Διαφημίσεις

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΗΓΗ
Αναχώρηση λεωφορείων από τις εταιρείες ΚΤΕΛ Αττικής και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κάθε 5 λεπτά. Οι περιοχές από τις οποίες έχουν ναυλωθεί λεωφορεία.

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα λεωφορεία που μισθώνονται για τη συμμετοχή πολιτών από κάθε άκρη της Ελλάδας στο επερχόμενο συλαλλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την επόμενη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής έχουν ναυλωθεί λεωφορεία από τις εξής περιοχές: Αιγίνιο, Αλεξάνδρεια, Αριδαία, Πέλλα, Βόλο, Βέροια, Γρεβενά, Γιαννιτσά, Ανατολικό, Δρυμό, Διαβατά, Δράμα, Έδεσσα, Ηράκλειο, Λασίθι, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κιλκίς, Καβάλα, Κομοτηνή, Κολχικό, Κασσάνδρα, Κολινδρό, Κέρκυρα, Λαμία, Λαγκαδάς, Λάρισα, Μεγαλόπολη, Μαγνησία, Νάουσα, Ναύπακτο, Νέα Μουδανιά, Ναύπακτο, Νέα Μουδανιά, Ξάνθη, Οφρυνία, Πρέβεζα, Πολυδένδρι, Πλατύ, Πέλλα, Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Σαρωνικός, Σέρρες, Σιθωνία, Σκύδρα, Τρίπολη, Χανιά.


Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για τις πόλεις, τις τιμές και τα τηλέφωνα επικοινωνίας εδώ

Δρομολόγια κάθε 5 λεπτά

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην εκδήλωση στο Facebook, οι εταιρείες ΚΤΕΛ Ν. Αττικής και ΚΤΕΛ Ν. Θεσσαλονίκης τη συγκεκριμένη ημέρα έχουν προγραμματίσει από τις 5:00 π.μ. και κάθε 5 λεπτά να αναχωρούν λεωφορεία από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με ειδική τιμή εισιτηρίου στα 45€ με αυθημερόν επιστροφή. «Ή προσφορά ισχύει σε όλα τα δρομολόγια που θα αναχωρούν από τις 5:00 π.μ. έως και 8:00 π.μ», αναφέρουν. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 2108225148 – 2310500111.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, διοργανωτές του συλλαλητηρίου είναι:

– Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου.

– Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

– Το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο.

– Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης.

– Οι Αθηναϊκοί Σύλλογοι Μακεδόνων.

– Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Θεσσαλονίκης.

– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.

– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών αστυνομίας.

– Η Ένωση Χριστιανικών Οργανώσεων Αθηνών.

https://voria.gr/article/leoforia-apo-kathe-gonia-tis-elladas-gia-to-sillalitirio-stin-athina

grothia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ”
  1. Ο πατέρας της Ηπειρώτισσας γιαγιάς μου ήταν Μακεδονομάχος. Σκοτώθηκε από τους Βούλγαρους το 1905. Ο πατέρας της μητέρας μου εκτελέστηκε στο Δοξάτο Δράμας από τους Βούλγαρους το 1941. Για εμένα αυτό το συλλαλητήριο είναι ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ στους ΗΡΩΕΣ προγόνους μου. Θα πήγαινα έστω και με τα πόδια.
    Υστερόγραφο Ψάξτε την ιστορία της οικογένείας σας. Όλοι έχουμε ήρωες προγόνους…….

    1. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ # ΚΑΔΡΟ # ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!
      ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!!

    2. Οι αγρότες θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κλείσουν τον δρόμο εκείνη την μέρα.οι εντεταλμένοι φυλακές του συστήματος (κάποιοι αστυνομικοί)μην κλείσουν τα διόδια όπως κάνανε και στο θεσ/νίκη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *