Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:10 - 15/03/2018

ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάποτε θα γινόταν !.. Κάποτε.., μα σε ένα χρόνο, σε δέκα, σε εκατό, αλλά θα γινόταν. Ευχή και κατάρα των Γαλατών, ο τελικός φόβος, να μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους, έγινε πραγματικότητα. Και να σου, που ένα όμορφο πρωινό, τα αγριογούρουνα μαρμάρωσαν, τα πουλιά δεν κελαηδάνε, μα και ο βάρδος επίσης και όλοι έχουν μαρμαρώσει, εκτός από τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τον Πανοραμίξ. Και ο Ιντεφίξ επίσης, συγνώμη για την παράλειψη. Και τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα που στέκεται στον ουρανό και από που έρχεται ; Τώρα εκτός από Ρωμαίους που πετάνε, δηλαδή εκσφενδονίζονται, ο ουρανός έχει γεμίσει ιπτάμενα πράγματα που ντε και σώνει θέλουν να πέσουν στα κεφάλια των Γαλατών.

…. Ο διαστημικός σταθμός Τιανγκονγκ-1 της Κίνας θα πέσει στη Γη εντός εβδομάδων, σπεύδουν να μας ειδοποιήσουν τα ΜΜΕ ….

Παράλληλα κάποιοι κάνουν συνειρμούς με την 9η και τελευταία προφητεία των Χόπι

«Θα ακούσετε για μια κατοικία στους ουρανούς, πάνω από τη γη, που θα πέσει με μια μεγάλη συντριβή. Θα εμφανιστεί ως μπλε αστέρι. Πολύ σύντομα μετά, οι τελετές του λαού μου θα παύσουν.» 

Κάποιοι είχαν συνδέσει την παραπάνω προφητεία με την καταστροφή του πρώτου διαστημικού σταθμού των ΗΠΑ – Σκάιλαμπ, κατά την επανείσοδό του στην ατμόσφαιρα της Γης κάπου πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό .  Το ημερολόγιο έλεγε τότε 11.7.1979.  Είχε γίνει μεγάλος ντόρος μάλιστα.  Όχι για ενδεχόμενο κίνδυνο, αλλά ως γεγονός που έπρεπε να γιορταστεί. Έτσι το ήθελαν τότε. Βέβαια, βέβαια, βρε τι μπλουζάκια είχαν τυπώσει, βρε τι πόλεις είχαν σχηματίσει σε χωράφια Χ για να βρει χώρο να πέσει, βρε τι βραβεία είχαν τάξει σε όποιον μάζευε τυχόν υπολείμματα του Σκάιλαμπ!

Τώρα… Ο πρώτος διαστημικός σταθμός   της Κίνας, Τιανγκονγκ-1 (Ουράνιο Παλάτι-1) , αναμένεται να πέσει στη Γη μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, αλλά οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι είναι αδύνατο να προβλεφθεί το σημείο και ο χρόνος επανεισόδου της διαστημικής μονάδας στην ατμόσφαιρα της Γης. Παρόλα αυτά, εκτιμούν πως οι πιθανότητες να πέσει το ουράνιο παλάτι, είναι μεγαλύτερες σε περιοχές της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Η χρηματοδοτούμενη από τις ΗΠΑ Aerospace Corporation υπολογίζει ότι ο Tiangong-1, βάρους 8.5 τόνων, θα κάνει την επανείσοδό του κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου, +/- μία εβδομάδα. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος εκτιμά, ότι ο διαστημικός σταθμός θα πέσει μεταξύ 24 Μαρτίου και 19 Απριλίου.

Tον Σεπτέμβριο του 2016,  η Κίνα παραδέχτηκε ότι είχε χάσει τον έλεγχο του Τιανγκονγκ-1, ο οποίος είχε τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, και τελικά δεν θα μπορούσε να εκτελέσει ελεγχόμενη επανείσοδο. Και η γιορτή μίας καταστροφής του 1979, γίνεται η ανησυχία του 2018 και όλοι διερωτώνται σε ποιανού το κεφάλι θα σκάσει …εεεε συγνώμη σε ποιο σημείο της Γης θα πέσουν τα εναπομείναντα συντρίμμια ήθελα να πω.

Μην πέσουν στη θάλασσα;  Μην πέσουν στην Ευρώπη; Και αν πέσουν στην Αμερική;

Και γιατί να είναι στην Αμερική;

Και που να πέσουν;

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λένε οι «ειδικοί» . Η πιθανότητα κάποιο κομμάτι να πέσει στο κεφάλι κάποιου ανθρώπου είναι δέκα εκατομμύρια φορές μικρότερη από την πιθανότητα να χτυπηθεί κανείς από κεραυνό μέσα σε ένα έτος ή μικρότερη από την πιθανότητα να χτυπηθεί από κεραυνό δύο φορές μέσα στο ίδιο έτος. Στην ιστορία των διαστημικών πτήσεων δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα καμία πτώση διαστημικού «σκουπιδιού» πάνω σε άνθρωπο.

Μα καλά, εάν πέσει στο Easter των Καθολικών;  Ενημερωτικά πέφτει την Πρωταπριλιά…. Απαπα, σαν ψέμα ακούγεται. Οποία όμως σύμπτωσις!

Μιας και μιλάμε για συμπτώσεις.

Τώρα αποφάσισες να κάνεις επανείσοδο; ΤΩΡΑ; Που βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός Παγκόσμιου Εμπορικού Πολέμου; Καλέ τσουνάμι αντιδράσεων σου λέει μετά τις εξαγγελίες Τράμπ. Δασμοί 25% στις εισαγωγές χάλυβα και 10% στις εισαγωγές αλουμινίου. Πού πας κυρά μου;  Έντονες διαμαρτυρίες της Ε.Ε. – είμαστε σύμμαχοι σου λέει, «οφείλεις να μας εξεραίσεις»! Στην εξαίρεση ελπίζει και το Λονδίνο και η Ιαπωνία.

Προς το παρόν πάντως, εξαιρούνται μόνο ο Καναδάς και το Μεξικό μιας και δεν βρίσκονται στον 43ο βόρειο ή νότιο παράλληλο   – κοντά δηλαδή σε ένα από τα δύο όρια της ζώνης πιθανής πτώσης, του κινέζικου ουράνιου παλατιού.  Άσχετο!!!!

Πάμε παρακάτω.

Η Κίνα – το αντίπαλο οικονομικό δέος, θεωρεί το γεγονός «σκόπιμη επίθεση»  του Τράμπ.

Και δεν μου λές… πως θα το εκλάβει ο Μοναρχίξ, εάν φάει στη κεφάλα πυρωμένες κινέζικες σιδεριές; Σκανδάλη αντιποίνων προειδοποίησε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Φοβάμαι μία κλίμάκωση, η οποία θα έχει αντίκτυπο συνολικά στην παγκόσμια οικονομία και στην επενδυτική εμπιστοσύνη» εξήγησε σε εκδήλωση στην Ουάσινγκτον. «Η εμπιστοσύνη είναι πολύτιμο αγαθό, το οποίο παίρνει καιρό να αποκτηθεί, και μπορεί να καταστραφεί εν ριπή οφθαλμού» Χαχαχαχα!!!!!

Στο άρθρο του Stranger: Ένας καλός λόγος να κλείσεις τα σύνορα σου είναι μια επιδημία …! Πίσω στο 2016 είχα σχολιάσει σχετικά Ας το λάβουμε υπόψη μας. Όχι μόνο μία ενδεχόμενη τεχνητή Μαύρη Τρίτη…. Μετά το δυτικό Easter, αλλά και μία ενδεχόμενη επιδημία. Προσοχή στα «εκρηκτικά» ηφαίστεια.

Και όπως συνεχίζει η ιστορία του Αστερίξ… Στο στόχαστρο έχει μπει το μαγικό φίλτρο μα ο Πανοραμίξ, δεν κάνει ούτε αυτή τη φορά λάθος στη συνταγή και θα φροντίσει όλοι να αποκτήσουν τη δική τους γεύση, μέχρι τη στιγμή που το πέπλο της λήθης θα κοιμίσει γλυκά όλες αυτές τις σκοτούρες και το γαλατικό χωριό θα ξαναβρεί την αρμονία και την γαλήνη του που όλοι μας τόσο καλά γνωρίζουμε…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με filarianna1
«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Μουσικουλα Θέλουμε... 03/19/2018 @ 9:01 ΜΜ

    Ειδατε τι ειπε ο Αλέξης σήμερα ??Νικόλα σε ευχαριστουμε για την μουσικουλα !!

  2. Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει;
    Εκτός του οικονομικού, ξέσπασε και διαστημικός πόλεμος;
    Από πότε;
    18/6/2018 Δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής Διαστημικής Δύναμης
    διέταξε ο Τραμπ
    «Θα έχουμε την Πολεμική Αεροπορία (Air Force) και θα έχουμε την
    Διαστημική Δύναμη (Space Force).
    Χωριστές, αλλά ίσες. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό» είπε αργότερα.
    .huffingtonpost.gr/entry/space-force-demioeryia-amerikanikes-stratiotikes-diastemikes-denames-dietaxe-o-tramp_gr_5b27f6bae4b0f9178a9fed45
    Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ δεσμεύονται από τη Συνθήκη για το Εξώτερο Διάστημα,
    η οποία απαγορεύει την εγκατάσταση όπλων μαζικής καταστροφής στο Διάστημα, και επιτρέπει μόνο τη χρήση της Σελήνης και άλλων ουρανίων σωμάτων για ειρηνικούς σκοπούς.

    30/8/2018 Διαρροή οξυγόνου στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί σε διαμέρισμα του ρωσικού διαστημοπλοίου Soyuz MC 739 (γνωστό ως Soyuz MC-09) το οποίο είχε εκτοξευθεί με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον Ιούνιο του 2018.
    Αρχικά εκτιμήθηκε πως το ρήγμα προκλήθηκε από πτώση μικρομετεωρίτη ή κατασκευαστικό λάθος. Αργότερα, η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos,
    επανέφερε προς διερεύνηση, το ενδεχόμενο η διαρροή στο διαστημόπλοιο,
    να οφείλεται σε εσκεμμένη πράξη,
    μετά το συμπέρασμα της Επιτροπή Εσωτερικών υποθέσεων
    της κρατικής εταιρείας κατασκευής πυραύλων και διαστημοπλοίων Energia.
    Είχε ανακοινωθεί πως στις 15 Νοεμβρίου,
    έχει προγραμματισθεί έξοδος των κοσμοναυτών στο Διάστημα,
    προκειμένου οι Ρώσοι να εξετάσουν εξωτερικά την μικρορωγμή.

    06/09/2018 το FBI επέβαλε το κλείσιμο του αστεροσκοπείου Sunspot Solar Observatory
    στα όρη Σακραμέντο στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ
    .aura-astronomy.org/news/aura-statement-about-the-status-of-the-sunspot-solar-observatory-at-sacramento-peak-new-mexico/

    11/10/2018 Όπως μετάδωσε το το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ο πύραυλος φορέας Soyuz που μετέφερε τον Αμερικανό αστροναύτη Νικ Χέιγκ και τον Ρώσο συνάδελφό του Αλεξέι Οβτσινίν προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα [119] δευτ. μετά την απογείωσή του από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ του Καζακστάν. Το διαστημόπλοιο Soyuz MC-10, ελάχιστο χρόνο μετά, προσγειώθηκε σε στέπα του Καζακστάν.

    11/10/2018 [11-1-11]
    [119] δευτ. μετά την απογείωση

    Σχεδόν όπως το Columbia αναφέρει το RT
    .rt.com/news/440948-iss-emergency-landing-soyuz/

    1/2/2003 – 11/10/2018 188 μήνες ή 818 εβδομάδες

    Αν πάμε λίγο πίσω…

    17/6/ 2017 (από εικόνες ραδιοεντοπισμού) 4 αντικείμενα πλησιάζουν και προσπερνούν
    το ραδιοτηλεοπτικό και στρατιωτικό δορυφόρο γεωστατικής τροχιάς AMC-9 της SES S.A ο οποίος μετάδιδε σήμα σε βόρεια και νότια Αμερική.

    https://youtu.be/ncj93CF6lAs

    Στη συνέχεια ο δορυφόρος επιβραδύνει και κομματιάζεται.

    Υ/γ τι γίνεται με το ίντερνετ από χθες;

  3. Εκτός ελέγχου κινεζικός πύραυλος 21 τόνων

    .alphatv.gr/news/kosmos/article/71256/ektos-eleghou-kinezikos-puraulos-21-tonon/

    .theguardian.com/science/2021/may/04/out-of-control-chinese-rocket-tumbling-to-earth

    .space.com/falling-chinese-rocket-debris-photo-white-house

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*