Διαφημίσεις

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Άραγε πόσες δεκαετίες συνολικά δουλεύουν οι σιωνιστικές δυτικές δυνάμεις τους Κούρδους, με το παραμύθι της δημιουργίας του Μεγάλου Κουρδιστάν;
Αν προσθέσουμε και την εποχή του μοιρασματος των Κούρδων σε κομμάτια στις χώρες που δημιούργησαν οι Αγγλικές αποικιοκρατικές δυνάμεις φτάνουμε τα 100 και βάλε χρόνια..

Αυτή την στιγμή τους άφησαν φίλοι και εχθροί να αντιμετωπίσουν μόνοι τους στην Αφριν στην Συρία, τους χασάπηδες της περιοχής μας. Όσο πολεμούσαν στο πλευρό των συμμάχων τους/μας ήταν φιλαράκια και τους χρειάζονταν…τώρα που όλα τα χασαπάκια…αμερικανάκια και μογγολάκια μαζί συμφώνησαν να διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους…οι Κούρδοι βομβαρδίζονται από όλες τις πλευρές με γερμανικές και αμερικάνικες βόμβες. Τα δολάρια γεμίζουν πολλές βαλίτσες εμπόρων όπλων και η γη γεμίζει ξανά με πτώματα.

Πριν λίγες εβδομάδες πολεμούσαν οι Αμερικανό-ευρωκανίβαλοι τους Ρώσους και την Συρία κάνοντας σκόνη μια ολόκληρη ειρηνική και πλούσια χώρα…για να γεμίσουν το πορτοφόλι τους και να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ….τώρα το μούγκωσαν όλες οι μαχώμενες παρατάξεις με τα ανθρωπινά δικαιώματα για τα πάθη του Συριακού και Κουρδικού λαού…όπως συμβαίνει πάντα με τους δυτικούς ανθρωποφάγους όταν μυρίσουν αίμα και χρήμα!!!

Δισεκατομμύρια δολάρια κερδίζονται από τους κανίβαλους με τις δυτικές κρεατομηχανές τους… καίγεται όλη η Μέση Ανατολή από τα όπλα τους βάσει των επεκτατικών εκστρατειών τους… εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές εξαφανίζονται για πάντα…και τα δυτικά ΜΜΕ ασχολούνται με το #ME-TOO την σεξουαλική παρενόχληση των αστέρων του Χόλιγουντ…

Όταν αλλάξουν θέμα για να μην κουράζουν τους αποχαυνωμένους πολίτες τους, τους πασάρουν Τσαμπιονς Λιγκ και τα δικαιώματα των Πίσω-γνέντιδων…και της ελευθερίας του πρωκτού τους!
Για τα κέρδη από την πώληση του δυτικού οπλοστασίου και τα συμφέροντα της Δύσης δεν θα ακούσουν ούτε μια λέξη!!!
Έτσι ακριβώς όπως δεν θα ακούσουμε και εμείς για τα πολλά σενάρια των Μεγάλων Δυνάμεων τώρα που έχασαν τον Πόλεμο στην Συρία από την ορθόδοξη Ρωσία!!!

Οι δυτικοί πάντα είχαν την ατζέντα τους εναντίον μας, πάντα πούλαγαν τα όπλα τους στους λαούς, πάντα τους χειραγωγούσαν, πάντα τους υποτάσουν οικονομικά για να τους έχουν με το μέρος τους, βλέπε τους Κούρδους και φυσικά και εμάς. Η εισβολή στην Κύπρο, η υποστήριξη των Τούρκων σε όλα τα εθνικά καίρια θέματα εδώ και 90 χρόνια, η απάτη των δυτικών εναντίον μας κατά την περίοδο του Μικρασιατικού Πολέμου και Καταστροφής του ελληνισμού, είναι ιστορικά δεδομένα και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Οι πολιτικοί μας, έχουν αποδείξει ότι είναι απατεώνες γιατί θα υπογράφουν τα πάντα, εμείς όμως πρέπει να τους πιέζουμε ή να τους βάζουμε στην φυλακή.

Οι Κούρδοι σκοτώνονται από τις σφαίρες Αμερικανικών και Γερμανικών τάνκς ή εμπλέκονται στις πολεμικές συράξεις που οι κανίβαλοι στήνουν λόγο των γεωπολιτικών συμφερόντων και του κέρδους. Σαν μια αγέλη πεινασμένων αρπακτικών στην μεγάλη ζούγκλα τους.

Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα κανιβαλικά τους σενάρια εναντίον του Συριακού και Κουρδικού λαού, και να βγάζουμε τα συμπεράσματα μας….ότι μετά από τόσες ιστορικές προδοσίες, οι κανίβαλοι σύμμαχοι μας, παραμένουν οι ίδιοι αιμοβόροι κανίβαλοι που πάντα ήταν!!!

Κατεβάστε κάτω τους ψευτο-Θόδωρους αριστερούς προδότες ΤΩΡΑ και συμμαχήστε με την Σερβία και Ρωσία μέσα σε μια ορθόδοξη συμμαχία!!!

Ο Μεγάλος Πόλεμος είναι πολύ πιο κοντά από όσο μπορούμε να φανταστούμε γιατί τα σενάρια τους είναι πάρα πολλά. Σε μια εμπόλεμη ιστορική περίοδο πρέπει να γνωριζουμε τους πραγματικούς μας συμμάχους…

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ”
  1. Γεια σου Κόρακα
    Θέλω να συμπληρώσω μερικά θέματα……
    Ο Ρώσος τράβηξε τα στρατεύματα του απο την Συρία. Άφησε μόνο σε στρατηγικής σημασίας σημεία στρατό.
    Έκανε τα στραβά μάτια στην εισβολή με σκοπό να φέρει τον Τούρκο απέναντι στους Αμερικάνους.
    Οί αμερικάνοι θέλουν να κρατήσουν ο ι Κούρδοι εδάφη για να διαμελίσουν Ιρακ και Ιραν και οι Τούρκοι θέλουν να επαναφέρουν τους Τζιχαντιστές στην περιοχή που θα καταλάβει ο Σουλτάνος, πράγμα που δεν θέλει η Συρία…..
    Όλοι πολεμούν για το δικό τους όφελος αλλά μάταια….
    Απο την άλλη ο Πατριαρχης που είπε ότι είπε έβαλε φιτίλι προς την Ελλάδα και τους μετανάστες που είναι εδώ…και σε εμάς έμμεσα.
    Νομίζω ότι με τόσο μπέρδεμα κανείς δεν θα την βγάλει καθαρή….
    Καλή δύναμη

  2. φυσικα και φταινε ολοι οι κεφαλαιουχοι οι οποιοι βλεπουν μονο το χρηματικο κερδος. τι κανουν ομως ολοι οι λαοι και δεν αντιδρουν? τιποτα διοτι ολοι κοιτανε ψυχρα τον εαυτο τους τιποτα πιο περα.οποιος κατηγορει μονο την μια πλευρα δεν εχει δικαιον. φταιμε ολοι μας μα ολοι μας.εμεις ο λαος που δεν αντιδρουμε δυναμικα και αφηνουμε να κανουν κουμαντο οι κεφαλαιουχοι.δεν υπαρχει δικαιολογια.οταν ο καθενας γνωριζει δια καθε ποδισφαιριστη απο που ειναι και ολα αναλιτικα ενω δεν γνωριζει τιποτα ουτε τον ενδιαφρει πως θα ξεφυγουμε απο την μεγγενη τι περιμενεις? φυσικα ολοι οι πολιτικοι ηταν ειναι και θα ειναι πατσαβουρες και ολοι οι τραγουδιστες οι ηθοποιοι οι συγγραφεις κ.λ.π. φροντιστε να το δειτε ολοι.καλα δια πανεπιστημιακους δεν συζηταμε.ιδιως οι οικονομολογοι οταν ειναι συμβουλοι αρπαζουν το μισθο τον παχουλο και οταν δεν ειναι τοτε εναντιωνονται οι συμαχοι μας παντα μας προδιδαν και φυσικα μεσα στην ευρωπαικη ενωση δεν καταντησαμε σε αυτον τον βαθμον? εμεις ομως εκει με τους ευρωπαιους και ως λαος επειδη δεν γνωριζουμε οικονομικα πιστευομε οτι χωρις αυτα τα τομαρια δεν μπορουμε να ζησουμε. καλα να παθουμε ολοι οι λαοι.

  3. Σωστός στην ανάλυσή σου για τα γεγονότα. Πάντα οι “φίλοι” μας μας πρόδιδαν. Εμείς δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Θα το πληρώσουμε όμως για μια ακόμη φορά, δυστυχώς…

  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.
    ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ  BAPBAPOYΣ  ΠΟΥ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ “ΠΤΣΩΠΛΑΤΑ” ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  . ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .
    TΙ ΡΟΛΟ ΘΑ  ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΚΑΙ .ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *