Διαφημίσεις

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κοντά στο γεωτρύπανο βρίσκονται 4 τουρκικά πολεμικά σκάφη. Ένα εξ αυτών προσπάθησε να το παρεμποδίσει. Ωστόσο, ο πλοίαρχος του Saipem 12000 επιχειρεί μανούβρες και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στον στόχο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεωτρύπανο δεν συνοδεύεται από κάποιο άλλο πολεμικό σκάφος, προκειμένου να μην κλιμακωθεί η ένταση που επιδιώκουν οι Τούρκοι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ, στις 12:00, έληξε η πρώτη τουρκική Navtex.

Επιπλέον, η σημερινή μέρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς διεξάγεται στις Βρυξέλλες η άτυπη σύνοδος κορυφής της Ε.Ε., όπου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους εταίρους του για τις προκλήσεις της Άγκυρας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γύρω στις 11:30, όπως μετέδωσε το ΣΙΓΜΑ, το SAIPEM 12 000 εγκατέλειψε την προσπάθεια για να φτάσει στο στόχο «Σουπιά», καθώς δέχθηκε απειλές από τουρκικά πολεμικά πλοία , ότι θα το βυθίσουν σε περίπτωση που συνεχίσει την πορεία του.

Όπως όλα δείχνουν το γεωτρύπανο κατευθύνεται πλέον προς δυτικά. Ακόμη παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα περάσει από το λιμάνι Λεμεσού ή θα πάει κατευθείαν στο Μαρόκο όπου έχει άλλες υποχρεώσεις.

Συνεχής ενημέρωση

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις κινήσεις του SAIPEM 12000, από την ώρα που σήκωσε άγκυρα μέχρι την ώρα που απειλήθηκε από τουρκικά πολεμικά σκάφη

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ! ΩΡΑ12:01! TO ΠΡΩΤΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΡΑ…”
  1. apla gia kalou kakou osoi isaste se ilikia epistratepseis 3ekiniste gimnastikh gia na exete kalh fusiki katastash kai anebasmeno i8iko kai o 8eos mazei mas aderfia. nomizw pws eir8e h stigmh na kanei 3asteria kai meta ton tourko na dio3oumai kai tous 300 roufianous mia kai 8a exoumai ta opla na mhn to paralipsoumai kai auto

  2. Επειδή σε παρακολουθώ χρόνια stranger,δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός πως χρόνια τώρα,αναφέροσουν στην Κύπρο,και στην αίσθηση που είχες πως όλα θα ξεκινήσουν από εκεί.Δυστυχως φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα επιβεβαιωθεις.Ας έχουμε ψηλά το κεφάλι,ας θυμηθούμε την καταγωγή μας,και όλα αυτά που εχουμε κατακτήσει ως έθνος,και πάνω από όλα ας είμαστε ενωμένοι.Προσευχή και δύναμη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *