Διαφημίσεις

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ κρούει εκ νέου το «καμπανάκι» του κινδύνου στην Ελλάδα, στην οποία «δημιουργείται» ένας καινούριος λαός.

Αφότου ξέσπασε η οικονομική κρίση, ο συνολικός πληθυσμός άρχισε να μειώνεται, κυρίως λόγω της μετανάστευσης νέων στο εξωτερικό για σπουδές και εργασία, αλλά και της δεδομένης υπογεννητικότητας.

Μεταξύ 2011 και 2016 η Ελλάδα έχασε σχεδόν το 3% του πληθυσμού της ενώ εκτιμάται ότι από 10,7 εκατομμύρια το 2017, ο πληθυσμός της χώρας μας θα μειωθεί στα 9,9 εκατομμύρια έως το 2030 και στα 8,9 εκατομμύρια έως το 2050, με συνέπεια η πρόσθετη μείωση να φτάσει το 18%.

Ο αριθμός των γεννήσεων συνεχίζει να μειώνεται, με δείκτη ολικής γονιμότητας 1,33 (προβλεπόμενος μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα), δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υπέργηρου πληθυσμού.

Δείτε τα γραφήματα:

Την ίδια ώρα αυξάνονται οι «μετανάστες» σε τέτοιο σημείο που πλέον έχουν «ξεφυτρώσει» μαγαζιά αποκλειστικά για αυτούς, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μουσουλμάνων που ψάχνουν αυθεντικά προϊόντα από την πατρίδα τους.

Δημιουργείται ένας σταδιακά ένας πολυπολιτισμικός λαός με την ελληνική ταυτότητα να ξεθωριάζει όλο και περισσότερο, τόσο με τις αποχωρήσεις νέων προς το εξωτερικό, όσο και με την αλλοίωση της ελληνικής Παιδείας στα σχολεία, με εκμάθηση ακόμα και προσευχών στον Αλλάχ.

Ξεκαθαρίζουμε: Σε αυτό φυσικά δεν φταίνε αυτοί που έρχονται εδώ και είναι λογικό να αποζητούν τα προϊόντα τους, αλλά εκείνοι που τους ξεριζώνουν ή τους χρηματίζουν για να σπεύσουν προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θυμηθείτε: Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα HELIOS: Ξεκινά η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού;

Δείτε τα βίντεο από το Κέντρο της Αθήνας!

Σωκράτους, Γερανίου και Μαινάνδρου είναι οι δρόμοι που ενσωματώνουν στην Ελλάδα την νέα πραγματικότητα.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Ένας «νέος λαός» «δημιουργείται» με αρχή την Αθήνα – Οι αποδείξεις στα ΒΙΝΤΕΟ”
  1. φραφο ελληνεζοι φτιάξαμε στιβαρο ελλαδισταν φραφο, προς θεού όχι στους ναζιδες της χ.α και ξαναγίνουμε Ελλάς ε; επιμένουμε μουλτικουλτι και ισλάμ μόνο! , και παλι φραφο

  2. Λίγη υπομονή χρειάζεται. Όλοι αυτοί που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι έμποροι, με ΑΦΜ, με ΕΦΚΑ, με ΦΠΑ. Σε λίγο καιρό που θα τους περιλάβει και αυτούς το ΣΔΟΕ θα καταλάβουν το μάταιο της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και θα ακολουθήσουν τους νέους Έλληνες στο εξωτερικό για εύρεση καλύτερων συνθηκών εργασίας

    1. Οχι καλε μου ανθρωπε , αυτοι ειναι οι αποδεκτες των μερισματων και επιδοματων που βγαινουν απο το ληστρικο φορολογικο στιψιμο του Ελληνα .
      Βρες αλλοδαπο που δεν εχει παρει επιδομα αν μπορεις
      Αλλιως φερονται στους Ελληνες και αλλιως σε αυτους , δεν πανε πουθενα τωρα μαλιστα με τις κατασχεσεις κατοικιων τριβουν τα χερια τους.

      1. Σε αυτους δεν πατάει ποτε το ΣΔΟΕ. Τις Ελληνικές επιχειρήσεις τις ταράζουν. Νομιζεις πως αυτοι κόβουν αποδείξεις;;; Χαχαχα. Αληθεια, που βρίσκουν αυτοι λεφτά και ανοίγουν επιχειρήσεις;;;

        1. Γι’ αυτό λέω λιγάκι υπομονή. Θα έρθει και η σειρά τους. Όσο είναι στο μαγαζάκι το 5χ5 θα είναι στο απυρόβλητο.

          1. Αυτους μην τους φοβασαι … δεν προκειται να ξεμεινουν απο επιδοματα, καρτες σιτισης, δωραν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, δωρεαν συγκοινωνίες, δωρεαν ολα και αφορολογητα και σε λιγο δωρεαν κατοικιες με ολα πληρωμενα και επιδοτουμενα !!! αλοιμονο απο σενα κι απο μενα που μας ρουφανε το αιμα με το καλαμακι για να το δινουν σε ολους αυτους και τα σπιτια μας απο τις κατασχεσεις θα πανε σε αυτους ! …δεν εχεις μαθει για την εντολη που εχει δοθεί απο τους αλληλέγγυους φιλους μας και εταιρους μας Ευρωπαιους και μη (λαμόγια) που εχει ανακοινωθεί τελεσίγραφα στα δικά μας λαμογια μας οτι μεχρι το τελος του 2018 θα πρεπει να εχουν βρεθει και δοθεί σε αυτους 18000 δωρεαν κατοικιες επιδοτούμενες σε ολα !!! και μεχρι το τελος του 2019 αν δεν κανω λαθος αλλες 39000 κατοικιες !!! … απο που θα τις βρουν ολες αυτες ? .. ξερεις ?????

  3. Μαλιστα…. “δεν φταινε αυτοι που ερχονται , γιατι , λεει , τους ξεριζωνουν απο τις πατριδες τους” …. ποιος ξεριζωσε τους πακιστανους που το κρατος τους διαθετει πυρηνικα…; τους βορειοαφρικανους εμπορους ναρκωτικων ποιος τους ξεριζωσε… πιθανον η αστυνομια των χωρων τους ,για να πανε αλλου να εγκληματισουν , τα 72 μουσουλμανικα κρατη καταγωγης τους δεν εχουν πολεμο.. Ολοι συριοι ειναι ;.πφφφφ
    Απλα ο καθενας απο αυτους συμβαλλει στον εποικισμο αυτης της γης με τον τροπο του , για την επικρατηση του ισλαμ. Δεν μας υπολογιζουν ως ανθρωπους… δεν βλεπουν την ωρα να δοθει το συνθημα για να βγουν οι χατζαρες

    1. Εεετσι ακριβως, και οποιος πιςτευει κατι αλλο ειναι ηλίθιος. Οι ανθρωποι που ερχονται εδω ειναι τυχοδιώκτες. Ερχονται για να σιωξουν εμας.

  4. ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ
    ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ μεσα απο την ψυχή μου. Να σηκώσουμε ανάστημα να γίνουμε όλη μια γροθιά και να σώσουμε αυτή την πατρίδα ,που ο Θεος μας εμπιστεύτηκε ,απο την κόπρο του Αυγεία ….ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει

  5. καλωσηρθατε στην εβραιωπαικη ενωση!
    ….για οποιον πηγε εστω μια βολτα η διακοπες στις μεγαλυτερες ευρωπαικες μεγαλουπολεις δεν κανουν καμια εντυπωση οι εικονες….ισα ισα που ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα εκει!…..γιατι ζουνε το επομενο σταδιο,οπου τα παιδια των λαθρομεταναστων θα εχουνε και κυριαρχικα δικαιωματα και θα παιρνουν εκτος απο τα καθε ειδους επιδοματα,θα εχουν προτεραιοτητα στην εκπαιδευση,σε υποτροφιες,σε διαγωνισμους για δουλειες στο δημοσιο,σε μεγαλες εταιριες…μια που θα μορφωθουνε δωρεαν απο το δικο μας υστερημα,,,,και τα ελληνοπουλα απ’εξω απο τα πανεπιστημια να πινουν πρεζες…..
    στο λονδινο που εκανα καποια ταξιδια επαγγελματικα τα τελευταια χρονια δεν μπορεις να κρυφτεις…εχει 75%ασιατες,μουσουλμανους,αφρικανους…..εχει πακιστανο δημαρχο εδω και δυο χρονια,ολοι τους ειναι γκετο αναφομοιωτο και δεν αλλαζουν συνηθειες….οσα απο τα παιδια τους καταφεραν να προκοψουν σχηματιζουν τη μεσοαστικη ταξη της κοινωνιας εκει,ειτε μεσω σπουδων ,δημοσιου,ειτε σαν επιχειρηματιες!….και τα εγγλεζακια το μεγαλυτερο ποσοστο δεν ονειρευονται τιποτα στηζωη τους,περα απο το να πανε 10 μερες διακοπες και να μεθοκοπανε…..γεματες ολες οι παμπ,απο εγγλεζους 30-40ετων που ζουνε με το social(επιδομα ανεργειας) και ειναι τυφλα απο το πρωι χωρις συκωτια και νεφρα,αναπηροι…..
    ο γενιτσαρισμος μαλλον δεν ηταν μονο οθωμανικη συνηθεια και ειναι ο σπινθηρας που αναβει το πνευμα της λεγομενης παγκοσμιοποιησης….κανεις δεν θα μισησει τοσο τη χωρα του,οσο ο γηγενης που του κοψανε τις ριζες…!μαλλον για αυτο οι πολιτικοι σωτηρες μας ερχονται συστημενοι απο το εξωτερικο,η εχουν μεγαλωσει εκει η εχουν μεινει πολλα χρονια…..
    οσο για το οτι γινεται πολεμος στις χωρες τους,,,,σιγουρα γινεται,σιγουρα “φταιμε” οι πολιτισμενοι δηθεν λαοι και αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχουμε ξεσηκωθει ομαδικα…..αλλη μια δικαιολογια ειναι γιατι η ουσια ειναι οι σκλαβοι,το εργατικο δυναμικο….η απαξιωση της οποιας αξιοκρατιας, ευμαρειας,κοινωνικων κατακτησεων…..
    σε ενα αλλο επιπεδο,πιο ουσιαστικο και βαθυ ειναι η διαλυση των εθνων,των ηθων,των παραδοσεων,των θρησκειων ωστε να γινουμε ολοι μια βρωμερη ομογενοποιημενη σουπα,χωρις απαιτησεις και δικαιωματα….

  6. εμεις φταιμε. Και κανενας αλλος. Θελει δραστικα μετρα το πραμα. Να πανε ολοι απο κει που ρθαν με την μια. Και ας με πουν φασιστρια οπως συνηθιζεται στην Ελλαδα πλεον αν υπερασπιστεις την χωρα σου. Εγω δεν τους θελω εδω της καθε καρυδιας καρυδι. Στα τσακιδια. Μου ερχονται ολοι απο χωρες που οι ανθρωπινη ζωη ειναι ενα μηδεν και μου ζητανε να μην μιλαω κιολας εδω ετσι? Μου θελουν και σπιτια? Γκρεμιστε τα καψτε τα αλλα σε κανενα ξενο να μην δοθει σπιτι. Τελος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *