Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:46 - 05/03/2018

Άρχισε το ντόμινο ή μήπως μπήκαν οι θεμέλιοι λίθοι;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

 

Πάμε να πούμε μερικές κουβέντες, τώρα που κάπως ηρέμησαν τα πράγματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες σχεδόν όλη η χώρα έζησε ένα ντόμινο επιθέσεων από τους αναρχοάπλυτους στα αστικά κέντρα, χειροβομβίδες, εξεγέρσεις στις φυλακές (εκδηλώθηκαν κυρίως με την άρνηση εισόδου στα κελιά τους, αλλά και επιθέσεις κλπ αν και λίγα πράγματα είδα τα φώτα της δημοσιότητας και αυτά επισκιάστηκαν απο τα γεγονότα των Ιμίων και του Έβρου).

Δυστυχώς ελάχιστοι έως και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, ασχολήθηκαν με το βαθύτερο νόημα και τα πραγματικά συμπεράσματα από αυτές τις πραγματικά δύσκολες 15 μέρες για την πατρίδα.

Δεν μπορώ να επιρρίψω ευθύνες στο λαό που τα μέσα μαζικής ύπνωσης του πουλάνε ότι τους πληρώνουν τα αφεντικά τους. Ούτε φυσικά διεκδικώ την αυθεντία. Ως πρώην αναλυτής προσπαθώ να βλέπω όχι απλά τι γίνεται στο παρασκήνιο αλλά και πίσω από αυτό και ομολογώ ότι τα δεδομένα που συγκέντρωνα καθημερινά τις τελευταίες δύο εβδομάδες με έχουν προβληματίσει πάρα πολύ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη το θέμα Γιαγτζόγλου υποβαθμίστηκε ή δεν ελήφθη σοβαρά υπόψη από τους περισσότερους. Δεν θα μιλήσω για τους κρατικούς φορείς, αυτοί ούτως ή άλλως πετάνε τον αετό των ΣΑΝΕΛ και κάνουν ή δεν κάνουν ότι τους υπαγορεύει η Κουμουνδούρου.

Θα μιλήσω όμως για όλους αυτούς που βγάζουν χοντρά μεροκάματα και δεν έχω δει καμία δημόσια τοποθέτηση τους για το θέμα.

Δεν θέλω να σας κουράσω με γενικότητες, ούτε με τα στοιχεία. Θέλω όμως να διαβάσετε το συμπέρασμα.

Ο τύπος αυτός με τα τρομοδέματα ο αναρχικός Γιαγτζόγλου μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να ενώσει τα ασύνδετα, μέσα ΚΑΙ έξω από τις φυλακές.

Τους ποινικούς με τους τρομοκράτες.

Τις σκόρπιες/αυτόνομες αναρχικές ομάδες.

Αυτό δεν έγινε ούτε με την 17Ν, ούτε με τους Πυρήνες, ούτε με το ζεύγος Ρούπα-Μαζιώτη (Επαναστατικός Αγώνας). Έγινε με έναν πιτσιρικά που απλά μεταξύ των στόχων του ήταν ο Παπαδήμος…

Αυτή η παρατήρηση αποτελεί την άκρη του μίτου. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί κανένας σε βάθος για το τι έγινε μέσα και έξω από τη χώρα μέσα σε αυτές τις 15 μέρες. Θεώρησα χρέος στην ιστορία να γράψω την παρατήρηση μου. Δεν ξέρω αν η διαπίστωση πληρεί τις συνθήκες της απόλυτης ορθότητας. Είμαι όμως βέβαιος ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το θέμα δεν το παρατάω έτσι απλά. Ελπίζω να βρω το χρόνο και να το πάω πιο βαθιά. Ούτως ή άλλως εκτιμώ ότι τα γεγονότα που πυροδοτήθηκαν αυτές τις 15 μέρες πλέον δεν μπορούν να σταματήσουν έτσι απλά…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Εχω και εγω σεμνα σεμνα την δικη μου ματια.Τα γεγονοτα με τα δυο παιδια μας στον Εβρο επισκιασαν καθε αλλο γεγονος.και παρα την ιδεα οτι προσβληθηκαμε βαθεια η δικη μου εντυπωση ειναι οτι ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΒΑΘΕΙΑ και απλα προσμενουμε την απελευθερωση των αιχμαλωτων για να λυθουν και τα στοματα απο τους ιδιους/τους συγγενεις/τους επιτελαρχες το τι ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε.Η περιοχη ειναι γεματη καμερες και ολα εχουν καταγραφει αλλα για χαρη της σωματικης και ψυχικης ακεραιοτητας των 2 παιδιων μας δεν ειναι ακομα η ωρα για αληθειες.εχουμε καιρο μετα να τα ξαναπουμε.η αντιδραση θα ητανε ενα ρεσαλτο σε τουρκικο περιπολικο και ολο μαζι σε ασφαλη ελληνικα αγκυροβολια και μετα τα ξαναλεμε.Ελα μου ομως οτι τοτε θα κινδυνευαν οι αιχμαλωτοι -παιδια μας απο την τουρκικη ανανδρια.Μονο τους γονεις να δουμε με τι σοβαροτητα/αξιοπρεπεια/χωρις δηλωσεις,και θα καταλαβουμε τι οδηγιες τους δωσανε στην ορεστιαδα.τα παντα ΤΩΡΑ ξεκινανε αλλα και τελειωνουν-ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ-με την ασφαλεια των δυο Ελληνοπουλων.Τα αλλα τωρα για ‘τρομοκρατες΄κωλοπαιδα τα ακουω βερεσε και ξερω ακριβως τι λεω.Ακριβως!

  2. ΑΡΑΧΝΗ143 03/05/2018 @ 10:16 ΜΜ

    κλειστε τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ!!
    πορτοκαλι ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ!!https://www.youtube.com/watch?v=X9hmC6hrWpo

    • ΑΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... 03/05/2018 @ 11:39 ΜΜ

      σωστος , μονο που δεν εχουμε πολιτικους με @ρχ….@ αλλα εχουμε @ρχ…@ πολιτικους
      ποιος θα το κανει ?

  3. Εμπαρκο σε ολα τα Τουρκικα προιοντα τωρα !! (Και ουτοσι αλλως να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα ,,,,,,,,για να μην πω ΓΡΗΓΟΡΑ !!

  4. σωστοτατος !!!!!!!!!!!

  5. Αγοράστε μακαρόνια όσο προλαβαίνετε 03/05/2018 @ 10:45 ΜΜ

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ   ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.   ΔΙΑΚΑΤΈΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΌΛΥΤΟ  ΦΑΝΑΤΙΣΜΌ και  ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ  .ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ  τον ΑΠΌΛΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ  ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ  ΛΑΪΚΉΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗΣ  . ΑΥΤΆ ΤΑ  ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΌΣ ΠΊΕΣΗΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΣΤA ΣΧΈΔΙA ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ .ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ

    • η πολυμηνη πεινα καποτε θα σταματησει, αλλα η ΠΤΩΧΕΥΣΗ-ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ !!! εκτος απο τροφιμα, αγοραστε καθημερινα πραγματα …… σαπουνι… απορρυπαντικο … χαρτι τουαλετας, τωρα γελαμε, δειτε την Αργεντινη, ομως…… μπαταριεσ για ρολογια ….. στυλο……. χαρτι…… λαμπες… φακοι ηλιακη φορτιση, πραγματα τωρα δεδομενα, θα χαθουν…. Μα το ποιο απλο : ενα στυλο διαρκειας, ποιος και πως θα το φτιαχνει, και που ? πως θα εισαγεται στην Ελλαδα, και σε ποια τιμη ? ….. φτιαξτε ΤΩΡΑ τα δοντια, σφραγισματα, το αμαγαλμα λογω αργυρου θα ειναι πανακριβο σε λιγο καιρο και αρα θα μετατραπει σε ανταλλαξιμη αξια οπως το χρυσαφι, τα συνθετικα πολυμερη σφραγισματα ανυπαρκτα, μια οδοντικη φλεγμονη θα σε στειλει στο ταφο για πλακα…..

    • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/06/2018 @ 2:07 ΠΜ

      ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ; ΜΗ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΙΚ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ… ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

  6. ………………Ο τύπος αυτός με τα τρομοδέματα ο….. “αναρχικός” ???????? Γιαγτζόγλου μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να ενώσει τα ασύνδετα, μέσα ΚΑΙ !!!!!!! έξω από τις φυλακές…………… Αυτό δεν έγινε ούτε με την 17Ν, ούτε με τους Πυρήνες, ούτε με το ζεύγος Ρούπα-Μαζιώτη………………. Έγινε με έναν πιτσιρικά που απλά μεταξύ των στόχων του ήταν ο Παπαδήμος………………….

  7. ΔΙΚΑΙΟ = ΠΡΑΞΗ -ΣΥΝΕΠΕΙΑ 03/06/2018 @ 8:59 ΠΜ

    Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι έτσι και στήσουν την έναρξη του ντόμινο που αυτοί θέλουν, για να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που θέλουν, θ’αναγκαστούμε να ξεκινήσουμε και μεις το δικό μας ντόμινο, πράγμα που θα φέρει ”ΜΗ ελεγχόμενο χάος” σε αντίθεση με το ελεγχόμενο που θέλουν αυτοί. Οπότε η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως αλλά δωθεί χρόνος στον λαό να οργανωθεί ώστε να πολλά από τα σχέδιά τους, ν’αποτύχουν, καθώς θα δημιουργηθούν εμπόδια, σε ορισμένα πράγματα που με την πρόκληση του ελεγχόμενου χάους θέλουν να πετύχουν. Θέλουν παντού ΕΟΖ. Νομίζουν ότι θα χουν; Μ’αυτό το πλευρό να κοιμούνται! Η τα ξένα κράτη, θα σεβαστούν τον Ελληνισμό και θα συνειδητοποιήσουν, πως ο καλύτερος και ο μόνος τρόπος, για να χουν ιδιωτικές εταιρίες εξόρυξης φυσικού πλούτου και αγωγούς ανά την Ελλάδα, είναι να υφίσταται, ένα αυτόνομο Ελληνικό κράτος δικαίου υπηρέτης του λαού και να πληρώνουν ενοίκιο και φόρο και ποσοστά σ’αυτό το κράτος και πως έτσι θα έχουν μόνο μερίδιο από τον φυσικό μας πλούτο, ή, πολύ απλά δεν θα χει κανείς! Αν θέλουν φυσικό πλούτο και αγωγό θα μάθουν να μοιράζονται και θα σεβαστούν την εθνική μας κυριαρχία. Αν θέλουν να περνά αγωγός από Μακεδονία προς Ευρώπη, θα τον μοιραστούν και με μας και με τους Ρώσους. Η θα μοιραστούν η δεν έχει αγωγό! Απλά τα πράγματα. Τζάμπα δεν είναι τίποτα σ’αυτή τη ζωή! Ούτε μπορείς να τα χεις όλα μόνο δικά σου! Η το αποδέχονται η θα τυρρανιώνται διαρκώς να επιβάλλουν το άδικό τους, δίχως αποτέλεσμα και με πολλές απώλειες! Αυτό έχω μόνο να πω πλέον…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*