22:33 - 15/03/2018

Περί Μακεδονίας – Σημαντική πληροφορία για δημοσίευση

Διαφημίσεις

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

είπα να μοιραστώ μαζί σας και με τους αναγνώστες σας μια πληροφορία που έρχεται απ’ ευθείας από τα Ηνωμένα Έθνη.

Στις 14 Μαρτίου 2018, στη Γενεύη, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών ολοκλήρωσε τις συζητήσεις για θέματα υποθέσεων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που τίθενται υπόψη του. Σε αυτές τις συζητήσεις συμμετείχαν μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί (ΜΚΟ) οι οποίοι έχουν λάβει από τα Ηνωμένα Έθνη το λεγόμενο “special consultative status”.

http://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=22825&LangID=E

Μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να θέτει ένα θέμα μείζονος σημασίας για την Ελλάδα μια μη Κυβερνητική Οργάνωση με την επωνυμία “Tourner la Page”. Στην τοποθέτησή της κάνει λόγο για “15 εκατομμύρια Μακεδόνες” οι οποίοι απειλούνται με γενοκτονία και καλεί το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να “ερευνήσει μέσω ανεξάρτητης επιτροπής παρελθόντα και τωρινά εγκλήματα, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και την γενοκτονία κατά των Μακεδόνων στην Ελλάδα”. Αντιγράφω από την επίσημη ιστοσελίδα του Ύπατου Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:

Tourner la Page noted the injustice inflicted upon Macedonians by Greece, the European Union and the United Nations. This burden was the “name issue” which had become a precondition for their country’s accession to these organizations which had turned into a genocide, with an attempt to erase the 15 million Macedonians with their ethnic and national identity. It called on the Council to conduct an Independent Commission of Inquiry into the past and present war crimes, crimes against humanity and genocide directed against the Macedonians in Greece.

Όλα καλά μέχρις εδώ. Θα έλεγε κανείς ότι μια MKO μπορεί να λέει ότι θέλει.

Το ζήτημα είναι που ήταν η Μόνιμη Αντιπροσωπεία μας στα Ηνωμένα Έθνη (στη Γενεύη). Γιατί δεν παρίστατο κάποιος εκπρόσωπος της χώρας μας στη συζήτηση ή αν παρίστατο γιατί δεν παρενέβη; Όπως θα δείτε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι χώρες που θίγονται ή θεωρούν ότι μεταφέρονται ανακρίβειες από τις τοποθετήσεις των συμμετεχουσών στις συζητήσεις ΜΚΟ παρεμβαίνουν με απαντήσεις, αντικρούσεις ή διαψεύσεις, οι οποίες καταγράφονται.

Παρεμπιπτόντως, αυτή η ΜΚΟ δεν έχει καμία επίσημη παρουσία στο διαδίκτυο και αλωνίζει στα Ηνωμένα Έθνη. Εμείς γιατί το επιτρέπουμε;

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας.

tournerlapage_info



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. It’s interesting to hear about “genocide” and violations of human rights etc, etc and at the same time no one brings on the table evidence and the proper documentation to back these ridiculous claims by the nomadic Slavs invaders of the northern parts of Greece. They borough or steal the Greek history so they establish an Identity doesn’t make them Greek Macedonians. They simply remain Slavs no matter how they cut it. Then accuse their neighbors of genocide and all that crap! Isn’t that funny? The entire educated world knows for a fact that all this jazz it’s a laughable matter. However, some countries play politics against the country that brought Democracy, Technology and Since for their own selfish reasons. They must be ashamed to accept that Alexnder the Great was a Slav! Incredible!!

  2. Αργυρούλα 03/16/2018 @ 1:20 ΠΜ

    Αυτό είναι το άκρον άωτον! Αν κάποιος έχει υποστεί γενοκτονία του χειρίστου είδους είμαστε εμείς οι Έλληνες και φυσικά αφού ποτέ δεν είχαμε πραγματικά ελληνική κυβέρνηση αλλά όλοι διαχρονικά ήταν προδότεςκαι ξενόδουλοι με κανα δυο εξαιρέσεις (Καπποδίστριας, Πλαστήρας κ.α.) δεν διεκδικήσαμε την αναγνώριση του δικοί μας ολοκαυτώματος από τους Τούρκους. Αντίθετα, τους χαΪδεύαμε και τους φιλάγαμε τα οπίσθια μην εκνευριστούν και μας κάνουν και άλλο ντα (ως γνωστόν παγκοσμίως πιο ψευτονταήδες δεν υπάρχουν), και την πολιτική της υποτέλειας τη βαφτίσαμε “ψυχραιμία” και “καλή γειτονία”. Και έγιναν και άλλα και άλλα και φθάσαμε στο σημείο οι Μη Καλόβουλες Οργανώσεις του Σώρος να αλωνίζουν στην κυριολεξία και να μιλάνε για γενοκτονίες φανταστικών 15 εκατομμυρίων. Κυρία tournez la page (πού Κύριος Οίδε ποιος κρύβεται από πίσω!) για δώστε συγκεκριμένα στοιχεία ποιος και από ποιον απειλείται. Ειδάλλως βουλώστε το και να βγαίνουμε κι εμείς με τις ΜΚΟ μας (πανεύκολα φτιάχουμε όσες θέλουμε) να μιλάμε δημοσίως και να κατηγορούμε για ο,τι λάχει, σκηνοθετώντας επιθέσεις κατά κρατών και προδιαθέτοντας την κοινή γνώμη (λέμε τώρα) για αυτά που έχουμε σκηνοθετήσει να ακολουθήσουν.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/16/2018 @ 12:21 ΜΜ

      ΜΗΚΥΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ. ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ, Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΙΕΣ ΜΗΚΥΟ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.
      http://www.dimokratiki.gr/14-08-2016/terastios-o-arithmos-ton-mko-pou-elavan-epichorigisis/

  3. ο θεος μας εχει αλλα σχεδεια για την ελλαδαμας και πολυ συντομα θα τα δουμε να πραγματοποιουντε ολοι οι εθροιμας θα χαθουνε η θα γωνατισουν μπροστα στον χριστομας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*