12:16 - 17/03/2018

ΜΕ 80.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ «ΣΟΣ! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ«

ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΙΖΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ (ΑΣΧΕΤΟ: ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΩ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΧ@ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ).

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ 80.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ; ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
SORRY ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ; ΤΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ; Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΞΥΠΝΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! (ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!)

ΚΙ ΕΤΣΙ,… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑ 20 Ε. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΗΘΙΚΟΙ» ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΠΤΟΜΕΘΑ.

ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

10:30 ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ.

11:15 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

12:00 ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΛΟΓΗΜΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΨΕΙΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ! Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ. ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DELEAT.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΝΑ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΣ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ» ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ». ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΥΘΥΝΕΣ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ «ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΗΣΩΜΕΝ».

ΑΛΛΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ. ΔΕ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΣΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ» ΄Η ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΗ: «ΡΙΞΕ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ», ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟΡΟΥΧΟ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ! ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ (ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ) ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ).

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ΄Η ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;

ΓΙΑΤΙ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΙΟ!

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ! Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ;

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ «ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ», ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΜΠΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
ΜΕ 80.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ Π. ΤΑΜΠΑΚΗ;

ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ; ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΙΝΕΥΙ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ; ΑΣ ΜΗ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΕΣΤΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ. ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΦΙΛΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ. ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ, ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

ΥΓ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ, ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΟΔΟΜΑ: ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΤΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ» ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ;

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητή αρθρογράφε , έτσι είναι όπως τα λές , και μάλιστα γίνεται και χοντρή προπαγάνδα για να συντηρείται αυτό το ανοσιούργημα με τις εκτρώσεις και ειδικά απο τις δήθεν “φεμινιστικές” οργανώσεις ( εδώ γελάνε )που μισούν με πάθος ότι έχει σχέση με μητρότητα και οικογένεια , και που παρουσιάζουν αυτό το κτηνώδες έγκλημα ως δήθεν χειραφέτηση της γυναίκας – με το αζημίωτο βέβαια σε πολλές περιπτώσεις .

  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ 03/17/2018 @ 1:19 ΜΜ

    Πολύ ωραίο άρθρο. Εύστοχο όσο δεν πάει. Κοιτώντας τον κόσμο γύρω μου απογοητεύομαι συνέχεια. Και δεν μιλώ για τους ισλαμοπίθηκους, αλλά για τους γηγενείς. Έγιναν οι νεογραικύλοι μία συμμορία παρτάκηδων ωχ-αδελφιστών. Η Πόλη μας μάρανε, εδώ κάναμε τη χώρα μας χαβούζα και τη ζωή μας σκ@τά. Μήπως ήρθε η ώρα της Μετανοίας;;; Μήπως πρέπει να βάλουμε τον εγκέφαλο να δουλέψει στο φουλ αντί να παρακολουθούμε πρωιναδικα, ριάλιτυ και τούρκικα σήριαλ;;; Ίσα που προλαβαίνουμε την κατρακύλα

  3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 03/17/2018 @ 1:30 ΜΜ

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ
    ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ
    ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
    (ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ)
    ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ “ΑΝΤΙΛΟΓΟ” ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
    ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΓΑΜΟΥΣ” ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Π.Χ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΑΤΟΜΟΥ

  4. 400,000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝΕ…
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΙΕ…ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!
    400,000*10=4,000,000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!
    ΦΑΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…ΞΕΦΤΙΛΕΣ…

  5. 888 is the winner 03/17/2018 @ 3:02 ΜΜ

    80 χιλιαδες σιγα να μην ειναι 800 χιλιαδες 8 χιλιαδες το πολυ να ειναι οχι οτι ειναι λιγες αλλα αυτη η υπερβολη κανει μπαμ οτι ψευτικη

  6. το αρθρο εκσερετικο ευγε !!!!!!!!! οι προβατινες που σκοτωνουν τα παιδια τους ειναι οτι χειροτερο αυτο που πρατουν !! ναι και δε το ειπα καταλαθος αυτο !! αυτες που σκοτωνουν τα παιδια τους ειναι αχιρομυαλες

  7. Sin ,sin ,and murder!!!!!

  8. Και θέλοντας μόνο να στηρίξω με κάτι ακόμη το πολύ καλό άρθρο, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και προβληματιστείτε θετικά…

  9. Αθήνα 15 Μαρτίου 2018 μεσημέρι, μία γυναίκα κείτεται ημιλιπόθυμη στο δρόμο
    Σάββατο 17 Μάρτιος 2018 | 13:17:53

    Ροή Ειδήσεων

    ΦΡΕΝΟ στο MASTER PLAN του ΟΛΠ και…

    Στα Σκόπια οι προτάσεις Κοτζιά – Ποιο…

    «Δεν φανταζόμουν ότι το Survivor θα κάνει…

    Ο Βράνιες κέρδισε το στοίχημα με Λιβάγια…

    Δείτε τον Νικόλα Αγόρου να ποζάρει για…

    Θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχτηκαν αληθινότατες

    Αθήνα 15 Μαρτίου 2018 μεσημέρι, μία γυναίκα…

    Ξέσπασε δημοσίως για τη «σφαλιάρα» η Χατζίδου:…

    Η εύκολη χημική δίαιτα: Χάστε πάνω από…

    Η ριζική αλλαγή της Υβόννης Μπόσνιακ που…

    Όταν ο Στίβεν Χόκινγκ μαγεύτηκε από την…

    Power of Love: «Η Αθηνά είναι 19…

    Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτοί είναι οι…

    Survivor: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που…

    H κολλητή της Δαλάκα παίρνει θέση για…

    Όταν ο Λιάγκας ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από…

    Θεσσαλονίκη – Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Ο 63χρονος…

    Ντροπή. Ο Ερντογάν βομβάρδισε νοσοκομείο στο Αφρίν….

    Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ελένης! Πώς…

    Χαμός και «γαλλικά» ξανά στο MasterChef για…

    Ο Γκλέτσος θα δώσει το μισθό του…

    Δολοφονία καπετάνιου: Είχε συνεργούς η σύζυγος; Νέος…

    Το πρώτο μήνυμα του Δρυμωνάκου μετά την…

    Βρέθηκαν οι δύο αδελφές που είχαν φύγει…

    Η ζωή του Νίκου Μίχα στα απομονωμένα…

    Τραγωδία στο Αγαθονήσι: Έξι μετανάστες νεκροί σε…

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη “καρφώνει” την επιτροπή του…

    Πρόταση γάμου σε γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια!…

    Έστειλαν σφαίρα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου και απειλητικό…

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέκτησε το δικό του σπίτι…

    Power of love: Αποχώρησε ο Αντρέας –…

    Κοινοποιήστε
    6
    Αθήνα 15/3/2018, μεσημέρι

    «Η ιστορία έχει ως εξής: Λίγο μετά τις 14:00, συνειδητοποιώ ότι ένας άνθρωπος βρίσκεται ακριβώς όπως τον βλέπετε, στη μέση του μεγάλου πεζόδρομου κάτω από το πάρκο του Ευαγγελισμού.

    Πεζή καθώς πλησιάζω και ενώ περνάνε δεκάδες πολίτες γύρω από την δύσμοιρη αυτή κυρία, παρατηρώ ότι δεν σταματά κανείς. Κοιτούν απλά με περιέργεια (μάλλον για να συνειδητοποιήσουν αν είναι ζωντανή), πιάνουν τη μύτη τους για να αποφύγουν την έντονη δυσοσμία και απλά αποχωρούν.

    Φτάνω στην κυρία και την ιδία ακριβώς στιγμή, βλέπω έναν άλλον κύριο σε παρόμοια κατάσταση ένδυσης να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση, να γονατίζει και να της πιάνει το χέρι.

    Με βοηθά να την μεταφέρουμε στον ίσκιο, ενώ είναι ημιλιπόθυμη και ζητώ από τον (επίσης) ΑΣΤΕΓΟ να την προσέχει, μέχρι να επιστρέψω με πρόχειρο φαγητό και νερό. Επανέρχομαι στο σημείο όσο πιο γρήγορα μπορώ, ενώ παράλληλα καλώ την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων. Φέρνω φαγητό στους ανθρώπους, χυμούς και νερό και προς έκπληξη μου, ο ΚΥΡΙΟΣ αυτός (κύριος με το κ Κεφαλαίο), μου λέει ότι θα φάει μια μόνο μπουκιά από ότι του πρόσφερα, για να αφήσει στην κυρία και το δικό του περίσσευμα, μήπως και δεν έχει να φάει τίποτα το βράδυ.

    Μου είπε ακόμα, ότι αυτός έχει βρει μια υπάλληλο από την τροφοδοσία του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, η οποία του αφήνει κάθε βράδυ μια μερίδα από τα αποφάγια των ασθενών και έτσι βολεύεται…

    Προφανώς με πήραν τα δάκρυα και θύμωσα τόσο πολύ… Με όλους μας… Ένιωσα οργή… Εμείς λεγόμαστε άνθρωποι; Είμαστε αλήθεια άνθρωποι; Κτήνη είμαστε.

    Δεν θα αναλύσουμε την κατάντια του ανύπαρκτου κοινωνικού κράτους. Εμείς όμως, οι μονάδες, οι έξυπνοι, οι καλλιεργημένοι, οι ξερόλες που είμαστε όλοι κάτι, ενώ δεν είμαστε ΤΙΠΟΤΑ, τι κάνουμε; Κρατάμε τη μύτη μας και απλά λυπόμαστε για όσο διαρκεί η δυσάρεστη θέα. Αυτό κάνουμε.

    Μετά από 4 ώρες η κυρία παραμένει εκεί. . . Συγχαρητήρια στον Δήμο μας και στην ανθρωπιά μας… Χρειαζόμαστε πολύ κόπο και χρόνο για να γίνουμε ΖΩΑ… Και είναι πολύ τιμητικός αυτός ο χαρακτηρισμός. Και αφού γίνουμε ζώα, μετά συζητάμε και το ενδεχόμενο της μετάλλαξης μας σε ανθρώπους. Ντροπή, τίποτα άλλο».

    alithinesgynaikes.gr

  10. σωστος…….ονειρα θερινης νυκτος με ενα λαο ευνουχισμενο πνευματικα και πρακτικα και ατομιστη,ξεχαστε τα…….μετανοια επιστροφη, αγαπη προς τον συνανθροπο, οχι μονο στα συμπαθη ζωακια που καθε καλοκαιρι τα αμολανε στα βουνα και τοτε….βλεπουμε

  11. ΑΝΝΟΥΒΙΣ 03/17/2018 @ 5:06 ΜΜ

    δικαιωμα της γυναικας ειναι να κανει οτι γουσταρει αλλα εσυ εχεις μεινει στις “προφητιες” και στη παλαια διαθηκη ακομα, “ανωνυμη” ηλιθια αγελαδα

    • ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΣΕς ………………

    • Σοβαρά ρε επώνυμε αννούβι;;; Και τα δικαιώματα αυτών των μωρών που δολοφονούνται πριν καν να έρθουν στον κόσμο πια είναι; Σταμάτα τέτοιου είδους σχόλια,ξεφτυλίζεσαι!

    • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ “ΕΠΩΝΥΜΗ” ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΑ.

    • ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…
      ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ?
      ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ…

  12. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

  13. Adikies theou 03/17/2018 @ 8:39 ΜΜ

    Ο ΘΕΟΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.STRANGER ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..ΑΝ ΔΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ….ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ….ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..Εχουμε ενα ανδρογυνο που θελει ενα παιδι…ομως ενας απο τους δυο ειναι προβληματκος γονεας ειτε πρεζονι ειτε αλκοολικος ειτε παιδεραστης και ο θεος στελνει ενα παιδι σε αυτη την οικογενεια μεσα απο τα περιφημα ταματα σε αγιους που μεσιτευει η θεοτοκος….για οτι παθει το παιδι λοιπον δεν φταιει και ο θεος και η θεοτοκος;για παραδειγμα μεγαλωνει ενα παιδι με ναρκομανη πατερα και ειναι καθε μερα σε ενταση…περιμενεις απο αυτο το παιδι να ειναι καλος οδηγος…καλος στην δουλεια του..να μην εχει μισος απο τα συκοφαντικα σχολια που εχει ακουσει….να μην γινεται δολοφονος;εξαλλου στην φυλακη οσοι πηγαν….ο θεος τους εστειλε με τον σταυρο.που τους εδωσε…stranger κανε μια ερευνα στις φυλακες και στα κεντρα αποκαταστασης και δες αν ο θεος μετα απο το κακο που τους εδωσε τους δινει μονο καλο τωρα σε αυτους και στα παιδια τους……

    • ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΕΚΦΥΛΕ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ; Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ(ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΤΩΣΗ) ΜΕ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.

    • Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ.
      ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ…
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

  14. Εκτρωση σημαινει σκοτωνεις το ιδιο σου το παιδι ειναι ασυχωρητο αμαρτημα το παιδι που θα κανει αργοτερα θα ειναι ζαβο η με ειδικες αναγκες.. η θα μεινει χωρις παιδι θα παιθανει απο καρκινους στη γεννα θα μεινει ατεκνη αδυναμια τεκνοποιησης η θα παιθανει προωρα η μαμα απο αρωστια η ατυχημα σιγουρα η οικογένεια θα χτυπηθει απο καταστροφη… καντε μια ερευνα θα σας εκπληξουν τα αποτελεσματα…. οταν μια μητερα δολοφονει το ιδιο της το παιδι…μαλιστα σε βιασμο θα πρέπει να αναθραφει ως χριστιανος για την ψυχη του.. το παιδι ειναι της μανας μονο αυτη ξερει τινος ειναι… δε συγχωρείτε και πως ειναι δυνατον μαλιστα ειναι δειγμα σηψης και μετρο συγκρησης σοδομων και γομαριων. πρεπει να τιμωρειτε αυστηρα.. ως ιδιαιτερα ειδεχθες εγκλημα και καταπατησης των ανθρωπινουν δικαιωματων.

  15. Αθανάσιος με δικέφαλο αετό 03/18/2018 @ 1:14 ΠΜ

    Αγαπητη αρθρογραφε, η αιτία της παρεκτροπής της νοοτροπίας και της στάσης των Ελλήνων απέναντι στη ζωή,είναι ενα επιστημονικως και φιλοσοφικως αποδεδειγμένο πρόβλημα της ανθρώπινης νόησης. Αυτό λέγεται εξισωτική σκέψη ή αλλιώς μίμηση.
    Στην κλασική εποχή,ένα από τα κυριότερα λειτουργήματα ήταν αυτό του ηθοποιού, δηλαδή του ανθρώπου που προέβαλε τον εαυτό του ώστε διά της μιμησεως μετέδιδε τα χαρακτηριστικά του στο λαό.
    Για αυτόν το λόγο ο ηθοποιός ηταν ακέραιος ως προς την προσωπικότητα και απελευθερωμένος από τυχόν προβλήματα π.χ.τις διαστροφες.
    Ο θεατής μετά από κάθε τραγωδία, ή κωμωδία, έφευγε από το θέατρο βελτιωμένος ως προς την ηθική και το χαρακτήρα του. Καθαρισμενος οπως έλεγαν.
    Στα νεότερα χρόνια πριν από 50, 60 χρόνια, όταν δηλαδή ο ελληνικός λαός στέναζε κάτω από το βάρος της φτώχειας, δημιουργούσε 4,5,6,ισως και παραπάνω παιδια, ανα οικογένεια. Αυτό του έδινε την δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα.
    Κάποτε ξαφνικά παραδόθηκαν ανέσεις και ταυτόχρονα άλλαξε το ύφος και το ήθος της τηλεόρασης και των ηθοποιών. Από τότε άρχισε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
    Το νέο καλλιτεχνικό στερέωμα αποτελείτο από δυστυχισμένους “άντρες” και μπερδεμένες “γυναίκες”.Αλλόκοτα επίσης παιδιά. Οι ρόλοι οι οποίοι έπρεπε να υποδυθούν, ηταν και αυτοι παράξενοι. Δεν είδαμε ποτέ μία αγαπημένη οικογένεια,δεν είδαμε ποτέ αντρικό ρόλο, και δεν είδαμε ποτέ μία γυναίκα να αγαπάει τον άντρα της.
    Είναι εύκολο κανείς να καταλάβει ότι όλα αυτά δεν βασίζονται στην αρχή της ελευθερίας, διότι αν συνέβαινε αυτό είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε και το καλό και αγαθό κομμάτι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτό όμως απουσιάζει παντελώς και έτσι φαίνεται η μεθόδευση.
    Το πρόβλημα λύνεται άμεσα και σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι χρειάστηκε για να συμβεί η παρεκτροπή. Αυτό γιατί η παλινόρθωση θα συνεπικουρείται από τα ίδια τα ένστικτα των ανθρώπων που δεν μπορεί παρά να οδηγούν σε φυσιολογικές οδούς.
    Ο τρόπος της ανάνηψης της νοοτροπίας των Ελλήνων, θα επιτευχθεί με τα ίδια μέσα με τα οποία διαταράχθηκε. Δηλαδή με την τηλεόραση.
    Δώστε τα κανάλια σε ηθικούς καναλάρχες.Αντικαταστήστε όλους και όλες τις ηθοποιούς. Γράψτε σενάρια για τις ταινίες που δείχνουν την καλή πλευρά και προάγουν το φυσιολογικό τρόπο της ζωής, που η βάση του είναι η οικογένεια.
    Σε δύο χρόνια όλα θα έχουν διορθωθεί.
    Δεν υπάρχει άλλος χρόνος πρέπει η διαδικασία να αρχίσει άμεσα .

  16. Και δηλαδή αυτό σημαίνει πως πρέπει να σκοτώνουμε τα παιδιά μας πριν καν γεννηθούν; Αν ψάξεις λιγάκι το θέμα θα δεις πως αυτές που κάνουν αυτό το έγκλημα είναι συχνότερα ανήλικες μαθήτριες, σου θυμίζω λοιπόν πως οι σχέσεις πριν τον γάμο θεωρούνται για Τον Θεό μοιχεία, δίνει τότε ένα παιδί για να μπορέσει να σωθεί απο την αμαρτία το ζευγάρι και να έρθουν σε γάμο, για αυτό το δίνει, αλλά βλέπεις έχουμε ελεύθερη βούληση τρομάρα μας και αντί αυτού καταλήγει νεκρό το μωρό. Πάμε στα τάματα τώρα που λες….πόσοι γνωρίζουν πως η σχέση μας με Τον Θεό, Την Παναγία μας και Τους Αγίους μας δεν είναι σχέση εμπορική, δώσε μου για να σου δώσω; Όταν θέλουμε κάτι πολύ αρκεί η πίστη μας για να εκπληρωθεί, αν όμως τάξεις επιβάλλεται να το κάνεις μόνο και μόνο γιατί το είπες. Όσον αφορά μια οικογένεια με προβλήματα πολλές φορές έχουμε δει ανθρώπους απο θηρία να γίνονται πρόβατα στην όψη ενός δικού του παιδιού, μια τέτοια ευλογία απο Τον Θεό μόνο καλό μπορεί να φέρει κι αν οι γονείς είναι ανάξιοι και τότε σίγουρα Ο Ουράνιος Πατέρας δε θα εγκαταλείψει το πλάσμα Του, ποιος είπε πως οι Χριστιανοί γεννιόμαστε για τα εύκολα; Μη τα βλέπουμε λοιπόν όπως μας βολεύει, άγνωστες οι βουλές Του Κυρίου, το θέμα είναι οι επιλογές μας, λάθος να τα “φορτώνουμε” όλα στην αδικία Του Θεού πρίν κάνουμε την αυτοκριτική μας.

  17. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΛΠ…ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΤΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ.
    ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, Ο ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΛΠ…ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Β=ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ…ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ…
    ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΠΡΩΤΑ…ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΟΥΡΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ θεοι ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ…ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*