13:35 - 17/12/2017

Η ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαφημίσεις

Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Νικολόπουλος καταγγέλλει, αναλύει και τεκμηριώνει τον τρόπο με τον οποίο καταλύθηκε το Ελληνικό Σύνταγμα, όπως επίσης αναλύει τι σημαίνει το άρθρο 120 του Συντάγματος (ακροτελεύτια διάταξη). Είναι όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και ιερή υποχρέωση των Ελλήνων να αντισταθούν με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να το καταλύσει με την βία. Κι εδώ, όπως πολύ σωστά τεκμηριώνει ο ανώτατος δικαστής, όπως και πολλοί άλλοι, έχουμε βία.

Στο άρθρο 3.1 του Συντάγματος ορίζεται η «Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος… τηρεί απαρασάλευτα τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις». Εκκλησία είναι κλήρος και λαός. Και επειδή υπάρχουν Κανόνες της Εκκλησίας, Διατάξεις του Συντάγματος αλλά και το Ποινικό Δίκαιο, μπορούμε οι Έλληνες να δούμε τον τρόπο στη φράση «με κάθε μέσο» (άρθρο 120) και να απαιτήσουμε να αποκατασταθεί το Δίκαιο και η Τάξη στην Ελλάδα.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και ως Βασιλεύουσα μπορεί να δικάσει τους πολιτικούς στην προδοσία και παρανομία τους. «Σκοπός της Εκκλησίας είναι η σωτηρία του γένους των ανθρώπων και η αποκατάσταση της Βασιλείας του Θεού επί της γης, της υπό της αμαρτίας διαταραγμένης και η επικράτηση της αγάπης, της χαράς και της ελευθερίας επί γης», Άγιος Νεκτάριος. Και σήμερα η κοινωνία μας διαταράχθηκε με νόμους της ανωμαλίας και της κατάλυσης της φύσεως του Ανθρώπου, αλλά και αλλοίωσης του Έθνους μας.

Ως Έλληνες πολίτες και προστάτες του Συντάγματος των Ελλήνων, αλλά και ως μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας, μπορούμε να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι Νόμοι προς Ανάσταση του Έθνους μας. Είναι ιερή υποχρέωσή μας να απαιτήσουμε τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. «Το αίμα φέρνει αίμα, η αγάπη ειρήνη», για αυτό θέλει προσοχή στον τρόπο («κάθε μέσο») με τον οποίο απαιτούμε. Μην ξεχνάμε ότι θα βόλευε την νέα τάξη να πιάσουμε τα όπλα, για να μας περιμένουν στην γωνία και να μας εξοντώσουν μέσα στον γενικό χαμό.

SOCRATESNIOS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Μια ο μπαρμπας με τα σκοπια που μιλαγε στην καθαρευουσα και μια αυτος ο Δικαστης, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ NΟΙAJΕΙ που παιρνουν τα σπιτια των Ελληνων με την συνδρομη των ΔΙΚΑΣΤΩΝ,αλλα τον νοιαJει ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑJΕΙ AYTOYΣ τους παπαρες που μας κυβερνανε!!χαχχαχ…Και μετα αναρωτιεσαι φιλε μου γιατι εχουμε γινει τριμπουρδελο!! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ,τοτε αστα να πανε…ειδα και το βιντεακι και γελασα..αχχαχαχ.. συνεχεια

    • συνεχεια…μα ολα αυτα που λες στο βιντεακι ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ …ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ!!!ΠΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΛΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ,ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ!!!χαχχαχαχ….ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕJΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.,Παει ο αλλος στο δικαστηριο και εσυ του ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ….μονο στα κωλοκαναλα που θα πληρωναν 3οο χαρτια ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣΟ ΝΟΜΟΣ!

      • Ανώνυμος 12/17/2017 @ 3:17 ΜΜ

        Mporeis na toy fytepseis mia sfaira sto kefali epikaloumenos to artho 120 kai poso nomizeis oti tha katseis? 1) Den tha to kanoun thema giati den tous symferei 2) Tha vgeis sta 4 xronia to poly. Alla tha exei poagosei i diadikasia plistiriasmou logo fylakis kai tha kaneis to kathikon soy

    • Καλὰ αὐτοἰ κάνουν ὅ,τι κάνουν. Ἐσὺ ὅμως ποὺ τοὺς ψηφίζεις ποῦ τοποθετεῖς τὸν ἑαυτόν σου;

  2. Ανώνυμος 12/17/2017 @ 2:15 ΜΜ

    Ολοι οι Ελληνες πρεπει να ενωθουμε κατω απο την Μια Αγια και Αποστολικη Εκκλησια …δεν ξερω πως θα γινει …δεν ειμαι ειδικη και δεν εχω τις γνωσεις …αλλα αν ακουν αυτοι που πρεπει να ακουσουν ….ας κανουν αυτο που πρεπει να κανουν …πριν ειναι αργα. Τωρα οσο ποτε αλλωτε ….πρεπει να ενωσουν τους Ελληνες …χωρις καθυστερηση …Αυτο περιμενουμε ολοι …

  3. Από πότε η εκκλησία είναι αγία, δεν το έχω καταλάβει. Όταν στους κόλπους της υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, παιδαιραστές, μπιχτες σε χήρες και ζωντοχήρες, νεοταξιτες, αρπακτικά με μεγάλες τσέπες, ακόμη και καταζητούμενοι που βρίσκουν άσυλο με το άβατο, δυσκολεύομαι να την δω ως αγία.

    • Ανώνυμος 12/17/2017 @ 5:47 ΜΜ

      Η εκκλησια παντα ηταν Αγια …οι ιερεις ειναι ανθρωποι …τα ιδια λαθη με εσενα και εμενα κανουν….αλλα βλεπεις καταφεραν να περασουν μεσα απο τα ΜΜΕ…σταδιακα και σιγα σιγα την μεθοδευμενη αποστασια ..δημιουργησαν μια αποπνικτικη ατμοσφαιρα ..για να εμφανισουν τον Σωτηρα που για καποιους δεν ηρθε…Αυτο ζουμε τωρα ..για οσους κοιμουνται ..ας ξυπνησουν..

    • Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΜΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

      • Ανώνυμος 12/17/2017 @ 8:40 ΜΜ

        Δεν μπορω να τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι …υπαρχει μια μεριδα που υπηρετει τα συμφεροντα του σκοτους ..αυτοι να φυγουν ..επρεπε ειδη να ειχαν φυγει.Η πλειοψηφια ομως των ιερεων τι κανει ;;;;Γιατι επιτρεπει στη μειοψηφια να καταστρεφει την Αγια εκκλησια ;Γιατι ανεχονται μια τετοια κατασταση;;Ααιτω σαν Ελληνας Ορθοδοξος Χριστιανος να γινει καθαρση στους κολπους της εκκλησιας.Δεν μπορει να πλαναται αυτη η αρρωστη κατασταση ..και να μας τρωει τα σωθικα.Επιτελους ενας νοημωνν δεν υπαρχει;;συνεχι

        • Ανώνυμος 12/17/2017 @ 10:10 ΜΜ

          ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΔΗΛ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ “Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ”. ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ή ΑΝΑΞΙΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ !!!!

          • Ανώνυμος 12/18/2017 @ 10:24 ΠΜ

            Αγαπητε Ανωνυμε ..καλημερα..Οι Αρχιερεις (κεφαλες)δεν αποτελουν μερος του ιερατιου;;;;Κατ εμε…οσοι υπηρετουν τον Κυριο Ιησου Χριστο …ειναι υπηρετες .. φυλακες ..σκοποι του λογου του της διδασκαλιας του και των εντολων του. Για μενα δεν υπαρχει Ανωτερος και κατωτερος …Αλλωστε Κεφαλη ειναι ο ιδιος Ιησους Χριστος …ο Μεγας Αρχιερας…οι υπολοιποι ειναι ολοι ισοι…ζητω και παλι συγνωμη αν ξεπερασα τα ορια…αλλα για μενα υπαρχει ενας Αρχιερεας…ο Ιησους Χριστος…

  4. Ανώνυμος 12/17/2017 @ 8:47 ΜΜ

    Συνεχιζω…να γινει εδω και τωρα η 8η Ορθοδοξη Οικουμενικη Συνοδος …να μαζευτουν ολοι …και οταν λεω ολοι …..ΟΛΟΙ…. να τα βαλλουν κατω και να τελειωνει αυτη η ασχημη κατασταση…ειναι το λιγοτερο που μπορουν να κανουνν…σαν φυλακες ..σαν σκοποι της πιστης μας στον Κυριο Ιησου Χριστο…αν οχι τωρα ;;;;ποτε;;;;Ζητω συγνωμη αν ξεπερασα τα ορια ….αλλα ο σιωπων δοκει συναινειν…Καλα Χριστουγεννα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*