17:55 - 27/01/2018

Όλοι θέλουν να πάρουν κάτι από την Ελλάδα αλλά γιατί!

Διαφημίσεις

Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι Σκοπιανοί θέλουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και από ότι φαίνεται θα το πάρουν. Οι Αλβανοί έχουν και αυτοί τις δικές τους βλέψεις και φυσικά θέλουν Ελληνικά εδάφη, οι Τούρκοι θέλουν και αυτοί Ελληνικά εδάφη. Οι Άγγλοι έχουν κατακλέψει αρχαία Ελληνικά αγάλματα και γενικότερα όλη η Ευρώπη είναι γεμάτη με κλεμμένα αρχαία Ελληνικά αγάλματα. Για ποιο λόγο όλες αυτές τις χώρες δεν ζητάνε όλα αυτά που ζητάνε από άλλες χώρες; Για ποιο λόγο όλες αυτές οι χώρες δεν έκλεψαν αγάλματα από άλλες χώρες;

Ο Κίσινγκερ γιατί είπε μόνο για τους Έλληνες ότι είναι αναρχικοί από την φύση τους και ότι πρέπει να χτυπηθεί η Γλώσσα τους και η ιστορία τους και δεν το είπε αυτό για κάποιο άλλο λαό; Ο λόγος είναι ένας και πολύ απλός. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε γνώση και φως στον σκοτεινό αυτό κόσμο και οι εκφραστές του σκοτεινού κόσμου ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ τους Έλληνες. Όσον αφορά το γιατί μας κλέβουν την ιστορία και τα αγάλματα υπάρχει και για αυτό μια λογική και απλή εξήγηση: Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, εκείνοι έφτιαχναν ξύλινα καταλύματα στην καλύτερη περίπτωση, ίσα-ίσα για να την «βγάζουν» και αυτό δεν είναι ένα ρατσιστικό παραλήρημα αλλά η ιστορική αλήθεια!

Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές και πάντα διέδιδαν όσα ήξεραν, όμως οι υπόλοιποι πάντα μας ζήλευαν και προσπαθούσαν να μας καταστρέψουν, φυσικά, ηθικά, οικονομικά αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! και είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ακόμα και σε αυτούς που προσπαθούν να μας καταστρέψουν γιατί έχουμε φιλότιμο και αυτή την λέξη δεν θα την βρει κανείς σε καμία άλλη γλώσσα του κόσμου.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Δημήτρης 01/27/2018 @ 6:44 ΜΜ

    Γιά όλους αυτούς η υπάρχει αρχή καί τό τέλος τους ………..

  2. 123 πολιτης 01/27/2018 @ 7:24 ΜΜ

    καποια στιγμη θα ερθει που θα πρεπει να πληρωσουν διδακτρα , και ενοικια , και αποζημιωσεις!!! εσετε ημαρ!!!

  3. Π.ΕΙΡΗΝΗ 01/27/2018 @ 8:13 ΜΜ

    Εσεις επαιτες, υβριστες… Αληθεια,τι ειναι η Ελλαδα Μηπως ειναι οι χοροι και τα τραγουδια ,τα ηθη και τα εθιμα της,γι αυτο και τα εχουν αλλοιωσει.Μηπως ειναι η ιστορια της ,γι αυτο και θελουν να την κλεψουν.Μηπως ειναι οι ναοι της γι αυτο τους εχουν σακατεψει.Ολα αυτα και αλλα πολλα ειναι Ελλαδα,ειναι οι εκφανσεις και τα γεννηματα της.Μεσα στους αιωνες μας μπερδεψαν ,ξεχασαμε ποια ειναι η Ελλαδα.Να η λυση,αν θυμηθουμε…..Την Ουρανια Πατριδα,αυτη ειναι η τροφος μας,αυτη μας τροφοδοτει με Ακαταλυτο Φως.Θαρσειτε Αδερφια Μου,σηκωστε τα ματια Σας στον Ουρανο.Απεραντη ,Αιωνια απλωνεται η Ελλαδα.

  4. Κατάφεραν οι πίθηκοι να υπερισχήσουν των Ελλήνων και μας έκαναν χώρα του καφέ και του ωχαδερφισμού,και τώρα θέλουν ότι μας απόμεινε. Την ιστορία και την υπερηφάνια μας .
    Πείτε μου ρε Έλληνες θα τους αφήσουμε; ή θα στους στέιλουμε στον διάολο;
    Mπρός για το συλλαλητήριο για απεργίες για όλους τους δίκαιους αγώνες . Μην φοβάστε τίποτα ραντεβού στο σύνταγμα

  5. ανωνυμος 01/27/2018 @ 8:51 ΜΜ

    Eισαι τελειος Γιωργη .

  6. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/27/2018 @ 9:05 ΜΜ

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ . ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. OI ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΤΑ’Ι’ΖΟΥΝ ,ΖΗΤΗΣΑΝ Ι8.000 ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΧΟΛΑΙΝΟΥΝ…. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΝΩΣΗ .ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ; (σαπουνι απο ανθρωπινο λιπος) .ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΒΡΕΤΤΑΝΟΣ; ( μεσαιωνικους μηχανισμους βασανισμου αντιφρονουντων) . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΣΑΝ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞ’ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΦΥΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.!!!!!!!!!!!!

  7. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ 01/27/2018 @ 10:25 ΜΜ

    Προς el.gr. Κάτι δε έγραψες σωστά. Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες εις τας Ευρώπας έτρωγε ο ένας τον άλλον ή στην καλύτερη περίπτωση τον άσφαζε. Τάδε έφη ο γράφων εν έτι 1998 στο αμφιθέατρο του παιδαγωγικού τμήματος του Αριστοτελείου κατάμουτρα στη Ρεπούση που τον καιρό εκείνο δίδασκε και δήλωνε ευρωπαίστρια.Έχει βαθειές ρίζες το παραμύθι που μας σερβίρουν…

  8. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ 01/28/2018 @ 4:03 ΠΜ

    Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.

  9. Ελλας χωρις Ελληνες δεν υπαρχει 01/28/2018 @ 4:05 ΠΜ

    ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ

  10. Ελεφθερια... 01/28/2018 @ 5:41 ΠΜ

    Τα δινουμε δεν τα περνουν .καποτε ζηλευαν αλλα ετρεμαν στην ιδεα να μας πολεμησουν τωρα ομως τρωγομαστε καλυτερα απο ποτε μονοι μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*