19:00 - 27/03/2018

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΘΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Διαφημίσεις

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ;

Η Ελλάς στα χέρια του αντίχριστου πνεύματος! Ποιος θα τολμούσε να πει στον Ιησού μας τον Χριστό πως το άγιο αίμα Του και το άγιο σώμα Του νικήθηκε από κάποιον σατανά; …φυσικά ο ιερέας του αντιχρίστου, που θεάζει την ανθρωπιά του ανθρώπου με σατανάδες και μαύρες κακίες!

Ποιος σου μίλησε για σατανά Έλληνα; Ποιος σου είπε πως σου έκαναν μάγια; Αυτός είναι και ο διαβάλλων διάβολος, που με τον λόγο του σε πλάνεψε! Και πες μου τώρα… όταν είσαι Ορθόδοξος χριστιανός μα σου είπαν ότι ο Χριστός είναι κάτι άλλο από εσένα της Χριστότητας της φύσης της Ανθρωπιάς σου, τότε ποιος είναι ο κατήγορος των ανθρώπων; Κι ενώ είναι ο άνθρωπος τον Χριστό βαπτισμένος, στην ουσία είναι και αιρετικός χωρίς να το βλέπει ενώπιον του Λόγου του Χριστού και Θεού μας.

Από το γλωσσάριο της Καινής Διαθήκης, Ιερά Έκδοση Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου, Άγιον Όρος, στοιχειοθεσία Πατριαρχικού Κειμένου εκδόσεως 1904, διαβάζουμε τα εξής:

Ποιες να είναι άραγε οι διδασκαλίες της αιρέσεως; Γιατί παπάδες λέτε στον κόσμο ότι μπαίνει ο διάβολος μέσα του και τον κάνετε ψυχασθενή; Γιατί δεν του λέτε ότι είναι εικόνα και ομοίωση Θεού, τέκνο του Υψίστου κι ό,τι πιστεύει αυτό και γίνεται;

*********

Όποιος Χριστόν βαφτίσθηκε, Υιός Θεού Φωτεινού νου μέσα στον Άγιο Ναό χρίστηκε, στο σώμα και στο πνεύμα Αυτού Ουράνιος Έλλην. Το ιερό Βάπτισμα των Ελλήνων Ορθοδόξων είναι: το καλωσόρισμα της αγκαλιάς του Υψίστου ημών Θεού μέσα στην Θέωση του στο Φως του Α και του Ω· Χριστός.

Η Λέξη Θεός είναι ομοούσια της λέξης Αγάπη. Η λέξη ανθρωπιά είναι ένα με την συμπόνια και την αγάπη του Ιησού Χριστού. Όποιος γνώρισε τον Λόγο Χριστό γνώρισε την αγάπη, γνώρισε την ανθρωπιά και αγαπά. Όχι για να τον αγαπάνε, γιατί είναι Αγάπη και όταν είσαι Αγάπη αγαπάς τα πάντα. Διότι η Αγάπη είναι τα πάντα στο μέσα και το έξω στο παντού της σκέψης. Και Αγάπη εστί Θεός. Και Χριστός η ανθρωπιά Του.

https://youtu.be/E9x2Slbd4Ck

SOCRATESNIOS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ο άνθρωπος είναι εικόνα Του Θεού αλλά για την ομοίωση δίνουμε ο καθένας τον αγώνα του. Αυτός είναι ο σκοπός μας, η ομοίωση, μακάρι να μας ενδυναμώνει πνευματικά και σωματικά Ο Πανάγαθος Θεός και να αξιωθούμε αυτής της Θείας Χάρις Του!

  2. https://www.sakketosaggelos.gr/Article/3842/
    http://antiairetikos.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html

    Nα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην λέμε το κοντό και το μακρύ μας.
    Socratesnie στο ξαναείπα.
    Ξεκόλλα με τους παπάδες και τα σχετικά.
    Ο Μέγας Βασίλειος, ο Ιερός Χρυσόστομος και όλοι οι πατέρες της εκκλησίας τί ήταν βλάκες; Πού τα διαβάζεις αυτά που λές και πού τα στηρίζεις;
    Έχεις κολλήσει…προσοχή.

    • ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ.

    • δες τα βιντεακια φιλε μου καλε και θα καταλαβεις γιατι ο ιωαννης τους δειχνει και επισιμαινει με πονο ψυχης το τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι !!! ειναι σωστα αυτα που πρατουν οι πατερς της εκλησσιας μας ??? με ερετικους με μουσουλμανους με μασονια και τετια ?? αυτα κατεστρεψαν την ελλαδα μαζι με τους κυβερνοντες !! η εκλησια επρεπε ναχει αλο ρολο οχι αυτον πουεχει τωρα και σιωπα στα δινα της ελλαδος 🙁

      https://www.youtube.com/watch?v=k96vmLAfGos

  3. ιωαννη μακαρι πριν συμβουν τα ασχημα εσυ να εισουν κυβερνιτης και με τον λογο σου να εφερνες του χριστου τους αγιους νομους για μιαν ελλαδα γεματη φως οπως της πρεπει !! μην αργεις !! αυτοι πουδεσε πιστευουν προβλημα τουςας παν σαλην χωρα να ζησουν !! ατομα τυφλα και νεκρα απο ψυχη δε μπορουν να κατεχουν τα δωρα του θεου !! μακαρι να αλαζε αυτο και να πιστευαν τοτε η ευτιχια θαταν η ανταμιβη του θεου για αυτουν που τον πιστεψαν !! εσυ εισαι ο λογος και οι ανθωποι που ζητουν την λυτρωση της πατριδας πραγματικα θαυματα θα κανουν κυβερνοντας την χωρα με πρωτη εγνια την δικαιοσινη τις εντολες του μονου αρχιεπισκοπου τον χριστο !! αυτος ειναι ο αρχιεπισκοπος!! η εκλησσια ειναι αυτη που πρεπει να το κανει !! μα μεσα σαυτην μασονοι νεοταξητες ειναι !! την εχσουν την εκλισσια χορισει σε ερεσεις και σχισματα κι την καταστρεψανε !! αυτοι πρεπει να φυγουν απ εκει !! ο λαος πρεπει να αφιπνιστει !!! αξιοι γερονταδες να αναλαβουν τα ινια και η ελλαδα να βγει στο φως !! φτανει πια με τον εγοισμο καποιον και των μασονων που κυμιζουν τον λαο !! η σαπια γνοση της γης δε εχει σχεση μαυτη του ουρανου !! αυτο αν γνοριζε ο κοσμος θαταν πολυ αλιοςτα πραγματα !! μα που ??????? επυθεση μονον κι νεοταξισμος παντου χωμενος !! που να τολμισεις να πεις κατι ??? το λογικο το κανανε τρελο και το παραλογο σωστο !! ντροπη μας !! δε μιλαμε ειμαστε συνενοχοι τελος !!!!

  4. giorgos1962real. 03/27/2018 @ 10:44 ΜΜ

    Ειδα το ανωθεν βιντεο με τον γεροντα Ιωαννη..Να πω οτι εχει δικιο?Οτι εχει αδικο?Ειδα και σε προηγουμενες αναρτησεις ,την θλιβεροτατη προσωπικη του ιστορια,οιχτρη παιδικη ηλικια ,απωλεια της οικογενειας του,προσωπικα εγω δεν θα αντεχα τοσο πονο..Μακαρι ο διδασκαλος του να ειναι της ταξεως Μελχισεδεκ!Απο την αλλη η εκκλησια εκπροσωπειτε απο τελειως αναξιους ιερεις κιναιδους ,ριψασπιδες,ειναι η τελεια απεικονηση αυτου που ειχε πει ο Αιτωλος ο Κοσμας ,οτι οι κληρικοι των εσχατων χρονων ,θα ειναι οι χειροτεροι και ασεβεστεροι ολων!Μιλανε υποκριτικα απο αμβωνος με μπομφωδες λογο κυβδυλο για την αγαπη του Χριστου,και το βραδυ βγαζουν τα ματια τους με καθε ειδους ανωμαλια..Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις..Εκει που διαφωνω με τον γεροντα ειναι στο Θεμα των δαιμονικων φαινομενων,αν διαφωνω..Προσωπικα απο μικρο παιδι ειχα διαφορες εμπειριες ,που με ωθησε σε μεγαλυτερη ηλικια ,να ασχοληθω με παραψυχολογια αποκρυφισμο,UFOλογια,εξωγηινολογια..Να πω οτι σε ηλικια 12ετων ,ηρθα σε επαφη με την υπεροντοτητα του εωςφορου??Θα με πιστεψετε??Μαλλον οχι ..Μεσω της τεχνικης διαλογισμου θιβετιανων μοναχων τεχνικης ωΜΜΜ…Πραγματα δαιμονικα που δεν τα συνιστω σε κανενα!Και δεν ξερω κατα ποσο θα βγητε ζωντανοι μετα απο μια τετοια εμπειρια!Ισως να με εσωσε η παιδικη αθωοτητα ,και το Πατερ ημων που ειπα την τελευταια στιγμη!Καταλυτικη ηταν η γνωριμια μου με τον Πατερ Παισιο οσο ηταν εν ζωη αλλα και μετα θανατον μετα απο μεγαλο προσωπικο Θαυμα με την κορη την οποια εσωσε απο τυφωειδη σαλμονελα ,και βεβαιο θανατο!Ειχα τεραστια βιβλιοθηκη με τα προαναφερθεντα θεματα..Τα πεταξα ολα!!Καπου λυτρωθηκα ,καπου τα κλαιω με μαυρο δακρυ..Οταν εχεις μεσα σου το μικροβιο της ερευνας και της περιεργειας δεν φευγει με τιποτα!Ο δασκαλος σου πρεπει να ειναι της ταξεως Μελχισεδεκ..Που τοχω ακουσει!!Που τοχω ακουσει!!

  5. , θα ερθει καιρος που θα εχουμε ελαχιστη τροφη, διακοπες στις
    επικοινωνιες μεταξυ μας, πολλες διακοπες στο ηλεκτρικο ρευμα και πολυ δυσκολη προσβαση σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη. να μην φοβόμαστε γιατί ο Κύριος θα μας φροντήσει αν φυσικά έχουμε πίστη και τον ζητήσουμε με την προσευχή μας!
    Θα γινουν ολα αυτα εκει κοντα στα αναμενομενα και πολυ ασχημα
    γεγονοτα που οπως φαινεται πλεον δεν θα τα αποφυγουμε. Μην με ρωτας ποτε ακριβως θα γινουν, ανα πασα στιγμη πλεον ειναι επικινδυνο να ξεκινησουν. Τωρα πλεον ειμαστε στην κοψη του ξυραφιου. Μετανοια δεν εχουμε, προσευχη λιγη, πως να επεμβει ο Κυριος για αναβολες η αποφυγη αυτων των γεγονοτων χωρις να Του το ζητησουμε; Απο εμας περιμενει το καλεσμα ο Κυριος, ειμαστε αυτεξουσιοι, ελευθεροι να επιλεξουμε το καλο η το κακο, αν θελουμε την Θεια επεμβαση η αν θελουμε να πορευτουμε μονοι μας οπως πορευομαστε. Ο διαβολος δεν μας ρωταει, αν βρει προσφορο εδαφος ανακατευει την ζωη μας κατα τα θεληματα του. Κι εμεις οσο κανουμε τα θεληματα του ζωντας αμαρτωλο κι αμετανοητο βιο θα συνεχισουμε να υποφερουμε. Αυτα να τα ακουει ο κοσμος, δεν ειναι λογια του αερα, θα τα βιωσουμε πολυ συντομα! Δωσαμε και συνεχιζουμε να δινουμε δικαιωμα στον διαβολο κι αυτος βεβαια κανει την ζωη μας κολαση! Ας σηκώσουμε τα χέρια ψηλά σε προσευχή για να αποφύγουμε όλα
    τα δεινά!!! Ποτέ δεν είναι αργά… Και το τελευταίο λεπτό ο Θεός μας ακούει όπως άκουσε το Ληστή επάνω στο σταυρό. αρκεί να έχουμε ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ
    ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!! ΟΛΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…ΤΙΠΟΤΕ.

    ΤΟΣΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ , ΤΟΣΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ
    ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

  6. ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ. ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ; ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ; ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ
    ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ
    ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ; ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΡΕΙΣ Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ; ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!

    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    *Μονο ο Θεος γνωριζει τον τροπο, και πολλοι αλλοι πατερες μιλησαν γι αυτην την ιδιοτητα να αποκαλυπτει ο Κυριος στους ανθρωπους πραγματα που με τις πεντε αισθησεις μας δεν ειναι δυνατον να αντιληφθουμε. Βλεπουμε στον βιο του π. Πορφυριου και π. Παισιου πολλα τετοια περιστατικα. Ετσι μας λεγανε οι πατερες αυτοι οτι μονο με τον πνευματικο τροπο αυτα γινονται
    αντιληπτα στον νου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*