Διαφημίσεις

Η Υποκρισία μας δεν έχει Όρια και δυστυχώς έχουμε χάσει κάθε μέτρο , το τι δεν ακούμε να λέγεται και να γράφεται σε διαδίκτυο ,τηλεοπτικές εκπομπές δεν περιγράφεται !

Τα έβαλαν όλοι με τα παιδιά που τόλμησαν να βάλουν σε Ελληνικό έδαφος το Σύμβολο της Ελλάδος την ελληνική Σημαία και επειδή οργίστηκε ο Τούρκος Πρωθυπουργός (έκ@ασαν όλοι μέντες !) …Τόσο που αναρωτιόμαστε αν ζούμε και σήμερα η Κυρά της Ρω θα την στήναμε και αυτήν στο Τοίχο;

Μετά το αρχικό μούδιασμα απο τις δηλώσεις των Τούρκων άρχισαν να γράφουν μπαρούφες οτι δεν πρέπει να προκαλούμε λέει τους Τούρκους και μάλιστα Απόστρατοι Στρατηγοί έγραψαν οτι λεει πιθανώς να υπάρχουν και ποινικές Ευθύνες !

Μάλιστα μας λέει οτι τις Σημαίες τις υπερασπίζονται με το αίμα τους …Όπως την υπερασπιστήκανε αυτοί στα Ίμια τότε που μπορούσαμε να στείλουμε το Τούρκικο Στόλο στον πάτο και τότε κάναμε πίσω ;

Τότε αυτοί Απόστρατοι δεν ήταν στην ενέργεια ; Τι έκαναν υπερασπίστηκαν με το κορμί τους την Σημαία ; Το ίδιο ακούστηκε και τότε στα Ίμια να μην αντιδράσουμε απο τους Κοντυλοφόρους που διαμορφώνουν γνώμη ,δεν αντιδράσαμε και που καταλήξαμε στην Υπό Τουρκική Κυριαρχία των Ιμίων σύμφωνα με τους Τούρκους και εμείς το παίζουμε ακόμη Ψύχραιμοι !

Όταν καθημερινά έχουμε Υπερπτήσεις των ανθρωποφάγων απο Τουρκικά Οπλισμένα F-16 και δεν αντιδρούμε τι κάνουμε αντίσταση; ή δεν σέρνουμε την πατρίδα σε Περιπέτειες ;

ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Πάνω απο τους Ανθρωποφάγους … την 30 Μαΐου του 2014 !!

Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, ο οποίος εισήλθε στις 14:46 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λέσβου και Χίου, πραγματοποίησε στις 15:11 υπέρπτηση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 2.800 πόδια (2 α/φ) και στα 10.000 πόδια (2 α/φ). Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:16.

Η νηφαλιότητα ,η ψυχραιμία και η κεκαλυμμένη δειλία μας έφεραν εδώ που φτάσαμε και αν δεν αντιδράσουμε δεν θα ξέρουμε που να πάμε !

Μην τα βάζετε με τους νέους μας γιατί αυτοί θα πολεμήσουν και όχι κάτι απόστρατοι Καραβάνες που κόπτονται μόνο για τις Περικοπές των Συντάξεων τους !

Σε λίγο θα μας πούνε το να Υψώνεις Σημαία σε Ελληνικό Έδαφος είναι …Κακούργημα αν Σήμερα ζούσε η Κυρά της Ρω θα την στήναμε στον Τοίχο ;

Πως έλεγε ο Γέρος του Μοριά : Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτε

ellinotourkika.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Απόστρατοι Καραβανάδες και Kοντυλοφόροι των Καφέ …Στήνουν στον Τοίχο τους νέους που ύψωσαν τη Σημαία ! (Αχ και να ζούσε η Κυρά της Ρω)”
  1. Εαν δεν ειναι προβοκατορες των τσιριζανελ,για να γινεται ντορος μπρος στα μεγαλα προβληματα της χωρας,ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ;
    Η ΚΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ”. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

  3. εχουν παραδωση τα παντα απο εποχη σιμητη αραων αβουρη απλα τροπου ψαχνουν τροπους να τα πασαρουν οπως αυτοι

  4. Η χούντα έγινε με τους συνταγματάρχες γιατί από εκεί και πάνω ήταν πουλημένοι και διαπλεκόμενοι και μόνο τότε ή Ελλάδα έχει αναπτύξει πάνω από 16 και γίναν όλες οι υποδομές τίς χώρας μας και ο Πούτιν σέ βαθμό έχει αντισυνταγματάρχης και έβαλε δικούς του και πήγε στην κορυφή την Ρωσία καταλάβατε κορούλες ενώ οι δημοκρατικοί θεσμοί βγάζουν τούς ανέργους και βολεμενους γκεκε

    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΜΟΥΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ. ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ…
      ΠΑΤΤΑΚΟΣΠΟΡΕ

  5. Και οι απόστρατοι στο κόλπο.Μήπως θέλουν να διορίσει τα παιδιά τους Ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Αν είχαν αυτά τα μυαλά από την Αρχαιότητα,ακόμα υπόδουλοι θάμασταν!

  6. Μένω στην Αθήνα λίγο έξω από το κέντρο και θέλω να υψώσω την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μου. Μήπως ξέρετε από πού πρέπει να ζητήσω άδεια ;;;; Μήπως από ΤΣΙΠΡΑ ;;; ΚΑΜΜΕΝΟ;;; ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ;;; ΦΙΛΗ;;; ΚΑΡΑΝΙΚΑ;;; ΕΡΝΤΟΓΑΝ ;;; ΜΠΙΝΑΛΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ;;; και τέλος πάντων από ποιον, από όλους αυτούς τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (όπως τους χαρακτήρισε ο Μ. Θεοδωράκης) που μας κυβερνούν;;;; Πάλι καλά δηλαδή που δε μένω κοντά σε καμία παραλία… να τη δουν τη σημαία άντρες σκάφους του Λιμενικού και άντε μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι Ελέφαντας. Δυστυχώς εκεί φθάσαμε, αν κι πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τον πάτο του βαρελιού. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  7. Πότε ἐπιτέλους θὰ καταλάβετε βρὲ , Ἕλληνες ὅτι ἡ Τουρκία ἐπ’οὐδενεῖ ἀποτελεῖ κίνδυνον διὰ τὴν Ἑλλάδα; Ὅλα αὐτὰ τὰ καραγκιοζηλίκια γίνονται μόνον καὶ μόνον διὰ νὰ παρασύρουν τοὺς ψοφοδεεῖς πολιτικοὺς τοὺς ἐκλεγέντας ἀπὸ ψοφοδεεῖς ψηφοφόρους εἰς τὸ τραπέζι τῶν συνομιλιῶν. Καὶ μέσω τῆς ὁδοῦ αὐτῆς νὰ μᾶς πάρουν καὶ τὰ σώβρακα. Πόλεμος πάντως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
    Συνεπῶς: Ὁ μόνος κίνδυνος διὰ τὴν Ἑλλάδα ἦσαν, εἶναι καὶ, προφανῶς, θὰ εἶναι οἱ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΥΔΕΙΣ ποτὲ ξένος, μὴ Ἕλλην, ἔβλαψε τὴν Ἑλλάδα εἰς τὴν πολιχιλιετῆ ἱστορίαν της εἰ μὴ μόνον οἱ Ἕλληνες. Ὁπότε μάθετε νὰ ψηφίζετε σωστά.

    1. Και ποιος είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα, η Ισπανία ή η Πορτογαλία ;;; Επίσης λες ότι δεν θα γίνει πόλεμος και μάλιστα το λες με σιγουριά… Ε, τότε τι να πω, εσύ αδικείσαι εδώ μέσα. Να πας για Αναλυτής στη CIA.

  8. Αφηστε τις φανφαρες γιατι δεν ξερετε τι σημαινει πολεμος. Ποτε δεν βγαινεις νικητης απο τα ορνεα που περιμενουν.
    Οταν η κυρα της Ρω σηκωνε την σημαια καθε μερα επι δεκαδες χρόνια δεν το εκανε για να βγαλει την μοστρα της στην τηλεόραση.
    Οταν υπαρχει προγηουμενο με τα ΙΜΙΑ και βλεπεις πως πανε να σε πουλήσουν ή να σε οδηγησουν τα αμερικανακια σε πολεμο για να διαχειρηστουν αυτοι την διενεξη δεν ριχνεις λαδι στην φωτιά.Για καθε ενεργεια που γινεται μετραει η στιγμη και οι συγκυρίες.Σε μια περιοχή που ηδη τριγυρω φλεγεται με ενα σωρο προβοκατσιες μονο ενας πανηλιθιος ριχνει βενζίνα στην φωτιά. Αν τον επαιρνε τον τυπο να πηγαινε να μεινει στο νησι μονιμα οχι να το παιζει τουριστας απο την Αθήνα.Το σκακι θελει μυαλο και οργανωνενο σχεδιο οχι ξεμπαρκες κραυγες, γιουργια και τους φαγαμε.

  9. ΕΙΔΑΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ .ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΏΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ … .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ .ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..
    Είναι δικό σου ότι μπορείς να κρατήσεις έχοντας την δύναμη και το θάρρος να αμυνθεις εναντίον του εχθρού για να το υπερασπιστείς ..
    Αλλιώς @@ https://youtu.be/lWXYdJSAIaw

    1. Γιατί, το 74 και το 87 είδες κάτι διαφορετικό, και μιλάς μόνο για 96 και μετά…?
      Αποτυχημένα ανδρείκελα οι περισσότεροι εξ’ αυτών, και όσοι δεν είναι, γιατί σίγουρα δεν είναι όλοι, χάνονται μέσα στη μάζα και το σύστημα.

  10. εμεις τους προκαλουμε ρε καραβανια ;; αιχμαλωτησατε ποτε εστω μια ψαροβαρκα τους ;; για αυτο μοκο εμεις οι ελληνες δεν εχουμε φοβο μεσα μας και δεν μπορουμε να ζουμε εγκλωβισμενοι μεσα στο δικο σας μυαλο που εχει μονο καλοπεραση – φοβο – και αχυρο … και στο κατω – κατω ειμαστε ο κυριαρχος λαος της ελλαδος οσους νομους και να ψηφισετε εσεις οι πουλημενοι … ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ … ΟΥΣΤ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΟΙ ..

  11. Να το δουμε κ απο την απέναντι πλευρά το θέμα πως θα το χειριζόταν η Τουρκικη κυβέρνηση, αν το ίδιο έπρατταν αντίστοιχα κάποιοι νέοι Τουρκοι κ εβαζαν την Τουρκικη σημαία σε Τουρκικη βραχονισίδα, αν υπήρχε. Θα πήγαιναν με συνοδεία ακταιωρου Τουρκικης κ οταν θα γύριζαν ο Ερντογάν θα τους έκανε Ηρωες….. ΕΔΩ ΟΙ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.. ΡΕ ΑΙΝΤΕ Γ@ΡΓ@ΛΗΘΕΙΤΕ…. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΡΕΕΕ… ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ Κ@Ρ@ΚΟΛΙΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

  12. ΛΕΒΕΝΤΕΣ με το πρωτο μπαμ μονοι μας θα μεινουμε. πολιτικοι ,χαρτογιακαδεσ την κοπανησαν. τα παιδια του πτωχου θα πολεμησουν, Πρωτα όμως θα παμε μια βολτα από το μεγαρο της δημοκρατιας.

  13. Συμφωνώ, Ότι Σωστό και Δίκαιο Είναι σε κάθε Ελληνικό Έδαφος να κυματίζει η Ελληνική Σημαία … αλλά κάτω από τις διαμορφωμένες συνθήκες, Είναι αναγκαίο η Ελληνική Σημαία να φυλάσσεται μη κλαπεί από τους Οχτρούς μας. Υπηρέτησα στο Έβρο όπου με την Ανατολή του Ηλίου, γινότανε Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας -Εθνικός Ύμνος που φυλαγόταν όλη την μέρα μέχρι την Δύση του Ήλιου που γινότανε Υποστολή της Ελληνική Σημαίας -Εθνικός Ύμνος — Όσοι προβαίνουν σε Έπαρση της Δοξασμένης Ελληνικής Σημαίας πρέπει να μεριμνούν, να εγκατασταθούν εκεί με εφόδια και όπλα για την φύλαξή της … από τους Οχτρούς μας ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek