Διαφημίσεις

Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;..

Αν ζει μέχρι το 2060, ο σημερινός πρωθυπουργεύων θα είναι περίπου 85 ετών και θα έχει καταφέρει να τον σκ@τοψυχάνε εν ζωή περισσότεροι απ’ όσοι το έκαναν για τον Επίτιμο.
Το λές και επιτυχία όλο αυτό.

Όπως επιτυχία είναι ένα πεπερασμένο κ@λοπαιδάκι να θέλει να δεσμεύσει τις επόμενες γενιές των ελλήνων μέχρι το 2060,
..με υποχρεωτικά πλεονάσματα πάνω από 2%,
..προκειμένου να τον αφήσουν στην καρέκλα του κανά δυό χρόνια ακόμα.
Το καλύτερο εδώ είναι ότι υπέγραψε πως αν
υπάρξει πλεόνασμα πάνω απ’ το προβλεπόμενο,
..δεν θα πηγαίνει στην ανάπτυξη της χώρας, στις υποδομές, στο κοινωνικό κράτος κλπ,
..παρά θα αποπληρώνονται τα χρέη προς τους τοκογλύφους συντομότερα, δηλαδή με αυξημένες δόσεις.

Δηλαδή ο “αριστερός” υπέγραψε πως στην ουσία μέχρι το 2060 δεν θα υπάρξει καμία ανάκαμψη στην χώρα,
..αφού όλοι οι πόροι πλην εκείνων που θα αρκούν ίσα-ίσα για να φυτοζωεί η χώρα θα πηγαίνουν στις τσέπες των “εταίρων” νεοναζιστών τοκογλύφων.
Και πανηγυρίζει. Και όσοι από ‘μας δεν χειροκροτούν, στέκουν και τον κοιτάνε. Λαμπρά.

Ο ελληνικός λαός φορτώθηκε συντονισμένα από τους εταίρους απατεώνες και απ’ τους εγχώριους προδότες τις ζημιές και τα χρέη όχι μόνον των ελληνικών αλλά και των ξένων τραπεζών,
..τις “φούσκες” που οι κυβερνήσεις άφησαν να γιγαντωθούν προκειμένου να παρασύρουν τους λαούς σε μιά συνεχή κατανάλωση και μιά κούφια ευμάρεια.

Η ελληνική αριστερά, ή τέλος πάντων οι απατεώνες που αυτοαποκαλούνται αριστεροί, κάνουν το μείζον έγκλημα να νομιμοποιούν την νεοφιλελεύθερη αγυρτεία,
..προκαλώντας αίσθημα ματαιότητας και ηττοπάθειας στον λαό, πως τάχα αφού δεν μπόρεσαν κι αυτοί που είναι “αριστεροί”, τότε δεν υπήρχε άλλη λύση.
Πρόκειται για χειρότερους προδότες απ΄ τους νεοφιλελεύθερους δεξιούς δωσίλογους, αφού αυτοί οι τελευταίοι δεν κρύβονται τουλάχιστον, έχουν την ειλικρίνεια να λένε ποιοί είναι και τί πρεσβεύουν,
..σε πλήρη αντιδιαστολή με τους pride “τραβεστί της αριστεράς” που κυβερνούν ερήμην οποιασδήποτε τσίπας και ηθικής.

Υπάρχει λύση; Υπάρχει.
Αλλά αυτός ο λαός δεν είναι άξιος να την διεκδικήσει.
Είναι άξιος μόνον γι αυτούς που τον κυβερνούν!..

(η εικόνα είναι απ’ το http://jodi.graphics )

mandatoforos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;..”
  1. 08 Ιουν 2017 – Πότε θα γίνουν εκλογές; Τι λένε τα άστρα;

    Γιατί το φετινό φθινόπωρο 2017 έχει σαφώς άρωμα εκλογών!
    Πότε θα γίνουν εκλογές; Τι λένε τα άστρα;

    Τον τελευταίο χρόνο γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Από την μια πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις ζητούσε σχεδόν καθημερινά κι από την άλλη η κυβέρνηση επαναλάμβανε… μονότονα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το 2019.Κι όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στην μέση…

    Γιατί το φετινό φθινόπωρο και συγκεκριμένα το διάστημα από 19/10 έως 18/11 έχει σαφώς άρωμα εκλογών!

    Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει βέβαια και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος
    αλλά σε κάθε περίπτωση μια εκ των τεσσάρων Κυριακών της περιόδου ( 22/10, 29/10 και 5/11 ή 12/11 )
    θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να στηθούν… κάλπες!

    Μάλιστα ως προς τον αρχηγό κόμματος που θα επικρατήσει τα άστρα υποδεικνύουν τον Αλέξη Τσίπρα με μια βασική προϋπόθεση: Την ημέρα των αστρολογικών γενεθλίων του (27/7) να βρίσκεται στην Ελλάδα και… κατά προτίμηση σε κάποιο νησί του Αιγαίου!Όσον αφορά τώρα το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο θα πορευτούμε ως τις κάλπες, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα καταλήξει η συμφωνία για το χρέος.Σας έχω ξαναγράψει βέβαια ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε πορεία ανάπτυξης κι αυτό θα πιστοποιηθεί ανεξάρτητα με τα «τερτίπια» του κάθε χερ Σόιμπλε.

    astrology.gr/epikairotita/gegonota/story/97573/pote-tha-ginoyn-ekloges-ti-lene-ta-astra

  2. Ο/Η από 19 Οκτωβρίου 2017, -18 Νοεμβρίου 2017 : θα προκύψουν... σίγουρα κάλπες λέει:

    Είμαστε σε προεκλογική περίοδο; Τι λένε τα άστρα;

    Στο πολιτικό σκηνικό υπάρχουν αρκετά σημάδια προεκλογικής κινητικότητας
    Γιάννης Ριζόπουλος

    Η αντιπολίτευση ζητά εκλογές «εδώ και τώρα», δεν είναι μάλιστα λίγοι οι πολιτικοί αναλυτές που «βλέπουν» κάλπες πολύ σύντομα. Μεταξύ αυτών και κάποιοι αστρολόγοι που υποστηρίζουν ότι «έφτασε το τέλος του Τσίπρα». Ίσως κι ο κ Σόιμπλε να εύχεται το ίδιο, αφού κάποιες «διαρροές» από πλευράς του μιλούν για εκλογές τον Φεβρουάριο 2017.

    Ο δε κ Λεβέντης εκτιμά ότι μέσα στο 2017 θα έχουμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις,
    την πρώτη σύντομα και την δεύτερη το φθινόπωρο 2017.

    Την ίδια στιγμή βέβαια ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει διαρκώς ότι εκλογές θα γίνουν το 2019.Τι μέλλει γενέσθαι τελικά;Γεγονός είναι πως στο πολιτικό σκηνικό υπάρχουν αρκετά σημάδια μιας προεκλογικού τύπου κινητικότητας. Οι διαδοχικές περιοδείες και ομιλίες των δύο «πρωτοκλασάτων» πολιτικών αρχηγών δίνουν τουλάχιστον αυτό το στίγμα.Και αστρολογικά, υπάρχουν όντως κάποιες «αποχρώσες ενδείξεις» στην Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου (καλύπτει το διάστημα (28/1 έως 26 /2), εκτιμώ ωστόσο ότι δεν είναι και τόσο «ζεστές». Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ και να αποκλείσω εντελώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ο ετήσιος χάρτης της Ελλάδος, που «ανάβει τις μηχανές του» στις 3/2, αφήνει διάχυτο ένα άρωμα πολιτικών ζυμώσεων, ικανών να διαμορφώσουν ένα νέο σκηνικό μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018. Βέβαια, αυτές οι «ζυμώσεις» μπορεί να αναφέρονται επίσης στην δημιουργία-ανάδειξη νέων φορέων ή στην συνταγματική αναθεώρηση, εμπεριέχοντας και την πιθανότητα ενός δημοψηφίσματος.
    Εφ’ όσον πάντως γίνουν βουλευτικές εκλογές τον Φεβρουάριο, η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα καταστεί δυνατή η συγκρότηση μιας «κανονικής» κυβέρνησης.Επιπλέον, φαίνεται πως την άνοιξη τα εθνικά θέματα θα «συμμαζέψουν» τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, προτάσσοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της… γνωστής «φίλης και γείτονος» χώρας!

    Και τελικά το πιο «εκλογικό» διάστημα για την Ελλάδα είναι
    από 19 Οκτωβρίου 2017, έως 18 Νοεμβρίου του 2017.
    Εκεί λοιπόν θα μας προκύψουν… σίγουρα κάλπες,
    με ανοιχτό το ενδεχόμενο ωστόσο να πρόκειται και για δημοψήφισμα,
    ίσως και τα δύο!

    Κι αν με ρωτήσετε για το αποτέλεσμα θα σας πω ότι κατά την γνώμη μου ο κ Τσίπρας όχι μόνον δεν «τελείωσε» αλλά με τους υπάρχοντες συνδιεκδικητές
    έχει «το πάνω χέρι» σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία υπάρξει από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον επόμενο του 2018.

    Το κρίσιμο ερώτημα για τον ίδιο είναι
    το αν θα έχουν προηγηθεί άλλες βουλευτικές εκλογές
    αφού τότε το εκλογικό σύστημα θα είναι η απλή αναλογική,
    κάτι που θα του στερήσει το μπόνους των 50 εδρών και κατ’ επέκταση μια ενδεχόμενη αυτοδυναμία.

    astrology.gr/epikairotita/gegonota/story/94651/eimaste-se-proeklogiki-periodo-ti-lene-ta-astra
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ : από 19 Οκτωβρίου 2017, ΕΩΣ 18 Νοεμβρίου 2017 : ΕΑΝ…. θα προκύψουν… σίγουρα κάλπες… ΜΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ…. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….. ( ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ : ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ… )

  3. ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΜΣ ( ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ) ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ…. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ… ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *