Διαφημίσεις

Πρωτοφανές διατροφικό σκάνδαλο που προσλαμβάνει διαστάσεις μάστιγας έχει κυριολεκτικά παγώσει την Ευρώπη. Οι ειδικοί μάλιστα μιλούν για την πιθανότητα να έχουν ήδη μολυνθεί 300 χιλιάδες πολίτες από την άκρως επικίνδυνη ηπατίτιδα Ε που οδηγεί ακόμα και στο θάνατο!

Φορέας του Ιού ήταν γερμανικά κυρίως αλλά και ολλανδικά λουκάνικα τα οποία πωλούνταν στην μεγάλη αλυσίδαTESCO. Οι αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πραγματικά σημάνει συναγερμό για να δουν που έχουν πουληθεί τα λουκάνικα αυτά, εάν υπάρχουν κι άλλα σε άλλες αλυσίδες αλλά κυρίως να προειδοποιήσουμε τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν γερμανικά και ολλανδικά λουκάνικα, όπως επίσης και τα καταστήματα εστίασης να μην τα διαθέτουν!

Να σημειωθεί ότι ενώ το σκάνδαλο ήταν γνωστό από τον Αύγουστο, μόλις χθες βγήκαν επίσημες ανακοινώσεις, ενώ τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας δεν ανέφεραν καν το όνομα της αλυσίδας! Γεγονός φυσικά που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο χιλιάδες καταναλωτές αφού δεν γνώριζαν τι έπρεπε να αποφύγουν.

gataros.net



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΦΡΙΚΗ: Γερμανικά λουκάνικα με ηπατίτιδα Ε! Χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να μολύνθηκαν-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΤΕ Η ΤΡΩΤΕ”
  1. κατά άλλα πήρανε πριμ το ΕΟΦ.. Αν δεν κάνω λάθος εκεί ελέγχονται;
    θα τους ξεφύγανε..
    ντόπιο και όχι ξένο η μοναδική λύση..Φαίνεται δεν τα έχουμε και τόσο σε εκτίμηση.. Είναι ακριβότερα μήπως; ή συνηθίσαμε στις ξενικές προελεύσεις;
    ένας πόλεμος είναι και αυτός..πάρε φτηνό για να επιβιώσεις και άσε το ακριβό να σιγοπεθαίνει..
    όπου ακριβό ελληνικό και φτηνό ξένο.ψΈΜΑΤΑ λέω;
    ΗΡΩ

  2. Ειναι νεο ,που κυκλοφορησε τον Αυγουστο του 2017.Οκ, καλο ειναι να εχουμε υπ οψιν μας,το ρισκο που ενκυμονει η καταναλωση επεξεργασμενων τροφιμων και δη κρεατων…

  3. καλα ναι…στα ελληνικα σουπερ μαρκετ να δεις. ερχετε ο προισταμενος με ενα οινοπνευμα και μια σφραγιδα. και μου λεει παρε ολες τις σαλατες που εχουνε ληξη σβησε με οινοπνευμα την ημερομηνια και βαλε σφραγιδα την σημερινη. Εν το μεταξυ οι σαλατες ειχανε ληξη εδω και 10-12 μερες. και οταν εληγε η φετα η συσκευασμενη τσουππ μεσα στο βαρελι με την φρεσκια φετα. αλλα ειπαμε 489 ευρω μισθος στα ελληνικα στο 8ωρο, 789 ευρω ο γερμανος στο 8ωρο. Πρεπει να σε πολυ χαζος για να μη βλεπεις τις διαφορες.

  4. Η πλάκα είναι ότι έβγαλαν ανακοίνωση αμέσως για τον Ελληνικό γύρο , όπως παλιότερα για το κοκορέτσι ότι είναι ανθυγιεινά, και σήμερα ενώ έχουν μολυνθεί 300.000 άνθρωποι περίπου, δηλαδή μπορεί να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός,απο τα ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ, από το καλοκαίρι τσιμουδιά, δεν έλεγαν τίποτα. Ποιός θα μας πεί την αλήθεια;;; πέθαναν ήδη κάποιοι ή πόσοι θα πεθάνουν από αυτό. Ο Ελληνικός γύρος σας πείραξε… ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

  5. κατα τα αλλα μας εχουν τρελανει στα hasp στα iso στους κωδικες alimentarius κλπ…ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek