Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες καλό μήνα και καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Πριν από ένα μήνα στην επέτειο του έπους του 40, έγραψα για την προδοσία της Ελλάδος που επιχειρούσε η τότε «ελληνική» Κυβέρνηση του ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΥ δικτάκτορα Μεταξά και πως αυτή η προδοσία εξελίχθηκε σε έπος.

Εξήγησα, πως και τότε πρόδιδαν και κοίμιζαν όπως σήμερα τους Έλληνες. Διότι ενώ έβλεπαν ένα χρόνο πριν τους Ιταλούς να περνάνε στην Αλβανία και ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ πριν τον πόλεμο, να κατεβάζουν τα στρατεύματα τους προς τα Ελληνικά σύνορα, έχοντας βυθίσει και ύπουλα την Έλλη τον Δεκαπενταύγουστο του 40, η Κυβέρνηση των προδοτών του Μεταξά, ακόμα και στις 27 Οκτωβρίου, με τον Ιταλικό στρατό παρατεταγμένο έξω από τα Ελληνικά σύνορα, σαν να μην «έτρεχε απολύτως τίποτα», ήταν στο τότε κοσμικό γεγονός της Αθήνας, παρακολουθώντας ΘΕΑΤΡΟ…!!!!!!!

Οι αλήθειες όμως δεν αρέσουν στους προδότες, που θέλουν να μας κοιμίζουν και να μας κοροϊδεύουν συνεχώς μέχρι και σήμερα. Γιατί τα ίδια κάνουν και σήμερα, που έρχεται ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της Ελλάδος.

Ένα ΨΕΜΑ και μία τεράστια ΚΟΡΟΪΔΙΑ είναι όλα όσα γίνονται γύρω μας. Και η κοροϊδία είναι ανάλογη των μέσων που διαθέτει το προδοτικό σύστημα. Σήμερα έχουμε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες. Από παντού ακούς γέλια και τραγούδια σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είμαστε μέσα στην «τρελή χαρά». Ενώ και σήμερα όλοι βλέπουν τις ορδές των ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ που έχουν κατακλύσει την χώρα, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
Όλοι τον βλέπουν τον ΚΙΝΔΥΝΟ, αλλά «σφυρίζουν» αδιάφορα.

Πριν μας επιτεθούν όμως, θέλουν και πάλι να μας ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ.

Ένα από τα έργα προδοσίας της Κυβέρνησης του Δικτάκτορα Μεταξά, πριν δεχτεί η Ελλάδα την Ιταλική επίθεση το 1940, ήταν και ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ των Ελλήνων. Βλέπετε πριν μας επιτεθούν θέλουν να είμαστε όχι μόνο κοιμισμένοι, αλλά και ΑΟΠΛΟΙ.

Ο Δικτάκτορας Μεταξάς, υπάκουσε στους εχθρούς της Ελλάδος που τον διέταξαν να μας αφοπλίσει. Και τότε ΖΗΤΗΣΕ τα όπλα από τους Έλληνες, όπως ακριβώς το είχε προφητεύσει ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Δεν τα απαίτησε με νόμο, όπως θέλουν να το κάνουν τώρα, αλλά ΖΗΤΗΣΕ να τα παραδώσουν οικειοθελώς οι Έλληνες, με την αιτιολογία ότι τα χρειάζεται ο Ελληνικός στρατός. Και οι Έλληνες ενεργώντας με φιλότιμο και πατριωτισμό, έπεσαν στην παγίδα του προδότη Μεταξά και ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Και τώρα εν όψη του νέου παγκοσμίου πολέμου και της νέας επίθεσης που ετοιμάζουν για την Ελλάδα με τις ορδές των Αφρικανών και των ισλαμοπιθίκων, η εντολή που έχει έρθει και στην σημερινή Κυβέρνηση, είναι η ίδια που έδωσαν τότε και στον Μεταξά. «ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»

Ετοιμάζονταν από πέρυσι να ψηφίσουν τον νόμο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς το πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή της Ασφάλειας και έγραψα άρθρο, το οποίο και τους ΦΡΕΝΑΡΕ πέρυσι και δεν προχώρησαν τον νόμο του ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Επειδή όμως ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ μας είναι προαπαιτούμενο για τους Εβραίους πριν μας επιτεθούν και πάλι με πληροφόρησαν από την Γενική Ασφάλεια, πως έχει δοθεί ΑΝΩΘΕΝ εντολή σε όλες τις κατά τόπους διευθύνσεις ασφαλείας της χώρας, να καταγράφουν τα κυνηγητικά όπλα που υπάρχουν και τους νόμιμους κατόχους, εν όψει ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ που αναμένεται να ΨΗΦΙΣΤΕΙ από την Βουλή.
Συγκεκριμένα μου είπαν, πως μέχρι το Πάσχα του 2018 πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν μαζευτεί τα όπλα.

Θεωρώ πως δεν υπάρχουν τόσο ηλίθιοι Έλληνες που να μην καταλαβαίνουν τι διαβάζουν. Υπάρχουν όμως σίγουρα πολλοί ανθέλληνες και προδότες, που τους χαλάω την «σούπα» μ’ αυτά που γράφω και θα έχουν πολλές «ενστάσεις», ενώ σίγουρα γι’ αυτούς όλα θα είναι … «υπερβολές» αφού τώρα έρχεται …. «ανάπτυξη»…!!!!

Όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές και οι «παπαγάλοι», ξέρουν απόλυτα τι γίνεται, αλλά η δουλειά τους είναι να κοιμίζουν και να πλανούν τους Έλληνες αλλά επειδή τους χαλάω συνεχώς την “σούπα”, γι’ αυτό και τους έχω «κάτσει στον λαιμό».

Να γνωρίζετε Ελληνόπουλα, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι Εβραίοι οδηγούν την ανθρωπότητα προς τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και η Ελλάδα ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ επίθεση και αυτό δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε. Αυτό που μπορούμε και κάνουμε μέχρι τώρα, είναι να ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ τους εχθρούς μας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ τα σχέδιά τους. Όταν ο λαός γνωρίζει, αναγκάζονται να τα αλλάζουν και έτσι υποχρεωτικά καθυστερούν.

Τώρα που γνωρίζετε πως θέλουν ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΑ τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ μας πριν μας επιτεθούν, όπως το έκανε και ο Μεταξάς πριν τον πόλεμο, ή θα το αναβάλλουν πάλι όπως έκαναν πέρυσι, ή θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ υπακούοντας στις εντολές των Εβραίων και προχωρώντας στην ψήφιση του νόμου. Μπορεί και εναλλακτικά να σκεφτούν να κάνουν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ την παράδοση των όπλων.
Ο σκοπός τους πάντως, είναι πριν εξαπολύσουν την επίθεση κατά της Ελλάδος, οι Έλληνες να είναι «κοιμισμένοι» περιμένοντας την «ανάπτυξη», αλλά και ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Ότι έκανε και η Κυβέρνηση του δικτάκτορα Μεταξά το 1940, που ενώ έβλεπε και περίμενε την Ιταλική επίθεση, είχε αφοπλίσει τον λαό και τον κοίμιζε, ακόμα και μέχρι την παραμονή της Ιταλικής επίθεσης.

ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.
Δεν έρχεται «ανάπτυξη». ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ μας. Όλοι και όλα γύρω μας κοιμίζουν και οι εχθροί μας, είναι εντός των «τειχών» και ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ.

Δεν πρόκειται για ένα άσχημο «σενάριο», αλλά για την χειρότερη και πιο ΥΠΟΥΛΗ επίθεση που έχει δεχθεί η Ελλάδα μας, στην μέχρι τώρα ιστορία της.
ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1643737012313179&id=979084458778441

Υ.Γ. ΑΠΟΡΡΗΤΗ «ΒΟΜΒΑ».

Τα εδώ και χρόνια υποχθόνια σχέδια των Εβραίων της Builderberg και των Illouminati δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, ούτε μπορούμε ξαφνικά να τους κάνουμε «ειρηνοποιούς». Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθυστερούμε τα σχέδια πολέμου κατά της Ελλάδος και αυτό κάνουμε από το 2011. Όταν ο λαός γνωρίζει τι του ετοιμάζουν, οι εχθροί και οι προδότες αναγκάζονται να κάνουν πίσω. Το 2018 είναι οριακό έτος για τα σχέδια των Εβραίων και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μπει ειρηνικά η ανθρωπότητα στο 2019.

Αφού μου ανέφεραν πως πρέπει να έχουν μαζευτεί τα όπλα μέχρι το Πάσχα του 2018, την επίθεσή τους κατά της Ελλάδος με τα Αφρικανο-ισλαμο-πιθίκια δεν θα την εξαπολύσουν πριν το επόμενο καλοκαίρι. Από έγκυρες πληροφορίες της πατριωτικής ΕΥΠ, ο βασικός στόχος των ισλαμιστών θα είναι η Πρωτεύουσα Αθήνα και η καταστροφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ για να μην μπορεί η χώρα μετά τον πόλεμο, να τυπώσει δικό της νόμισμα. Έτσι θα είναι υποχρεωμένη οποιαδήποτε επόμενη Κυβέρνηση προκύψει, να στραφεί πάλι σε εξωτερικό δανεισμό αφού δεν θα μπορεί να τυπώσει εθνικό νόμισμα. Το σχέδιο της επίθεσης κατά της Ελλάδος και της καταστροφής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ, υπάρχει πολύ πριν, ακόμα και από την κατασκευή του μετρό της Αθήνας και γι’ αυτό το λόγο ο σταθμός του μετρό στο ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ είναι χαρακτηριστικά βαμμένος με κόκκινο και γκρί χρώμα, που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους σταθμούς του μετρό, ακόμα και αν έχουν καταστραφεί οι ταμπέλες με τις ονομασίες των σταθμών, ή δεν ξέρεις ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά για να τις διαβάσεις……… όπως τα ισλαμο-πιθίκια.

Διαφορετικός και μοναδικός επίσης, είναι και ο προηγούμενος σταθμός του ΧΟΛΑΡΓΟΥ που είναι ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ και σου «λέει» ακόμα και αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ταμπέλες, πως ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ σταθμός είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. Ο λόγος που έχουν βαφτεί διαφορετικά για να ξεχωρίζουν είναι ο εξής: Το αρχηγείο των ισλαμοπιθίκων και ο χώρος από τον οποίο θα εξορμούν κατά της Αθήνας, θα βρίσκεται μέσα στις υπόγειες στοές του μετρό, που εκτός από τις κεντρικές στοές των συρμών, διαθέτει εκατοντάδες παράπλευρες διακλαδώσεις και διόδους διαφυγής, που το κάνουν πραγματικό λαβύρινθο.

Τα Αφρικανο-ισλαμο-πιθίκια, θα τα βλέπουν όλα ίδια εκεί μέσα και δεν θα γνώριζαν που βρίσκεται το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. Το διαφορετικό ΚΟΚΚΙΝΟ και μισο-ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα των δύο σταθμών, είναι για να μπορεί ακριβώς να ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο, το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ. Από το 2011 μέχρι τώρα, τους καθυστερήσαμε πάρα πολύ. Το 2018 δεν έρχεται «ανάπτυξη». ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

74 σχόλια στο “ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ”
    1. Οι Κρητικοί δεν ξεχνούν … που τους πήραν τα όπλα και “άοπλοι” αντιμετώπισαν στην Κρήτη τους Γερμανούς Εισβολείς στον Β΄ΠΠ.

    2. 6 ευρώ παράβολα, χαρτί από ειδικό παθολόγο, φωτοτυπία ταυτότητας και λογαριασμού για το που μενεις και καθαρο ποινικό μητρώο. Πας αστυνομικά τμημα ζητας δικαιολογητικά τα βγαζεις, τα δινεις, περιμενεις ενα μηνα, βγαινει αδεια αγοράς, πας αγοράζεις, τιμ´ες απο 300 εως 1800 και ΕΧΕΙΣ.

  1. Λέτε βλακείες και το λέω με επιείκεια. Τα λειόκανα είναι άχρηστα για μάχη πόλεων. Αν χρησιμοποιήσεις δράμια μετά τα 50 μέτρα είναι άχρηστα. Τα μονόβολα χρειάζονται αρκετή εξάσκηση για να μην φτάσουν στο γάμο του καραγκιόζη. Επιπλέον, απέναντι σε πολεμικό όπλο,ο κάτοχος του λειόκανου είναι χαμένος αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 50 μέτρων.Τα πυρομαχικά του λειόκανου είναι βαριά και δύσχρηστα σε περίπτωση μάχης. Εύκολο να βρεθούν αλλά δύσκολο να τα κουβαλάει κανείς.

    1. Αέρα αν και πολλές φορές έχω διαφωνήσει μαζί σου, σήμερα ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
      κ. Λαμπρόπουλε γράφετε αστοιχείωτες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και δεν μπορώ να καταλάβω τι αποσκοπείτε. Σε ορισμένα σημεία μπορεί να έχετε κάποιο δίκιο αλλά από πους και ως που ο Μεταξάς προδότης;;; Κανένας αφοπλισμός δεν έγινε τότε!! Ούτε και ήταν απροετοίμαστη η Ελλάδα και ειδικότερα ο ΕΣ στον πόλεμο του 40. Φτωοί μεν πλην προετοιμασμένοι όσο ήταν δυνατόν με τα οικονομικά της εποχής.
      Και ερωτώ πάλι : Σε τι αποσκοπείτε κ. Λαμπρόπουλε;;;;

    2. κανεις λαθος αγαπητε φιλε…τα λειοκανα ειναι ιδανικα για τις πολεις παιρνουν πολλα σκαγια 3βολα, 9βολα κλπ και στα 30 μετρα ειναι γαματα!!δεν θελουν και πολλη εξασκηση ουτε και ιδιαιτερο σημαδι…αλλωστε λειοκανες καραμπινες εχουν ολες οι ειδικες δυναμεις που ασχολουνται με τον πολεμο των πολεων…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΩΘΕΙ !!!Δες και τι εγινε στο Βυαντιο,ΟΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ,ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ,ΟΙ ΒΑΡΡΑΓΓΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!

      1. Τα ιδια και στον μεσαιωνα,οπλα ειχαν μονο οι ευγενεις και ο λαος ειχε βοηθητικο ρολο στον πολεμο…οπου ο λαος ειχε οπλα,σφιγγουν οι κωλοι!!! στην γαλλικη επανασταση πηραν οπλα αυτοι που τους κοροιδευαν οι ευγενεις σαν αβρακωτους και τους περασαν απο λεπιδι!!! πηρε οπλα ο λαος στην Υεμενη και οι βασιλαδες την κανανε απο κει..πηρε οπλα ο λαος στην ρωσσια και οι ευγενεις περασαν και αυτοι απο το ταμειο,λεπιδι και στα σκυλια!! ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

    3. ΜΑΣΤΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΟΚΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      1. στο πλοίο της αγάπης υπηρετούσε…ας του λάχει μία mosberg και να μην την πάρει…απλά είναι γιούχου ο τύπος !!!

      2. STRATOS Δεν θα μπω στην αντιπαράθεση για το που υπηρέτησα. Τα λειόκανα κάνουν ζημιά μέχρι τα 40 μέτρα.Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι τα σκάγια αλλά αυτά μετά τα 30 μέτρα δεν κάνουν πολλά ειδικά σε εξοπλισμένες ειδικές δυνάμεις.Με το λειόκανο σε μάχη απλά θα προκαλέσεις τον επιτιθέμενο.Τα λειόκανα είναι άριστα για κοτσίφια και λαγούς. Με 8 φυσίγγια και 15” για γέμισμα δεν κάνεις δουλειά σε μάχη.Θα έπρεπε να σας το είπαν εκεί που υπηρέτησες εκτός και αν ήσουν μάγειρας

        1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΕΙΟΚΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

    4. Δεν έχεις άδικο σ’ αυτά που αναφέρεις αλλά εσύ είσαι Έλληνας και με την καραμπίνα για αρχή θα μπορέσεις να κονομίσεις κι ένα-δυό πολεμικά όπλα. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις εεε….

      1. ΑΓΡΌΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ Στους σύγχρονους πολέμους(μετά το Βιετναμ)η τακτική του επιτιθέμενου έχει αλλάξει αγαπητέ φίλε.Με το λειόκανο στην καλύτερη θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια απο τις ειδικές δυνάμεις του επιτιθέμενου.Το πυροβολικό και η αεροπορία, θα σε αναγκάσουν να εγκαταλείψεις την πόλη ή να ταμπουρωθείς σε κάποιο υπόγειο.Η εισβολή χερσαίων δυνάμεων θα γίνει με τεθωρακισμένα συνοδεία πυροβ.Αδιανόητο να αντέξεις με το λειόκανο και σχεδόν απίθανο να εξασφαλίσεις ραβδωτό με επαρκεί πυρομαχικά

        1. Αέρα κοπανιστε ολιγοψυχε: Οι Αμερικανοί, σε πολεις χάνανε με τα Μ16 μεχρι που τους χορηγήθηκαν καραμπίνες επαναληπτικές, mossberg 590A1 (800 από οπλοπωλειο εχει). Στην Ελλαδα, χάρη στο κρατος εχετε άγνοια και δεν ξερετε οτι αν ξερεις που θα πεσει η βολή, μπορεις να την επαναλάβεις παντα. (Γι αυτο τα σκοπευτικα ειναι ρυθμιζόμενα) Να σου πω κι ενα νεο; Το 12αρι θα ναι το κυριως οπλο του μέλλοντος και σε σχεση με ενα Μ16, θα σκοτωσει ακαριαία και μ ενα Μ16 φτανω τα 600, ενώ με λειοκανο τα 300.

          1. Παρεπιπτόντως, οι μάχες δίνονται στα 100-200. Λειόκανο απο 0 εως 300 τυφέκιο bolt action απο 300+ έως 1000+ Αυτο ειναι το μελλον σύμφωνα με τις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε νύχτα κι ο λόγος που δεν θα ριξεις πανω απο 300 για σκοποβολή είναι ότι δεν υπάρχει σκοπευτήριο τόσο μεγάλο λόγω πολιτικών. Δεν είναι θέμα εξάσκησης λοιπον. Ειναι ζητημα σωστής εκπαίδευσης!

    5. απλά είσαι άσχετος,από το τίποτα είναι μια χαρά, ένα 51 ημιαυτόματο ή χράπα χρούπα με δράμια που ανοίγει… για άμυνα οδομαχίας το θέλεις 50-75 μέτρων και όχι για μακρά βολή αλλά και μονόβολα στα 50-100 πάει ντουφέκι εσύ άντε πάρε skorpion ή uzi…. τότε θα βαράς στο γάμο του καραγκιόζη…

    6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      φιλε αερα αν βαλεις 3 6 η 9 βολο με στενο τσοκαρισμα μοναστερο η ακομα ποιο στενο και εχεις κανη 66 και πανω βαρας χαλαρα πανω απο 60 μετρα με μεγαλη ακριβεια

    7. Ο.Υ.Κ.

      Φιλε κανεις λαθος σε αυτα που λες. Οσοι ειμασταν στις Ειδικες Δυναμεις ξερουμε οτι το φονικοτερο οπλο των οδομαχιων ειναι η καραμπινα. Σε ολους τους πολεμους οι εξυπνοι τα εχουν φυλαγμενα τα λειοκανα. Μην παραπληροφορεις τον κοσμο με τα γραφτα σου. Παντα να εχετε 2 οπλα να δωσετε το ενα και με το αλλο 100 ψυχες θα σωσετε. Αααααααααααα και κατι αλλο ! Ρε φιλε εχεις δοκιμασει να σημαδεψεις στα 100 μετρα ? Με ραβδωτο ! Δεν βλεπεις ρε φιλε ! Δεν βλεπεις. Το κεφαλι ειναι σαν μπιλιτσα !

      1. Φίλε, είμαι σιγουρος οτι το ΟΥΚ το βαλεις για πλακα, γιατι αν δυσκολεύεσαι να πετυχεις στα 100 και εισαι ΟΥΚας, τοτε θα μας φανε λάχανο…Μαλακες το λειόκανο ρίχνει μεχρι εκει που μπορεις να ρύμη μισεις τα σταθερά του σκοπευτικα. Εχει σκοπευτικα που σε συνδυασμο με μονοβολο ´´ιδιογομωσης´´ το καθιστούν ικανο 250 μέτρων. Με διόπτρα, αναλογα. Γυρω στα 400. Δοκιμασμένα πράγματα από Αμερικανούς στο youtube

        1. Ο άλλος Αμερική, με 410 και μονοβολο των 375grain κατέβασε αρκούδα στα 130 μέτρα. Και δεν μπορείτε με 12αρι να πετύχετε άνθρωπο στα 300; ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΡΕ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΡΕΕΕ!!!

  2. 2018 έτος εκ-καθαρισης. 70 χρόνια από την ίδρυση του ως κράτος Του Ισραήλ.Οι πόλεμοι γίνονται για την εμφάνιση του υιού της ανομίας. Αδελφέ Ιωάννη Λαμπρόπουλος να σε χαριτωνει ο Ιησούς Χριστός να αφυπνίζεις ψυχές που αναπαύονται στο ψεύδος της αμαρτίας.Ερχεται και τις δύναται σταθηναι;

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΠΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ..Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ..ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ..ΕΑΛΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!

  4. ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΟΚΑΝΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

  5. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στον ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ!
    Τα σκατοκομμούνια έπρεπε να αφοπλιστούν και αφοπλίστηκαν και συ ψευτοδεξιέ που σε έπιασε ο πόνος για τους Έλληνες επί ημερών σας να μην ξεχνάει ο Έλληνας είχαμε 10000 αυτόχειρες, μνημόνια, διώξεις εθνικιστών, καταστρέψατε την Ελλάδα. Που βρήκες το θάρρος ΡΕ και κάνεις και μαθήματα ιστορίας; Πιάνατε νόμιμες καραμπίνες και συλλαμβάνατε κόσμο και τους χρεώνατε πολεμικά τυφέκια και ότι παρείχαν τι;;; ΦΥΣΙΓΓΙΑ σε οργάνωση. Κάνε μας τη χάρη ρε που θα μας ενημερώσεις

  6. Μα τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ γραφεις ρε Λαμπροπουλε?ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!!??
    που τα βρηκες βρε αυτα τα ηληθια ψεμματα?ποτε βρε παλιομαλακα ηταν ελευθερη η οπλοφορια στην ελλαδα απο γεννεσεως του ελληνικου κρατους και ποτε εγινε δεσμευση των κυνηγετικων βρε ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ?Βρε ουτε επι χουντας δεν ηταν απαγορευμενο το κυνηγι και οποιος ηταν νομιμος ειχε δικαιωμα και κυνηγετικου οπλου.Τα υπολοιπα -ΣΑΛΤΣΕΣ-για να χαψουν τα αλλα οι ασχετοι τα προηγουμενα και θελω να δω ποιος πιστευει οτι ενα δικανο νικα ενα G3

  7. Δηλαδή μόνο οι φασίστες λενε οχι και φτιαχνουν οχυρά.Αν είναι έτσι
    προτιμώ το φασισμό τύπου ΜΕΤΑΞΑ και όχι των δημοκρατών στα τέσσερα.
    Σας πειράζει που δεν πολεμήσατε.Και ο Μέγας Αλέξανδρος πολέμησε με όλους τους Ελληνες πλήν των Λκεδαιμονίων.Αυτά για παρηγοριά.

  8. Το μαθαμε και αυτο σημερα.
    Ο Μεταξας προδοτης!
    Ο Μεταξας εφτιαξε τη γραμμη αμυνας στην παραμεθοριο, οχυρα ρουπελ κλπ, κ μετα αποφασισε να μας παρει τα οπλα για να μας συλαβουν με συνοπτικες διαδικασιες οι εχθροι. Μετα αποφασισε να πει ενα μεγαλο ΝΑΙ στους ιταλους.
    Λαμπροπουλε η μ@λακια παει συννεφο. Αν μη τι αλλο ειναι ιεροσυλια και αχαριστια κ προδοσια θα ελεγα να τολμα ο καθενας να συγκρινει τον Μεταξα με τα σημερινα τομαρια της πολιτικης. Πραγματικα θλιβομαι και εκνευριζομαι ως Ελληνας

  9. Το αρθρο ειναι καλα τεκμηρειομενο και συμφωνω οτι ο Μεταξας πηρε ολα τα τουφεκια ,τα δικανα και τα ελειωσε ,εκανε θαλαμηγο με τα μεταλλα και γλυτωσαν και οι ………………ΛΑΓΟΙ.Μπραβο στον Μεταξα που ειναι ο πρωτος ελληνας ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ .ΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧ ΥΓ ρε Λαμπροπουλε κοψε τις εφηβικες συνηθειες….

  10. Μεσα απο πολλα κοινως αποδεκτα συμπερασματα προσπαθεις να περασεις τα στοχευμενα ΨΕΜΑΤΑ και να αντιστρεψεις την αληθεια αλλα οτι και να γραψεις εσυ η ιστορια σε εχει διαψευσει γιατι Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ….αυτο κανεις και εσυ εδω και καιρο …..αει στα τσακιδια κουραδοβλακα.

  11. Και οι δικές μου πληροφορίες δείχνουν ΙΟΥΛΙΟ και ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2018: θάνατος και μηδενισμός των πάντων…
    Το μέτρο της Αθήνας θα γινει νεκροταφείο…..

    1. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝΕ. ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ. ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΑΗΛ..ΙΘΙΟΥ… ΑΝ ΔΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΩΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ(ΜΕ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ) ΓΙΑ ΤΑ “ΗΡΩΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ” ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΑ… ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.

  12. καραρχας το λειοκανο ειναι οπλο πολεων μιας και οι αποστασεις ειναι κοντινες,γιατι εδω δεν μιλαμε για πεδιο μαχης 300-400 μετρων εδω μιλαμε για το πολυ 20-30 αντε το πολυ 50 μετρα..για πανω απο 50 μετρα υπαρχρει το γνωστο μονοβολο οπου ενα καπρι 150 κιλων δεν μπορει να το σταματησει αμεσα λογο του πολυ σκληρου τσιχωματος και δερματος του αλλα πανω στο ανθρωπινο σωμα εχεις απιστευτες επιπτωσεις!!!ενα αλλο πολυ καλο πλεονεκτημα ειναι η ποικιλια φυσιγγιων,9βολα 12βολα 15 βολα κτλ

  13. ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΗΚΗ ΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ. 7 ΣΦΑΙΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  14. Δεν θα σχολιάσω για τον Μεταξά και τα πολιτικά θέματα γιατί απλά δεν με αφορούν. Θα σταθώ όμως στα όπλα. Μερικοί συγκρίνουν καραμίνες με πολεμικά τουφέκια.Ποιο μαλάκ@ς πας για τα 3-5 κυπαρίσσια!!!!! προφανώς με τα λεγόμενα των περισσότερων, μόνο με καραμπίνα έχουν ρίξει και περίπου 5 βολές με G3 στο στρατό. Δεν έχουν ιδέα από ισχύ πυρός. Μια καραμπίνα ναι έχει μεγαλύτερη ισχύ πυρός από ένα πιστόλι 9mm μέχρι και 0.45, αλλά μάγκες μπροστά σε ένα διαμέτρημα των 7.62 βαψτε το μπλε και στη θάλασσα

    1. δε θα σχολιασω τα περι οπλων γιατι τα ξερεις καλυτερα και πολυ λογικα αυτα που γραφεις. αν ομως δε σε αφορουν τα πολιτικα θεματα μονο για μισθοφορος πας. ή κοροϊδο του καθε προδοτη

      1. Φίλε Ανώνυμε εν μέρη έχεις ένα δίκιο,αλλά υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Δεν μιλάω για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό μου. Από μικρή ηλικία ήμουν πάρα πολύ δύσπιστος σε κάθε λογής ΄΄σαλιάρη΄΄, αν δε δω έργο ότι και να ακούσω πιάνω τα τρία μου. Λόγω του ότι τότε και μιλάω για τα 16-17 μου χρόνια που εργαζόμουν στο χώρο του ήχου,πέρασαν από τα χέρια μου όλοι οι βουλευτές της Εύβοιας για τις προεκλογικές τους ομιλίες και όσες φορές μου εδωσαν το χέρι για να συστηθούν σεν τους το έδωσα.

      2. Δεν το έδωσα γιατί μύριζα τη σαπίλα και έβλεπα από τότε λυσαλέα κοματόσκυλα πως λειτουργούσαν για να το παίξουν δήθεν οι αγράμματοι που νόμιζαν ότι πιάσαν το παπά από τα @ρχίδια επειδή έγλειφαν τα τρία τους. Η πολιτική για μένα είναι ως η μεγαλύτερη τέχνη της απάτης και όποιος πιστεύει σε πολιτικούς είναι απλά καιροσκόπος βολεψάκιας. Ρώτησε τριγύρω σου 100 άτομα γιατί ψηφιζε αυτο που ψήφιζε.Η απάντηση θα είναι για να βοηθήσω εμένα και τα παιδιά μου και όχι για να βοηθήσουν όλο τον κόσμο.

      3. Με αυτά που έγραψα (δεν ξέρω αν θα ανεβεί η δευτερη απάντηση) πιστεύεις ότι είμαι από αυτούς που θα στρατολογηθεί για τα συμφέροντα του καθενός? Πιστεύεις ότι είμαι σύμμαχος αυτού του σάπιου συστήματος? Ποτέ δεν είχα βλέψεις ούτε για δημόσιο ούτε έγλειψα τα αρχίδι@ κανενός, γι΄αυτό φίλε μου να ξέρεις ότι αν συμβεί τίποτα πρώτοι θα ΄΄πάνε΄΄ αυτοι οι προδότες και μετά τα εισαγόμενα σκουπίδια

  15. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο καθένας είναι ότι κάθε είδους οπλου-λειόκανο,ραβδωτό- μπορεί να σου αποδώσει μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες,πχ ένα πιστόλι 9MM σε κλειστό χώρο θα ήταν ιδανικό σε σχέση με την καραμπίνα,αλλά και πάλι υπό προυποθέσεις…φανταστείτε ο άλλος να έχει AK ή να υπάρχουν και άλλοι στο χώρο, ρισκάρεις να ρίξεις με λειόκανο όταν οι πιθανότητες αυξάνονται να έχεις παράπλευρες απώλειες? ο χειρισμός πάλι είναι ένα θέμα όπως επίσης και η ψυχολογία

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      φιλε sm σωστο αυτο που λες η καραμπινα δεν ειναι για χρηση εντος σπιτιου αυτο το καταλαβαινει και ο ποιο ασχετος γιατι απο εξοστρακιζμο μπορει να χτυπηθεις και εσυ ο ιδιος αν δεν εχεις καλυψη αλλα ειναι μια καλη λυση για αυτοαμυνα σε υπαιθρο

  16. Επειδή κατέχω νόμιμα 2 πιστόλια με σκοπευτική άδεια,θεωρώ ΕΓΚΛΗΜΑ να διαβάζω ότι και χωρίς να έχεις καλό σημάδι μπορείς να βρεις στόχο με καραμπίνα.Κανονικά θα έπρεπε να μην δίνονται άδειες οπλοκατοχής δίχως εξετάσεις.Έχω δει αδιανόητα πράγματα πάνω στην χρήση μεχρι και την αποθήκευση των όπλων που κανονικά το 70% δεν θα έπρεπε να κατέχει ούτε νεροπίστολο

  17. Κοιτάξτε να έχετε όλοι ένα όπλο, ότι και να είναι, παρά να είστε άοπλοι. Απλή λογική….

  18. Άρα λοιπόν τι συμπεραίνουμε. Ένα διαμέτρημα 9mm είναι σαφώς 3-4 φορές ασθενέστερο σε σχέση με μια καραμπίνα,όπως και μια καραμπίνα είναι ασθενέστερη μπροστά σε ένα 7.62mm που όλος οι παράνομοι κατέχουν .Μόνο το κροτάλισμα ενός AK να ακούσεις σε πιάνει τρόμος,μην συγκρίνουμε λοιπόν ανόμια πράγματα

  19. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ …ΝΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ….ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ…..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΟΧΥΡΑ….ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ…..
    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΤΟΝ ΜΙΝΙΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ;;;;
    ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΛΙΝΑΤΣΑ….

  20. Από τα σχόλια καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο του κοινού και το τί έχει να γινει…..
    Κόλλησαν σχεδόν όλοι στα οπλα και μαλώνουν για το Μεταξά, και αδιαφορούν για την πληροφορία του οριακού καλοκαιριού του 2018 και την τοποθεσια, μετρό-Χολαργος-Νομισματοκοπείο….
    Επίσης το γεγονός, ότι το πρώτο Εθνικό Νομισματοκοπείο που έφτιαξε ο Καποδιστριας, το κατέστρεψαν με τη δολοφονία του για τον ιδιο λόγο -να υποχρεώσουν το Ελληνικό Κρατος να δανειστεί- φαίνεται ότι το αγνοούν πολλοί, και θα ξαναγίνει!

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ..

      1. Ναι αλλά να μας ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, γιατί έκανε ο Μεταξάς τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ των Ελλήνων που χτύπησε περισσότερο την ΚΡΗΤΗ και ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΟΠΛΗ ο Χίτλερ και γιατί ενώ περίμενε την επίθεση των Ιταλών από την Αλβανία, εφτιαχνε την γραμμή αμύνης της Βουλγαρίας.!!! ΚΑΙ .. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ και να αφήσει τους Ιταλούς να μπούνε στην χώρα… !!!! ΚΑΙ να μας ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ σε ΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ η αμυντική γραμμή τΩΝ οχυρων της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, αν κατέρρεε το μέτωπο της ΑΛΒΑΝΙΑΣ..!!!

        1. Επίσης ο Κατσημήτρος στα απομνημόνευματά του γράφει πως ζητούσε από την Κυβέρνηση του Μεταξά, χρηματική βοήθεια για να κατασκευάσει οχυρωματικά έργα εδάφους στο Αλβαβνικό μέτωπο, αφού έβλεπε τις κινήσεις των Ιταλών, αλλά ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΊΝΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ…!!!! Προφανώς δεν ήταν ΗΛΙΘΙΟΣ ο ΜΕΤΑΞΑΣ, αλλά δυστυχώς για τους προδότες, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ώστε να μην καταλαβαίνουμε τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που εκανε, … ΔΙΑ ΤΩΝ … “ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ”..!!!!

          1. Καταλαβαίνω βέβαια πως οι προδότες που έχουν αγωνιστεί πολλά χρόνια, για να μας παρουσιάζουν τους προδότες ως “ήρωες” ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΖΟΡΙΑ, αλλά πέρα από την φθηνή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και τους γενικούς αναθεματισμούς, ας αντιμετωπίσουν με ντοκουμέντα τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

      2. Αγαπητε κ. Λαμπρόπουλε, ευχαριστω για τις απαντησεις σας, και θα ήθελα να γράψετε κι άλλο άρθρο όσο πιο αναλυτικό για τις πληροφορίες σας σχετικά με τα αναμενόμενα του 2018 και το ρόλο του Μετρό….όσοι ειναι αφυπνισμενοι, θα επωφεληθούν! Εμένα τουλάχιστον με βοηθήσατε καταλυτικά! Σάς ευχαριστώ!!!

  21. ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21 Η ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΑΝ….ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

  22. αγαπητε κυριε Λαμπρόπουλε να σου κανω μια ερωτηση …. ποσες φορες την ημερα την παιζεις ????

    1. καλυτερα ρωτησε τον ποτε ΔΕΝ την παιζει ….ο βλακας ηθελε να πει κατι εναντιον του Μεταξα και εκανε ολοκληρο αρθρο για την οπλοκατοχη….

  23. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΜΟΥΡΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ…………..

  24. το θεμα της οπλοκατοχης στην ελλαδα ειναι μια πονεμενη ιστορια,τωρα για να μπουμε στην ουσια του πραγματος στο θεμα του αφοπλισμου οπου δεν ειναι κατι νεο μιας και το σκεφτονται αυτοι που μας κυβερνουν εδω και τουλαχιστον μια 5ετια, απλα δεν εχουν βρει ακομα τον τροπο για το πως θα στο παρουν…στην παρουσα φαση απο οτι εχω καταλαβει φοβουνται για το πως θα αντιδρασει ο κατοχος του την ωρα που θα μπουν σπιτι του.και μιας και ειπα σπιτι του μην ξεχναμε οτι εχουμε και το θεμα των πλειστηριασμων..

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      φιλε GEO θα βρουνε τροπο αυτοι παλια τους τεχνη οι νεοταξιτες να στηνουν σκηνικα του τυπου “καποιος πυροβολησε αστυνομικους” η εφοριακους η κατι απο ολους αυτους και παντα αυτος που θα πυροβολει θα ειναι ελληνας οχι λαθρο η ρομα και μετα τα καναλια θα αναλαβουν τα υπολοιπα ξερεις οι κακοι οι ελληνες και τα σχετικα αλλα τα καναλια δεν λενε οτι καθε βραδυ στο ζεφυρι λιοσια μενιδι γινεται του χαλεπιου και της ρακα το καγκελο μαζι βλεπεις αυτο το κανουν ρομα οχι ελληνες

      1. φιλε μου ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ’ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ πραγματικα ειναι ετσι οπως τα λες και δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γινει μια <> μιας και την εποχη 2012-13-14 τα οπλοπωλεια στην αθηνα ειδικα στο κεντρο πουλουσαν σαν τρελα οτι λειοκανο μπορεις να φανταστης και το λεω απο προσωπικη εμπειρια,σε ανθρωπους που πραγματικα δεν εχουν καμια επαφη με τα οπλα γενικοτερα,μιλαμε για κοντα 1.5 μυριο λειοκανα για αυτοπροστασια και μονο!!για αυτο εχουν φαγωθει γιατα λειοκανα

  25. Κύριε Λαμπρόπουλε σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρέχετε και μας ξυπνάτε απο τον λήθαργο της παρακμής που ζούμε.Θα ήθελα κ Λαμπρόπουλε να γράφετε συχνότερα στα κατοχικά νέα.

    1. Αν περιμενεις να ξυπνησεις απο τον ληθαργο της παρακμης με τις μαλακιες και την στοχευμενη προπαγανδα του λαμπροπουλου , σωθηκες .
      Αν ακομα δεν εχεις ξυπνησει μετα απο τοσα που σου εχουν κανει δεν εχεις καμμια ελπιδα απο κανεναν.

  26. Να ρωτησω κατι εγω που εχω ενα δικκανο Ρωσσικο Baikal κανει τιποτας απο τον πατερα μου το βρηκα εχω ριξει καμια 100αρια φορες, πως μπορω να προμυθευτω δευτερο οπλο αλλα και τι οπλο για την Εξοχη και στης ερημειες!

    1. Αν είναι το αυτογεμες, οχι το μονόκανο σπαστό, εισαι μια χαρα για την δουλεια που το θες. Απο τις εκατο φορες που έριξες, θα μπορουσες να τις ειχες χρησιμοποιησει για να το ρυθμίσεις και να δεις πως συμπεριφέρεται βαλλιστικά: Με δράμια, με μονοβολα γενικής χρήσεως, μονοβολα μακρινών αποστάσεων. Ο νομος απαγορεύει διόπτρες αλλα και αυτες που θα βρεις δεν κανουν γιατι ειναι γι αεροβόλα, γιατι θα σου σπασει το σταυρο τα και δεν χρειαζεσαι για την δουλεια που το θες.

      1. Θα σου σπάσει το σταυρονυμα ήθελα να πω, εκτός κι αν βρεις την σειρά pro της konus. Konus pro εχει σε αγγελιες αν ψαξεις απλα πρόσεχε γιατι ο νομος ειναι ηλιθιος. Μονο στην Ελλαδα θες αδεια για διόπτρα πουθενα αλλου. Εχεις ενα απο τα ποιο αξιόπιστα κι ας ειναι οικονομικα. Ρωσοι ειναι αυτοι. Φτιάχνουν απλα και γερά. Τωρα για σκοπευτικα που θα μπορεις να χεις και για κυνήγι, πανε σε οπλουργο και ζητα να σου περασει ρυθμιζόμενα ghost ring και κανε ρυθμιστικές σε διαφορετικες αποστασεις.

    2. Κάντο μια καλή βαφή σε χακί κεραμική, δες εικονες πάρε ιδέες. Πάρε μια προέκταση χωρητικότητας φυσιγγίων, εχε την για περίεργους καιρούς μονο, στο κυνήγι απαγορεύεται και παρε στοχους χάρτινους, πανε σε κυνηγότοπο με την άδεια θήρας και: Στήσε τους στόχους μπροστά απο ξερό ύψωμα, ετσι ωστε οι βολές να πανε εκει για λογους ασφαλειας, για να μην πάνε σε κάναν άνθρωπο και εξασκήσου. Δες εκπαιδευτικά βίντεο σεμινάρια για βολές και ρυθμιστικές αν ξέρεις αγγλικά και ασχολησου να μάθεις το όπλο.

  27. Και εγω και ο καθενας μπορουμε να λεμε πως ειτε ο Μεταξας ειτε ο ενας ειτε ο αλλος , εκανε το ενα η το αλλο πραγμα ετσι ατεκμηριωτα για να περασουμε την δικη μας πολιτικη. Δυστυχως ο καθενας λεει οτι παπαρια του κατεβει και εμεις κοιταμε σαν χανοι χωρις να ξερουμε τι πραγματικα ισχυει.

  28. καλησπερα….αν και το θεμα δεν ειναι μονο τα οπλα αλλα επειδη πηγε εκει ,θα πω την αποψη μου..Αδελφια,η πολη ειναι σαν ενα φαραγγι…γυρω γυρω εχουμε βουνα[τις πολυκατοικιες] και στενες διοδοι[ οι οδοι των δρομων] και υπαρχουν χαλασματα δηλαδη γκρεμισμενα σπιτια τοτε γαμησετα…χαχχαχα ΔΕΝ ΒΓΑΕΙς ΑΚΡΗ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΟΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΛΕΙΟΚΑΝΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ….ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4Ο ΜΕΤΡΑ…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ 8ΑΡΑΚΙΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΦΟΣ ΑΚΤΙΝΑΣ 2 ΜΕΤΡΩΝ!.συνεχεια

    1. αλλωστε εμεις θα τα βαλουμε με ατακτους μουσουλμανους,που πανε να μας καθαρισουν ετσι?δεν θα τα βαλουμε ουτε με την δυναμη ΔΕΛΤΑ ,ουτε με τα SAS,ετσι?.οποτε αν υπαρχει λαος με οπλα τοτε ολα κουμπωνουν οπως πρεπει,σε ολα τα θεματα,ακομη και στις κατασχεσεις!Ειπαμε αδελφια σφιγγουν οι κωλοι αν εχει ο λαος οπλα ,ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ τα ραβδωτα οπλα θα κανουν την διαφορα ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!δεν μπορει ενας πενηνταρης να δουλεψει ευκολα ενα καλασνικοφ ,ενω με ενα δικανο τρωει στην αναγκη τον εισβολεα

  29. Από τα λίγα που ξέρω ο Μεταξάς ήταν στρατηγός και του Βενιζέλου και μάλιστα κορυφαίος. Είχε συμβουλεύσει τον Βενιζέλο να περάσουν απέναντι από τον Ελλήσποντο και να καταλάβουν την Καλλίπολη στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο, αλλά ο Μπεν Ζελό δεν τον ”άκουσε”.Λέγεται ότι αν γινόταν αυτό, θα μπορούσε μέχρι να είχε διαφορετική έκβαση ο πόλεμος και ίσως να γλυτώναμε και την Μικρασιατική σφαγή.

  30. ο στοχος των τοκογλυφων , που πιστα υπηρετουν οι παντες και οσοι ειναι αντιθετοι στην ψειρου φουφουτοι (και ο νοον νοητω) δεν ειναι ουτε τα οπλα ουτε τα ψηγεια μας ουτε τα αυτοκινητα Η γη , τα ορυκτα ειτε ειναι ενεργοπαραγωγα ειτε μεταλλουργικα χρησιμα και κυριως ο χρυσος ειναι ο στοχος των τοκογλυφων που δυστηχως Λαμπροπουλε για σενα ο Μεταξας ηταν ο πρωτος στην ιστορια που νικησε Γιαυτο αυτα που γραφεις ειναι φαιδρα και ανιστορητα ριχνοντας λασπη σε νεκρους και σε προκαλω να απαντησεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *