Διαφημίσεις

Εχουμε ξεκινήσει ενα Πανελαδικο Κάλεσμα για Πολυσυμμετοχικη Γεωργία-Κτηνοτροφία και προστασία ..και παμε ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ καλα !

Ηδη οι ομαδες ανα την Ελλαδα ετοιμάζονται για να θυμηθουν ξανα την ενωση – δυναμη (σθένος) που δημιουργει η σχέση σε κοινο στοχο και σκοπο ..!

Σας εγραψα τα ωφελη και τις αναγκες για αυτη την προσπαθεια και σας ειπα ακομα οτι τα πιο σημαντικα στοιχεια που θα εχουμε σαν “καρποφορια” θα προκυψουν μετα απο την ενωση της καθε ομαδας και δεν ειναι ικανα να προσδιοριστουν με λεξεις πριν αυτο γινει πραξη !!

Ενας φίλος σημερα μου εστειλε αυτο το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο ενθυμησης …που σας καλω ολους να δειτε και να ακουσετε με τεραστια προσοχη !!!…. Βοηθηστε τους Ελληνες που βρικσονται σε ΛΗΘΗ να θυμηθουν και πειτε σε ολους να δουν αυτο το βιντεο και να περασουν σε αμεση πραξη στο καλεσμα Πολυσυμμετοχικης Γεωργίας-Κτηνοτροφίας και προστασίας

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑς ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑς ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ..ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ https://www.facebook.com/groups/221995478382766/

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Σε αντισταση στα σημάδια των καιρών ..ας μάθουμε την Α-ληθεια ΠΕΡΙ «ΑΡΕΙΑΣ» ΦΥΛΗΣ…”
  1. Areianoi ολοι τους απο αφγανισταν πακισταν ουζμπεκισταν τουρκμενισταν καζακσταν και δυο τρεις ”’μικρες”’ περιοχες ακομη. ΑΥΤΟΙ ΑΤΟΦΙΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ.

  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ Γ@Μ@ΣΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ “ΕΠΑΡΣΗ” (ΜΗ ΧΕ….)

  3. Πολυ επιμορφωτικα οσα λεει ο κυριος.Μου αρεσε. Ομως καποια στιγμη σταματησε το βιντεο ξαφνικα χωρις να εχει τελειωσει τις αποψεις του.

  4. Εχουν βαλθεί εκεί στο ΚΙΣ να μας πείσουν οτι καταγόμαστε απο την Σου-Μεριά. Η Ουρ ήταν πρωτεύουσα της Σουμεριακής δυναστείας των ΟΥΡ. Ηταν η ΑΡ ΤΩΝ ΟΥΡ…η γη τους. Ηταν Αρουραίοι….και έτσι πάντα θα τρυπώνουν σε ξένα χωράφια….Η Μυθωδία ταξίδεψε στον ΑΡΗ πάντως!!! Μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξουμε ΓΗ …..?????Αυτό άλλωστε κάνουμε με την πολυσυμμετοχική καλλιέργεια……διαλέγουμε γη!! Δεν μας είπε σε ποιόν ΟΙΚΟ ανήκει ο Κύριος της ….

    1. να συμπληρώσω…διαλέγουμε ευ-φορη γη για να σπείρουμε αγνούς σπόρους, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

  5. Από λύκους καταγόμαστε, μάς μπόλιασαν από μακρινό γαλαξία κ θά επιστρέψουν μετά από μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια… όλα τα άλλα είναι κρυφτό κυνηγητό κ κολοκυθιά για να περνά ο άχρονος χρόνος

  6. ΚΑΙ “ΑΡ-ΓΥΡΟΣ” ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΑΡΟΥΡΑΣ. “ΑΡΑ” [ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΕΥΧΗ – ΚΑΛΗ ΑΡΑ – ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΔΕ ΚΑΚΗ ΕΥΧΗ-ΚΑΤΑΡΑ…. ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΧΩΜΑ [ΤΗΣ ΑΡΟΥΡΑΣ] ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ… [ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ]….
    ΑΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΣ [ΘΑΛΑΣΣΑ]. ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ.

    1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ… ΠΕΤΑΩ ΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤ-ΑΡΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ…..
      ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ, ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΡΙΞΕΙΣ ΑΛΑΤΙ [ΕΚ ΤΗΣ ΑΛΟΣ] ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ [ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ] ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;
      ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *