15:54 - 20/12/2017

Ελληνα μην εμποδίζεις τους πλειστηριασμούς καλύτερα να τα καις τα σπίτια

Διαφημίσεις

Βασικά αυτή την προτροπή δεν κάνουμε εμείς αλλά η ιδια η κυβέρνηση…

Βγήκε απόφαση ότι οποίος εμποδίζει πλειστηριασμό Θα μπαίνει φυλακή…

Εννοώ οποίος καίει, σπάει, καταστρέφει περιουσίες, καταστρέφει μνημεία, καταστρέφει δημόσια περιουσία, ιδιωτικά αυτοκίνητα ,βιτρίνες και καταστήματα…. Δεν τον αγγίζει κανείς!

Δηλαδή απλά η κυβέρνηση σου λέει ότι είναι καλύτερο από το να το παίξεις αλληλέγγυος με το συνάνθρωπό σου να γίνεις ένα ψαρωμένο άναρχο πιτσιρίκι που πιστεύει σε κάτι που δεν έχει ιδέα καν τι είναι, που δεν έχει ανοίξει ένα βιβλίο να κατανοήσει την έννοια της αναρχίας, που δεν παίρνει χαμπάρι Ποιος δίνει τις εντολές και για ποιο λόγο… Και είναι απλά το καλύτερο πιόνι της σημερινής δημοκρατίας του πολιτισμού της χεστρας!

Εφόσον λοιπόν το να προσπαθήσεις να εμποδίσεις να συντελεστεί η συνέχεια τις μεγαλύτερης απατης στην σύγχρονη ιστορία από τις τράπεζες θα σε οδηγήσει στη φυλακή… Καλό είναι για να προφυλαχτείς και εσύ αλλά και να κάνεις αυτό που το δίκαιο λέει μέσα από την καρδιά σου… Ξεκινά σπάσε, Κάψε και κατάστρεψε!

Και ξαναλέω αυτό δεν είναι προτροπή δικιά μας είναι απλή συλλογιστική στο οξύμωρο της Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης… Άσε που γνωρίζουν ότι όσο άδικα σου φέρονται κάποια στιγμή θα σε οδηγήσουν στην εξέγερση… Άσε που είναι σταδιο το να έρθει η εξέγερση!

Τους βοηθά να έρθει αυτό το στάδιο για να γλιτώσουν την απάτη που έστησαν…. Αφού ενδιάμεσα στο χρόνο θα έχουν πάρει όλα όσα θέλουν μετά το καλύτερο από όλα είναι να ρθει το μπάχαλο ώστε μέσα από το τάξη μέσα στο χάος να φέρουν πάλι την ισορροπία με τους δικούς τους μαριονέτους και εσύ να νιώθεις πια σαν μάζα οτι εκτονώθηκες και Έφερες την οποία δικαιοσύνη!

Όλα αυτά είναι στημένα να συμβούν, οι ποδίτσες γνωρίζουν Από ιστορία και γνωρίζουν και από στάδια και λιθαράκι λιθαράκι δημιουργούν στη μάζα την αναγκαία αδικία και καταπίεση…

Και με αυτά τα σημάδια κατανοείς ότι το στάδιο της αρπαγής έρχεται στο τέλος του…. Πήραν ότι ήταν να πάρουν… Ενώ δεν έπρεπε να έχουν δικαίωμα να αγγίξουν τίποτα….. Έγινε το Μεγάλο Κόλπο γκρόσο…. Χρηματοδοτήθηκαν με “δάνεια” αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια…. Για να μην μπορώ να πω εγώ λαδωθηκαν γιατί έτσι θα κατηγορώ χωρίς στοιχεία!!!!… Και Αναμένουμε πλέον το ξέσπασμα τη στιγμή που θα επιλέξουν ότι είναι έτοιμη για το νέο επεισόδιο στο θέατρο του δημοκρατικού παραλόγου!

Κάψτε τα όλα…. Συμφέρει πιο πολύ… Το νόημα που βγαίνει από τις τελευταίες αποφάσεις της δικαιοσύνης μας….. Για την εξυπηρέτηση αυτών που μας έφεραν σε αυτή την κρίση και σε αυτό το χάλι!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 12/20/2017 @ 4:01 ΜΜ

    Με ένα πόδι στο τάφο , η κυβέρνηση …τι άλλα θα κάνει;

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 12/20/2017 @ 4:52 ΜΜ

    οταν ενα σπιτι το εχεις χτισει πετρα πετρα και τουβλο τουβλο και εχεις χυσει στα θεμελια ιδρωτα και αιμα απο κοπους χρονων για να το κανεις,δεν το καις ποιο ευκολο ειναι να πας στην ααδε η στην τραπεζα της περιοχης σου να πιασεις τον διευθυντη και να του κανεις τα ποδια κιμα διπλοπερασμενο στην μηχανη και περιμενεις τους μπατσους για τα περαιτερω !!!!!!

  3. Διομηδης 12/20/2017 @ 5:02 ΜΜ

    Καραμπινα με μονοβολα.

  4. Fuck new and old and all orders 12/20/2017 @ 6:18 ΜΜ

    Ενα μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων που διαδηλωνουν εναντια στους πλειστηριασμους ειναι αναρχικοι (δεν μιλω για μπαχαλους), οι υπολοιποι ειναι κομμουνιστες και εξωκοινοβουλευτικοι αριστεροι. Εαν κανατε εναν κοπο μια φορα στη ζωη σας να να συμμετεχετε σε κατι στον δρομο θα το διαπιστωνατε.

    • Ανώνυμος 12/21/2017 @ 1:22 ΠΜ

      Αστο αδερφε 7 χρονια τα γραφω στους πατριωταρες εδω μεσα. Ανυπαρκτοι ειναι, Μονη τους πατριδα η τσεπη τους. Που ειστε βρε εθνικισταραδες τωρα που παιρνουνε τα σπιτια Ελληνων; Τα κουμμουνια ειναι εκει και εμποδιζουν οσο μπορουν. Εσεις πουθενα σκατοψυχοι.

      • ΑΕΡΑΚΗΣ 12/21/2017 @ 8:20 ΠΜ

        Ρωτάς που είναι οι εθνικισταράδες; Δεν θα τους βρεις; Γιατί; είναι πιο έξυπνοι οι εθνικισταράδες που τα παίρνουνε με άρμα των δήθεν αριστερών.

  5. Ανώνυμος 12/21/2017 @ 4:55 ΠΜ

    Giati na min kapsoume ta spitia twn symvolaigrafwn kai loipwn synadelfwn?
    Gia na dw an tha plistiriasoun ksana

  6. Ανώνυμος 12/25/2017 @ 11:57 ΜΜ

    Έρχεται το τέλος τους το έχουν πάρει χαμπάρι και νομίζουν πως αν τρέξουν θα προλάβουν.Αυτο που φοβούνται είναι να μην τους προλάβουμε εμείς!!!ο νοων νοητο

  7. Έρχεται το τέλος τους το έχουν πάρει χαμπάρι και νομίζουν πως αν τρέξουν θα προλάβουν.Αυτο που φοβούνται είναι να μην τους προλάβουμε εμείς!!!ο νοων νοητο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*