Διαφημίσεις

Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ,

διότι υπάρχουν οι πληροφορίες ότι τα ακροαριστερά αναρχικά στοιχεία των άπλυτων-μπαχαλάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή ακόμα και αλλοδαπών που έχουν έρθει στην χώρα μας, έχουν σχεδιάσει, και θα προβούν σε προβοκάτσια τύπου τράπεζας «Marfin Bank» αριθμό 23 για να καταστρέψουν, και να μην έχει επιτυχία των εγχείρημα μας, των ΕΛΛΗΝΩΝ να δώσουν βροντερό μήνυμα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Αθήνα στους πολιτικούς κυβερνητικούς δοσίλογους της χώρας μας και των αλλοδαπών συνεργατών τους.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,

πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ”
  1. Που θα πανε ξεβρακωτοι στα αγγουρια ;;;;;Ρε παιδια τι αρθρα ειναι αυτα;;;;;Ποιοι θα τα βαλουν με 2.000.000 Ελληνες;;;;;

    1. Δεν σε κακίζω διότι δεν ξέρεις. Ήταν οι μολότοφ θα πέφτουν άναρχα βροχή και με την αστυνομία να αμύνεται πάσα δύναμη και με κάθε μέσο, μετά θα σου πω εγώ είμαστε πολλοί,. Τότε δεν θα γίνει συλλαλητήριο, θα γίνει ένα μπάχαλο, και σε αυτό είναι που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην διάλυση του, και μάλιστα το συντομότερο. Στην πλατεία Συντάγματος δεν χωράνε 2εκ. Έλληνες που γράφεις.

      1. κ.Χατζησαββα …με τι θα τις πετανε τις μολοτωφ με καταπελτη;;;;;;ξερετε τι κοσμο ειχε στη θεσσαλονικη ;;;;ξερετε απο που ξεκινουσαν και που σταματουσαν οι ακρες….του πληθους κοσμου;;;;;Τι λετε τωρα ;;;;υπηρχε κοσμος παντου και ηταν ο ενας διπλα στον αλλο ….σε ολη την εκταση…και σε ολους τους δρμους…..Νομιζω οτι φοβιζετε τον κοσμο …..αλλα ξερετε κατι ο κοσμος δεν φοβαται ……γιατι ειμαστε πολλοι …και αυτοι που λετε ειναι μια χουφτα …..μολις μας δουν μαλλον θα το βαλλουν στα ποδια….

      2. Δεν μας τα λες καλα Χατζησαββα. Αμα ειναι να γραφεις τετοια, κρατα τα για τον εαυτο σου. Μιλας σαν να μιλαει κανας βαλτος του ΣΥΡΙΖΑ k λυπαμαι. Οποιος πολιτικος θελει ας ερθει με την ελληνικη σημαιουλα του και να παρει θεση εκει αναμεσα στον κοσμο. Δεν καταλαβα, οι βουλευτες που πηγαν στο συλλαλητηριο στη θεσσαλονικη απο οποιοδηποτε κομμα εβλαψαν τη συγκεντρωση? ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΥ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!
        Δευτερον καλα σου λεει ο ανωνυμος, δεν θα τολμησει κανενας να σηκωσει κεφαλι σε 2 εκατομυρια κοσμο, και ασε τα δεν χωραει το συνταγμα, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ Κ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!! Η πλατεια συνταγματος Χατζησαββα θα ειναι ασφυκτικα γεματη δεν θα υπαρχει χωρος να μπουν μπροστα μπαχαλακηδες , θα εχουν ηδη τουλουμιαστει στο ξυλο. Στο συλλαλητηριο της θεσσαλονικης καποιος απο δαυτους πεταξε μια μολοτοφ κ επεσαν απανω του 10 ατομα και τον εκαναν μαυρο, αυτο φυσικα δεν το ειπε κανενας. Αλλωστε δεν τους συμφερει να κανουν μπαχαλα διοτι ο κοσμος θα στραφει εναντιον του Τσιπρα στα ισα μετα

        ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
        ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

  2. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ . ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΥΣΥΝΑΞΗ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΙΤΕ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΕΙΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΙΩΤΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ Η’ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ……………ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ , ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ..ΓΘΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ .ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ

    1. ΣΩΣΤΟΣ – Αυτό γράφω, και προσπαθώ να επιστήσω την προσοχή όλων. Δεν την θέλουν επιτυχία μας διότι αυτομάτως είναι αποτυχία τους

  4. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΦΟΒΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  5. Με το που θα δουν 2.000.000 κόσμο στο κέντρο της Αθήνας, κράτος, παρακράτος, μπαχαλάκηδες εσωτερικού και εξωτερικού, αναρχοάπλυτοι και λοιπά άχρηστα υποκείμενα, θα χεστούν απάνω τους, οπότε μην μασάτε. Πρέπει να “ΔΕΙΞΟΥΜΕ” σε όλους τους προδότες πολιτικούς μας, αλλά και σε όλον τον κόσμο του πλανήτη μας, ότι παρ’ όλον αυτό το πόλεμο που έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη “ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ”, “ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ”, μας έχετε κάνει πιο “ΔΥΝΑΤΟΥΣ”, μας έχετε “ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ”, μας έχετε “ΘΥΜΩΣΕΙ” και “ΕΝΩΜΕΝΟΙ” μπορούμε να κάνουμε “ΘΑΥΜΑΤΑ”………..

  6. Μήνυμα από πρώην πράκτορα της ΕΥΠ; Πολύ ύποπτο. Φαίνεται ότι κόβει η σούπα με τα συλλαλητήρια και την κινητικότητα των Ελλήνων. Τους θέλουν καναπέ και να αλωνίζουν τα παρακρατικά στοιχεία που αποτελούται και από πράκτορες κρατών που το γνώριζε η ΕΥΠ.

    1. Ρε φωστήρα, αυτό κατάλαβες εσύ; Πουλιά στον αέρα πιάνεις ρε μπαγάσα.

  7. το σκιτσο επανω που κολαει ρε παιδια?? ποιο ειναι το αληθινο παρακρατος δηλαδη?? ..
    μαλακιες κανετε και να το ξερετε… θα πρεπει να καταλαβεται οτι καποιοι που εχουν ΠΑΓΙΕΣ εθνικες πατριωτικες θεσεις καποτε θα επιβεβαιωθουν και ηρθε αυτη η ωρα…η δυναμωση εθνικιστικων κινηματων στην ευρωπη ειναι γεγονος και αναποφευκτο…και οποιος δε γουσταρει να παει να κοψει τ @ρχιδι@ του και να κανει συμφωνα συμβιωσης με το σκυλο του….κατα τ αλλα η χρυση αυγη μας φταιει…ας γινει καμια μαλακια τυπου μαρφιν στο συλλαλητηριο και θα σου πω εγω ποιο ειναι το παρακρατος α.ε. που μου χεις στο σκιτσο εξυπνακια…

  8. το σκιτσο ειναι προβοκατορικο δεν το προσεξε κανεις?
    η χρυσαυγη δεν ειναι το παρακρατος οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες ειναι το παρακρατος της αριστερας που κυνηγαει τη χρυσαυγη και ολους τους ελληνες πατριωτες και εθνικιστες

  9. Ημουν στο συλλαλητήριο στην Θεσ/νίκη, και είδα από κοντά τους μπαχαλάκηδες αναρχοάπλητους, οι οποίοι έπαιζαν παιχνίδι με τα ΜΑΤ που ήταν περισσότεροι από τους αναρχοάπλυτους. Αν ήθελαν σε πέντε λεπτά θα τους μάζευαν. Και όλα αυτά γινόταν ένα δυο χιλιόμετρα μακριά από το συλλαλητήριο. Αν τολμούσαν να ζυγώσουν δεν θα έβγαινε κανένας ζωντανός από τους αναρχοάπλυτους, να είσαστε σίγουρο γι’αυτό. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμασταν έτοιμοι να τους κατασπαράξουμε. Αυτοί πρέπει να φοβούνται από εδώ και στο εξης. Αλλά και τα ΜΑΤ να προσέξουν με τίνος το μέρος θα είναι.

  10. χατζησαββα παρε το κρανος σου και ελα συνταγμα τα υπολοιπα θα τα βρουμε οπως παει η ροδα

  11. Αυτό ακριβώς που λέμε και μεταξύ μας και συζητούσαμε υπό διαφορετικές πτυχές. Μια προβοκάτσια που θα προκαλέσει αντιδράσεις, δύναται να προκαλέσει άμεσα, αντίποινα μεταξύ δυο πλευρών, ειδικά αν χρησιμοποιηθούν όπλα των Εξαρχίων. Σ, αυτήν την περίπτωση, το κράτος θα βρει αφορμή γι αφοπλισμό.
    ”Εμείς” κάποιοι τέλοσπάντων, δεν θα μαστε παρόντες, διότι πρέπει να μαστε Θεσσαλονίκη όταν συμβαίνει αυτό. Και θα είμαστε σε επιφυλακή, με τι και πως και γιατί δε μπορώ να πω. Αλλά πρέπει ενάντια στο σχέδιο του συστήματος, άμεσα, με το που αποκαλυφθεί, να υπάρξουν αντίμετρα, που θα το καταστήσουν άχρηστο, η εναντίων του.
    Αυτή είναι η συμβουλή που δίνω σε όσους μοναχικούς λύκους διαβάσουν το συγκεκριμένο άρθρο.
    Και μεγάλη προσοχή όσοι θα στε κάτω και είστε υπεύθυνοι γι άμυνα. Οι αναρχικοί στην Αθήνα είναι οργανωμένοι και λίγες μολότοφ να πέσουν μόνο, η ζημιά έχει γίνει, διότι δε ξέρεις πόσους θα τραυματίσουν/ σκοτώσουν. Γι αυτό οι περιφρουρήσεις και οι ”αόρατοι” και οι ”έκτακτοι” για έσχατες περιπτώσεις, να είστε έτοιμοι για όλα.

  12. Συνελληνες δεν εχουμε αλλο δρομο απο το “ΔΡΟΜΟ”. Τα καναλια ειναι προδοτικα δικα τους, το ειδαμε και προσφατα στη θεσσαλονικη , ΣΙΓΗΣΑΝ! Ομως μπρος στην κατακραυγη εβγαλαν τον σκασμο! Ουτε τα πληκτρολογια ουτε ο στρατος ουτε η εκκλησια θα μας σωσουν ειναι ολα υποταγμενα στην καταστροφη της χωρας. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 95% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΑ ΜΕΤΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

  13. οι παρακρατικοι που ρημαζουν την Ελλαδα ειναι ολες οι αποχρωσεις των αριστερων , δικα τους παιδια , μερικα μαλιστα και φυσικα τους τεκνα.
    Ειναι ανωφελο να μας πασαρουν εικονες που υποδεικνυουν τους ναζι η φασιστες στην θεση των πραγματικων αποβρασματων της κοινωνιας , το εχουν καταλαβει πλεον και τα μικρα παιδια , και εμεις το βαρεθηκαμε το παραμυθι… πχ η εικονα στην αρχη του αρθρου….

  14. Η απολυτη γελοιοποιηση των κατοχικων νεων , βγαλτε αυτην την φωτογραφια και σοβαρευτειτε…. τετοιου ειδους προπαγανδα ουτε στους διανοητικα καθυστερημενους κανουν απο σεβασμο. Εκτος και αν περνατε τους αναγνωστες σας για τετοιους….
    Πειτε καθαρα ποιοι ειναι οι παρακρατικοι τρομοκτατες στην Ελλαδα… Οι αριστεροι χρηματοδοτουμενοι του Σορος. Και αφηστε τις σβαστικες ….. το σχολιο φυσικα θα απορριφθει , αλλα εσυ που εβαλες αυτην την εικονα εκει σκεψου λιγο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *