Διαφημίσεις

Κατηγορούνται για περισσότερες από 20 εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και χώρους φιλοξενίας προσφύγων

Θοδωρής Παναγιωτίδης
Μαρτίου 06 2018 12:30

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής από σε Αττική και επαρχία.

Η αστυνομική επιχείρηση αφορά σε προσπάθεια εξάρθρωσης ακροδεξιάς οργάνωσης, υπεύθυνη για περισσότερες από 20 εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και σε βάρος Ρομά.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή έξι υπόπτων και γίνονται κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μέλη των νεοναζιστικών οργανώσεων «Combat 18 Hellas» και «Ανένταχτων Μαίανδριων Εθνικιστών».

Οι πρώτοι που είναι οπαδοί του Ναζισμού και του Αδόλφου Χίτλερ με το «18» να αντιπροσωπεύει στο λατινικό αλφάβητο τα αρχικά του λατρεμένου φύρερ τους, οι ρίζες τους είναι βρετανικές και σύντομα εξαπλώθηκαν ως νεοναζιστική οργάνωση σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι υπεύθυνοι μεταξύ άλλων και για την βεβήλωση του μνημείου του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής, Παύλου Φύσσα.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους ταυτοποιήσουν και για την πρόσφατη επίθεση στην Φαβέλα, στον Πειραιά, ωστόσο για τουλάχιστον ένα πρόσωπο φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Εξετάζεται η συμμετοχή των προσαχθέντων σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς και αναμένεται να διωχθούν με τις προβλέψεις της νομοθεσίας για την τρομοκρατία.

(Φωτογραφία Αρχείου: AP Photo/Heribert Proepper)

news247



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “Μέλη της χιτλερικής ‘Combat 18’ και ‘Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές’ ανάμεσα στους συλληφθέντες”
  1. Και καλά κάνανε, κρίμα να τους πιάσουν… Και στην τελική πως θα τους πιάσουν; Σε τι στοιχεία θα βασιστούν; Στην ιδεολογία τους; Σκασίλα μας τι ιδεολογία έχουν, αρκεί με τον τρόπο τους να βοηθάνε στο ξεκαθάρισμα στην Ελλάδα. Ποιος μα λέει όμως ότι δεν θα κλείσουν μέσα και άσχετους για τους οποίους έχουν απλά υποψίες; Η ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτό ως αφορμή για να βρουν τρόπο να χώσουν μέσα άσχετους με την υπόθεση, όπως έγινε με τον Ρουπακιά που εξαιτίας του την πλήρωσαν πόσοι αθώοι που ακόμα είναι φυλακή; Το άλλο που αναρωτιέμαι: Μπας και θέλουν να καταφύγουν σε διώξεις εις βάρος των ανένταχτων; Μπας και στήνουν ολόκληρο θέατρο; Μήπως με αφορμή την αποσταθεροποίηση της χώρας, τους θεωρούν απειλή για το σύστημα; Το ΚΚΕ που μιλάει γι αντάρτικο έμμεσα, μέσα σ αυτές τις καταστάσεις, δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Αλλά ξέχασα: Το ΚΚΕ υπερασπίζεται τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ξένων με τον τρόπο του, προκαλλώντας εμφύλλιους, αυτό έκανε πάντα, εξ άλλου αυτό είναι το δεκανίκι του συστήματος!

    1. Aν το ΚΚΕ δεν ήταν δεκανίκι, τότε δεν θα ψήφιζε παρόν σε μέτρα, θα ψήφιζε όχι!
      Ούτε θα λεγε: ”Δεν συμμετέχουμε σε μια ψηφοφορία, για κάτι παράνομο” αφήνοντας επί της ουσίας να ψηφιστούν τα μέτρα, καλύπτωντας το γεγονός πως είναι δεκανίκι και ότι στηρίζουν τα μέτρα, δήθεν διαμαρτυρόμενοι για τα τυπικά… Στάχτη στα μάτια τόσα χρόνια, μάσκα αντιστασιακών, που με τις πράξεις τους πρακτικά στηρίζουν το αποτέλεσμα που το σύστημα θέλει…

      1. Και από διαμαρτυρίες; Μόνο αν πάρουν άδεια από τα αστυνομικά τμήματα να κάνουν… Βέβαια, μόνο αν η διαμαρτυρία δεν ενοχλεί δηλαδή! Αρκεί να συντηρεί και αποπροσανατολίζει τον όχλο, να ξεδείνει, για να ξοδεύει ενέργεια δίχως πραγματικό αποτέλεσμα. Έτσι σας κρατάνε ελεγχόμενους! Γίδια ε γίδια! Όλοι αυτό κάνουν!

        1. Οχι , τα novartis τα παιρνετε εσεις , για να μην καταλαβαινετε οτι τα αφεντικα σας τα παιρνουν απο την novartis , και οχι μονον.

  2. Δεν γνώριζα για αυτό σε ότι αφορά το 18 και μάλλον πρόκειται για σύμπτωση που το μυαλό μου σκάλωσε ο αριθμός 18 σε ότι αφορά τους Ναζί και το σκορ 18 εκατομμύρια – 0 εναντίον τους. 486 in simple Gematria = 81. Ο ευνούχος Κρόνιος “θεός” ΓιαχεχβαχΑλλαχοuαχαμπαρ να σας ελεήσει.

    Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Χίτλερ θαύμαζε τον Αλλάχ και ότι οι διάφοροι “ιδεολόγοι” νεοναζί που μιλάνε και για αρχαία Ελλάδα κλπ προτείνουν να σκοτώσουμε το “θηλυκό στοιχείο” που λένε ότι είναι από την ανατολή καθώς άλλωστε δεν έχουν ΨΥΧΗ πέρα από το ΓΕΓΟΝΟΣ που γνωρίζουν ΟΛΟΙ (και οι οι ίδιοι δηλαδή που άπλα ίσως να κρύβονται μέσα στα σκατά των απέναντι όπως και οι “Ελληνοπρεπείς” άλλωστε που για όλα τους φταίνε οι χριστιανοί) ότι αυτά τα άτομα έχουν μόνο σκατά μέσα στο μυαλό.

  3. αμεσως τσακιστηκε να συλαβει τους εθνικιστες το σταλινικο κατεστημενο που τολμησαν να τα βαλουν με τα αγαπημενα μπασταρδα των υπουργων στις καταληψεις τους.
    αν επιτρεπονται οι καταληψεις τοτε επιτρεπονται και οι ανακαταληψεις!
    ολος ο ελληνικος λαος να κανουμε ανακαταληψη σε ολα τα κτηρια που κατελαβαν παρανομα οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες του παρακρατους της αριστερας του γελοιου καθεστωτος καρανικα του αγραμματου ψευτοτσιπρα!!!!!!!

    1. Δεν λεηλατησαν περιουσιες Ελληνων
      Δεν λεηλατησαν τα καταστηματα της Ερμου
      Δεν εκαψαν αυτοκινητα πολιτων.
      Αλλα στην συλλογικη μνημη των πολιτων θα επικρατησει οτι αυτοι ειναι οι τρομοκρατες που αγανακτησαν την κοινωνια
      Αυτος ειναι ο στοχος των μπολσεβικων
      Ελληνες μην πλανηθητε !!!!
      Οι πραγματικοι μας εχθροι ειναι τα παιδια του Σκουρλετη , δραγασακη , βιτσα , προεδρου της βουλης που δεν θυμαμαι το ονομα του , που ηγουνται των ομαδων των τοξικομανων των Εξαρχειων.

    2. ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΡΥΨΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΟΝΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΣ; ΟΥΣΤ ΑΠΕΔΩ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ

  4. ευγε! κάθε γειτονιά ενα γκέτο για μουσουλμανους, κάθε γειτονια και μια κατάληψη για να έχουμε όλοι δυο βήματα την πρέζα, ολες οι γειτονιες χωρις ελληνες! θελουμε γερμανικα μνημόνια μεχρι να παγώσει ο ήλιος αλλα πάνω απο όλα δημιοκρατια, δεν θα περάσει ο ναζισμός!

  5. Βασικα σκατα στο αρρωστο μυαλο εχουν ολοι οι δαιμονισμενοι απογνοι του Χιτλερ ανεξαρτητος εθνικοτητοτας που εχουν βρωμισει την πλαση με τα δαιμονικα τους σκατα και τα ψυχονοητικα τους μικροβια μαζι με τα αδελφια τους του αναρχοαπλυτους και ο μονος που εχει λιγο μυαλο ειναι αυτος που απεχει απο την αρρωστια. Υμνους στον Φυρερ τα αρρωστακια και μετα θα ψαχνετε για το λαθος. lol

  6. Θα στο πω για τελευταια φορα και σταματαω να ασχολουμαι με τα δαιμονισμενα ζομπι. Σταματηστε να ταιζετε αυτη την νεοναζιστικη ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ετσι οπως τα κανατε θα τα φατε και οτι και να παθετε και το αξιζτε και θα ειναι και λιγο και αφηστε τους Χριστους και τις Παναγιες και τους Απολλωνες και τους Αλεξανρους που αλλωστε τον σκοτωσαν και εσφαξαν και την οικογενεια του οι ναζι της τοτε εποχης. Δεν υπαρχουν ουτε θεοι ουτε ανθρωποι που να εμπλεκονται με τα δαιμονισμενα ζομπι. Το μονο που υπαρχει και μεσα στο μυαλο σας και μεσα εκει οπου εχετε απωλεσει την ψυχη σας ειναι ΣΚΑΤΑ.

    1. Δεν προκειται να καλυψεις την αληθεια γεμιζοντας την σελιδα με μακροσυρτες σαχλαμαρες , ενας πληρωμενος κυνηγος μαγισσων εισαι , με αποστολη την παραπλανηση , με το γνωστο αλλοθι (ναζι)που ειναι η βασικη γραμμη της στρατηγικης σας .

  7. Έτσι ειναι. Αν πειράξεις μια τρίχα απο τους λαθρο, αμέσως θα σε συλλάβουν. Οταν …τα δικα τους παιδια…. σπάνε και ρημάζουν περιουσίες Ελληνων, δεν τρέχει τιποτα. Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε τι γινεται σε αυτην την χώρα;;;;

  8. Βασικά ΟΛΟΙ όσοι και ακόμα σιωπούσαν με αυτό που γίνεται με τους Ναζί ακόμα και πριν από τα μνημόνια αξίζουν τα χειρότερα και θα είναι και πολύ λίγα καθώς αυτοί είναι οι πρώτοι και οι βασικοί υπαίτιοι της πόλωσης σε όλα τα θέματα από το θρησκευτικό μέχρι το εθνικό καθώς μιλάμε για φανατισμένους που κατευθύνονται στο 100% από το θυμικό και τα ζωώδη ένστικτα και νομίζουν ότι τα ΣΚΑΤΑ που έχουν μέσα στο κεφάλι έχουν κάποια αξία.

    ΟΛΟΙ κοιτάνε την πάρτι τους και έχουν και το θράσος να μιλάνε και για θεούς και για πνεύμα και για ψυχή. Που είναι εδώ μέσα ένας ορθόλοξος χριστοκάπηλος από αυτούς που μάλιστα έχουν πρόβλημα γιατί τους λένε ναζί για να απαντήσει σε αυτή την δαιμονική αρρώστια χειρότερη της οποίας δεν έχει υπάρξει ποτέ;

    Anyway έτσι και αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κάποιος μαζί σας.

    1. Και πως θα βγαλεις μεροκαματο αν δεν ασχοληθεις μαζι μας ;
      Ασε που ξεχασες να μας αποκαλεσεις “οχλο” οπως μας αποκαλουν τα αφεντικα σου….

  9. Να πω και σε οτι αφορα την πνευματικη διασταση του θεματος και σε οτι αφορα τους καταραμενους που επικαλουνται δαιμονες και το μαυρο φως του “Εωσφορου” κλπ.

    Θα πρεπει βασικα να το καταλαβουν οσοι θελουν να σωσουν την ψυχη τους οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ το καρκινωμα ειτε που θα αλλαξει πορεια και θα σταματησει να ταιζει τις μαυρες ενεργειες στο ονομα του εθνους και οπουδηποτε ειτε που θα σας οδηγησει πιο κατω ακομα και απο τον πατο της αβυσσου.

    Ολα αυτα τα δαιμονικα σκατα που στελνεται στους αλλους θα σας επιστραφουν πισω 18 000 000 φορες με καθε τροπο και απο ολες τις πλευρες μεχρι και αν αποφασισετε να γινεται ανθρωποι και δεν μπορει να γινει διαφορετικα καθως μιλαμε για την μαχη που δινει η Ζωη απεναντι στους νεκρους.

    Σας ευχομαι καλη αναρωση αν και δεν το θεωρω καθολου πιθανο.

  10. Εθνικιστης αυτος που αγαπαει το εθνος του. Οχι ο φασιστας ο οποίος υποστηρίζει ιδέες που καταστρεψαν αυτο και πολλα άλλα με τους χειρότερους τροπους που μονο ενα ψυχικα αρωστο μυαλό θα μπορουσε να σκεφτει. Ναι στον εθνικισμό γιατι αγαπάμε την πατριδα μας. Πότε θα πάψουμε αραγε να είμαστε πιόνια των απανταχού δυναστων.

    1. ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΙΣ. ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤC, ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ. ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ

  11. Την αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής γι’ αυτούς που ρημάζουν την Αθήνα εδώ και δεκαετίες και ξυλοκοπούν όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του, πότε θα την δούμε;
    Ω! ένστολοι μισθοφόροι των εχθρών μας, που πληρώνεστε με τα κλεμμένα απ’ τον Ελληνικό Λαό, γιά να “κάνετε την δουλειά σας”… Την Ύβριν ακολουθεί η Νέμεσις, μην το ξεχνάτε.

  12. COMBAT 18, HELLAS ULTRA, SKULL&BONES, GOLDEN DAWN! ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!

  13. ειμαι χαρουμενος ……επιτελους λειτουργει το κρατος, τορα πουθελει, αυριο μιααπο ταιδια θα σπανε θα ρημαζου θα καινε ,αλλα θα ειναι δικα…….τους παιδια και δε τα πειραζουμε …..καημενη α..γελλας

    1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣΧΕΤΕ! ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΣΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΡΙΛΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *