Διαφημίσεις

Παρότι τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν σημαντικές κινήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις για την ειρήνευση στην περιοχή του Κασμιρ, τη Δευτέρα, στρατεύματα ινδικού στρατού πέρασαν τη Γραμμή Ελέγχου στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν στην περιοχή του Κασμίρ, σκοτώνοντας τρεις Πακιστανούς στρατιώτες και τραυματίζοντας έναν άλλο.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν, υποστηρίζει ότι οι Ινδοί στρατιώτες  ήταν αυτοί που παραβίασαν την συνοριακή γραμμή και έβαλαν  φωτιά στις ειρηνευτικές διαδικασίες, προκειμένου να παρέχουν κάλυψη σε παρακρατικούς που είχαν σκοπό να εγκαταστήσουν αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευές!

Οι είδηση αυτή έρχεται δύο μέρες μετά τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είδαν το φως μέσων τοπικών μπλόγκερ, ότι τέσσερις στρατιώτες του ινδικού στρατού, εκ των οποίων ο ένας Αξιωματικός, σκοτώθηκαν από πακιστανούς στρατιώτες  στην περιοχή Rajauri του τμήματος του Κασμίρ που ελέγχεται από την Ινδία.

Παρόλο που οι δύο αντίπαλοι της Νότιας Ασίας υπέγραψαν μια συμφωνία εκεχειρίας του 2003, συνεχίζεται η επανεμφάνιση συγκρουσιακών συμπεριφορών μεταξύ των δύο χωρών στην αμφισβητούμενη περιοχή του Κασμίρ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Συμπλοκή Ινδικού και Πακιστανικού Στρατού – Τρεις νεκροί”
  1. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ “””ΓΕΜΙΣΟΥΝ”’ σκατοπολιτισμο ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ,ΧΙΛΗ κτλ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ

  2. Πακιστανοί Μουσουλμάνοι και Ινδοί Ινδουιστές, Βουδιστές κτλ. Διαίρει και Βασίλευε σε όλη την μεγαλοπρέπεια … Το πρόβλημα είναι να διακρίνετε και να καταγγείλετε Αυτούς … που βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή την αντιπαλότητα…. Εμείς διακρίνουμε τους λαούς των Πακιστανών και των Ινδών που είναι οι Χαμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek