Διαφημίσεις

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μια του κλέφτη – δύο του κλέφτη – Τρίτη και δεν παρέκει.

Γιατί Λαός και Στρατός είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ;

Το ξέρουν οι ανέκαθεν δειλοί και ψεύτες τούρκοι που με μπαμπεσιά απήγαγαν τα παλληκάρια μας στον Έβρο.

Για αυτό μετά την 1η Μαρτίου και το συμβάν στον Έβρο σταμάτησαν να σουλατσάρουν με στόμφο πέριξ των βραχονησίδων του ΑΙΓΑΙΟΥ παρά μόνο με παράνομες NAVTEX ονοματίζουν το Καστελόριζο ως δήθεν τουρκικό.

Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές από την Πολιτεία και τον Στρατό όχι μόνο σύνεση και ψυχραιμία ( από αυτά μπουχτίσαμε τόσα χρόνια ) αλλά αποκατάσταση της Εθνικής Αξιοπρέπειας.

Τα δύο παιδιά που αιχμαλώτισαν οι τουρκαλάδες με σαχλές δικαιολογίες ως ενέχυρα των επικείμενων εκβιασμών τους είναι παιδιά όλων των Ελλήνων.

Αλλοίμονο αν πειραχτεί τρίχα τους.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η πολιτεία τόσο καλύτερο για αυτήν.

Τα ψέματα τελείωσαν όταν ο γείτονας αποκάλυψε ξανά το βαρβαρικό γενετικό υλικό του.

Η διαχείριση της κρίσης αυτής απαιτεί ζυγοστάθμισμα ενεργειών και απάντηση με ισοσταθμισμένες κινήσεις πραγματικές και όχι για το θεαθήναι διότι ο χρόνος πλέον μετράει ανάποδα για όλους μας.

Δεν ομιλούμε για πολεμικές ενέργειες αλλά για σπάσιμο του τούρκικου τσαμπουκά που ξεκίνησε με το διαβόητο  Casus belli στην περίπτωση που η Ελλάδα απαιτήσει τα νόμιμα της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο όσο αναφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα της στην ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα.

Τριάντα και χρόνια η πατρίδα μας ήταν αιχμάλωτη – όμηρος και υποτελής στον πασά και με γιουσουφάκια που έκαναν εξωτερική πολιτική.

Έτσι χάθηκε χρόνος – ανάπτυξη , όνειρα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον από τους ενεργειακούς θησαυρούς που αφήναμε ανεκμετάλλευτους ενώ καταχρεωνόμασταν στους τοκογλύφους για να μιζάρει η μεταπολίτευση.

Το αποτέλεσμα δυο παλληκάρια μας αξιωματικοί του ΕΣ αιχμάλωτα στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας μέσα σε βαρυποινίτες τούρκους.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια , αναμένοντας την απελευθέρωση των δύο ηρώων νέων μας.

Μέχρι τότε οι καρέκλες των υπευθύνων πρέπει να πάρουν φωτιά.

Έστω και αυτά που κάνουν δείχνουν κάτι…

« ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αθήνα έκλεισε με ΝΟΤΑΜ ολόκληρο τον εναέριο χώρο του Ανατολικού Αιγαίου»

Η Ελλάδα δέσμευσε πριν λίγο με σειρά ΝΟΤΑΜ το ανατολικό, βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και «κλείδωσε» μέχρι νεωτέρας τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, αλλά και το τμήμα του FIR που αστυνομεύει βάσει της Συνθήκης του Σικάγο. Θα είναι ασκήσεις με πυρά, που σημαίνει ότι όποιος πετάξει θα καταρριφθεί.

Πρόκειται για τη ΝΟΤΑΜ με αριθμό A0585/18 η οποία χωρίζεται σε πέντε τμήματα στα οποία αναφέρονται συντεταγμένες με τις οποίες η Αθήνα, δεσμεύει περιοχές σε όλο το εύρος του Αιγαίου και ανατολικά της Κρήτης για διάφορα χρονικά διαστήματα από σήμερα 6 Μαρτίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου και… βλέπουμε!

Παρά το γεγονός ότι είναι ΝΟΤΑΜ και όχι NAVTEX, το Πολεμικό Ναυτικό εμπλέκεται ενεργά αφού θα εκτελεστούν ασκήσεις αεράμυνας και βολές αντιαεροπορικών όπλων του Στόλου.

Στρατιωτική πηγή του ΥΠΕΘΑ μιλώντας στο pronews.gr ανέφερε ότι «Κάνουμε αυτό που έχουμε δικαίωμα να κάνουμε από τις διεθνείς συνθήκες, όποιος θέλει να αμφισβητήσει αυτό το δικαίωμα δεν έχει παρά να το επιχειρήσει και θα λάβει την απάντηση που ορίζουν οι διεθνείς κανόνες περί μη σεβασμού τους»! Γράφει: Γιάννης Πετρίδης

http://www.pronews.gr/ 6 Μαρτίου 2018

Και πολύ σωστά γίνεται αυτό γιατί η φόρα των μογγόλων είναι πολύ μεγάλη καθότι βιάζονται να κατεβάσουν τις επόμενες ημέρες γεωτρύπανα – εξέδρες και ότι βάρκα έχουν για να αρπάξουν τα κατοχυρωμένα Ελληνικά ενεργειακά δίκαια μας.

Οι παραπάνω δεσμευμένες περιοχές αν και αφορούν Εθνικό Εναέριο χώρο ουσιαστικά σφραγίζουν κύρια ναυτικά περάσματα και διαδρόμους ναυσιπλοίας στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ και σε πολλά σημεία ταυτίζονται με περιοχές που αφορούν την επέκταση των χωρικών υδάτων μας στα 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ, όπως διαφαίνεται στον παρακάτω χάρτη.

« Για τα «Εξαμίλια» έλεγε ότι αφορά το πρόβλημα της υφαλοκρηπίδας.

Για τους Τούρκους, που συνέχεια δημιουργούν προκλήσεις, ο Γέροντας έλεγε:

«Οι Τούρκοι…, ας τους αυτούς. Αυτοί τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους. Τά ‘χουνε, τα κουβαλούν μαζί τους…»

«Κάποτε θα την πάρουμε την Πόλη. Δική μας είναι.

Εμείς δεν θα πάθουμε κακό. Όταν θα ξεκινήσουμε για τον πόλεμο, θα την έχουν πάρει την Πόλη οι άλλοι.

Στα μισά οι Έλληνες θα γυρίσουν πίσω. Την Πόλη θα την έχουν πάρει οι Ρώσοι και θα μας τη δώσουν. Όχι ότι οι ίδιοι μας αγαπούν, αλλά θα υποχρεωθούν να μας τη δώσουν από τις περιστάσεις».

Όσο για το πότε θα διαλυθεί η Τουρκία, όσες φορές κι αν τον ρωτήσαμε και το συζητήσαμε, ποτέ δεν το έλεγε: «Αυτό δεν το ξέρουμε. ο Θεός μας είπε ότι θα μας δείχνει σημεία. Τα πράγματα όμως προς τα εκεί βαδίζουν…» (σελ. 260)….

Ο Γέρων Παΐσιος», Εκδόσεις «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» 1994…. http://www.mixanitouxronou.gr/

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Ήρθε η ώρα. Με μία κίνηση η Ελλάδα προαναγγέλλει επέκταση των μιλίων στο ΑΙΓΑΙΟ;”
  1. TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ  .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .
    **************************
    Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει .
    Η τυχη των Ελληνων σε Κυπρο και Ελλαδα ειναι αλληλενδετη.
    ***********************
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ  ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ.
    ΑΣ  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΠΥΡΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΎΣ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΆΝΑ ΔΥΟ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΞΑΠΛΑ. ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΑΡΈΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ  .ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΊΚΑΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΌ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΈΧΟΥΜΕ ΝΎΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΜΕ? ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΝΑ ΠΙΈΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΏΣ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ ΧΆΝΟΥΜΕ. .ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΊΝΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΣΑΝ ΉΡΩΕΣ (αυτό δεν χωραει αμφισβήτηση). ΑΠΛΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΆΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΣΤΟ  ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΣΤΗΝ ΦΆΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΡΩΤΆΝΕ ΜΕ ΑΠΟΡΊΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    , ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;
    Απλο….
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΝΑΝΤΕΎΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΈΝΕ..ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΆΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ
    .ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ? ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ..ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΕ GREATER ISRAEL PROJECT KAI THE NEW AMERICAN CENTURY PROJECT ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

  2. Λενε οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει  …..πρεπει να ειναι αληθεια γιατι απο το Μαξιμου ερχεται μια μποχα  ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ Χ€ΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..Δυστυχως για τους 2 στρατιωτες μας.
    Eνα απο τα σεναρια ειναι να τους καταδικασουν για κατασκοπια και να κατηγορήσουν την Ελλαδα οτι ετοιμαζετε να επιτεθει στην Τουρκια παραβιαζοντας τα συνορα της .
    Να μας καταγγειλουν σε ΟΗΕ  και ΝΑΤΟ  για να δικαιολογησουν το οτι θα κανουν αντιποινα. Ωστε να προστατευσουν την χωρα τους απο τον επεκτατισμο της Ελλαδας
    Ηταν αναμενομενο οτι μετσ το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον του Ταγιπ Ο μονοδρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του..ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 .ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ
     ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ .ΤΟΥ .ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
    ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..(φανταστικο σεναριο);;;;  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΡΏΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ .,ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤZ(ΟΥΛ)ΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ @@ .ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ @@ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΜΙΑ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΆ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ

  3. δειτετα εσειςρε που μια ζωη ψηφιζετε απατριδες εβραιοτουρκους ταλμουδιστες προβατα με μυαλα αερα !! σκατα στα μουτρα σας ρε που εξετιας του εγωησμου σας φτασαμε εδω που φτασαμε για να κοιτατε ολοι την παρτουλα σας και το εγω σας !!! φατε σκατα τωρα !! εμεις τι φτεμε που δε ειμαστε σαν εσας ε ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *