Διαφημίσεις

Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια του Γιάννη Σερβετά και τα συγκινητικά του λόγια!

Ο Γιάννης Σερβετάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό λόγω του αστείρευτου χιούμορ και του γέλιου που προσφέρει μέσω της εκπομπής «Ράδιο Αρβίλα» ως ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, προσφάτως συγκίνησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook καθώς ανάρτησε την ιστορία ενός μικρού παιδιού που χρειάζεται βοήθεια.

Το μικρό αγοράκι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και ο Γιάννης Σερβετάς προσπαθεί με την αναγνωρισιμότητα που έχει να το βοηθήσει ώστε όλα να πάνε καλά για τον μικρό Παναγιώτη. Όπως έγραψε στον τοίχο του: «Ο Παναγιώτης, μας έχει ανάγκη… έλατε να κάνουμε ένα ντου όοοοοολοι μαζί να βοηθήσουμε το παιδί. Ότι και όσο μπορεί ο καθένας μας. Έστω και με μια κοινοποίηση. Διαβάστε το μήνυμα του πατέρα:

«Ποτε στη ζωη μου δε φανταζομουν οτι θα ερχοταν η στιγμη που θα επρεπε να κατσω και να γραψω καποιες λεξεις με τις οποιες να ζηταω βοηθεια για το παιδι μου.Να λοιπον που το ζω και αυτο και πρεπει να ζητησω απ ολους σας να μας βοηθησετε οικονομικα.Αυτος ειναι ο μεγαλος μου Ηρωας ,ο Γιος μου ο Παναγιωτης.Ο Παναγιωτης μου ειναι εννεα μηνων και πασχει απο συνδρομο βραχεως εντερου το οποιο εχει προκυψει υστερα απο 7 επεμβασεις.

Γεννηθηκε με ατρυσια και συστροφη ειλεοτυφλικης βαλβιδας και του εχει αφαιρεθει σχεδον ολο το παχυ εντερο και μεγαλο μερος του λεπτου με τη βαλβιδα.Εδω και εννεα μηνες αγωνιζομαστε και οι τρεις μαζι συντροφια με τη δυναμη της Παναγιας και μετα απο εξι μηνες στο Ιπποκρατειο Γ.Ν. Θεσσαλονικης, πλεον εδω και ενα μηνα ο αγωνας μας συνεχιζεται στο Παιδων Αγιας Σοφιας στην Αθηνα.Η ιστορια μας αυτη θελει υπομονη πιστη και πολυ χρονο,

παραλληλα ομως τα εξοδα και οι αναγκες ειναι τεραστια.Ζητω την οικονομικη σας βοηθεια οποια και να ειναι αυτη και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας.Ο λογαριασμος ειναι της γυναικας μου και ακομα και ενα ευρο για μας ειναι μεγαλη βοηθεια.Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μας και θα ηθελα να ζητησω σε οσους ανταποκριθειτε στο μηνυμα μου να βαζετε σαν αιτιολογια τη λεξη Δωρεα και οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε ειμαι στη διαθεση του να απαντησω.Και παλι ευχαριστω»..

Τραπεζα Πειραιως Λογαριασμος: 6614140428400 IBAN:GR3901716140006614140428400
BIC:PIRBGRAA ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ».

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία και το κείμενο που δημοσιεύει, η θεία του μικρού Παναγιώτη γράφει: «Ως θεία και με την ευχή του Θεού γρήγορα και νονά του Παναγιώτη μας,ευχαριστουμε πολύ τον κ. Σερβετα και όλο τον κόσμο που αγκάλιασαν με τα υπέροχα λόγια τους αυτό το αγγελουδι!!! Το μόνο που θα πω είναι ότι λαχτάραω να το σφιξω στην αγκαλιά μου.. Γιατί από τότε που γεννήθηκε δε μας δόθηκε η δυνατότητα λόγο της κατάστασης του… Καθημερινά τον βλέπουμε με βιντεοκλησεις που μας κάνει ο αδερφός μου.. Και το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει τόσο υπέροχο χαμόγελο…και πείσμα να τα καταφέρει!!! Την αγάπη μας σε όλους σας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια του Γιάννη Σερβετά και τα συγκινητικά του λόγια!”
  1. ας τον βοηθησει ο ο μπολσεβικος μισελλην σερβετας.
    τοσα εκατομυρια βγαζει βριζοντας την ελλαδα και τον ελληνιο λαο χρονια τωρα….

    1. Τα δίνουν στο δουνουτου τα παιδιά.Αφού το έχουν ξεκαθαρίσει,χρωσταμε και πουλάμε τρέλλα

    2. Εσενα παντως αναρχοκομουνισταριο του κερατα δεν θα σε βοηθεισει ουτε ο πατερας σου σατανας ο σταλιν οταν θα βρεθεις στην αναγκη.Πουτ@νας γιε.

      1. παιδακια σταματαμε σε κατι τετειες ιστοριες τους τσακωμους ??? εδω εχουμε να κανουμε με ενα αρωστο μωρο αν μπορουμε ας βοηθισουμε ο καθενας οπως μπορει!!! με την φαγωμαρα μας τιποτε δε βγαινει

  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΜΑΣΚΑΡΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΘΕΑΤΡΙΝΕ.

  3. ΠΑΡΟΤΙ Η “ΣΑΤΥΡΑ” ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ…ΧΑΡΙΝ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ…ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ. ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

  4. Χρήματα δεν εχω. Δυναμαι ομως να βοηθησω τα μεγιστα. Τα χερια μου ειναι τα ποιο θεραπεφτικα μαζι με τις τεράστιες γνώσεις μου για την διστροφη. Ο συμπάσχων

  5. ξεφτιλισε τους νεκρους της μακρονησου και του πολυτεχνειου σου εαμοβουλγαρε φασιστερε!
    σκατα στους αγωνες και στις θυσιες σου εθνοπροδοτη κομουνιστη!
    σκατα στα ιερα και τα οσια της αρωστημενης θρησκειας σου του μπολσεβικισμου σου κτηνος!
    ποσα εκατομμυρια νηπια και βρεφη του ρωσικου λαου ουκρανικου κινεζικου ελληνικου λιθουανικου καμποτζιανου βιετναμεζικου λαου βιασες και εσφαξες σταλινικο κτηνος?
    αυτη τη φορα δεν θα μεινει ρουθουνι μπολσεβικικο…
    ο ελληνικος λαος και παλι ενωμενος οπως το 49 και ο ελληνικος στρατος θα σας λιωσει μαζι με τους λαθρο επιβητορες σας μπολσεβικικα μισανθρωπα μισαλοδοξα κτηνη….

    1. ΚΡΥΨΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΡΕΑΣ. ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ. ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

      1. κουνα τη κωλαρα σου να πεσουν τα καροτα μωρη γκαμπριελα και σιγα μη σου σκιστει κανα καλσον ξεφτιλισμενε της μακρονησου.
        σιγα μην φοβηθω τις απειλες σου θρασυδειλο αριστερο σκουλικι.
        τραβα κλασε στα μουτρα της πουτανας μποσεβικας κλανυνεγγυας μανουλας σου που γλυφει πουτσες και κωλους πακιστανων προλεταριων αδερφων σας και χεσε στα κοκκαλα των ξεφτιλιμενων”νεκρων” του πολυτεχνιου σου καρκινοπουστρα.
        θαρθει η ωρα σου σχιζοφρενη δολοφονε εγκυων γυναικων της μαρφιν….
        αυτη τη φορα εμες οι ελληνες θα κραταμε τα πριονια τα τσεκουρια τους κασμαδες και τα κονσερβοκουτια παρακρατικε…
        απτον εβρο μεχρι το κερατσινι
        εαμοβουλγαρος αναρχοκομουνιστης δεν θα μεινει!

  6. ρε μαγκες πατε καλα ???ακομα κι εδω σε τετεια ποστ φαγωμαρα ??? τιναυτα ???το μωρο τι φτεει ???να παιθανει γιατι εσεις πλακωνεστε για τα πολιτικα ??? ανθωπια τιποτε ???? τιναυτα ??? το παιδακι πρεπει ναχει κι καποiα αλλη νευρολογικη παθιση !!! αυτο εχει αναγkη απ βοιθεια οχι βρισιμο !!! σε τετειες στιγμες χριαζετε ανθωποια κι στιριξη οχι τσακωμους !!! ντροπη :(:(:(

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *