Διαφημίσεις

Πως ένας Πρόεδρος ενός κόμματος που χρωστά 200 εκατομμύρια ευρω και δεν μπορεί να τα αποπληρώσει θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποπληρώσει 380 δις (αν είναι μόνο τόσα) ;;

Αφού και το κόμμα και η Ελλάδα σήμερα παράγουν μόνο κουραδες!

Έτσι ήθελαν να είμαστε οι εταίροι μας , έτσι ψήφησε στο παρελθον η οικογένεια του να είμαστε σήμερα !

Αρα πως ένας κληρονομος εξουσιας που δεν μπορεί να σώσει οικονομικά ένα σύστημα (κόμμα) που δεν παράγει πάρα μόνο κουραδες θα μπορέσει να σώσει ένα άλλο σύστημα που δεν παράγει πάρα μόνο κληρονομικές κουραδες;

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Το παράδοξο του Μητσοτάκη ..κληρονόμο του δράκουλα…!”
  1. ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    O ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ

    Η ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ?

    1. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ [ΔΥΣΤΥΧΩΣ] ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ… ΚΑΤΑ ΤΟ “ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ”, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;;; ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ, ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ; ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΞΙΑ;;; ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΕΝΕΙ;

      1. Άρα το ερώτημα είναι: ποια κουράδα θα βρομισει και λερώσει λιγότερο όταν την πατήσεις;

      2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;;; το ερωτημα σου απανταει απο μονο του !!! Ψηφιζουμε μικρα και ασχετα κομματα, τα πιο μικρα που θα βρουμε στα ψηφοδελτια ! ετσι ΔΕΝ θα βγει κανεις, και θα γινει η περιφημη “Πολιτειακη Ανωμαλια”, κλπ κλπ…. τη συνεχεια τη ξερεις !!!

        1. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΔΗΘΕΝ” ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ….

  2. Όλα σχεδόν τα κόμματα του Ελλαδιστάν έχουν παρόμοια οικονομικά!!!!
    Πολύ κουράδα ρε αδελφάκι μου!!

  3. Δεν μπορεί. Τα πράγματα είναι απλά. Βέβαια και ο ίδιος ως προϊόν παρθενογέννησης θα πει ότι δεν φταίει ούτε για τα χρέη της ΝΔ ούτε για τα χρέη του κράτους. Ναι μεν ήταν υπουργός αλλά στο υπουργείο του τα είχε πάει καλά και άλλες τέτοιες μπούρδες που κάθε φορά λένε. Εμείς γιατί τους ψηφίζουμε δεν ξέρω.

    1. Δεν τους ψηφίζουμε. Την ΝΔ την ψηφίζουν οι γέροι γιατί “Δεν είναι κουμουνιστες”.
      Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν θα απολύσει δημόσιους υπαλλήλους.

  4. ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΝ,Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ,ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

  5. να ρωτησω, η φωτογραφια ειναι αληθινη;;;;;
    η προιον επεξεργασιας;;;;;
    αν ειναι αληθινη πρεπει να συνειδητοποιησουμε ουλοι οτι κινδυνευουμε

  6. Ακόμα και αν υπήρχε μια πιθανότητα να πάρει πλειοψηφία στις εκλογές η Ν.Δ. αυτή θα ήταν τόσο ισχνή που θα προϋπέθετε συνεργασίες με τρίτους για να κυβερνήσει. Τρίτοι δεν υπάρχουν για να συνεργαστούν πλην κατακαημένου .Οι χρυσαυγιτες είναι στο πυρ το εξώτερον και τέλος μέσα στην νουδουλα τα μίση είναι αξεπεραστα. Τώρα που πέθανε και ο Νονός της φαμίλιας. δεν υπάρχει σοβαρός συνδετικός κρίκος να κρατά τα αποκόμματα. Λεφτά δεν υπάρχουν , οι καουμποηδες τον θεωρουν τσιαρακι της Μερκελ.Οποτε τις σκουζεις βρε πελατη της Ζιμενς, αφου αλλοι τωρα κανουν κουμαντο;. Δεν βλέπεις γύρω σου πως πατιναρουν με πιρουέτες στο γιαούρτι; Που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια; Δεν βλέπεις το αλεξι που το κολοτουμπαρει αλα κομανεντσι για να μείνουν τα συντρόφια άλλη μια μερα στην μισθοδιαιτη καρέκλα;.

  7. Ρε τι γέλιο κάνω!ανοίγουν οι αρτηρίες μου!εδώ κουραδα,εκεί κουραδα,που είναι η κουραδα;έλα ντε..,που είναι;οι κουραδες αυτόδιασπώνται και τελειώνουν γιατί οι βρωμοκολαραδες που τις κανουν,αποδημούν στον αγυριστο,αυτές τις κουραδες δεν τις θέλουν,ουτε οι τσατσαδες τους.

  8. Για δετε ρε μια μουρη… που μου θελει να κυβερνησει και Χωρα…. Ενα κ/λ/παιδο, της μαμας και του μπαμπα, με κολλεγια αθηνων, πολιτικες επιστημες (= παπαρια μαντολες δηλαδη) και μετα 1 χρονο σιτιμπανγκ αμερικης (οπου μοιραζε την αλληλογραφια στο καροτσακι καθε πρωι, αραγε ?) μετα τηλεφωνημα καποιου σημιτη ( ουτε Χαμιτη, ουτε Ιαφεθιτη ) στον διοικητη της Εθνικης Τραπεζας, προσλαμβανεται με δεκα χιλαδες ευρω μηνιατικο…. Ρε ξερεις πως σε βλεπει αυτος που παιρνει 10 χιλαρικα μηνιατικο ? σαν ενα τιποτα ! Ρε αυτος θα σε σωσει ρε ? Τωρα που ψοφησε και ο δρακουμελ και ο φιλος του ο Κολ, για να δουμε σε ποιον θα στηριχτη… Φωναξε λεει τον Ξεσαμαρωτο να τα πουνε…. Ναι, καλα, ο Ψηλος θα κανει την κολεγιά με τον ανηψιο του ιδρυτη του κομματος, με κατι ξωφλημενα παιδαρελια δεν ασχολειται…. κατσε να γινει και το μνημοσυνο του Δρακουμελ, και θα τα πουμε… Ψηλο και Τρελλο Αγορι, λιγα ειναι τα ψωμια σου…. και μην ελπιζης στην Ντορα την μικρη εξερευνητρια, ο Ψηλοριτης ειναι παντα ωραιος, ολες τις εποχες του χρονου…. Εκεινηνα την κατσούνα γιατι την θαψατε ????

  9. και τωρα θα τα κανει ολα σκατα που τον ψηφισατε θα το δειτε πλουσιοι πλουσιοτεροι και φτωχοι φτωχοτεροι .
    ξεπουλημα ολα δεη και δημοσιες υπγρεσιες σε ιδιωτες για να παμε μπροστα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek