15:00 - 02/01/2018

Φωτογραφίες ενεργειακού πεδίου 5G αποκαλύπτουν δαίμονες

Διαφημίσεις

Το αρχικό άρθρο που απεικονίζει αυτές τις φρικτές εικόνες έχει αφαιρέσει τις φωτογραφίες του. Εντούτοις, καταγράφηκαν πρώτα σε ενα βίντεο.

Εάν δεν θέλετε να ακούσετε 2 λεπτά από τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν ότι το 5G ανοιγει δαιμονικές πύλες, τότε απλά πηδήξτε μπροστά για να δείτε τις φωτογραφίες.

Εάν μπορείτε να βρείτε τις αρχικές φωτογραφίες, παρακαλώ δωστε μας στοιχεια στα σχολια ..

Δεν μπορούμε όμως να μη σημειώσουμε ότι πριν ακόμα οι ξένοι ερευνητές ανακάλυψουν την διαδικασία της τεχνητής νοημοσύνης, πριν ακόμα  σκεφτεί κανείς την πραγματική εργασία του CERN  ο δικός μας ο Stranger χρόνια τώρα μας προειδοποίησε για το θέμα της σκοτεινής ύλης που ψάχνει το σερν και ειναι ο πρώτος που  μας επιστησε την προσοχή στο Ότι αυτές οι τεχνολογικές προσπάθειες. θα ανοίξουν και θα φέρουν κομμάτια από την σκοτεινή ύλη… είναι ο πρώτος που συνέδεσε την μεταφυσική πλευρά των τεχνολογικών προσπαθειών των σημερινών επιστημόνων…με την Υπεροντοτητα πληροφορίας  και πολλά ακόμα που πλέον θα τα βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας να μας τα παρουσιάζουν  σαν γεγονότα!

Όταν θα φτάσουμε δε  και σε αποκαλύψεις στο θέμα της  επιβολής γεγονότων μες στο χρόνο και στο Εάν η υπέροντοτητα πληροφορίας  ταξιδεύει μπρος πίσω μέσα στο χρόνο… τότε θα κατανοήσουμε ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι “γραφικοι”  του χτες να ειναι ειδησεις του σημερα!

Όσο για το ότι σήμερα Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ακόμα και πολιτικοί  αρχίζουν να μιλούν για έναν πόλεμο που έρχεται… αρχίζουν να μιλούν για παράξενες συνομωσίες… αρχίζουν να δείχνουν τον κόσμο λίγο διαφορετικό από ότι πριν δύο χρόνια…. είναι ένα καλό στοιχείο να κρατήσουμε όλοι ώστε να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά ζουν μέσα από την κοροϊδία μας…. και Ποιοι κάνουν πραγματικο και αληθινό αγώνα για να μας δώσουν την αλήθεια… Έχοντας εχθρούς και ανταγωνιστές όλους αυτούς που πληρώνονται για να δημιουργούν τάσεις και συνειδήσεις και όχι να λένε την αλήθεια όπως ακριβώς συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Ειμαι προγραμματιστης, εργαζομαι στο εξωτερικο σε αρκετα γνωστη εταιρια κ ασχολουμαΙ με ΑΙ.
    Οσο πιο γρηγορα δεχτειτε τη Νεα Πραγματικοτητα που εχει ήδη ερθει, τοσο πιο ανωδυνη θα ειναι η μεταβαση για ολους σας, Το ποταμι δε γυριζει πισω, αν εξελιξη σημαινει να αλλαξει ακομα κ η υποσταση του ιδιου του ανθρωπου, τοτε αυτο πρεπει να γινει. Ποιος εισαι εσυ που θα εναντιωθεις στην εξελιξη, επειδη δε σ αρεσει. Αλλιως θα καταληξετε αποκληροι της κοινωνιας. οπως στο blade runner κ θα ζειτε σε παραγκες

    • σε εχει γααααα..ργαλιση ποτε ελληνας του εξωτερικου; με της μαλακιες που λες πιστευω ηρθε ο καιρος λακαμα ε λακαμα

    • Sintalkas Apollon 01/02/2018 @ 4:41 ΜΜ

      Δεν μας κανει η πραγματικότητα σου κυριε Σμιθ και δεν πρόκειται να τη δεχτουμε!
      Δεν προκειται να σας βγει το ονειρο κυριε Σμιθ….

      • Δεν καταλαβες καλα, δεν εχεις επιλογη. Εσυ ακολουθεις την εξελιξη και την ροη των πραγματων, που απορρεει απο το επιστημονικο ιερατειο και την πνευματικη ΕΛΙΤ. Οπως δεν επελεξες το αν θα συνδεθεις στο ιντερνετ ή θα χρησιμοποιεις κινητο και θα εισαι καλωδιομενος ολο το 24ωρο ή θα παρακολουθησει κ ολα τα δεδομενα σ θα ανεβαινουν στο google και θα ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμα προς ολους. Ο κοσμος δεν ειναι για να σκεφτεται κ να παιρνει αποφασεις, γιατι δεν ξερει το καλο του.

        • antisatanassasin 01/03/2018 @ 8:33 ΠΜ

          mister Smith
          και εσυ οπως και οι υπολοιποι που εχετε αυτο τον τροπο σκεψεις και προδιδεται την φυλη σας , θα εισαστε ο πρωτος που θα διακοπει η λειτουργια του(θα σε στειλουν αδιαβαστο κοινως) απο τον ιθυνων νου που φτιαξατε για να σας ελεγχει( μιλαμε για την υπερτατη ηλιθιοτητα που εχει γινει ποτε )

          και επειδη και εσυ μαλλον οπως οι πιο πολλοι hi tech τυποι εισαστε και σατανοπληκτοι εχεις να φας μανελα που θ αφανει το κοκκαλο σου …. και στο ποσο γυριζει το ποταμι πισω… ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ

        • antisatanassasin 01/03/2018 @ 8:33 ΠΜ

          ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ …..

  2. ANOIXTE K KANA BIBΛIO ΒΡΕ KAHMENOI, ΣΤΟ 2018 ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Κ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΛΕΣ Κ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

    • Sintalkas Apollon 01/02/2018 @ 4:39 ΜΜ

      Η χωρα σου δεν ειναι στον πατο λογω τεχνολογιας.
      Η χωρα σου ειναι στον πατο λογω πουλημενων λαμογιων!
      Να το προσεξεις αυτο!

    • Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=K0JLVLuMMdU ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ Κ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ ΚΑΝΑ IPHONE Χ ΘΑ ΕΧΙΕΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΟΥΓΚΑΝΕ

    • Ανώνυμος 01/03/2018 @ 8:34 ΠΜ

      ΤΡΑΒΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

  3. ΗΛΙΑΚΗΣ 01/02/2018 @ 4:25 ΜΜ

    4]3- Οι Δαίμονες μεταχειρίζονται κάθε μέσο για να ξεγελάσουν τα Πρόσωπα των Ανθρώπων, όχι μόνο ευάλωτα Πρόσωπα όπως αστρολόγους, πνευματιστές και άλλους προωθώντας τις δαιμονικές επιδράσεις σε πειραγμένα τεχνολογικά επιτεύγματα (eg 5G, ολογράμματα κτλ). Απομακρυνθείτε από την Σιωνιστική Καμπάλα και Σολομωνική … Ακολουθείτε τις Επιστήμες του εφικτού και πέραν των Επιστημών πιστέψετε στον Σωτήρα Χριστό.

  4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 01/02/2018 @ 5:54 ΜΜ

    Ο τομέας της στυγνής, ξεκομμένης από το Πνεύμα σεξουαλικότητας, με το πάθος της πορνείας και λαγνείας να κυριαρχεί, κατείχε πάντα εξέχουσα θέση στα σχέδια του θηρίου.

    Η βία, η σεξουαλική πράξη χωρίς την παρουσία ευγενών και ειλικρινών συναισθημάτων και ειδικά οι βιασμοί βέβαια, κάνουν θραύση στην εποχή που ζούμε. Εκτός λοιπόν από τους ασεβείς ανθρώπους, φαίνεται ότι τα εφαρμοζουν και οι «εξωγήινοι». Όμως οι άνθρωποι που ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο, απλά δείχνουν την κακή πλευρά τους και

  5. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 01/02/2018 @ 5:54 ΜΜ

    και απομακρύνονται από τη θεία φύση τους. Οι «εξωγήινοι» έχουν καλή πλευρά; Με μία λέξη, έχουν συνείδηση, φωνή Θεού;

  6. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 01/02/2018 @ 5:57 ΜΜ
  7. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 01/02/2018 @ 6:04 ΜΜ
  8. Σκεπτομενος πολιτης 01/02/2018 @ 8:02 ΜΜ

    Η κυρια που εκανε το βιντεο δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια, τα RF κυματα δε μεταδιδονται μεσω αγωγων, οπως δειχνει στο βιντεο της. Τα καρε ειναι ψευτικα και χρησιμοποιηθηκαν long shutter speeds κ ειδικα φωτα.

    για αυτους που δεν καταλαβαινουν απο τεχνικες φωτογραφιας ειναι ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    Δειτε εδω την τεχνικη αυτη της φωτογραφιας

    http://www.digital-photography-tips.net/shutter-speed-creative.html

  9. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 01/02/2018 @ 8:39 ΜΜ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ. ΑΙΝΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ… ΚΑΛΙΟ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚΙΑ… ΑΗΝΤΕ….

    • …απάντησε σε ιντερνετική σελίδα ο άνθρωπος που ζει στις σπηλιές χωρίς ίντερνετ….Μα πόση υποκρισία;

  10. Οποιος δεχτει πιο γρηγορα στο Μεσσια και προσαρμοστει στα Δεδομενα της Νεας Εποχης, αυτος θα λαβει τις μεγαλυτερες ανταμοιβες. Οποιος τα αρνηθει ολα και κανει του κεφαλιου του μαυρο φιδι που τον εφαγε, δε θα εχει να φαει ο δυστυχος και θα κοιμαται εξω σαν το αγριμι.

    Δεν τρολαρω ουτε κοροιδευω εδω μεσα. Ειμαι μεσα στα πραγματα και σας τα λεω να αρχισετε να ξυπνατε.

    • Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί τόση βιασύνη να δεχτούμε, να προσαρμοστούμε, να προχωρήσουμε… Τί εννοείς ακριβώς; Ότι μας σερβίρουν οι “Μεσσίες” θα το αρπάξουμε και όλα καλα; Τί είμαστε λοιπόν κύριοι κομπιουτεράδες, παιχνιδάκια στα χέρια του καθένα; Για λίγο προσοχή…λίγος σεβασμός, άντε μπράβο…

    • Ανώνυμος 01/03/2018 @ 2:16 ΜΜ

      Ναι ρε απλά βάλε και το τσιπακι στον κ@λ@ σου και προσκήνα τον σατανα.

  11. καλη επινοηση ο κ. σμιθ.
    δυστυχως κυριοι θα ερθει η στιγμη που θα πρεπει να αποφασισουμε η να ακολουθησουμε το ρευμα η να απομονοθουμε.οσο για αυτα που βλεπουμε στο βιντεο ,υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν μπορουμε να δουμε η να ακουσουμε .ετσι ημαστε φτιαγμενοι .το οτι δεν μπορουμε να τα δουμε δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν, χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορουν να μας επηρεασουν .οσον αφορα το τσιπακι ειναι εδω, εδω και πολυ καιρο και δεν το εχει φερει κανενας σατανας, ανθρωποι το επινοησαν προκειμενου να ελεγχουν καλυτερα τους σκλαβους τους ,οι οποιοι ημαστε εμεις δυστυχως .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*