Διαφημίσεις

Όταν έχεις γράψει από πριν τα γεγονότα που ζουμε κουράζεσαι να Ακολουθείς το ίδιο ψέμα που μας ποτιζουν ξανά και ξανά για να ενημερώνεις, σου βγάζει και ένα γέλιο όλη υπόθεση και ενα αει σιχτιρι !

Τι ειδήσεις δηλαδή να ενημερώσεις τον συνάνθρωπό σου; να του μεταφέρεις τα ψέματα που λένε οι ηθοποιοί;

Σήμερα μας έχει πιάσει μία διαφορετική νότα πιο διασκεδαστική… Αν και τρολάρουμε την εξουσία χρόνια τώρα… Σήμερα προτιμούμε να σπαταλήσουμε το χρόνο μας σε παιχνίδι και πείραγμα!

Αυτοί που ήρθαν να σε σώσουν, αυτοί που στην αρχή για 6 μήνες τους έλεγες ήρωες… και μην κάνεις τον ανήξερο όλοι κάνουμε την πατάτα μας καποια στιγμή ,αποκαλύφθηκε τελικά ότι είναι μία οικογένεια με διαφορετικές ορέξεις απο το να είναι επαναστάτες!

Και από ότι φαίνεται αυτή η οικογένεια σκοπεύει να φτιάξει μεγάλη φαμίλια από βολεμένους ώστε να συνεχίζει να τρώει με χρυσά κουτάλια για πολλά χρόνια!

Αφού μας δούλεψαν τόσο καλά λοιπόν, αφού το Ναι το κάναν όχι και δεν άνοιξε ρουθούνι, αφού έβαλαν υπογραφές μέχρι και στις κάλτσες τους…. Κάποια στιγμή ακόμα και αυτοί που είναι ” βολεμένοι” πια ψηφοφόροι… Θα πρέπει να πάρουν αλλα και να παρουμε την πραγματική εικόνα με το τι έχουμε να κάνουμε σχετικά με το θέμα του ΣΥΡΙΖΑ φαμιλια!

Βέβαια όλο αυτό το παραμύθι για να μπούμε και εμείς μέσα στο κλίμα αυτων που πιστεύουν ότι υπάρχει δεξιά ή αριστερά, ότι η ψήφος έχει δύναμη και μπορεί να αλλάξει πράγματα, ότι οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι μόνο δικές μας… Και γενικά η ελεύθερη επιλογή και η δύναμη της “δημοκρατίας”…

Γιατι αν θέλαμε να δείξουμε την πραγματική φαμίλια θα έπρεπε από τους τριακόσιους μέσα να βγάλουμε φατσούλες…

Εν παση περίπτωση μην το κουράζουμε τα έχουμε ξαναπεί… Σας δείχνουμε Λοιπόν πως εμείς φανταστήκαμε τη φαμίλια του ΣΥΡΙΖΑ… Και μην ξεχνάς ήρθαν για να μας σώσουν!!

Για να μην πληγώσετε το καλλιτεχνικό μας πνεύμα διαμοιράστε το βιντεάκι…. Αλλιώς ο πιανίστας δεν θα ξαναπαίξει μουσική!

KATOXIKA NEA



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΣΥΡΙΖΑ family”
  1. Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα μεγάλο “καλό”: έθαψε το “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς που παπαγάλιζε από το 1974. Μιας συστημικής Αριστεράς που καπηλευόταν τους αγώνες μεμονωμένων προσωπικοτήτων που εν ζωή συνήθως ήταν έξω και απέναντι από τους κομματικούς μηχανισμούς και τις συμφωνίες με το κατεστημένο. Το ίδιο ακριβώς καλό έκαναν ο Σαμαράς και ο Καμμένος που έθαψαν τον μύθο της “πατριωτικής Δεξιάς” με τα μνημόνια που εφάρμοσαν (και εφαρμόζουν)…

  2. … Για το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται καν να μιλήσω, ένα κόμμα που κατασκευάσθηκε με αμερικάνικο χρήμα, με ηγέτη έναν οικονομολόγο που έκανε καριέρα σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, κλέβοντας μερική από την συνθηματολογία του ΕΑΜ (π.χ. συνθήματα όπως “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ” και “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”) και ως μοναδική ιδεολογία είχε την κουτάλα. Το μνημόνιο είναι μοναδική στιγμή στην ελληνική ιστορία καθώς ξεβράκωσε σχεδόν όλα τα κόμματα αποκαλύπτοντας πως είναι πλοκάμια του ίδιου χταποδιού.

  3. Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Η  Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και δεν υφίσταται ως ανεξάρτητο κράτος.Αυτοί που κατέχουν τις θέσεις κλειδιά έχουν δικα τους αφεντικά που δεν ειναι σε καμία περίπτωση ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός που κοιμάται με τα τσαρούχια

  4. Στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,δυστυχως ,εκλεγουμε εβραιους πολιτικους με αλλαγμενα σε ελληνοφωνα ,τα ονοματα τους ,ελαχιστοι ηταν οι Ελληνες ηγετες,ολοι ειναι μεσα στο κολπο της υπνωσεως μας και της σκλαβιας μας,οντας υπηρετες των δικων τους αφεντικων,καντε μια αναδρομη ,ειμασθε μια μπανανια απο την εποχη του Καποδιστρια ,για αυτο και τον δολοφονησαν ,οταν φυγουν οι μακκαβαιοι ,τοτε θα δουμε την ΔΙΑΦΟΡΑ,αυτοι και ο μυτογκας ροτσιλντ΄, δεν το χωνευετε αυτο ;ετσι θα ειμασθε και χειροτερα .

  5. με την πίσω ταμπέλα , μου θύμισες τον ταμεία που ήταν Διευθυντής. άΡγησαν , τα εισιτήρια έχουν παρθεί.. Υπάρχουν και άλλα; Για τους άλλους;

  6. ΠΗΓΑΜΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ…ΑΛΛΟΥ ΡΕ …ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΧΤΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek