Έκτακτο! Παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο του αρχηγού ΓΕΣ από δύο τουρκικά Αεροσκάφη στο Καστελλόριζο…

5
2

Όλα για όλα οι Τούρκοι στο Αιγαίο εν όψη της Εθνικής Εορτής μας την 25η Μαρτίου

Διπλή παρενόχληση στο Σινούκ που μετέφερε τον Α/ΓΕΣ

Ακραία τουρκική πρόκληση. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ, μαζί με 16 ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, μεταξύ αυτών και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, παρενοχλήθηκε δις. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την μετάβαση του από τη Ρόδο στη Ρω και στη Στρογγύλη τα τουρκικά ραντάρ δια ασυρμάτου κάλεσαν το ελληνικό ελικόπτερο να αλλάξει πορεία γιατί παραβίαζε το τουρκικό FIR.

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!



The Miracles of Radionics

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως θα επρεπε να δωσουμε ενα μαθημα στους γειτονες?

  2. Λιγο χιουμορ….Και ποιος σας ειπε οτι παρενοχληθηκε …..μπορει να του αρεσε;;;;;Αλλωστε ειναι πολλη της μοδας τελευταια …..καρποι σπασμενοι …λικνισμα αερατο….ολο χαρη…..

  3. Ετσι μπραβο!! Αφου μπορουν τα κανουν!! Παλι καλα που τον αφησαν ελευθερο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.