Διαφημίσεις

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών διαβιβάστηκε, σήμερα το μεσημέρι, από το Αστυνομικό Τμήμα, η αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου, με την οποία παρέχεται άσυλο στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, κατέθεσε παράλληλα στο Διοικητικό Εφετείο αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «παγώσει» άμεσα η απόφαση χορήγησης ασύλου του Τούρκου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, που ήδη είναι ελεύθερος, όπως επίσης κατέθεσε και αίτηση αναστολής.

Οι αιτήσεις εισήχθησαν στο Θ΄ Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και αύριο θα γίνουν οι σχετικές επιδόσεις στους δικηγόρους, ενώ θα οριστεί ο δικαστής που θα χρεωθεί την υπόθεση.

Στην συνέχεια, θα προσδιοριστεί η ημερομηνία συζήτησης της κύριας αίτησης, που θα είναι πιθανά μέσα στο επόμενο εξάμηνο και μέσα στις επόμενες μέρες θα εξετασθεί από την πρόεδρο του εν λόγω Τμήματος το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής και θα οριστεί η ημερομηνία εξέτασης της αίτησης αναστολής.

Τον τελικό λόγο για την αίτηση ακύρωσης την έχει το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς, είτε η κυβέρνηση, είτε ο Τούρκος στρατιωτικός, μπορούν να ασκήσουν έφεση επί της όποιας εφετειακής απόφασης εκδοθεί.

Σε νευρική κρίση η κυβέρνηση

Νομικοί κύκλοι θεωρούν βέβαιο ότι την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής χορήγησης ασύλου για τον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου θα ακολουθούσε η θετική γνωμοδότηση και για τους υπόλοιπους επτά. Κάτι, που σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ήταν υποχρεωμένη να προσέξει η χώρα.

«Έπρεπε να προβούμε σε αυτή την απόφαση για να μην υπάρχει και η παραμικρή νομική αμφιβολία» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και σημείωσε ότι η Δικαιοσύνη θα είναι ο τελικός κριτής. Μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι «όλα γίνονται στο φως και δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο» και ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα της επιστροφής των οκτώ Τούρκων αξιωματικών στην Τουρκία έχει κλείσει…

Ερχεται ξανά ο Ερντογάν

Την ίδια ώρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως μετέδοσε ο ΣΚΑΙ, αναμένεται ξανά στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα. Αυτή τη φορά θα μεταβεί στη Θεσσαλλονίκη για το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας των δυο χωρών. Βέβαια ο κύριος σκοπός της επίσκεψης έχει να κάνει με την υπόθεση των 8. Ο Ερντογάν θέλει να τελειώσει με την υπόθεση και η κυβέρνηση θα τα δώσει όλα στην Άγκυρα!

Βίτσας: Οι 8 δεν θα εκδοθούν

«Η Ελλάδα δεν είναι καμία χώρα η οποία υποθάλπει πραξικοπηματίες και έχει ξεκαθαριστεί ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί δεν πρόκειται να εκδοθούν», τόνισε από πλευράς του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξή του στο ρ/σ ALPHA 9.89. Παράλληλα, επανέλαβε ότι «εμείς εκτιμούμε ότι η υπόθεση, πέρα από τη δικαιοδοτική αρμοδιότητα που έχουν αυτές οι δύο επιτροπές, πρέπει να πάει στο επίπεδο πλέον της Τακτικής Δικαιοσύνης», προσθέτοντας ότι στο ζήτημα του ασύλου που αφορά χιλιάδες ανθρώπους, «έχουμε συχνά την περίπτωση να έχει απορριφθεί και από τις δύο επιτροπές η χορήγηση ασύλου και ο αιτών να προσφεύγει αυτός στο Διοικητικό Εφετείο».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων επί του θέματος σχολίασε ότι «ανέξοδοι παληκαρισμοί δεν ωφελούν, ούτε κανείς μπορεί να ανησυχήσει απ” αυτούς».

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Θρίλερ για το άσυλο του Τούρκου στρατιωτικού – Έρχεται ξανά στην Ελλάδα ο Ερντογάν – Κρύος ιδρώτας στο Μαξίμου – Ραγδαίες εξελίξεις”
  1. Την κοβω να εφαγε χοντρο πεσιμο ο αλεξης….τον λεει κοιταξε να δεις ,εάν δεν μου δωσεις τους 8, θα μπω μεσα….και εαν μπω, θα κανεις επιστρατευση…και αντιο μνημονια,φοροι και ευρωω….διαλεγεις και παιρνεις….

  2. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ “ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ” ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ?? ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΕΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Κ ΠΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Κ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΝΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    1. Μούγκα Σιωπής για τον διωγμό (δεν ξεχνώ το 1955) των Ελληνορθόδοξων Κωνσταντινουπόλεως, Ίμβρου και Τενέδου …. Μούγκα για να «ελευθερωθούν» οι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης που Ζητωκραυγάζουν υπέρ της Τουρκίας γιατί αισθάνονται Τούρκοι και ούτε θέλουν να μιλούν Ελληνικά … για να πάνε στην Τουρκία ως ανταλλάξιμοι διατήρησης ίσου αριθμού Μουσουλμάνων Δυτικής Θράκης με Ελληνορθόδοξους Ανατολικής Θράκης … Μούγκα … Μούγκα …

  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ…. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ… ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

  4. KALIMERA ADELFIA, OI AGIOI MAS EIPAN OTI OTAN FIGI AYTOS POU KYBERNA TORA! META APO ENA MINA THA ARXISI H THA MAS XTIPISOUN OI TOURKOI, AYTO ME TIS PRESVIES ATHINAS KAI ANKIRAS KAI KAI…… O KYRIOS MAS NA BALI TO PANTODINAMO XERI TOU!

  5. Α΄ Ὁ Ἀλέξης εἶναι ἑβραῖος.
    Β΄ Πολλοὶ δικαστικοὶ λειτουργοί εἶνε μασόνοι ἄρα ὑποχείρια τῶν
    Ἑβραίων.
    Γ΄ Οἱ Ἑβραίοι μισοῦν τὸν Ἑλληνισμό.
    Δ΄ Ὁ ἅγιος Πορφύριος εἶπε ὅτι οἱ Ἑβραίοι θὰ προκαλέσουν τοὺς
    Τούρκους νὰ μᾱς ἐπιτεθοῡν.
    Συμπέρασμα;!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *