που στρέφεται συνεχώς εχθρικά προς τα εμάς με διεκδικήσεις που είναι να γελάς περιπλέκοντας τα πράγματα επικίνδυνα για όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek