Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:16 - 22/02/2018

Τα Aποκαλυπτήρια των Ομπάμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ουάσινγκτον Δευτέρα 12.2.2018 – Η Εθνική Πινακοθήκη Προσωπογραφιών του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν, έκανε τα αποκαλυπτήρια των πορτρέτων του πρώην προέδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

Η Εθνική Πινακοθήκη Προσωπογραφιών του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν, κατέχει τη μοναδική, πλήρη και εύκολα προσβάσιμη συλλογή Αμερικανών Προέδρων.

Σύμφωνα με τη New York Times , συνήθως, μία τέτοια εκδήλωση θα πέρναγε σχεδόν απαρατήρητη από τον κόσμο της πολιτικής και της τέχνης.  Αλλά, μετά τις πρόσφατες κατά παραγγελία προσθήκες στη συλλογή, η τόσο επουσιώδης παράδοση των αποκαλυπτηρίων του πορτρέτου ενός προέδρου που αποχώρησε, είναι πλέον κάτι περισσότερο από μία εθιμοτυπική ρουτίνα.

Το πορτρέτο του Ομπάμα είναι εντυπωσιακά διαφορετικό. Σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πορτρέτα των προηγούμενων προέδρων ως κάτι παράταιρο.

Ταιριάζει όμως – όπως αναφέρει το All News PipeLine , με τους μακαρίτες και απόλυτους ηγέτες της Βόρειας Κορέας,  Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Τζονγκ-ιλ

Οι Ομπάμας είναι το πρώτο αφροαμερικανικό προεδρικό ζευγάρι που προστίθεται στη συλλογή, ενώ και οι ζωγράφοι που επιλέχτηκαν για τις προσωπογραφίες – ο Kehinde Wiley,  για το πορτρέτο του Μπαράκ και η Amy Sherald,  για την Μισέλ – είναι επίσης  αφροαμερικάνοι. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν ασχοληθεί με την φυλετική πολιτική σε προηγούμενα έργα τους.

Ο καλλιτέχνης που ζωγράφισε το πορτρέτο του Barack Obama, Kehinde Wiley, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Στα έργα του χρησιμοποιεί  κρυφές εικόνες. Επίσης χρησημοποιεί μαύρες γυναίκες οι οποίες κρατούν κεφάλια λευκών γυναικών, καθώς το έργο του είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει το ” κίνημα των μαύρων.”

Τεχνική που μιμήθηκε το 2017 η Αμερικανίδα κωμικός και ηθοποιός, Κάθι Γκρίφιν, η οποία φωτογραφήθηκε κρατώντας στο χέρι της το κεφάλι του Ντόναλντ Τράμπ, βουτηγμένο στα αίματα.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης – ο οποίος εκθειάζεται από ορισμένους για τη «gay τέχνη» του, είναι γνωστός για την προσθήκη κάποιων κρυφών σεξουαλικών εικόνων στους πίνακές του. Ειδικά απεικονίσεις σπέρματος , το οποίο κινείται μέσα στους πίνακες αλλά και τις κορνίζες.

Το πορτρέτο του Ομπάμα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Και το κερασάκι στην τούρτα

Β Βασ. 21,20   Έγινε και άλλος πόλεμος εις την περιοχήν Γέθ. Εκεί υπήρχεν ένας ανήρ φαλακρός. Αυτός είχε εξ δάκτυλα εις κάθε του χέρι και εξ δάκτυλα εις κάθε του πόδα. Εν όλω δηλαδή είκοσι τέσσαρας δακτύλους και αυτός ήτο απόγονος του γίγαντος Ραφά.

Το πορτραίτο του Ομπάμα θα πάρει τη μόνιμη θέση του μεταξύ των υπόλοιπων προέδρων , σε έναν ειδικό χώρο στον δεύτερο όροφο της Πινακοθήκης. Της Μισέλ θα τοποθετηθεί σε ένα διάδρομο που προορίζεται για εκδηλώσεις στον πρώτο όροφο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με filarianna1
«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*