Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ – ΕΙΔΗΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ … ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ … ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ !

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η ΕΛ.ΑΣ. αποχαιρέτησε τον σκύλο περιπολίας Satan.

Ο Satan, ένα βελγικό ποιμενικό, ήταν μέλος της φημισμένης ομάδας Κ-9, που δίνει καθημερινά μάχη κατά της εγκληματικότητας.

Ο σκύλος περιπολίας της ΕΛ.ΑΣ. έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, από παθολογικά αίτια, και οι άνδρες που βρίσκονταν καθημερινά μαζί του δεν θα μπορούσαν παρά να τον αποχαιρετήσουν λέγοντάς του ένα μεγάλο ευχαριστώ.

“Σ’ ευχαριστούμε πολύ SATAN για όσα προσέφερες! Στις 13-2-18 η οικογένεια της #hellenicpolice, έχασε τον Αστ. Σκύλο περιπολίας SATAN από παθολογικά αίτια. O SATAN ήταν Βελγικός Ποιμενικός Malinois. Συλλυπητήρια στον Συνοδό, τόσο της υπηρεσιακής, όσο & της καθημερινής της ζωής» αναφέρει η ανάρτηση.

Πηγή: Η ΕΛ.ΑΣ. αποχαιρετά τον Satan -Τον σκύλο της φημισμένης ομάδας Κ-9 [εικόνες] | iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Η ΕΛ.ΑΣ. αποχαιρετά τον Satan -Τον σκύλο της φημισμένης ομάδας Κ-9”
  1. Δημόσια δήλωση της αστυνομίας: “Σ’ ευχαριστούμε πολύ Σατανά για όσα προσέφερες!” Μάλιστα, ενδιαφέρον. Η Σατανολατρεία πλέον είναι φανερή σε κάθε επίπεδο !!!!

  2. Δε πειραζει…εχει κι αλλους ΣΑΤΑΝ η αστυνομια… και που να παμε και στις ”υπηρεσιες” …. ……εκει να δεις ΣΑΤΑΝ……. με τη σεσουλα……..

  3. Δεν μου κανει εντυπώσει οι αστυνομικοί εχουν δεχθεί την καρτα του πολίτη εδω και 7 χρονια δεν λεω οτι ολοι ειναι σατανιστές, αλλα οπως ελεγαν και οι αγιοι ειναι πτώση αμα παρεις την καρτα του πολιτη και η πτώση φαίνεται ακου εκει Σ’ ευχαριστούμε πολύ SATAN για όσα προσέφερες…. ρε δεν γαμιέστε λεω εγω που προσβαλετε το καημένο το σκυλί

  4. Το θέμα είναι άλλο.Γιατι η αναδημοσίευση στο ιντερνέτ ενός τέτοιου γεγονότος?Και γιατί την συγκεκριμένη χρονική στιγμη?Και αυτό το “ευχαριστούμε Σαταν””που παραπεμπει άλλου,τι θέλει να μας δηλώσει?Περίεργη δηλωση,Περίεργη είδηση…

  5. Πανηλίθιος κιώλας… Φαντάσου τώρα να ονομάσει κάποιος τον σκύλο του διάολο… Για ποιον λόγο; Το παιδί σου του δίνεις προσβλητικό όνομα; Ονόμασες π.χ. τον γιο σου: Πετεινό; Η ξέρω γω την κόρη σου: Κλώσα; Άμα είναι έτσι ν αρχίσουμε να ονομάζουμε τους πάντες με βρισιές/ με ονόματα μυθολογικών τεράτων κλπ. κλπ. Θα ονομάσω κι εγώ την κόρη μου Σκύλλα κι ο κόσμος θα την αποκαλεί σκύλα με την πονηρή ένοια και την αδερφή της π.χ. Χάρυβδη, θα την ταίζω και πολύ να γίνει χοντρή σαν τέρας και θα την κοροιδεύουν: Ωχ έρχεται η Χάρυβδη (της μυθολογίας από την Οδύσσεια). Πολύ λογικά πράγματα, βέβαια…Τι να πει κανείς μ όλους τους βλαμμένους γύρω μας.

  6. ΤΟΣΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝ1 ΜΑΣΟΝ2 ΚΤΛ
    ΝΑ ΝΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

  7. Ζουμε μεσα σε μια Κρονια πραγματικοτητα και ολοι οι υπαλληλοι του συστηματος εργαζονται για τον αναποδο Κρονο 666 και δηλαδη για το αρνητικο καρμικο φορτιο που φερει αυτος ο πολιτισμος της χεστρας και για αυτο η βασικη αιτια για την ανισορροπια που εχει προκληθει στις μερες οφειλετε στην απελευθερωση της θυληκης ενεργειας η αλλιως της ψυχικης ενεργειας (οπως λεει και το αλλο αρθρο με τον ΣΤΑΥΡΟ και την ΟΜΟΝΟΙΑ) απο το γαμοπουστοσυστημα και για αυτο εχουν αμολυθει τα σκυλια και οι Ναζι κλπ για να ρουφηξουν αυτη την ψυχικη ενεργεια και να μας κλεισουν και παλι μεσα στο καρμικο κλουβι τους.

    Ομως ειναι το δικο μας αιμα που ρουφανε οι Κρονιοι malakes που ειναι και το αιμα του Ιησου και του Ασιμου και ολων των ερπετων της Αθηνας και το αιμα μας περιεχει και το καρμικο δηλητηριο του Αρσενικου Οφι και για αυτο εχουν χασει τα λογικα τους καθως πλησιαζουμε στο σημειο το ΣΤΑΥΡΟΥ και διαπιστωνουν οτι εχασαν την ψυχη τους και συνεπως και το νοημα της υπαρξης τους καθως η Σ-Οφια και δηλαδη ο θηλυκος Οφις και η Ψυχη του Ολου ειναι ο καθρεφτης 9 του Αρσενικου 11. Τ

  8. Το πλεον χαρακτηριστικο δαιμονικο στοιχειακο που εχει ρουφηξει απιστευτες ποσοτητες ψυχικης ενεργειας και το οποιο κατευθυνουν ολοι οι δαιμονισμενοι καθως βλεπουν το πως επηρεαζουν την πραγματικοτητα μας ειναι αυτο με τους “πραγματικους” και τους “ψευτικους” Ελληνες το οποιο ταισε αρκετα και ο Σωρρας κλπ. Οι υπανθρωποι βλεπουν την δυναμη του σκοτους και αντλουν νοητικη δυναμη απο αυτα τα στοιχειακα τα οποια επι της ουσιας μοναδικο στοχο εχουν να σκοτωσουν την ψυχη μας και να μας εγκλωβισουν μεσα στις συχνοτητες του αναποδου Κρονου. Ο εθνικισμος ειναι μια Κρονια Μογγολικης προελευσης ψυχοπνευματικη πανουκλα η οποια στοχευει την ανοησια και τις συχνοτητες γκαου και για αυτο τα Κρονια μπασταρδοσπερματα οι Τουρκοι Μογγολοσαυροι γουσταρουν να μας τσιγκλανε συνεχως και να προκαλουν το εθνικο και το θρησκευτικο μας συναισθημα καθως τρεφονται και αυτοι απο την ψυχικη μας ενεργεια οταν προκαλουν αυτου του ειδους τα σκηνικα και ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με τους Ναζι και κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα καθως και αυτοι τρεφονται απο τον φοβο και την τρομοκρατια. Δεν ειναι ασφαλως τυχαιο που ο Χιτλερ ηταν θαυμαστης του Τζένγκις Χαν και του Αλλαχ. Η ολη φαση τωρα ειναι οτι τους τελειωσε η μπαταρια. https://www.youtube.com/watch?v=NDkYcEmh5G4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *