Διαφημίσεις

Και επειδή είναι ο εχθρός που διεξάγει τη μάχη είναι αόρατος και δεν τον εντοπίζουμε στο οπτικό μας πεδίο και δεν τον αντιλαμβανόμαστε με τα αισθητήρια όργανά μας, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχει….υπάρχει και μάλιστα κάθε μέρα το πολύ κάθε εβδομάδα, έρχεται με τη μορφή μιας ειδήσεις για να μας επιβεβαιώσει την παρουσία του.

άλλωστε με το σκεπτικό ότι υπάρχει μόνο ότι βλέπω θα μπορούσαμε να να πούμε ότι και το πεδίο γύρω μας δεν υπάρχει…..
Για παράδειγμα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δεν το βλέπουμε στο οπτικό μας πεδίο, είναι αόρατο,αν και υπάρχει, είμαστε κάτω από του νόμους του και το εντοπίζουμε στα μηχανήματα που το μετράνε, όπως και τη βαρύτητα την αντιλαμβανόμαστε πολύ εύκολα εάν αφήσουμε ένα αντικείμενο από τον πέμπτο όροφο να πέσει κάτω.

Όπως έκανε μια 22χρονη κοπέλα χθες από το βόλο, έπεσε από τον τρίτο μιας πολυκατοικίας και η βαρύτητα σε συνδυασμό με τη σκέψη της, της στέρησαν τη ζωή.

Υπήρξε μια συνεργασία εδώ μεταξύ του φυσικού νόμου(που διέπει το matrix) και της σκέψης.

Η βαρύτητα σε σχέση με την σκέψη…….δεν θα έπεφτε εάν δεν έκανε αυτές τις σκέψεις ή ακόμη και να σκεφτόταν κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα σκοτωνόταν αν δεν υπήρχε βαρύτητα.

Δεν σημαίνει ότι η βαρύτητα είναι υπεύθυνη για το χαμό μας, για την ακρίβεια πολλές φορές λόγο απροσεξίας είναι, αλλά συνήθως η σκέψη είναι αυτή που μας παραδίδει στην αμερόληπτη λειτουργία της φυσικής διαδικασίας.

Επειδή ζούμε σε έναν κόσμο που διέπεται από φυσικούς νόμους, οι σκέψεις μπορεί να μας κοστίσουν την ίδια μας τη ζωή.

Ο κόσμος, το πεδίο προσφέρει χίλιους δυο τρόπους να κάνουμε κακό σε εμάς και στους γύρω μας, εφόσον δεν ζούμε σε ένα αποστειρωμένο, ελεγχόμενο και ακίνδυνο περιβάλλον.

Χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί στις 7 περίπου, σε διάρκεια 24 ωρών είχαμε 3 αυτοκτονίες παιδιών από 18-22 ετών.

2 κοπέλες, ένα αγόρι.

Ποια επιστήμη θα μας εξηγήσει τις τρεις σχεδόν ταυτόχρονες αυτοκτονίες νέων ανθρώπων, μέσα σε μια ημέρα, σε διαφορετικές περιοχές, στην ίδια χώρα;

Ακόμη καλύτερα, ποιος οργανισμός θα το αποτρέψει;

Σκέψου το λίγο, τρία παιδιά, σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος, σε διαφορετική απόσταση η μια πόλη από την άλλη, παιδιά δίχως να τα συνδέει κάτι μεταξύ τους, που στο ίδιο χρονικό διάστημα αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Η αυτοκτονία, η ενσάρκωση δηλαδή μιας κακής σκέψης στο πεδίο είναι αποτέλεσμα του προβλήματος που αντιμετωπίζω ή όταν γίνεται συγχρονισμένα όπως είδαμε χθες, υπάρχει μια άλλη συγκεκριμένη δύναμη/ενέργεια που επηρεάζει τον ήδη προβληματισμένο και τον πιο αδύναμο;

Δηλαδή κατά πόσο συνειδητή είναι η επιλογή των τριών παιδιών να αυτοκτονήσουν μέσα σε 24 ώρες σχεδόν ταυτόχρονα; Μήπως δεν ξεπήδησε η σκέψη τους συνειδητά αλλά ασυνείδητα, δηλαδή υπήρξε μια μορφή προγραμματισμού που συγχρονίστηκαν και κατά καιρούς συγχρονίζονται όσοι δίνουν τέλος στη ζωή τους;

Μήπως υπάρχουν και συγκεκριμένες ημέρες που ροές ενέργειας ή πληροφορίας αναρριχώνται στη σκέψη μας και την επηρεάζουν;

Είναι δυνατόν η πληροφορία του πεδίου ή η ροή ενέργειας να μπορεί να μεταλλαχθεί σε σκέψη;

Υπάρχει περίπτωση η σκέψη μας μέσα από ειδικά διαμορφωμένες κοινωνικές-οικογενειακές-φιλικές κλπ συνθήκες και νοήμων συμπτώσεις αρνητικών εξελίξεων στη ζωή μας να γίνονται πράξεις ή να επηρεάζουν τις αποφάσεις μας;

Και αν υπάρχει αυτή η ροή ενέργειας, αυτή η δύναμη προγραμματισμού, γιατί να θέλει να προγραμματίσει μέσα σε μια ημέρα 3 νέους ανθρώπους σε μια χώρα;Τι επιδιώκει;Τι θέλει να προκαλέσει στις 11 ημέρες πριν το Πάσχα που συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Αν “κάποιος” κατέχει το “know how” επιρροής της ανθρώπινης σκέψης και του συναισθήματος, είναι πιθανό να μπορεί να διαμορφώσει τον ψυχικό μας κόσμο κατά βούληση και αργότερα, δημιουργεί τις συνθήκες μέσα από τις πάντα συνειδητές μας επιλογές της υπερβολής(χρειάζεται και η συνεργασία μας σε κάτι τέτοιο) και δημιουργεί τον MindWar, διότι όπως βλέπουμε στην σημερινή θλιβερή είδηση, ο πόλεμος διεξάγετε σε πολλά μέτωπα, σε πολλές περιοχές αλλά και σε πολλά κράτη ταυτόχρονα.(MindWorldWar)

Δεν υπάρχει κάποιο όργανο που θα μετρήσει και θα πιστοποιήσει την παρουσία του κακού στο πεδίο μας, όπως γίνεται π.χ με τη βαρύτητα και τον μαγνητισμό……η δράση του κακού εντοπίζεται από τους κύκλους που κάνουν συγκεκριμένα φρακτάλ γεγονότων, από συμπτώσεις που «σκέφτονται», από την άτυχη στιγμή, από μια τραγωδία, από τον πόνο ενός πολέμου ή μιας τρομοκρατικής επίθεσης….

Είναι τεράστιο θέμα, απλά χθες και σήμερα είδαμε άλλη μια πραγματική μάχη του MWW3(mind world war III) και πως ο εχθρός της σκέψης μας έδρασε με θύματα 3 νέους ανθρώπους.

Όσο προχωράμε βαθύτερα στη ζούγκλα των εξελίξεων, τόσο θα μεγαλώνουν οι κίνδυνοι γύρω μας.

Οπότε δεν μπορούμε να αγνοούμε άλλο την ύπαρξη αυτού του πολέμου και την ταυτότητα αυτού που μας πολέμα την ώρα που δίπλα μας υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες και πόσο μάλλον προς τα που προετοιμάζεται αυτός ο πόλεμος του νου να οδηγήσει τον άνθρωπο…για άλλη μια φορά.

Αυτά βλέπει και ο γείτονας απέναντι και σκέφτεται…ας περιμένω, μην εισβάλλω ακόμη στην Ελλάδα, ‘άλλωστε αυτοί σιγά σιγά αποδεκατίζονται από μόνοι τους.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι μέσα στη χώρα μας, σε έναν ακήρυχτο και αθόρυβο πόλεμο που θύματα έχει νέα παιδιά

Για αυτό έφτιαξα μια ενότητα που έχει ουσία, όχι τα παράξενα και περίεργα που σου γράφω από αυτή τη στήλη, αλλά η ενότητα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ έχει πραγματική ουσία.

Δεν την ονόμασα έτσι τυχαία, ούτε την πρόσθεσα στο site απλά για να υπάρχει.

Επειδή στην ενότητα αυτή δεν γράφω εγώ αλλά άνθρωποι άξιοι, ικανοί, έμπειροι, αρμόδιοι επί πολλών θεμάτων, τους οποίους και εγώ διαβάζω και παρακολουθώ τους περισσότερους καιρό, αξίζει κάποιος να διαβάζει τα θέματα αυτά.
Είναι προτιμότερο και επωφελέστερο κατά τη γνώμη μου να διαβάζεις αυτή τη στήλη παρά αυτά που γράφω εδώ σε αυτή τη στήλη.

Είναι η σημαντικότερη ενότητα μέσα στο site και γίνετε προσπάθεια βήμα βήμα να χτιστεί γνώση που είναι απαραίτητη για τη συνέχεια, για το μέλλον, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που μας περιμένουν, διότι θα πρέπει να φτιάξουμε τον κόσμο πάλι από την αρχή, να ανακαινίσουμε την κοινωνία με πνευματικά υλικά που δεν φθείρονται… ούτε φθείρουν.

Προσωπικά, παρουσιάζω μερικά στοιχεία από τον τρόπο δράσης του κακού στο χώρο και στο χρόνο, όπως και μερικοί άλλοι… αλλά το ζήτημα δεν είναι να διαφημίζουμε το κακό(τον εχθρό δηλαδή και τον τρόπο δράσης του) απλά να γνωρίσουμε τις παγίδες του και να στραφούμε και να γνωρίσουμε το καλό, την άμυνά μας διότι τα χρονικά πλαίσια στενεύουν.

Στην ενότητα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ παρουσιάζεται αυτή η αθόρυβη εργασία των ανθρώπων που αντιμετώπισαν το πεδίο και που οι εμπειρίες τους και οι συμβουλές τους μας εξοπλίζουν ασυνείδητα αρχικά και αργότερα συνειδητά μέσα σε αυτόν τον πόλεμο του μυαλού, ώστε στα δύσκολα της ζωής μας (όποια και αν είναι αυτά) να μην κάνουμε την χειρότερη δυνατή επιλογή.

Πρέπει με νύχια και με δόντια να προσέξουμε τα νέα παιδιά, διότι και η νέα γενιά των ημερών μας είναι εκτεθειμένη στους κινδύνους του σύγχρονου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μάχης και τέτοιες ημέρες σαν την χθεσινή μας παρουσιάζει το πόσο ευάλωτη και άρρωστη έχει φτάσει να είναι η κοινωνία μας.

3/10/2018 04:38:00 Μ.Μ.

Rick.

ministryoftruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Mind World War III- Ο Ακήρυχτος Πόλεμος Του Μυαλού”
  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ…. ΟΠΩΣ π.χ…… Η ΜΙΤ ….. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο …. ΕΡΝΤΟΓΑΝ…!!!!

    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
    ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ,
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ
    ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ….. Α.Ν.Ε.Λ. ΘΑ ΤΟ «ΠΑΙΞΟΥΝ» «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
    ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
    ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ»
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΄ΝΑΤΟ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ,
    ΑΛΛΑ Η ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΧΙ «ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ» ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
    ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ή ΟΧΙ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΦΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΝΤΙ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗ» ΝΑΤΟΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΄ΝΑΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ,
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ..

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ,
    ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ: «ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ»
    ΔΗΛΑΔΗ:
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ,
    ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ…. ΟΠΩΣ π.χ…… Η ΜΙΤ ….. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο …. ΕΡΝΤΟΓΑΝ…!!!!

    ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
    ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΦΟΥ «ΤΡΩΕΙ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ «ΡΕΖΟΥΜΕ»….

    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    «ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ … Ο Υ Δ Ε Μ Ι Α …. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ «ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ Π Ο Τ Ε ….
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ….. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;

    ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ «ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ» ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
    Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΚΕΠΑΣΕΙ»
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ

    Ιωάννης Λαμπρόπουλος
    συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
    giannis_lampropoulos@yahoo.com

    Πηγή

  2. όταν ο άλλος είναι ευάλωτος , εύκολα χρησιμοποιείται.
    Το θέμα είναι ότι ξεχνά , και επηρεάζεται χωρίς να αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται. Ειδικά όταν οι αδυναμίες τους , δεν μπορούν να τις ξεπεράσουν , απόγνωση . Παιχνίδι του μυαλού θα το ονόμαζα , εάν υπήρχε.
    Κρίμα στα νέα παιδιά που δεν έχουν αντιστάσεις και θ΄έλω για ζωή.
    ο τίτλος σου , παρά είναι ταυτόσημος με την πραγματικότητα που ζούμε. Αλλά ποιο πολύ εικονικός είναι γιατί ο εικονικός τον επεξεργάζεσαι και τον κατευθύνεις όπως θές ε΄συ.
    ΗΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *