10:40 - 23/02/2018

Αληθινοί Εξωγήινοι που Κατέγραψε η Κάμερα. Οι Αποδείξεις που μας Κρύβουν

Διαφημίσεις

Από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος αναρωτιόταν αν θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλοι κόσμοι, άλλοι πλανήτες οι οποίοι θα μπορούσαν να κατοικούνται από ανθρώπους ή άλλα πλάσματα

Εμμέσως πλην σαφώς την απάντηση δίνει ο Επικούρειος φιλόσοφος Μητρόδωρος, σε μία αναφορά του για το άπειρο:

«Είναι απίθανο να δημιουργηθεί μόνο ένα στάχυ σε μια μεγάλη πεδιάδα και μόνο ένας κόσμος στο άπειρο σύμπαν. Ότι είναι άπειρο το σύμπαν είναι φανερό από τα άπειρα αίτια, διότι όπου είναι άπειρα τα αίτια, εκεί είναι και άπειρα τα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, τα αίτια είναι τα άτομα και τα στοιχεία».

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά κείμενα τόσο από την αρχαία ελληνική γραμματεία, όσο και από άλλες κουλτούρες που αναφέρονται πιθανότατα και σε εμφανίσεις αλλοδαπών επισκεπτών από άλλους πλανήτες.

Ίσως, η πιο «ζωντανή» εκδοχή εξωγήινων θα μπορούσε να είναι οι θεοί από διάφορες παραδοσιακές θρησκείες, όπως των Αιγυπτίων, των Μάγιας, των Γιαπωνέζων, των Ελλήνων και πολλών άλλων. Αυτή η εκδοχή είναι πολύ δημοφιλής σε ανθρώπους που δέχονται την θεωρία των «Αρχαίων Αστροναυτών», ότι δηλαδή ήρθαν όντα από αλλού και επισκέφτηκαν κάποτε τους ανθρώπους, δίνοντας ενδεχομένως πολιτισμό, τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Όπως και να έχει, από τα αρχαία χρόνια που πιθανόν να ήξεραν κάτι περισσότερο από εμάς, έχουν περάσει πολλοί αιώνες και μεσολάβησαν τόσα πολλά γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι χάθηκαν και, μάλιστα, χάθηκαν επίτηδες στοιχεία που συνδέουν την ανθρωπότητα με πλάσματα εκτός Γης.

Κατά συνέπεια έχουν χαθεί πολλές αποδείξεις -αν υπήρχαν- και το μόνο που απέμειναν είναι ισχνές ενδείξεις από ζητήματα που χωρίζουν τον κόσμο σε δύο βασικές ομάδες. Εκείνους που τα θεωρούν αμφιλεγόμενα και όσους δέχονται την πιθανότητα να ισχύουν όλα αυτά.

Στις μέρες μας κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για εξωγήινους, για επαφές μαζί τους, για απαγωγές. Ενδεχομένως πολλές από αυτές μπορεί να είναι ψεύτικες. Μπορεί και όχι.

Στην ίδια λογική κυκλοφορούν εκατομμύρια, ίσως, βιντεάκια που οι δημιουργοί τους ισχυρίζονται ότι το περιεχόμενό τους είναι αληθινό. Για πολλά από αυτά έχει αποδειχτεί ότι είναι ένα καλό μοντάζ που κάποιες φορές ξεπερνάει και τους επαγγελματίες του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, για πάρα πολλά από αυτά έχει αποδειχτεί ότι δεν έχουν πειραχτεί, ότι δεν υπάρχει μοντάζ. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Αν το video είναι πράγματι αυθεντικό, τότε είναι και το περιεχόμενο του. Μόνο που και σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν αντιρρήσεις.

Αληθινοί Εξωγήινοι που Κατέγραψε η Κάμερα
Παρά το γεγονός ότι πολλές μυστικές υπηρεσίες πολλών κρατών έχουν αρχίσει και δίνουν προς το ευρύ κοινό αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που μιλούν για εξωγήινους και τα ιπτάμενα οχήματά τους, μεγάλη δυσπιστία υπάρχει ως προς την μία πάντα πλευρά.

Ύστερα από όλο αυτό το αναλυτικό σκεπτικό που αναπτύξαμε, προτείνουμε να δείτε το video που ακολουθεί με όντα που έχουν καταγραφεί και η μία πλευρά ισχυρίζεται ότι είναι αληθινά, ενώ η άλλη επιμένει ότι δεν είναι.

Τα συμπεράσματα δικά σας

5 Real Aliens Caught on Camera ● Real Proof Of Aliens Exist

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 02/23/2018 @ 12:29 ΜΜ

    Αυτό το βίντεο κυκλοφορεί αρκετά χρόνια, αλλά σήμερα που το ξαναβλέπω τι να πω με πείσατε ότι είναι εδώ οι εξωγήινοι.

  2. ΚΡΟΝΙΟΚΑΚΗΣ 02/23/2018 @ 12:46 ΜΜ

    Με τετοια αφραγκια και ανεχεια μονο εξωγηινος εγινα!! Η ελλειψη φαγητου και διχως ελαχιστη καλοπεραση , την βασικη για καθε ανθρωπο ”καταντησα” εξωγηινος ασυζητητι…

  3. ΤΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ή ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!

  4. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ…
    ΒΑΛΤΕ ΠΟΣΑ LIKES ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ!
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ 200 ΗΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*