Διαφημίσεις

Ολόκληρο εργαστήριο είχαν στήσει δυο έμποροι ναρκωτικών μέσα στο διαμέρισμά τους, στον Πειραιά. Πρόκειται για έναν 44χρονο Αλβανό και μία 33χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατοχή, νόθευση και τυποποίηση ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την έρευνά τους, οι αστυνομικοί βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, όταν τράβηξαν από τον τοίχο μια εικόνα της Παναγίας, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν οι συλληφθέντες, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.015,7 γραμμαρίων, ηρωίνης βάρους 19,9 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους 4.110 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους 1.269 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 12.560 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, μια υδραυλική πρέσα, δύο μεταλλικά καλούπια και μεταλλική πλάκα, δύο ζυγαριές ακριβείας, πέντε κινητά τηλέφωνα, πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

Από τις διενεργηθείσες έρευνες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε τοίχο εντός του διαμερίσματος, καθώς και σε αποθήκη, που διατηρούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1.015,7- γραμμαρίων,
ποσότητα ηρωίνης βάρους -19,9- γραμμαρίω,
νοθευτική ουσία κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους -4.110- γραμμαρίων,
νοθευτική ουσία ηρωίνης, βάρους -1.269- γραμμαρίων,
το χρηματικό ποσό των -12.560- ευρώ,
ΙΧΕ αυτοκίνητο,
υδραυλική πρέσα,
δύο (2) μεταλλικά καλούπια και μεταλλική πλάκα,
δύο (2) ζυγαριές ακριβείας,
πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστό χαρτονόμισμα των -50- ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Δείτε το βίντεο

documentonews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Έκρυβαν τα ναρκωτικά πίσω από την εικόνα της Παναγίας!”
  1. AISXOS!!! ALBANOI KAI OLO TO KAKO SINAPANTIMA, MATHETE OMOS KAI BALTE TO KALA STO MIALO SAS, ME TIN PANAGIA TON ELLINON! THN SONTANI MHTERA TOU THEOU TE TOIA DEN GINONTAI, AKOMH!!!! THA DOSETE KAI LOGO, OUE KAI ALIMONO SAS, EXETE BROMISI THN ELLADA GIATI NOMIZETE OTI EISTE EKSIPNOI, FTENE KAPIOI ALLOI POU SAS AFISAN NA MPITE KAI NA BROMISETE TON TOPO MAS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek