Διαφημίσεις

Τον πίστεψαν άνθρωποι και τον πιστεύουν ακόμα …! Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι με βρίζουν , με τρολαρουν και κάνουν καταγγελίες στα κοινωνικά δίκτυα για να μην ακούγεται η φωνή του Κατοχικά Νέα…αυτοι και οι υπηρεσιες απο πισω!

Και τους λέει τώρα ο “δισεκατομμυριούχος” … ότι αν κατέβουν εκλογές έχουν 42% ποσοστά ..σπαθενιο δυνατοοο!!!….. Και το βίντεο έχει πάρει και 75 θετικούς ψήφους …τουλάχιστον μέχρι αυτή την ωραααα!!!!….

Ε δεν γίνεται είναι παγκόσμιο το τρολαρισμα που μας κάνουν οι Ροθτσαιλντ….αυτό δεν είναι φυσιολογικό είναι νέο είδος ψυχολογικού πόλεμου …δεν μπορεί να είναι δυνατόν!!!

Σας το λέω και δεν κανω πλάκα ..θα μας νικήσουν δείχνοντας την αστείρευτη και άπειρη δύναμη της βλακείας !!,,,….Θα μας γονατίσουν με την βλακεία…. αυτό το σύστημα …αυτό που γίνεται χτυπάει στο dna της λογικής και της ψυχής !!!

KATOXIKA NEO



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “42 σπαθένιο δυνατοοο!!…..και σε αυτό τον πολιτισμό με αυτούς τους πολίτες εγώ προσπαθώ να κάνω τι;”
  1. Νάσαι καλά βρέ αγόρι μου Αρτέμη.Μιλάμε ανατρίχιασα από εθνική υπερηφάνια εκεί που μου εξήγησες ότι εμείς θα πολεμήσουμε και εσύ θα προχωρήσεις, ο οργανισμός θα μπει στη βουλή και εσύ, ο ένας,ο μοναδικός που με το βέτο σου θα τους διαγράψεις όλους, θα πάρεις την επιδότηση (μάλλον θα την τσοντάρεις στο καταπίστευμα ε;). Εκεί δε που με τη βαθιά,συνομοτική,αισθησιακή, ψιθυριστή φωνή σου περιέγραφες πόσο σφιχτά κρατάς το “βέτο” σου έλιωσα. Είπα μέσα μου “τι άντρας!!! και πως κρατά το ….βέτο! Ααχχχ

  2. Το σπαθόλουρο ο γουρλομάτης παπατζής αυτό το μαιμούδι μαζί με το άλλο μαιμούδι που είναι δίπλα του έκανε 1 λάθος ! στο βίντεο. Επρεπε να το ξαναβάλει να το ακούσει σπαθόλουρο πρίν το ανεβάσει στο ιντερνετ. Αλλα είχες πιεί τα ουισκάκια σου & ήταν ντίρλα.Βάλτε το βίντεο στο 13.40 μέχρι το 13.52 & ακούστε προσεκτικά ! Στο 13.50 γελάει ο διπλανός του και πάει να γελάσει & αυτός ήδη πάει να του φύγει το γέλιο απ΄το λαρύγγι εκεί που λέει μη πίνετε χάπια συνελληνες μόνο νερακι & αρχίδια…

    1. μα ναι ρε, ο τυπος ειναι πρακτορας σε διατεταγμενη αποστολη… γελαει και ο ιδιος με αυτα που τον βαζουνε να λεει….

  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ , ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ . ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΙΕ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!

  4. Ο αινσταιν ηταν οτι ηταν για την φυλη του , τα εβραιοσκυλα , για τους υπολοιπους ειναι μια απατη , ενα εργαλειο των μασωνων που τον ανεδειξαν.

  5. ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΤΟ VIDEO ΜΟΥ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΩ.

    1. και εσυ, σαν καλο προβατακι, εκατσες κατω και τρως το ξυλο ! να χαρω τη λογικη σου ! ξαναπαρε το βιντεο, ανεκασε το απο αλλου, στειλε το στα Κατοχικα, στειλε το παντου, κανε το ειτε .3gp ειτε .3g2 gia να μην πιανει πολα μεγαμπαιτ, κουνησου, κανε κατι !!!! σαν το πιτσιρικι που εφαγε χαστουκι απο το δασκαλο κανεις…. προβατο !!!!

  6. ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ VIDEO ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΗΔΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.

  7. Σε τι διαφέρει από τους στοίχους του Τσακνή; Και αόρατος… και βγαίνει τις νύχτες με λόγια γαλίφη αλλάζοντας όλων τις σκέψεις… τον Νέρωνα του δάσους προστάτης… Ασύλληπτος θα μένω για χρόνια, του νόμου έχω την προστασία, μ’ ανθρώπους και θέσεις ψηλές κι εξουσία, και μια ιστορία αιώνια

    https://youtu.be/tEMWbgE18WQ

  8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    “βλακεια ανικατε μαχαν” και να ηταν μονο αυτος εδω ο αλλος ειπε οτι θα παει τους μισθους στα 751 ευρω και οι ΒΛΑΚΕΣ τον ψηφισαν

    https://youtu.be/NRaV3UsSkLQ

  9. πάλι αυτός? Από πούθε ξεφύτρωσε? Πετάγεται από το μπουντρούμι του για να εγκλωβίζει συνειδήσεις….Κάτι σαν το παιχνίδι αποπροσανατολισμού που παίζει η ΠορνοΤζούλια. Που κι αυτήν την ξέθαψαν όπως και άλλα πτώματα για να κοιτάμε αλλού…

  10. Πολυ δουλεια εχει τον τελευταιο καιρο η CIA μου φαινεται.
    Ειναι λογικο να μην χανουνε χρονο καθολου αφου πρεπει να δημιουργησουν βλακες ωστε να μην καταλαβουν ποτε την αληθεια και το τι πρεπει να κανει ο λαος.
    Ετσι λοιπον υλοποιωντας το γνωστο αγγλοσαξονικο διαιρε και βασιλευε σκορπανε τους πολιτες της χωρας φυτευωντας τετοια σκουπιδια σαν τον σωρρα να κοροιδευει τους ομοιους του ηλιθιους και ετσι ποτε να μην βγαλει ακρη ενας παντελως ηλιθιος λαος οτι το προβλημα ειναι η εε οι τραπεζες με το σ

  11. ΣΚΑΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΚΟΝΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ(?)!!!!!!
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΤΣΙ!!!!!!
    ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΔΑΝΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!

    1. Πρέπει να σου πω ότι προσωπικά σε έχω κατατάξει στα είδη προς κατανόηση και ιδιαίτερη παρακολούθηση, δεν ξέρω πόσα χρόνια θα μου πάρει για να καταλάβω την ψυχοσύνθεση τη δική σου αλλά και όλων όσων έχουν μπει μέσα σε αυτή τη σχιζοφρένεια. Ίσως αυτό που εγώ ψάχνω να βρω στο είδος σας να είναι και αυτό που γνωρίζουν και οι επικυρίαρχοι και με αυτό τον τρόπο έχουν καταφέρει να γονατίσουν όλη την ανθρωπότητα. Ο λόγος που αφησα το μήνυμά σου να περάσει γιατί δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα με προσβολές, πεποιθήσεις, αντι-νοηση και ότι άλλο μπορεί να περιέχεται μέσα στην σχιζοφρένεια σας είναι γιατί πιστεύω ότι θα υπάρξουν και άλλοι αρκετοί αναγνώστες το κατοχικά που θα θελήσουν να μελετήσουν αυτό τον ιό, την αρρώστια, την κατάσταση που έχετε επιλέξει να βρίσκεστε! Ίσως αν ανακαλύψουμε τους τρόπους που σας συνέβη αυτό που σας συνέβη να βρούμε άμυνες για μελλοντικούς τρόπους που θα επιλεξουν για να επιτεθούν αυτοί που σήμερα μας έχουν γονατίσει!

    2. o ιδιοκτητης ειναι πρακτορας αλλα με υψηλο iq (τι γραφω παλι) εσυ τραγουδιστη μου τι εισαι εκτος απο προβατο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *