Διαφημίσεις

 Η ισπανική πρωτεύουσα θα τοποθετήσει πινακίδες κατά του απλώματος των ποδιών στο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της. Οι πινακίδες θα είναι παρόμοιες με εκείνες της Νέας Υόρκης και της Ιαπωνίας.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Πινακίδες που θα απαγορεύουν οι άνδρες να κάθονται με ανοικτά πόδια βάζει η Μαδρίτη - Εικόνα1 “Η Δημοτική Εταιρεία Μεταφορών (EMT) θα τοποθετήσει σήματα που ειδικά θα συστήνουν να αποφεύγεται το «manspreading» (ένας αγγλικός όρος που αναφέρεται στη στάση των ανδρών που ανοίγουν υπερβολικά τα πόδια όταν κάθονται στις θέσεις τους), λέει η δήλωση της EMT.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Πινακίδες που θα απαγορεύουν οι άνδρες να κάθονται με ανοικτά πόδια βάζει η Μαδρίτη - Εικόνα2 “Η αποστολή αυτής της νέας πινακίδας είναι να θυμόμαστε την ανάγκη να έχουμε καλή συμπεριφορά και να σεβόμαστε τον χώρο του καθενός στο λεωφορείο”.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Πινακίδες που θα απαγορεύουν οι άνδρες να κάθονται με ανοικτά πόδια βάζει η Μαδρίτη - Εικόνα3 Η νέα εκστρατεία της Μαδρίτης είναι παρόμοια με αυτή της Νέας Υόρκης.

Για να τεθεί σε λειτουργία η καμπάνια της πόλης εργάστηκε το συμβούλιο ισότητας και η φεμινιστική ομάδα Microcorrelatos Feministas, η οποία  μάζεψε περισσότερες από 11.000 υπογραφές για την αντιμετώπιση του «προβλήματος».

“Είναι συνηθισμένος να βλέπεις μια γυναίκα να κάθεται με τα πόδια της κλειστά και πολύ άβολα γιατί υπάρχει ένας άντρας δίπλα της που έχει εισβάλει στο χώρο της με τα πόδια του”, αναφέρει η αναφορά. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

kokkinosouranos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΙΣΠΑΝΙΑ: Πινακίδες που θα απαγορεύουν οι άνδρες να κάθονται με ανοικτά πόδια βάζει η Μαδρίτη”
  1. Όταν απαγορευτεί το μπούστο, το μίνι,κλπ τότε να απαγορευτεί και το πραγματικά ασύγκριτο με τα παραπάνω άνοιγμα των ανδρικών ποδοων !ps το παντελόνι δεν παίζει κανένα ρόλο στη ‘διατηρηση’ της ηθικής;;;;;;

    1. Αυτα θα στα κοψουν αν δεν τοχουν κανει ακομα ….δεν βλεπεις που οδηγουν την ανθρωποτητα ? βημα,βημα ευνουχιζουν καθε ανθρωπο ,καθε ιδεα,καθε αξια….προωθουν τους ομοφυλοφιλους,τους ανωμαλους ,τους μουσουλμανους,τους αριστεριστες,τους ΤΙΠΟΤΑ….

  2. Κρίμα, κι όλη αυτή η βαρβάτη καγκουριά, πως θα εκφράζεται; Οϊμέ, τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους, αφού μπορούμε και χειρότερα. Π.χ. μπορούμε να απλώνουμε και τα πόδια μας στους απέναντι, γιατί όχι; Αυτό που πραγματικά με απασχολεί όμως, είναι γιατί χρειάζεται νόμος για κάτι τέτοιο, δηλαδή δεν υπάρχει κοινή λογική; Όλοι αυτοί οι “άντρες” που το κάνουν, βλέπουν πιο πέρα από την επιφάνεια του δέρματός τους ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος;

  3. χαχαχαχαχα!!!Δεν μπορουμε να πουμε συγνωμη,παρε τα ποδαρακια σου να καθισω κι εγω;Τοση φροντιδα δεν την αντεχω.

  4. ΠΟΣΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΗ ΓΟΝΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ;

    1. Αυτο να το διαβασουν ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ νεοι γονεις ,που εκθετουν μερα νυχτα σε υψηλες θερμοκρασιες τα γεννητικα οργανα των αγοριων τους ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ….ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ !!!!….ΕΓΚΛΗΜΑ !!! Και ‘σηκωνει’ μεγαλη συζητηση το θεμα αυτο , για….ποιοι εφτιαξαν και γιατι με αυτα τα υλικα τις πανες αυτες !!! ΥΠΟΥΛΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ …ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!! Αντιδρασεις παιδιατρικων ΟΜΑΔΩΝ επιστημονων ΘΑΦΤΙΚΑΝ απο την Μπειμπιλινο και Παμπερς της εκεινης εποχης !!! Το ‘ΝΟ ΚΟΥΚΟΥ’ στα αγορια και τα αδυνατα σπερματα που αυξηθηκαν κατακορυφως….ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ !!!!!!!……….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ….ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ….ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!! Ελαχιστοποιηστε (αν οχι μηδενιστε ) , την ‘ΕΥΚΟΛΗ’ χρηση των πλαστικων αυτων βρακιων …ιδιαιτερα στα αγορια !!!…………Ευγε φιλε ‘ΟΜΩΣ’ που αναφερθηκες σε αυτο !!!!

  5. […] Είχε προηγηθεί η Νέα Υόρκη με την εκστρατεία “Dude, please stop the spreading” στο δίκτυο μετρό της πόλης, ενώ οι αρχές προέβησαν και σε συλλήψεις παραβατών που δεν συμμορφώθηκαν. Να σημειώσουμε ότι το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα είχε προτείνει να ουρούν καθιστοί οι άντρες! […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *