Διαφημίσεις

Θα ηθελα να μοιραστω με τους αναγνωστες ενα περιστατικο που βιωσα χθες στο μετρο των Αθηνων ,συγκεκριμενα στο σταθμο Αμπελοκηποι.

Πριν περιπου 10 μερες παρελαβα ενα μενταγιον οργονιτη black night. Γνωριζα το θεμα των οργονιτων εδω και 4 χρονια και οπως παντα επιφυλακτικος αλλα παντα με ανοιχτο μυαλο εψαχνα και διαβαζα γνωμες για την χρηση τους την δομη τους τα ασχημα αρθρα τα καλα αρθρα και οτιδηποτε μπορουσα να βρω στο διαδικτυο και οχι μονο . Διαβασα επισης και καθε αρθρο που ειχε σχεση με το αποτελεσμα της δρασης του, απο γνωστο σαιτ οπου για χρονια ανεβαζε αρθρα για ¨θεωριες¨ που με το ανοιχτο μυαλο που λεγαμε και με μια κριτικη σκεψη μπορουσες να σταχυολογησεις αν εστεκαν η οχι (μπορει να εχει πολυ διαβασμα και ψαξιμο αλλα στο τελος αξιζει και μενεις εκπληκτος) αυτες οι θεωριες…..

Επισης εκατσα και εργαστηκα και πανω στις ασχημες κριτικες ( οτι χανεις ενεργεια .οτι αποθηκευει την δικη σου και την μαζευουν αλλομορφοι, οτι μπορει να ειναι και ενα δικτυο των επικυριαρχων και αλλα πολλα) οπου και αυτες σταχυολογηθηκαν και ερευνηθηκαν….

Για να μη ζαλιζω, το εψαξα απο παντου, συσκευθηκα με τον ευαυτο μου, ξαναρωτησα το ενστικτο μου και τον πηρα…

Τις πρωτες 9 μερες δεν υπηρχε καμια μα καμια διαφορα στην ζωη μου , αλλα δεν υπηρχε και επιδεινωση… μιλησα με φιλους γνωστες που τον ειχαν και αφησα τις μερες να κυλανε εφοσον ειχα καποια στοιχεια του χαρακτηρα μου που μπορει και να ηταν ιδια με αυτα που ενισχυε ο black night και γενικα η υποσταση μου δεν ειναι ευαισθητη σε ενεργειες … κοινως ειμαι νταμαρι ( καλως ή κακως)

Την 10η μερα και ενω φιλος, μου ελεγε σε συζητηση οτι δεν γινεται ,ακομα και στατιστικα κατι θα σου συμβει… το απογευμα σχολαω και κατεβαινω στις αποβαθρες για να επιβιβαστω στον συρμο του μετρο. Στεκομαι πια στην μεση  του ολικου μηκους της αποβαθρας περιμενοντας και χαζευοντας τον κοσμο να ερχεται προς το μερος μου απο την εισοδο που ειχα μπει και εγω …

Ξαφνικα μεσα στο πληθος διακρινω εναν ανδρα να φρεναρει 5 μετρα πριν εμενα και ταυτοχρονα να σηκωνει το χερι του προς το μετωπο του, οπως κανουμε οταν θυμασαι κατι και σουφρωνεις και τα χειλια μαζι … και κανει ΜΕΤΑΒΟΛΗ και παλι πισω…. κατι θα ξεχασε σκεφτομαι….. παρατηρω ομως οτι δεν φευγει αλλα παει και καθεται 15-20 μετρα παρακατω….

Κατευθειαν βαρα συναγερμος στο κεφαλι μου και λεω ..ηρθε η ωρα για πειραμα.

Περπατω προς το μερος του πολυ χαλαρα και φυσιολογικα και καθομαι απο πισω του στα 2 μετρα. Σε 2 δευτερα ξαναφευγει και παει πιο κατω αλλα 5 μετρα, και παλι με το ιδιο ρυθμο χωρις να τον κοιταω τον πλησιαζω και παλι το ιδιο….. για να μην πλατιαζω εγινε 4 φορες αυτο και την τελευταια κατεληξε ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που καθομουν οταν με πρωτοαντικρησε… δεν τον πλησιασα και εκατσα στο καθισμα λιγο πιο μακρυα του ,(χωρις να με βλεπει αφου ειχα κατσει πισω απο ορθιο ανθρωπο)

Ειχα αποφασισει να μπω τελευταια στιγμη στο ιδιο βαγονι μαζι του , οπως και εγινε. Τωρα πια τον ειχα σχεδον διπλα μου αφου μας χωριζε μια γυναικα , Ηταν κοντα στα 55 με κουστουμι σαν τραπεζικος υπαλληλος , το δερμα του ηταν ψιλοταλαιπωρημενο σαν να ειχε ακμη μικρος και το χρωμα της επιδερμιδας ηταν σαν καβουρδισμενο φυστικι (μελαμψος) και το βλεμμα του ηταν σαν του ¨Λουκα¨της 17Ν .

Τρεις στασεις συταξιδεψαμε , σε ολη την διαδρομη εκανε μορφασμους δυσφοριας  κλεινοντας τα ματια μαζι με φουσκωμα των μαγουλων και μορφασμους σαν να εχεις καουρες στο στομαχι (εχω.. για αυτο ξερω πως ειναι)  Δεν τον κοιτουσα καταματα επιτηδες για να του δωσω την εντυπωση οτι δεν εχω καταλαβει τιποτα, αλλα τον εβλεπα οσο μπορουσα με την περιφεριακη μου οραση…. και περαστες ματιες… Δυο φορες με κοιταξε φευγαλεα και πριν κατεβει στο Συνταγμα γυρισα και τον κοιταξα …και με κοιταξε και αυτος σαν να το περιμενε.. Η ματια μας ηταν διαρκειας 3-4 δευτερα … και απο τον χρονο καταλαβαινετε οτι μονο τυχαια δεν ηταν .

Τα ματια του ξεβαμμενα πρασινα και η κόρη του ματιου του ειχε γινει σαν το κεφαλι  της καρφιτσας, σε αντιθεση με ΟΛΩΝ των υπολοιπων που λογο φωτισμου μεσα στο βαγονι η κόρη ειχε περιπου την μιση εκταση του εσω ματιου…..

 

Δεν ειμαι αιθεροβαμων και γενικα ειμαι δυσπιστος, με πολυ αυτοπειθαρχια και απιστος Θωμας αλλα μπορω να διαβεβαιωσω οτι ο τυπος αντικειμενικα με απεφευγε σαν τον διαολο απο το λιβανι ….

Σιγουρα θα τον ξανασυναντησω……

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Διαβαστε ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ BLACK KNIGHT https://katohika.gr/isxirotero-mentagion-orgonitis-tou-kosmou-pendant-black-knight/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Sun Tzu

57 σχόλια στο “Black Night Hunter”
    1. δεν ειμαι και τοσο μακρυα οσο εσυ , ωστε να κριτικαρω και να κολλαω την ταμπελα του παπαρα σε οποιον μου κατεβει… μη κρινεις για να μη κριθεις

      1. Κοίτα να βρεις το φως του Χριστού άλλιως τζάμπα γεννηθηκες κ τζαμπα περιδιαβαινεις στη γη. Αυτο ισχυει κ για μενα κ για ολους βεβαια. Μη γρσφεις τζάμπα χιλιόμετρα νομίζοντας ότι κάτι κάνεις. Το χρόνο σου σπαταλας κ είναι πολιτικός κ λίγος. Εδώ κοτζάμ Παισιος έλεγε έχω δει 250 ορασεις ενορασεις .ενυπνια και μόνο τα δύο ήταν από το Θεό τα άλλα ήταν πλάνες του διαβόλου.

        1. εισαι λιγο αντινοηση και κριμα το ΕΛΛΑΣ που εχεις για ονομα …ουτε ειπα οτι ειμαι ο παισιος ουτε οτι ειδα πνευματα ..οτι ναναι γραφεις γιατι μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου… και παλι κρινεις και παλι δημιουργεις εντυπωσεις και εγω γουσταρω να σπαταλω χιλιομετρα γραψιματος …..αλλα λεω αληθειες που εζησα και οχι οτι μου ειπαν η ακουσα… οσο για το τσαμπα γεννηθηκες …..καταλαβαινω κατα ποσο το κεφαλι σου το εχεις για να σκεφτεται

  1. ” το δερμα του ηταν ψιλοταλαιπωρημενο σαν να ειχε ακμη μικρος και το χρωμα της επιδερμιδας ηταν σαν καβουρδισμενο φυστικι (μελαμψος) και το βλεμμα του ηταν σαν του ¨Λουκα¨της 17Ν και η κόρη του ματιου του ειχε γινει σαν το κεφαλι της καρφιτσας” η ακμη το χρωμα του χαλκου στο δερμα και το ματι καρφιτσα οτι το παλουκαρι σου ειναι στανταρ ηρωινομανης με οτι αυτο συνεπάγεται

    1. Νεμεσικος δεν ειμαι τυφλος και εχω μεγαλωσει σε πολη με πολυ πρεζα και εχω χασει και φιλους μου …. και δεν ζω σε γυαλα και λογο δουλειας το ματι μου κοβει ….. αν δεν σου αρεσουν αληθειες , μαλλον σε λαθος σαιτ εισαι…. και ο τυπος ηταν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

      1. το οτι είναι τραπεζικός σημαινει οτι δεν πίνει πρεζα;; απο εκει και περα ειναι ποιο πιθανο ο τραπεζικος που πινει πρεζα να εναι σε καταληψια, για σκεψου το

        1. τωρα τα λες καλα….. γιατι και πρεζακιας να ηταν που ΔΕΝ ηταν …η συμπεριφορα του ηταν τουλαχιστον περιεργη

      1. ένας απλός συνδυασμός ήταν..
        ο τίτλος δεν είχε κανέναν πρόβλημα. Απλά οι μνήμες ξυπνούν και ξεδιπλώνονται..
        μία λέξη αντιστοιχεί συχνά σε πολλές..
        ΗΡΩ

  2. Αγαπητέ φίλε ειναι ακριβώς όπως τα λες και το έχω διαπίστωσή και εγώ με το μενταγιόν οργονίτη τον οποίο και έχω φέρει από την Ν Αφρική και την επίθεση που δέχτηκα στο μετρό από ένα αλλόφρονα τύπο… Και μια δεύτερη στον ηλεκτρικό στο Μαρούσι, μου είπε μια να το βγάλω, για της κάνει κακό…

  3. Εγώ φορούσα ένα χρόνο το Black Knight και δεν διαπίστωσα κάτι… Μόνο ότι δεν ένιωσα ματιασμενος όταν το φορούσα.

    1. λοιπον επειδη εισαι και εσυ καΙ ο ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ σου ειπε κανεις οτι δεν φοραω σταυρο η δεν εχω κομποσχοινι πανω μου? ξερεις να ειμαι χριστιανος η οχι σου εχουν απαντησει πολυ ψευτες επι τοπου ? με εχεις δει να γραφω πολλες φορες στα κατοχικα …. αν η γνωση που ξερεις η ολα οσα εχεις στο κεφαλι σου ειν αι ψεμα το ξερεις ? ψαχνεσαι η αφηνεσαι στο οπου ναναι? αν σου πω οτι 11 χρονων στην μεγαλυτερη γιορτη της ορθοδοξιας κρατωντας εξαπτερυγο παραλιγο να μεινω τυφλος απο φωτοβολιδα τι θα ελεγες? θα κοροιδευες ακομα μωρη λινατσα? και παρολο αυτα παλι τον πιστευω το Χριστο αλλα μονα αυτα που ειπε αυτος …. επειδη εισαι ψαγμενος οσο η χεστρα του πολιτισμου σου τραβα το καζανακι να γλυτωσουμε απο την διανοια σου

      1. απ’ όλα αυτά που είπες, ευχαριστούμε, καταλάβαμε πόσο πιστεύεις. Σταυρό φοράνε μελη συγκροτημάτων metal και κρεμάνε μέντιουμ στον τοίχο τους. Δεν λέει τίποτα αυτό. όσο για την “χέστρα του πολιτισμού μου”, Ελληνίδα είμαι, άλλο πολιτισμό έχω εγώ? εκτός αν είσαι σαν τους πολιτικούς μας. τόοοσο Έλληνας… παρεπιπτόντως , η φωτοβολίδα ήταν του ανόητου που την έριξε, όχι της ορθοδοξίας…

          1. ρε βλαμμενε δεν τα εχω σβησει εγω,, και πρωτα απαντησα και μετα τα σβησαν ….

  4. παραξενη ιστορια !!! μιαζει σα εργο στο σινεμα που εχει παραξενες σκηνες αλοκοτους ανθρωπουςσεναρια μεταφυσικα

  5. Εκτός άλλων ενοχλούνται και συνηθισμένοι καλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν πρόβλημα υγείας.Εννοω οτι πάει και δουλεύει πανω τους και το εκλαμβάνουν σαν ενόχληση..Έτσι που το περιγράφεις υποθέτω ότι τον κατατρομαξες τον άνθρωπο.Ε μα κι εσύ δεν πήγαινες σε κανα γύφτο για πειράματα,7 στους 10 επιτυχία,ούτε το λαϊκό ετσι.
    Σημ.το σχόλιο είναι σοβαρό,αντικειμενικό και καρατσεκαρισμενο

    1. φιλε δεν μπορεσα να αντισταθω στην προκληση πρωτη φορα μου ετυχε κατι τετοιο. καλημερα

    2. Tι συμβαίνει με τους γύφτους; Έχω παρατηρήσει τα σκυλιά έχουν κατά κανόνα εχθρική ή φοβισμένη αντίδραση απέναντι στους γύφτους.

  6. Τωρα που το ξανασκεφτομαι,οι τραπεζικοί είναι χειρότεροι κι απο ερπετοειδεις

  7. ΑΠΛΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ! SUN TZU THN EΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΡΚ….. ΔΩΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ… ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ…ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ .
    https://www.youtube.com/watch?v=oqA_CZ00V5o

        1. εννοείς θετικό ή αρνητικό περιστατικό; Γιατί υπάρχουν αρνητικά και θετικά.
          Προς το παρόν , τώρα είναι αόρατα. Εκτός από δύο . Δύο φορές περίμενα , να έρθει το τρένο και σκέφτηκα , ή μπορεί να με σπρώξουν ή να πέσω ..(δεν ήταν δικές μου σκέψεις ).
          την ίδια μέρα κάποιος έπεφτε.
          ΗΡΩ

          1. Πάντως θα ήταν χρήσιμο εργαλείο , να τους σταματούσες.
            αλλά πώς; Έλα μου ντε.. Άραγε να υπάρχει λύση του προβλήματος ..; Μία φευγαλέα σκέψη….
            ΗΡΩ

  8. Εγω παλι που εχω ζησει μια φαση που θα την θυμαμαι παντα θα ελεγα οτι ισως και σε καποιους να μην λειτουργει και ειναι μια ενυσχιση του ενστικτου η τριτου ματιου αν θελετε.δεν εχω νιωσει ποτε μου σε συναντηση με αγνωστο μεσα σε μαγαζι τετοια ανατριχιλα ηλεκτρισμο και αμεσως τραβηξε τη προσοχη μου ακομα και η δομη του.

  9. γεια σου φιλε αρθογραφε να ρωτισω κατι ??? τι εμπιριεςεχεις με την αστρικη προβολη ??? εχεις εμπιριες που μπορεις να πεις ??? ειναι παρατερο απ το θεμααπλα ειναι κι αυτο κατι πουεχει ενδιαφερον και μιασχεση με πραγματα παραξενα που λιγοι ψαχνουν ………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *