Διαφημίσεις

Τα πράγματα θερμαίνονται στον πλανήτη γη αλλα οχι οπως αναμεναμε στο εξωτερικο μερος του αλλα στο εσωτερικο του!!.

Αυτό πυ βλεπουμε εδω ειναι σίγουρο ότι υπάρχει ένα ηφαίστειο που “ζεσταινεται” κάτω από τον Κόλπο του Μεξικού. Αλλά αν είναι τόσο μεγάλη η περιοχή δραστηριοτητας τοτε αυτό θα θεωρηθεί ως ενα supervolcano, αν μιλαμε πράγματι για μια ηφαιστειακή δραστηριοτητα και οχι κατι αλλο αγνωστο!

Επειδή το γεγονός ότι τα στοιχεια συλλέγονται απο τρεις διαφορετικες πηγές δεδομένων δείχνει ότι δεν πρόκειται για ηλεκτρονικό σφάλμα…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Παράξενη θερμική ανωμαλεία ανακαλύφθηκε στον κόλπο του Μεξικό”
  1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η’ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ.ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ.ΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΥΜΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ.ΛΕΓΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    1. Μαλιστα, αυτο ειναι το ΔΕΥΤΕΡΟ σουπερ-ηφαιστιο, κοντα στην περιοχη της Ατλαντα, και της περιοχης NEW MADRID.
      Νοστραδαμος : “στον τοπο που ο Ιεραξ κανει τη φωλια του, τοσο μεγαλη καταστροφη και τοσο συντομη…… τα νερα θα φτασουν στην Ολυμπιακη Φλογα”
      Ποια χωρα εχει αυτο σαν ζωο-συμβολο ?
      Που ειχανε αναψει την Ολυμπιακη Φλογα στις ΗΠΑ ?
      1. Λος Αντζελες => Yellowstone
      2. Ατλαντα => New Madrid
      Ποσο ψηλα ητανε ανναμενη η μαθε μια εστια ? 30 μετρα ?
      γκουγκλαρετε preppers Yellowstone “New Madrid” και δειτε τα ολααααααα xaxaxaxaxaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!
      http://1.bp.blogspot.com/-sDoCq451Siw/UN_9-rXvktI/AAAAAAAAAL0/vizxGqkUam8/s1600/yellowstone+eruption+and+New+Madrid+earthquake.jpg

  2. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΥΠΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΣΤΟ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!!!! ΙΣΩΣ Σ’ΑΥΤΟ ΝΑ ΩΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ !!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ !!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ‘Η’ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!! ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ,ΟΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ,Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ!!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *