15:34 - 04/01/2018

Τι πίνει ; Η πόσα παίρνει …για να τα κανει ολα αυτα; .. γιατί δεν ειναι απλα απο ιδεολογια !

Διαφημίσεις

Τι πίνει ; Η πόσα παίρνει …για να τα κανει ολα αυτα; .. γιατί δεν ειναι απλα απο ιδεολογια !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 01/04/2018 @ 3:40 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ!
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΧΗ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 01/04/2018 @ 4:00 ΜΜ

      ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο MrAugustus ΣΤΟ ΥΟΥΤUBE
      Ο VIBRATOR PRODUCTIONS ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ……….ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟΙ ΓΟΝΟΙ(ΑΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ)ΑΛΛΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 01/05/2018 @ 2:40 ΠΜ

      ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (ΣΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

  2. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ 01/04/2018 @ 3:48 ΜΜ

    EINAI AYTAΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΜΕΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΥΠΑΚΟΗ ΑΠΟΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΓΗ-ΕΛΛΑΣ.
    ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ 3 ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣΦΩΡΟΣΟΛΩΜΟΝΤΑ

    • ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ 01/04/2018 @ 5:43 ΜΜ

      ΟΤΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΕΙΣΜΟ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ,ΤΟΤΕ ΑΜΜΕΣΑ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ 3 ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΕΚΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ-ΜΕΣΣΙΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ,ΜΕΤΡΗΣΤΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Κ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    • ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ 01/04/2018 @ 5:47 ΜΜ

      ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΕ.ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΝΗ,ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ.Ο ΣΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ…ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΘΕΗ ΕΛΙΤ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ;ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΒΑΧΤΕΙ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΕΚΕΙ.ΦΟΒΟΝΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΡΙΝΟ.

  3. Ούτε πίνει, ούτε τα παίρνει απλά ήρθε ο καιρός όλοι να πετάξουν τις μάσκες είτε είναι εβραίοι είτε όχι. Ας τους πληροφορήσει κάποιος όμως πως όταν ο “μεσσίας” που περιμένουν πετάξει τη μάσκα τότε θα “φάει” πρώτα τους δικούς του.

  4. ΑΜΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΑ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΚΟ ΑΠΛΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ

  5. τι όνομα; 01/04/2018 @ 4:30 ΜΜ

    χαχα!!!! ψυχακιας ο ανθρωπος 🙂 δεν χρειάζεται να τον ακούμε…

  6. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 01/04/2018 @ 5:02 ΜΜ

    ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ‘ΕΒΡΑΙΚΑ ‘ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ….ΟΚ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΦΥΤΙΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ…..

  7. Έρχεται η Οργή του Θεού
    Και ο καθείς ανάλογα θα πληρωθεί…
    Ματθ. 3,12 οὗ τὸ πτύον ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ καὶ διακαθαριεῖ τὴν ἅλωνα αὐτοῦ, καὶ συνάξει τὸν σῖτον αὐτοῦ εἰς τὴν ἀποθήκην, τὸ δὲ ἄχυρον κατακαύσει πυρὶ ἀσβέστῳ.

    Ματθ. 3,12 Αυτός κρατεί στο χέρι του το φτυάρι και θα καθαρίση πλήρως το αλώνι του· και το μεν σιτάρι του θα το συγκεντρώση εις την αποθήκην (τους δικαίους δηλαδή και εναρέτους θα παραλάβη εις την βασιλείαν του) το δε άχυρον θα το κατακαύση εις άσβεστον πυρ.

  8. Αντε ρε, οι Εβραίοι είναι καλοί άνθρωποι 01/04/2018 @ 5:42 ΜΜ

    Είναι αυτό που σοφά λέει ο λαός, θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Από τις χειρότερες σκατόφαρες (αν όχι η χειρότερη) που έχει ο πλανήτης…

  9. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 01/04/2018 @ 6:37 ΜΜ

    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ.

  10. Ενας ειναι ο αληθινος θεος Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,τον οποιο μισουν οι οπαδοι του Γιαχβε εβραιοι,αυτος που σκοτωνε τα παιδια της Αιγύπτου που ζητουσε θυσιες,πολεμους,κ εταζε παλατια κ υλικα αγαθα κ που δεν εχει σχεση καμια με τον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ,ας ερθει ρε ο θεος σου εβραιε θα παρει τα @@ των ΕΛΛΗΝΩΝ

    • ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ... 01/05/2018 @ 9:03 ΜΜ

      Δυστυχώς φίλε, η ορθοδοξία αποδέχεται αυτή την ιστορία των εβραίων ως κομάτι της θρησκείας (παρουσιάζοντας βλακωδέστατες δικαιολογίες) και θεωρεί την παλαιά διαθήκη ως “ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ”! Μάλλον είσαι λίγο αδιάβαστος στα θρησκευτικά αλλιώς θα ήξερες επίσης ότι η ορθοδοξία και η εκκλησία της πιστεύουν στον ΓΙΑΧΒΕ ως θεό και θεωρούν τον Ιησού ως ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ του στη γή, γιαυτό και γιορτάζουν την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του την 1η Ιανουαρίου, γιατί έτσι πιστοποιείται ότι είναι ΙΟΥΔΑΙΟΣ! Να προσέχεις και να διαβάζεις!

  11. ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΑΒ ΓΑΒ…

  12. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΗΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ: 01/05/2018 @ 12:44 ΠΜ

    …μετά από αυτά τα συμβάντα, που έρχονται μέσα στα επόμενα 5 χρόνια ”γιατί η πολιτικές δραστηριότητες θέλουν καιρό να εκδηλωθούν και να υπάρξει αντίκτυπο στην κοινωνία” μετά λοιπόν από αυτήν την διαδικασία, ΑΥΤΟΣ και ΑΥΤΟΙ, ο κύκλος τους, θα μπουν στην θέση που τους αρμόζει, με ένα ΠΟΓΚΡΟΜ μιας νύχτας. Θα γίνει ήσυχα και ξαφνικά, ”σαν την νύχτα των κρυστάλλων”

  13. ΓΙΩΡΓΟΣ 01/05/2018 @ 2:41 ΠΜ

    ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (ΣΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

  14. ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ 01/05/2018 @ 8:40 ΠΜ

    ….με θυμιζει αρκετα τον λεγομενο σημερα αυτον τον παυλο σε αποστολη , τον σκυθη , τον εφοριακο των ρωμαιων , στην Ταρσο της Σαββατοκιας [Καππαδοκιας] -Κιλικιας που κυριολεκτικα με τις λεγεωνες τις ρωμαικες απο σκυθες τυπου μοδιστου και σκυθουπολις ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ….ΑΧ ΣΠΑΡΤΑΚΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ?

  15. Ανώνυμος 01/05/2018 @ 10:32 ΠΜ

    τρομακτικός…τί εκφράσεις…τί γκριμάτσες…

  16. Ανώνυμος 01/05/2018 @ 10:41 ΠΜ

    δείτε το και χωρίς ήχο και αναρωτηθείτε αυτός ο άνθρωπος πώς να είναι άραγε στην καθημερινότητα του; μάλλον φυσιολογικός, παίζει απλά έναν ρόλο είναι πολύ πομπώδες το ύφος, υπάρχει αγριότητα στο ύφος και πολλές γκριμάτσες και η ομιλία χαρακτηρίζεται τουλάχιστον από υπερβολή, δεν τολμώ να σκεφτώ ότι είναι έτσι και στην καθημερινότητα του, δημιουργεί φόβο;;;

  17. Ανώνυμος 01/05/2018 @ 1:07 ΜΜ

    και πάει στο πάμε πακέτο και μαθαίνει ότι η μάνα του είναι Ελληνίδα ή Ισπανίδα ή Ιταλίδα ή Γερμανίδα σοκ μιλάμε..

  18. Τελος.. επιτελους….στο δεξια αριστερα… Και σε καθε ταμπελα… Αντανακλαστικων εθνικων… Ολα εχουν διπλη αναγνωση.. Μη μασατε…. Μακεδονες… Ταραμα.. Σε δραση αντιδραση.. Εχετε οδο και ντεστινι.. Χυμα συο κυμα.?Η Βυζάντιο!!! Στο ξυλο θα πιαστουμε να σωθουμε και με πιστη θα περπατησουμε σε αυτο.. Το αδυνατο?δυνατο! η αδυναμια δυναμη. Και η ταπεινοτητα.. Ουδετεροτητα δοξα.. Μια εικονα χιλιες λεξεις.. Κι ολες οι εικονες ανηκουν στην εικονικη πραγματικοτητα…Να θυμηθουμε ποι ειμασταν..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*