Διαφημίσεις

Όταν κάποιος δε διαβάζει ο ίδιος τις γραφές, τότε τρώει παραμύθι.

Μας λέει η εκκλησία πως ο Γιαχβέ των εβραϊκών κειμένων είναι εκείνος, που έστειλε τον Υιό του το Χριστό, στη γη να μας μιλήσει. Μας λέει πως η συμπεριφορά του στην λεγόμενη “παλαιά διαθήκη” ήταν σκληρή για παιδαγωγικούς λόγους και πρέπει να τα βλέπουμε όλα, υπό το πρίσμα της αγάπης, για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και να μην πέφτουμε σε πλάνη.

Ωστόσο, ακόμη και αν κάποιος εντελώς υποθετικά, δεχόταν τα δύο παραπάνω τραγελαφικά πράγματα, θα έπρεπε να είναι εντελώς τυφλός για να μην μπορεί να δει, ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στα εβραϊκά κείμενα, που με απόλυτα εγκληματικό τρόπο έγιναν ιερά τον 4ο μ.Χ.

Να θυμίσουμε πως το 381 έγινε η λεγόμενη Β΄ Οικουμενική Σύνοδος στην Κωνσταντινούπολη, επί (Ισπανοεβραίου) αυτοκράτορα Θεοδοσίου του Α’ και ορίστηκε ο 60ος κανόνας της εκκλησίας που ορίζει ιερά τα βιβλία των θεοκτόνων Εβραίων και ιερό το σατανικό μωσαϊκό νόμο. Ο Πατριάρχης Νεκτάριος που προέδρευσε στη σύνοδο αυτή, ήταν ένας πλούσιος Playboy της Πόλης, που μέσα σε πέντε λεπτά τον βάφτισαν Χριστιανό, τον έχρισαν ιερέα, μετά Πατριάρχη και μετά άγιο, που υποτίθεται τον φώτισε το… Άγιο Πνεύμα, για να προεδρεύσει της “θεόπνευστης” Συνόδου.

Για δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα από το “θεόπνευστον βιβλίον”, το οποίο η εκκλησία λέει και ξαναλέει, ότι έχει τα λόγια του Δημιουργού των Πάντων.

Έξοδος. 22:29 ἀπαρχὰς ἅλωνος καὶ ληνοῦ σου οὐ καθυστερήσεις· τὰ πρωτότοκα τῶν υἱῶν σου δώσεις ἐμοί.

Τις απαρχές τού αλωνιού σου και του ληνού σου δεν θα τις καθυστερήσεις· τον πρωτότοκό σου από τους γιους σου θα δώσεις σε μένα.

Έξοδος. 22:30 οὕτω ποιήσεις τὸν μόσχον σου καὶ τὸ πρόβατόν σου καὶ τὸ ὑποζύγιόν σου· ἑπτὰ ἡμέρας ἔσται ὑπὸ τὴν μητέρα, τῇ δὲ ὀγδόῃ ἡμέρᾳ ἀποδώσεις μοι αὐτό.

Το ίδιο θα κάνεις για το βόδι σου, και το πρόβατό σου· επτά ημέρες θα είναι μαζί με τη μητέρα του, την όγδοη ημέρα θα το δώσεις σε εμένα.

Αγγαίος. 2:8 ἐμὸν τὸ ἀργύριον καὶ ἐμὸν τὸ χρυσίον, λέγει Κύριος παντοκράτωρ.

Δικό μου είναι το ασήμι, και δικό μου είναι το χρυσάφι, λέει ο Κύριος ο παντοκράτωρ.

Ιησούς (κανονικά είναι Γιεσουάχ) του Ναυή. 6:19 καὶ πᾶν ἀργύριον ἢ χρυσίον ἢ χαλκὸς ἢ σίδηρος ἅγιον ἔσται τῷ Κυρίῳ, εἰς θησαυρὸν Κυρίου εἰσενεχθήσεται.

και όλος ο άργυρος και ο χρυσός και ο χαλκός και ο σίδηρος θα αφιερωθούν στον Κυριο, θα ενταχθούν στον θησαυρό του Κυρίου.

Σχόλιο : Βλέπουμε σε τρία τουλάχιστον σημεία των εβραϊκών κειμένων (υπάρχουν πολλά περισσότερα) τον καθαρό υλισμό που διακατέχει τον Γιαχβέ, για τον οποίο η εκκλησία επιμένει να μας λέει ότι είναι ο Θεός που έστειλε τον Ιησού Χριστό στη γή να μας μιλήσει. Ειδικά όταν η “θεόπνευστη” γραφή λέει ότι ο Θεός έχει..θησαυρό και ο ίδιος λέει ξεκάθαρα, ότι δικό του είναι όλο το ασήμι και το χρυσάφι, εκεί κάθε σχόλιο περιττεύει. Τύφλα να έχει ο Σκρούτζ Μακ Ντάκ.

Όλα αυτά ωστόσο, παύουν να είναι αλλοπρόσαλλα, όταν κάποιος ξέρει πως ο Γιαχβέ, ο θεός των εβραϊκών και των γραφών τους δεν είναι ο πραγματικός Θεός, αλλά είναι ο λεγόμενος Σατανάς, ο Διάβολος.

Ο Χριστός, ο οποίος ήρθε για να κάνει γνωστό τον πραγματικό Δημιουργό, που οι Εβραίοι δεν γνώριζαν αφού λάτρευαν το Γιαχβέ Σατανά, μας είπε :

Κατά Ματθαίον. 6,19 Μὴ θησαυρίζετε ὑμῖν θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διαρύσσουσι καὶ κλέπτουσι

Μη θησαυρίζετε για σας θησαυρούς πάνω στη γη, όπου σκόρος και σκουριά τους αφανίζουν και όπου κλέφτες κάνουν διάρρηξη και τους κλέβουν.

Κατά Ματθαίον. 6,20 θησαυρίζετε δὲ ὑμῖν θησαυροὺς ἐν οὐρανῷ, ὅπου οὔτε σὴς οὔτε βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται οὐ διορύσσουσιν οὐδὲ κλέπτουσιν

Αλλά θησαυρίζετε για σας θησαυρούς στον ουρανό, όπου ούτε σκόρος ούτε σκουριά τους αφανίζουν και όπου κλέφτες δεν κάνουν διάρρηξη ούτε τους κλέβουν.

Επομένως :

Ο Γιαχβέ : Μιλάει μόνο για τον κόσμο αυτό της ύλης και αυτόν υπόσχεται στους ακόλούθους του. Για τους Εβραίους δεν υπάρχει η έννοια του σφάλματος στην προσκόλληση με την ύλη, όπως είχαν οι αρχαίοι Έλληνες με το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ (Σε τίποτε να μην υπερβάλεις). Οι Εβραίοι δέχονται, βάσει των γραφών τους, πως ο θεός τους ο Γιαχβέ, έχει φτιάξει τον κόσμο αυτό και αυτόν λατρεύουν. Δικαίωμά τους να έχουν το θεό τους και τα πιστεύω τους. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κάποιοι συνδέουν το Γιαχβέ με τον Χριστό και τον Πατέρα Του, τον Αληθινό Θεό.

Ο Χριστός : Ήρθε από τον άρρητο πραγματικό Θεό, τον Δημιουργό των Πάντων για να μας αποκαλύψει την Αλήθεια. Η αλήθεια αυτή για να μη φτάσει στις μέρες μας ή να φτάσει παραποιημένη και καλυμμένη, έγινε και γίνεται μεγάλος αγώνας από τις δυνάμεις του σκότους. Η Αλήθεια είναι πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και αποτελεί πράγματι, δημιουργία του Γιαχβέ που είναι ο Σατανάς. Γιαυτό τον Ιησού Χριστό δεν μπορούσαν να Τον καταλάβουν οι Εβραίοι όταν τους μιλούσε, αφού είχαν άλλες αρχές, πιστεύω και νοοτροπία από το Γιαχβέ.
Ο Χριστός μας είπε ότι από εδώ είμαστε απλοί περαστικοί, επομένως να μην δενόμαστε έντονα με πράγματα, καταστάσεις του κόσμου αυτού. Αντίθετα να ζητούμε να επιστρέψουμε στον δικό Του πραγματικό κόσμο, των απείρων φωτεινών συμπάντων, (βασιλεία των ουρανών) όπου κάποτε ζούσαμε, πριν φυλακιστούμε στον κόσμο του Γιαχβέ, από δικό μας σφάλμα.

Σκοτάδι από τη μία (Γιαχβέ), Φώς από την άλλη (Ιησούς Χριστός). Δύο κάθετα αντίθετες νοοτροπίες και διδασκαλίες.

Πως η εκκλησία μας λέει πως ο Γιαχβέ είναι ο Πατέρας του Χριστού ; Τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο Χριστός το αρνήθηκε ;

«Κατα Ιώαννην» 8:19 – «ἔλεγον οὖν αὐτῷ· ποῦ ἐστιν ὁ πατήρ σου;»
«Απεκρίθη ᾿Ιησοῦς· οὔτε ἐμὲ οἴδατε οὔτε τὸν πατέρα μου..»

μτφ : Του έλεγαν λοιπόν (οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι), “Πού είναι ο Πατέρας σου ;”.
«Αποκρίθηκε ο Ιησούς : Ούτε εμένα ξέρετε, ούτε τον Πατέρα μου.

Οι περισσότεροι υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις “ιερές και θεόπνευστες” γραφές της Εβραιοχριστιανικής εκκλησίας-θρησκείας. Τους έχουν πείσει-απειλήσει όμως συνειδητά και υποσυνείδητα, ότι αν τολμήσουν και σκεφτούν κάτι διαφορετικό και αντίθετο απ όσα όρισαν οι “άγιοι πατέρες”, θα πέσει επάνω τους…τιμωρία μεγάλη.
Ξεχνούν όμως, ότι αφού ο Χριστός είναι η αλήθεια, δεν έχει να κρύψει τίποτε από κανέναν και κάθε έρευνα μπορεί μόνο να επιβεβαιώσει την αλήθεια αυτή.

Η Εκκλησία απ την άλλη, επειδή ακριβώς περίπου από τον 4ο μ.Χ. αιώνα δεν βασίζεται στην αλήθεια του Χριστού, φοβάται την έρευνα, διότι αν κανείς ψάξει τι αποδέχεται ως ιερό και θεόπνευστο, τότε θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα αρχίσει να σκέφτεται ελεύθερα και να προβληματίζεται. Αυτό είναι που φοβούνται οι υπηρέτες του σκότους, να αρχίσει κάποιος να σκέφτεται ελεύθερα, αφού όλα όσα έκαναν και όσα κάνουν, βασίζονταν και βασίζονται στην άγνοια και την ηλιθιότητα των ανθρώπων.

ΕΛ Hunter 888

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

200 σχόλια στο “Γιαχβέ: Όλο το ασήμι και το χρυσάφι ανήκουν σε εμένα! Tι σχέση έχουν αυτά με τον Χριστό;”
  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ EL.GR ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ…ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟY ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ 888 (JADE DRAGON) ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΩΝ ΓΙΟΥΝΑΝ-ΙΩΝΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΙΑΣ.

    1. καλα εσυ κοπελα μ…γαματα καψτα αστα κλαυτα!και που σαι γελαω πολυ με αυτα τα παπαριλικια της οεα του τυπου κωτσος κωστας ντινος κωνσταντινος!να’σαι καλα..

    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΙΖΕΡ ΓΚΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΗΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ;

  2. λιακο έχεις ξεφύγει.Πρόσεχε με τα θεία δεν παίζουμε.Διαστρευλονεις τις γραφές!Ο Χριστος επανηλειμενα αναφέρθηκε στη παλαιά διαθηκη

  3. Ωραια…τοτε πες μ..αν ο γιαχβε ειναι ο σατανας τοτε οι βααλ και οι ασταρτες μολοχ κλπ ποιοι ειναι??αν ο γιαχβε ειναι ο σατανας γτ κυνηγησε την ειδωλολατρεια τις ανθρωποθυσιες και τους παρτουζιαριδες στα σοδομα και στα γομορα??γτ να σ πει ο σατανας να μην μοιχευσεις να μην φονευσεις κλπ??λεει βεβαια πολλα περιεργα μεσα στις γραφες…αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι ο σατανας…αλλωστε ο Χριστος ελεγε τον ναο οικο του πατερα τ…και εδω εκπληρωνεται αυτο π ειπε ο ταδε προφητης αλλου ο ταδε…ειπε ο πατερας μ ειναι ο Θεος του Αβρααμ του Ισαακ κ του Ιακωβ….κ πολλα πολλα αλλα!!!διαφωτισε με γιατι ψαχνω καιρο κ πουθενα δεν εχω καταληξει!ειμαι ποιο κοντα στην αποψη οτι οι απολιτιστοι αρχαιοι Ισραηλιτες που δεν εχουν σχεση ιδιαιτερη με τους σημερινους εβραιους παρερμηνευσαν και συνεπως παρεξηγησαν τον λογο του Θεου ο οποιος παρουσιαζεται σκληρος απο αυτους που ειναι αμετανοητοι και σε ολη την παλαια του γυρνανε την πλατη οπως και τωρα!!!εξαλου το Γιαχβε ειναι επιθετο οπως και ολα τα υπολοιπα ονοματα του Θεου ο οποιος δεν εχει ονομα γτ πολυ απλα δεν ανηκει σε καποιον!

    1. Φιλε μου το Γιαχβέ δεν ειναι επίθετο.Ειναι κύριο ονομα και σημαινει “αυτος που κανει να γινει”. Ο ιδιος αποκαλύπτει το ονομα του στις εβραϊκές γραφές στο έξοδος ς:3  Και εμφανιζόμουν στον Αβραάμ, στον Ισαάκ και στον Ιακώβ ως Θεός Παντοδύναμος, αλλά ως προς το όνομά μου Γιαχβέ δεν έκανα τον εαυτό μου γνωστό σε αυτούς.

  4. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΌΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ?… ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ, ΤΟΝ ΑΒΕΛ, ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ?.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ, ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ?

  5. Τα λόγια του Ιησού πάντοτε επίκαιρα. Αποκρίθηκε, λοιπόν, ο Ιησούς και είπε στον ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ (τον σύγχρονο ΤΗΛΕ-ΦΑΡΙΣΑΙΟ νομοδιδάσκαλο) : “Ούτε εμένα ξέρεις, ούτε τον Πατέρα μου”.

  6. Ετσι βαλτε και κατι σωστο μπας και ξυπνησουν οι χριστινες που νομιζουν οτι ηρθε ο χριστος και σταυρωθηκε για τον πατο τον δικο τους!!! ΚΟΥΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΚΟΠΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΡΜΕΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΑΣ

  7. 14 ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗΝ ΛΕΓΩΝ
    15 ΕΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΗΣΗ ΕΞ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΡΙΟΝ ΑΜΩΜΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΙΝ ΣΟΥ ΕΙΣ ΣΙΚΛΟΥΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΙΚΛΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΠΕΡΙ ΑΝΟΜΙΑΣ
    [ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5].
    http://www.evagelio.gr/cgi-shl/hbible.exe/main?BOOKLIST=30&ChapterNum=5&VersionSel=%C2%C1%CC%C2%C1%D3
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΚΛΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ.
    http://www.lexotypo.com/easyconsole.cfm?page=word_meaning&w_id=2088&wlang=gr

  8. Κατ’αρχην ξερουμε πως η φυλη Λευι,δεν πηρε μεριδιο απο το μοιρασμα της χωρας.Ηταν λοιπον υποχρεωμενες ολες οι φυλες να τους συντηρουν.Γι’αυτο και εδιναν το δεκατο απο καθε εισοδημα.Οσο για το χρυσαφι και τον αργυρο κλπ,μηπως δεν ανηκουν τα παντα στο Θεο;Θα του ζητησουμε και τα ρεστα;Αν κι εγω νομιζω[εντελως δικη μου σκεψη δεν ξερω αν ειναι σωστη],πως γνωριζοντας ο Θεος την αγαπη των Εβραιων για την υλη και το χρυσαφι,ισως θελει να τους διαπαιδαγωγησει,λεγοντας πως σ’αυτον ανηκουν ολα,ωστε να μην τα επιθυμουν για τον εαυτο τους.Θα μπορουσαμε επισης να πουμε πως μιλαει μεταφορικα κι εννοει οτι του ανηκουν οι ανθρωποι,οι ψυχες που παρομοιαζει με αυτα τα μεταλλα.

  9. Οπως μας λεει ο αποστολος Παυλος σε μια επιστολη του….[Αν ειναι αφιερωμενο στο Θεο το προζυμι,τοτε ειναι και το ζυμαρι κι αν ανηκει στο Θεο η ριζα,τοτε του ανηκουν και τα κλαδια.Τωρα μερικα κλαδια εχουν κοπει.Στη θεση τους μπολιαστηκες εσυ,ενα κλαδι αγριελιας και μετεχεις στην πλουσια τροφη που δινει η ριζα της ημερης ελιας.Γι’αυτο μην καυχιεσαι για υπεροχη απεναντι στα κομμενα κλαδια.Δεν εχεις το δικαιωμα να καυχιεσαι,γιατι δεν κρατας εσυ τη ριζα,αλλα η ριζα εσενα.Ισως μου πεις:΄΄Αποκοπηκαν τα κλαδια,για να μπολιαστω εγω στη θεση τους΄΄.Σωστα.Τα απεκοψε η απιστια τους και τωρα εσυ εχεις παρει τη θεση τους δια της πιστεως.Αυτο ομως δεν πρεπει να σε κανει περηφανο,αλλα προσεκτικο.Προσεξε,μηπως ο Θεος,που δεν λυπηθηκε τα φυσικα κλαδια,δε λυπηθει ουτε εσενα…Δες το ελεος αλλα και την αυστηροτητα του Θεου.Γι’αυτους που επεσαν αυστηροτητα για σενα ελεος, εφοσον βεβαια παραμεινεις στο ελεος,γιατι αλλιως θ’αποκοπεις κι εσυ.Οσο για τους Ιουδαιους,αν δεν επιμεινουν στην απιστια τους θα μπολιαστουν ξανα στο δεντρο,γιατι ο Θεος εχει τη δυναμη να τους μπολιασει ξανα….(προσεξτε μην αποκοπουμε απο το δεντρο του Θεου,το δεντρο της ζωης,με αυτα που λεμε)

  10. Υπάρχει καί 13η φυλή, οι λευίτες. Οι λευίτες δημιούργησαν δύο θρησκείες την μία υπέρ της συσσώρευσης υλικών αγαθών καί την άλλη εναντίον της συσσώρευσης υλικών αγαθών. Οι πιστοί της πρώτης θρησκείας υφαρπάζουν με κάθε τρόπο τον κόπο των πιστών της δεύτερης. Οι πιστοί της πρώτης δίνουν το ένα δέκατο από τα συσσωρευμένα αγαθά τους στούς λευίτες. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι οι λευίτες προέρχονται από ιερείς της αρχαίας Αιγύπτου, οι οποίοι αιτιολογούν στον εαυτό τους ότι βασανίζουν την ανθρωπότητα για να προκαλέσουν τον Θεό. Ηλίας Α. Λυμπέρης

  11. Για να μην διαστρεβλώσεις την αληθεια σχετικα με το εδαφιο που παρέθεσες το ιωαννης 8:19 καλο θα ηταν να το δημοσιεύσεις ολοκληρο και οχι το μισο οπως εκανες. Λεει λοιπον….19 Του έλεγαν λοιπόν: «Πού είναι ο Πατέρας σου;» Ο Ιησούς απάντησε: «Ούτε εμένα γνωρίζετε ούτε τον Πατέρα μου.+ Αν γνωρίζατε εμένα, θα γνωρίζατε και τον Πατέρα μου».+ ……εφοσον λοιπον δεν αναγνώριζαν τον ιδιο τον Ιησου τον γιο του Θεου δεν θα μπορουσαν να γνωρίσουν και τον ιδιο εναν Θεο ο οποιος αντανακλούσε τις θαυμάσιες ιδιότητες που ειχε ( αγαπη Σοφια δικαιοσύνη) στον ιδιο του το γιο. Αυτη ειναι η έννοια του εδαφιου…..

  12. Ποσο καλα θα ηταν να ειχαμε ολοι ελληνικη παιδεια και οχι εβραικη… Γιατι οταν σε σακατευουν απο μικρο με θεους και διαβολους αντε μετα να καταφερεις να ξεπερασεις ολη αυτη την πλυση εγγεφαλου που εχεις υποστη και να αρχισεις να βλεπεις αληθειες… Πετυχημενη απολυτα η συνταγη τους… Μιλαμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΥ και ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ το εχουν καταλαβει… Καλα ξυπνητουρια ευχομαι…

  13. Τα πιστεύω της Νέας Εποχής
    Η Νέα Εποχή καλύπτει διάφορες πίστεις, από τις οποίες οι κυριότερες είναι οι ακόλουθες:
    Ο εωσφορισμός: ο Διάβολος είναι ο αδικημένος, πραγματικός θεός.
    Ο σατανισμός: ο Σατανάς είναι κακός, το ίδιο και οι οπαδοί του.
    Η ουφολογία: προοδευμένοι τεχνολογικά εξωγήινοι θα σώσουν τον κόσμο.
    Ο νεοπαγανισμός ή νεοειδωλολατρία: πρόκειται για την αναβίωση εθνικών ειδωλολατρικών θρησκειών. Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει ιεραποστολικές ομάδες πέρυσι υπήρξε δραματική εξάπλωση των θρησκειών αυτών ενώ υπολογίζεται ότι τα τελευταία 10 χρόνια οι πιστοί τους αυξήθηκαν κατά 240%. Στην Ελλάδα έχουμε αναβιώσεις αρχαίων εορτών και αρχαιοπρεπείς γάμους στον Ολυμπο, όπου λατρεύεται ξανά το Δωδεκάθεο.
    Σε ορισμένες από τις λατρείες της Νέας Εποχής υπάρχουν διδασκαλίες ή εντολές προς τους πιστούς που στρέφονται κατά της ανθρώπινης ζωής, γι’ αυτό και έχουν ονομαστεί καταστροφικές λατρείες. Προϋποθέτουν την ύπαρξη κάποιου γκουρού Μεσσία στον οποίο οι πιστοί οφείλουν πλήρη υποταγή. Κάποιες ακολουθούν λατρευτικό τυπικό, άλλες εφαρμόζουν μη αποδεκτές ιατρικά μεθόδους βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των μελών τους και άλλες υπόσχονται τη βελτίωση των ικανοτήτων που έχει ο άνθρωπος, την απόκτηση νέων, την ανάπτυξη της προσωπικότητας και την ολοκλήρωση της πνευματικότητας του ανθρώπου στη μεταθανάτιο ζωή. Ορισμένες οργανώνουν όργια, θυσίες ζώων, ακόμη και ανθρωποθυσίες, ενώ δεν λείπουν και αυτές που έχουν και πολιτικούς σκοπούς, εμπλεκόμενες σε εθνικά ή διεθνή προβλήματα. Οσα γίνονται γνωστά για τις αιρέσεις και τις ομάδες αυτές είναι συγκεχυμένα, βυθισμένα στο μυστήριο, το οποίο καλλιεργείται σκοπίμως για να προσελκύει συνεχώς νέους οπαδούς. Στο φως της δημοσιότητας φθάνουν μόνο ακραίες περιπτώσεις: σποραδικές αστυνομικές και εισαγγελικές έρευνες σε συγκεκριμένα κέντρα, τελετουργικές αυτοκτονίες, φονικές αποστολές. Ορισμένες από αυτές συντάραξαν τον κόσμο, όπως η θυσία 95 ατόμων, εκ των οποίων τα 17 ήταν παιδιά, τα οποία κάηκαν ζωντανά για να σωθεί ο «Μεσσίας» τους Ντέιβιντ Κορές στο Γουάκο του Τέξας το 1993. Την ίδια χρονιά στην Ελλάδα απεκαλύφθη η δράση της ομάδας των «Σατανιστών» της Παλλήνης και η δολοφονία δύο γυναικών στη διάρκεια σατανιστικών τελετών. Ενα χρόνο αργότερα στην Ελβετία 53 μέλη της ομάδας «Ναός του Ηλιου», με ιδρυτή τον ομοιοπαθητικό «γιατρό» Λυκ Ζυρέ, αυτοκτόνησαν και το 1995 15 μέλη της ίδιας οργάνωσης δολοφονήθηκαν. Το ίδιο έτος η ομάδα «Αούμ Σίνρι Κίο» του ιάπωνα γκουρού Σόκο Ασαχάρα διοχέτευσε το αέριο σαρίν στο μετρό του Τόκιο. Αποτέλεσμα: 11 νεκροί και 5.000 τραυματίες. Η ομάδα είχε στόχο με τέτοιες ενέργειες να επισπεύσει την Αποκάλυψη!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

  14. Καταρχην θα πρεπει να γινει ξεκαθαρο οτι ο Γιαχβε παρουσιαζεται ως ο προστατης και υπερασπιστης των φτωχων και των αδυναμων και ο εχθρος του Μαμμωνα.

    Λευιτικόν Κεφ. 23 – 22. Και όταν θερίζητε τον θερισμόν της γης σας, δεν θέλεις θερίσει ολοκλήρως τας άκρας του αγρού σου και τα πίπτοντα του θερισμού σου δεν θέλεις συλλέξει· εις τον πτωχόν και εις τον ξένον θέλεις αφήσει αυτά. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας.

    Λευιτικόν Κεφ. 19 – 10. Και τον αμπελώνά σου δεν θέλεις επανατρυγήσει ούτε τας ρώγας του αμπελώνός σου θέλεις συλλέξει· εις τον πτωχόν και εις τον ξένον θέλεις αφήσει αυτάς. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας.

    Έξοδος Κεφ. 22:
    21. Και ξένον δεν θέλεις κακοποιήσει ουδέ θέλεις καταδυναστεύσει αυτόν· διότι ξένοι εστάθητε εν τη γη της Αιγύπτου.
    22. Ουδεμίαν χήραν ή ορφανόν δεν θέλετε καταθλίψει.
    23. Εάν καταθλίψητε αυτούς οπωσδήποτε και βοήσωσι προς εμέ, θέλω εξάπαντος εισακούσει της φωνής αυτών,
    24. και ο θυμός μου θέλει εξαφθή και θέλω σας θανατώσει εν μαχαίρα· και αι γυναίκές σας θέλουσιν είσθαι χήραι και τα τέκνα σας ορφανά.
    25. Εάν δανείσης αργύριον εις τον πτωχόν γείτονά σου μεταξύ του λαού μου, δεν θέλεις φερθή προς αυτόν ως τοκιστής, δεν θέλεις επιβάλει επ’ αυτόν τόκον.
    26. Εάν λάβης ενέχυρον το ένδυμα του πλησίον σου, θέλεις επιστρέψει αυτό προς αυτόν πριν δύση ο ήλιος·

    Δευτερονόμιον Κεφ. 24:
    17. Δεν θέλεις διαστρέφει την κρίσιν του ξένου, του ορφανού, ουδέ θέλεις λαμβάνει το ιμάτιον της χήρας ενέχυρον·
    18. αλλά θέλεις ενθυμείσθαι ότι δούλος εστάθης εν Αιγύπτω, και σε ελύτρωσε Κύριος ο Θεός σου εκείθεν· διά τούτο εγώ προστάζω εις σε να κάμνης το πράγμα τούτο.
    19. Όταν θερίζης το θέρος σου εν τω αγρώ σου, και λησμονήσης χειρόβολόν τι εν τω αγρώ, δεν θέλεις επιστρέψει διά να λάβης αυτό· διά τον ξένον θέλει είσθαι, διά τον ορφανόν και διά την χήραν· διά να σε ευλογή Κύριος ο Θεός σου εις πάντα τα έργα των χειρών σου.
    20. Αφού τινάξης τας ελαίας σου, δεν θέλεις πάλιν ελαιολογήσει τους κλάδους· θέλει είσθαι διά τον ξένον, διά τον ορφανόν και διά την χήραν.
    21. Αφού τρυγήσης τον αμπελώνά σου, δεν θέλεις σταφυλολογήσει πάλιν· θέλει είσθαι διά τον ξένον, διά τον ορφανόν και διά την χήραν.
    22. Και θέλεις ενθυμείσθαι ότι δούλος εστάθης εν γη Αιγύπτου· διά τούτο εγώ προστάζω εις σε να κάμνης το πράγμα τούτο.

  15. Ακομα ενα. Λευιτικόν Κεφ. 23 – 22. Και όταν θερίζητε τον θερισμόν της γης σας, δεν θέλεις θερίσει ολοκλήρως τας άκρας του αγρού σου και τα πίπτοντα του θερισμού σου δεν θέλεις συλλέξει· εις τον πτωχόν και εις τον ξένον θέλεις αφήσει αυτά. Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας. — Ολα αυτα φυσικα σημαινουν οτι ο Γιαχβε θα κρεμμασει αναποδα τοσο τους τοκογλυφους Εβραιους οσο και τους παπαδες. Σε οτι αφορα τον Λιακοπουλο μιλαμε για για μια κωμικοτραγικη κατασταση αλλα λογω και του γεγονοτος οτι αυτος και οι πιστοι του δηλωνουν πιστοι στο Χριστο θεωρω οτι θα πρεπει να τους ανατεθει μια σημαντικη αποστολη απο την επικειμενη Χριστοδικτατορια. Θσ μπορουσαν για παραδειγμα ολοι αυτοι οι μαλακοπιτουρες να αναλαβουν την χορηγηση χαρτιου υγειας σε ολους τους φτωχους και ετσι και τα βιβλια του ΛιακοπουλΕλ θα μπορεσουν επιτελους να εχουν καποια χρησιμοτητα. Αμα σας δωσουν τα βιβλια του δωρεαν να ρωτησετε το εξης: Για ποιον λογο μου κανετε αυτη την ευγενη προσφορα; Αν η απαντηση ειναι για να το διαβασετε και να μορφωθειτε και οχι για να σκουπισετε τον κωλο σας τοτε αν σεβεστε τον εαυτο σας θα πρεπει να αρνηθειτε. Αμα πληρωνετε για να αγορασετε αυτα τα κωλοχαρτα εισαστε αξιοι της τυχης σας.

  16. ΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΠΟΧΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ .
    Ο Ἕλλην εἶναι ὁ περιούσιος λαὸς σὲ τοῦτον τὸν πλανήτη ΚΑΙ ἔχει θεολογικῶς ἀποδειχθῆ : Ὁ λαὸς τοῦ Ἰσραήλ, ὅταν ἠστόχησε καὶ ἐσταύρωσε τὸν Χριστό, ἀπώλεσε και επίσημα, μὲ τὴν πράξη του αὐτή, τὴν μέχρι τοῦδε θέση του ὡς περιουσίου λαοῦ τοῦ Θεοῦ. Νέο Ἰσραὴλ ἀνεδείχθη ὁ ὀρθόδοξος χριστιανός -καί ὄχι ὁ αἱρετικὸς χριστιανός ὅπως ὁ παπικὸς ἤ ὁ διαμαρτυρόμενος- ὁ ὁποῖος ἀντὶ τῶν ἑβραϊκῶν τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, ἐχρησιμοποίησε τὴν ἑλληνικὴ γλῶσσα τῆς Καινῆς Διαθήκης καὶ τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας καὶ συνθέτοντας τὸν χριστιανισμὸ μὲ τὸν ἑλληνισμό, ἐδημιούργησε γιὰ τὸν πλανήτη, τὴν κιβωτὸ τῆς Ρωμηοσύνης, τοῦ ἑλληνορθοδόξου δηλαδὴ πολιτισμοῦ ποὺ, ναὶ μὲν χρησιμοποιεῖ καὶ τὰ ρωσικὰ καὶ τὶς ἄλλες ἐθνικὲς γλῶσσες, δὲν παύει ὅμως νὰ βασίζεται στὴν ἑλληνικὴ καὶ τὸ ἑλληνικὸ πνεῦμα στην κατανόηση και διάδοση των λόγων του θεού.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΧΙ ΣΑΝ τοὺς σημερινοὺς ἀνεγκεφάλους τοῦ δωδεκαθεϊσμοῦ ποὺ μισοῦν Βυζάντιο καὶ Ὀρθοδοξία, κατὰ τὸ πρότυπο τῆς ἀρχαιολατρίας τῶν Παρισίων καὶ τοῦ Λονδίνου. Ὁ θρησκευτικός μας κόσμος τῆς Ὀρθοδοξίας, ὁ βυζαντινός – εἶναι τὸ κλειδί, εἶναι τὸ ἑλληνικὸ πρότυπο ὅλων τῶν ἑλληνικῶν ἐποχῶν, ἐπειδὴ μᾶς ὁδηγεῖ ἀπὸ τὰ Προπύλαια τοῦ ἀρχαίου κόσμου,ΣΤΟΝ ἰδανικὸ ἑλληνικὸ κόσμο ποὺ δημιουργεῖ τΗΝ Ἑλληνικὴ Ἀναγέννηση γιὰ τὴν σωτηρία τοῦ πλανήτου ἀπὸ τὸν καταστροφικὸ καρκίνο τοῦ δυτικισμοῦ. ΣΤΟΝ νέο οἰκουμενικὸ πολιτισμό,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Ἀλλὰ προϋπόθεση αὐτοῦ εἶναι ἡ ἀποτίναξη τοῦ καταστροφικοῦ εὐρωπαϊκοῦ πιθηκισμοῦ. Μὲ ἄλλα λόγια, ὄχι ἐπάνοδος τοῦ τρὰμ στὴν Ἀθήνα τοῦ 2004, ἐπειδὴ τὸ χρησιμοποιεῖ ἡ Γενεύη, ἀλλὰ δημιουργία πρωτοτύπου ἑλληνικοῦ ἀστικοῦ δημοσίου ὀχήματος ποὺ θὰ χρησιμοποιήσει ἐνδεχομένως καὶ ἡ Γενεύη.
    Ἑλληνικὴ Ἀναγέννηση σημαίνει νὰ παύσει ὁ Ἕλλην νὰ νομίζει ὅτι εἶναι ἐλεύθερος ἐπειδὴ ἔχει ψῆφο, σημαίνει νὰ καταλάβει ὅτι ἡ ἑλληνικὴ ἱστορία ποὺ ἐδιδάχθη στὰ θρανία τοῦ Δημοτικοῦ, τοῦ Γυμνασίου καὶ τοῦ Πανεπιστημίου , εἶναι ΔΥΤΙΚΆ ψεύδη ποὺ ἐξυπηρετοῦν ΔΥΤΙΚΑ συμφέροντα . Διότι ὁ προορισμὸς τοῦ Ἕλληνος εἶναι μόνον ἕνας : η χριστιανοποίηση-ἐξανθρωπισμὸς τῆς Οἰκουμένης. Καὶ ὁ Μ. Ἀλέξανδρος ἔδωσε στὴν φυλή μας τὴν φυσικὴ καὶ πνευματικὴ της διέξοδο πρὸς τὴν Ἀνατολή, ἡ ὁποία ὡλοκληρώθη μὲ τὴν Ὀρθοδοξία, ἐπιβάλλοντας τὸν ἑλληνισμὸ ὡς πνευματικὴ κοσμοκρατορία. Ὁ Ἑλλην εἶναι περισσότερο ἀπὸ χριστιανός , εἶναι χριστιανοποιός, ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ Οἰκουμένη.

  17. Απλα να αναφερω κατι που ειπε ο Ιουλιανος ο Παραβατης για να καταλαβετε γιατι επικρστησε ο Θεος των φτωχων (Γιαχβε-Ιησους) επι της παγανιστικης παραδοσης που ηταν κατα βαση ελιτισμος και αυτο που λεμε σημερα Εωσφορισμος που ειναι και η βασικα αιτια της ηθικης καταπτωσης του δυτικου κοσμου και των παιδφιλων εξουσιαστων του απο την αρχαιοτητα εως σημερα. Writing to a pagan priest, he said, “[W]hen it came about that the poor were neglected and overlooked by the [pagan] priests, then I think the impious Galilaeans [i.e., Christians] observed this fact and devoted themselves to philanthropy.”6 To another, he wrote, “[They] support not only their poor but ours as well, all men see that our people lack aid from us.”7 In fact, Julian proposed that pagan priests imitate the Christians’ charity in order to bring about a revival of paganism in the empire. >> Ο Ιουλιανος αποστειλε το εξης μηνυμα σε εναν παγανιστη ιερεα: Οταν οι παγανιστες ιερεις (οι τσιμπουκουδες του Μαμμωνα που ειναι ο εχθρος του Γιαχβε και ο σημερινος “θεος” ολων των τοκογλυφων) περιφρονουσαν τους φτωχους (κσι ετρεχαν πισω απο το κεφαλιο οπως οι σημερινοι παπαδες που επισης εξασκουνται στα τσιμπουκια στον Μαμμωνα) τοτε οι χριστισνοι παρατηρησαν το γεγονος και αφοσιωθηκαν στην φιλανθρωπια (μεσα σε απο αυτα τα λογια του Ιουλιανου καταλαβαινουμε και το γιατι επικρατησε ο Γιαχβε-Ιησους παρα τα οσα μας λενε περι του αντιθετου οι απατεωνες αρχαιοκαπηλοι). Λεει επισης μετα οτι βοηθουν οχι μονο τους φτωχους αλλα και τους δικους μας (αν και αυτα ειναι παρελθον καθως κανενας δεν θα επρεπε να δωσει ουτε ενα ποτηρι νερο σε εναν αρχαιοκαπηλο αν αυτος δεν μετανοησει καθως αλλωστε μιλαμε για διαφορετικα δεδομενα) και ολοι βλεπουν οτι ακομα και δικοι μας δεν εχουν βοηθεια απο εμας (καλα περιμενε εσυ να σε βοηθησει ο Σωρρας και ο Ρασσιας και οι λοιποι ακομα και αν εισαι δικος τους). Μετα λεει οτι ο γνωστος δαιμονολατρης Ιουλιανος ο Παραβατης (που συμμαχησε οπως γνωριζουμε και με τους Εβραιους εναντιον των Χριστιανων) προτεινε στους παγανιστες ιερεις να μιμηθουν τους χριστιανους για να κερδισουν οπαδους. Ολα αυτα λοιπον μας φανερωνουν το γιατι επικρατησε ο Χριστος-Γιαχβε μεσα στα πλαισια της απανθρωπης (“ανθρωπιστικης” και καλα συμφωνα με τους διανοητες απο την Αμερικη που εχουν εντρυφησει στον Εωσφορισμο lol) Ελληνορωμαικης πραγματικοτητας. Η μαχη λοιπον ειναι μεταξυ του Γιαχβε-Ιησους και του Μαμμωνα και ολα τα υπολοιπα ειναι παγανιστικες κλανιες.

    1. Ο Γιαχβε Ιησους επικρατησε διοτι η διδασκαλια του, εκανε υποτακτικους τους ανθρωπους στην εξουσιαστικη Ρωμη.«Πάσα ψυχή εξουσίαις υπερεχούσαις υποτασσέσθω. ου γαρ έστιν εξουσία ει μη υπό Θεού αι δε ούσαι εξουσίαι υπό του Θεού τεταγμέναι εισίν» Προς Ρωμαίους», ιγ΄ 2. «Ώστε εκείνος που απειθεί εις την εξουσίαν, εναντιώνεται εις την διαταγήν του Θεού. Όσοι δε εναντιώνονται, θα λάβουν εις τον εαυτό τους την πρέπουσα τιμωρίαν». Ο χριστιανισμος εγινε επισημη θρησκεια της Ρωμης και εξυπηρετησε τα συμφεροντα της. Και ως εκ τουτου «Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, καταδίκες για μαγεία των πιστών του αρχαίου πάνθεου, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2 Εκδοτική Αθηνών)

      1. Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Υπέγραψε το διάταγμα των Μεδιολάνων το 313 μ.Χ. με το οποίο θεσπιζόταν η αρχή ανεξιθρησκίας. Έτσι, για πρώτη φορά ο Χριστιανισμός βρισκόταν υπό την προστασία του αυτοκράτορος (σημ. Ο Μ. Κωνσταντίνος δεν ανακήρυξε το Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας, όπως λανθασμένα αναφέρεται κάποιες φορές. Αυτό το έπραξε αρκετά χρόνια αργότερα ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος ΤΟ 380μ.χ.)
        •Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μετέφερε την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του από τηΡώμη στην Κωνσταντινούπολη.
        •’Ο χριστιανισμος εγινε επισημη θρησκεια της Ρωμης και εξυπηρετησε τα συμφεροντα της’’
        • ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ?
        •ΜΟΝΟ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
        •ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
        •ΙΣΑ ΙΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ
        • ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ.
        •Πεθαίνοντας ο Θεοδόσιος τον Ιανουάριο του 395, σε ηλικία 50 ετών, κληροδότησε την αυτοκρατορία στους δύο γιους του: στον Αρκάδιο, το ανατολικό τμήμα και στον Ονώριο το δυτικό. Από τότε τα δύο τμήματα της αυτοκρατορίας ακολούθησαν διαφορετικές πορείες, γι’ αυτό πολλοί ιστορικοί θεωρούν το έτος 395 απαρχή της βυζαντινής ιστορίας.

        1. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ χαχαχαχαχα Μεγαλε το γκουγκλαρισα αλλα δεν βρηκα τιποτα.

          1. Υπαρχουν και τα βιβλία, φαντάζομαι τα πρόλαβες πριν το google

          2. ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ

            ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ

            ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.

            ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

          3. (Τι ορίζει τη διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες και στους χριστιανούς; Μία διαφορά, που από ένα σημείο και πέρα γίνεται αντίθεση, εναντίωση, ρήξη, πάλη της φωτιάς με το νερό; Εκείνο που ορίζει τη διαφορά είναι κάτι απλό και σαφές, όσο και το φύλλο της ελιάς. Αλλά γι’ αυτό ακριβώς είναι απόλυτο και ακραίο. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι πως οι Έλληνες οικοδόμησαν έναν κόσμο που στηρίζεται στην παρατήρηση και στη νόηση, ενώ οι χριστιανοί οικοδόμησαν ένα κόσμο που στηρίζεται στην υπόθεση και στη φαντασία.)

        2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
          ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ?
          Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
          ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ομιλίας του Λιαντίνη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το 1995.

  18. “Καὶ ὁ Μ. Ἀλέξανδρος ἔδωσε στὴν φυλή μας τὴν φυσικὴ καὶ πνευματικὴ της διέξοδο πρὸς τὴν Ἀνατολή, ἡ ὁποία ὡλοκληρώθη μὲ τὴν Ὀρθοδοξία” Αυτο ακριβως εκανα τοτε και για αυτο με σταυρωσαν οι σημερινοι νεοπιθηκοι γιατι τους ειπα την αληθεια και σε οτι αφορα τον πατερα μας τον Δια Βηλο-Μαρντουκ καθως ονειρο μου ηταν να γινω ο Βασιλεας της Βαβυλωνας που ηταν το πολιτισμικο κεντρο της τοτε εποχης και για αυτο παντρευτηκα μια Βαβυλωνια ιερεια της Ισταρ (που ειναι το Αγιο Πνευμα που μου παρειχε το Χρισμα οπως και σε ολους τους βασιλεις της αρχαιοτητας αλλα και σε Βυζαντινους αυτοκρατορες) και για αυτο ο γιος μου ηταν μισος Βαβυλωνιος και για αυτο τον σκοτωσαν οι προγονοι των Ναζι που ειναι σσφαλως εχθροι μου ειδικα οταν στρεφονται κατα του Χριστου λογω της καταγωγης του. Επισης θα πρεπει να γνωριζετε οτι εδωσα εντολη για την ανεγερση του Πυργου της Βαβελ/Etemenanki που ηταν αφιερωμενο στον πατερα μας Μαρντουκ-Γιαχβε και συμφωνα με αυτα που εγω γνωριζω αυτος ηταν και ο βασικος λογος της δολοφονιας μου απο την μαυρη αδελφοτητα την οποια σημερα υπηρετουν τοσο το Εβραικο οσο και το Ελληνικο ιερατειο. Ασφαλως αστειυομαι καθως ολοι γνωριζουν οτι ειχα αναγνωριστει ως ο Ωρος απο το Αιγυπτιακο ιερατειο και συνεπως θα επρεπε να ειμαι χρισμενος απο την Χαθωρ που ειναι ασφαλως η Αφροδιτη που ειναι η Ishtar και αρα εγω ειμι το Ελληνικο παλουκι που κατερχεται απο τους ουρανους για να κοψει οριστικα τον γορδιο δεσμο και θα πρεπει να προετοιμαστειτε καταλληλα για τον αδιστακτο δικτατορα που θα κυβερνησει με σιδηρα ραβδο και θα σωσει την ανθρωποτητα καθως αλλωστε ολοι γνωριζουν ποιος ειμαι και δηλαδη ο κατσικογαμης που σας κανει πλακα καθως ο Απολλωνας δεν ειναι ο Ωρος και ο Χριστος τιμωρος right; Οπως και να εχει οι Εβραιοι θα μου κλασουν τα αρχιδια καθως εγω ειμαι o multicaltural μεσσιας και ειμαι Ελληνας και ειναι απλα θεμα μεχρι να το παρω αποφαση να τους κλασω ολους και να υποταχθουν στην Ελληνικη μου μεγαλειοτητα.

  19. Εινσι τοσο απλο το ποιος ειναι ο Αντιριστος εκλεκτος του Εωσφορου που ειναι ο Βασιλεας της Βαβυλωνας που πραγματικα απορω που εχει κολλησει το μυαλο σας. Ποιος ειναι ο Φοινικας που αναγεννατε μεσα απο τις σταχτες του ΕΙ ΑΩ; Δεν ηταν συμβολο τοσο του Ιησου οσο και του Απολλωνα-Ωρου ο Φοινικας; Ποιος ειναι ο ΤΡΑΓΟΣ; Ποιοι ειναι οι κατσικες στην αποκλαυψη; Ποιος ειναι ο τραγος που πηδαει τις κατσικες δεν ειναι ο Πανας; Ο Αλεξανδρος δεν ειχε αναγνωριστει ως αβααρας του Απολλωνα-Ωρου που οπως γνωριζουμε απο τον Οφικο υμνο ειναι ο Πανας; Ποιος ειναι ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
    900 = THE LEFT HAND OF GOD = THE SECRET OF GOD = THE SHADOW OF GOD = THE DUAL NATURE = I AM AMMON ZEUS Εδω βλεπουμε τον Μεγα Αλεξανδρο να απεικονιζετε ως Αμμων Διας με τα κερατα που συμβολιζουν θεικη δυναμη. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b0/34/88/b03488e20587bccf0220ec6d604fe8b3.jpg Και εδω βλεπουμε τον Αμμων Δια (δηλαδη των κρυμμενο-hidden Δια σμφωνα με την λογικη των Αιγυπτιακων μυστηριων του Amen/Amun) και την αναποδη πενταλφα: http://www.guardiansofdarkness.com/GoD/god-coin1.JPG Ποιος ειναι λοιπον ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και ποιος ειναι ο Χριστος τιμωρος Ωρος/Απολλωνας; Βασικα εγω βρισκομαι αναμεσα σε δυο κοσμους και δηλαδη μεσα στο Vesica Piscis οπως δηλαδη και ο Ιησους: http://bit.ly/2rOToXB Απλα βασικα εγω ερχομαι απο διαφορετικη κατευθυνση απο κατω και αριστερα οπως ο THE GOD OSIRIS = 888 που ειναι γνωστος και ωςο δικαστης των θεων και οχι μονων των θνητων και που ειναι αλλωστε ο Amun Ra.

  20. Ὁ Μ. Βασίλειος για τον Αλέξανδρο μνημονεύει ἕνα περιστατικό ποὺ τὸ ἀναφέρει τόσο
    ὁ Ἀρριανός («Ἀλεξάνδρου Ἀνάβασις», 4, 19, 6) ὅσο καὶ ὁ Πλούταρχος (Βίος
    Ἀλεξάνδρου 21κἑ. καὶ Περί Ἀλεξάνδρου τέχν. 6, 338de)».
    «Οἱ στρατιῶτες του παρουσίασαν ἐνώπιόν του στὰ Σοῦσα τὴν αἰχμάλω-
    τη οἰκογένεια τοῦ νικημένου Δαρείου. Ἀνάμεσα στὰ μέλη της ξεχώριζαν γιὰ
    τὴν ἐξαιρετικὴ ὀμορφιά τους ἡ σύζυγος καὶ οἱ θυγατέρες τοῦ Πέρση βασι-
    λιᾶ. Ὁ Ἀλέξανδρος τὶς σεβάστηκε (‘‘κατῃδέσθη’’) καὶ αὐτὸς ὁ τόσο νεαρὸς
    ἄνδρας -οὔτε τριάντα ἐτῶν τότε, ἀλλὰ καὶ κυρίαρχος τοῦ κόσμου- δὲν ἐπέ-
    τρεψε στὸν ἑαυτό του οὔτε κἄν τὸ κεφάλι του καὶ τὰ μάτια του νὰ σηκώσει,
    γιὰ νὰ δεῖ τὸ πρόσωπό τους, γιατί θεώρησε πὼς εἶναι ντροπὴ γι’ αὐτὸν ποὺ
    κατανίκησε τόσους ἄνδρες νὰ νικηθεῖ ἀπὸ γυναῖκες [«αἰσχρόν εἶναι κρίνων
    τὸν ἄνδρα ἑλόντα γυναικῶν ἡττηθῆναι» (P.G. 31, 577)].
    Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος ἀναφέρει τὴν ὡραία ἐκείνη στιγμή,
    κατὰ τὴν ὁποία ὁ Ἀλέξανδρος μὲ μεγαλοψυχία χάρισε τὴ ζωὴ στὸν ἡττη-
    μένο βασιλιὰ τῶν Ἰνδῶν Πῶρο• καὶ προβαίνει στὴν ἐκπληκτική παρατή-
    ρηση: «Καὶ ἦν αὐτῷ ἡ περιουσία τοῦ θαρρεῖν τὸ φιλάνθρωπον» [=ἡ φι-
    λανθρωπία ἦταν ἐκείνη ποὺ χάριζε στὸν Ἀλέξανδρο τὸ ἀπαράμιλλο καὶ
    ἀνεξάντλητο θάρρος του (P.G. 35, 565)].
    Κι ὅταν μετὰ τὴν κατάληψη κάποιας πόλης ὁ Παρμενίων βλέποντάς τον
    σκεπτικὸ τοῦ συνέστησε νὰ μὴν τὴ λυπηθεῖ, μᾶς θυμίζει ὁ Ἅγιος Γρηγόριος
    ὁ Θεολόγος πὼς ὁ Ἀλέξανδρος τοῦ ἀπάντησε: «Γνώρισμά σου, Παρμενίων,
    εἶναι ἡ ὠμότητα. Δικό μου ὅμως γνώρισμα εἶναι ἡ πραότητα καὶ ἡ ἐπιθυμία
    μου νὰ μὴ διατρέξει κίνδυνο ἡ νικημένη πολιτεία» [«σοὶ μὲν γάρ ἐστιν ὠμό-
    της, τὸ δὲ πρᾶον ἐμόν, φυγεῖν τε τὴν πόλιν τοὺς κινδύνους» (P.G. 37, 813)].
    Μὲ τὴν ἴδια φιλάνθρωπη διάθεση ἐλευθέρωσε, ὅπωςγράφει ὁ Ἰσίδω-
    ρος ὁ Πηλουσιώτης, τοὺς αἰχμαλώτους τῶν Σάρδεων, ἱκανοποιώντας τὸ
    αἴτημα τοῦ χρηστοῦ καὶ περιφρονητοῦ τῶν χρημάτων Ἀθηναίου πολιτι-
    κοῦ Φωκίωνα (P.G. 78, 589). Κι ὅπως διασώζει ὁ ἱερὸς Φώτιος, σπάνια
    βρισκόταν ἡμέρα κατὰ τὴν ὁποία δὲν εἶχε εὐεργετήσει κάποιον ἄνθρωπο.
    Ἂν ὅμως κάποτε τύχαινε νὰ τοῦ συμβεῖ αὐτό, ἔλεγε περίλυπος: «Σήμερον
    οὐκ ἐβασίλευσα» (P.G. 102, 933).
    «Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Αλέξανδρος συγκάλεσε τους
    στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του.
    1] Να μεταφέρουν το φέρετρό του στους ώμους και να το περάσουν
    από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.
    2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει (ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους
    λίθους) να τους σκορπίσουν στη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.
    3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρε-
    τρο, στη θέα όλων. Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνή-
    θιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.
    Ο Μέγας Αλέξανδρος του εξήγησε:
    1] Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό μου, για
    να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι εκείνοι δεν έχουν, μπροστά
    στο θάνατο, τη δύναμη να θεραπεύουν!
    2] Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θησαυρούς μου, για να μπο-
    ρούν όλοι να βλέπουν ότι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν!
    3] Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα, για να μπορούν οι
    άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια
    άδεια φεύγουμε, όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που
    είναι ο χρόνος!».

  21. Απο οποια πλευρα και να το δεις η αληθεια δεν προκειται να αλλαξει και η αληθεια ειναι βασικα οτι οι αρχαιοι ηταν μαλακες ειτε ετσι ειτε αλλιως καθως αυτοι εξουσιαζαν την ανθρωπινη συνειδηση και αρα ηταν δικη τους η ευθυνη και οχι των ψαραδων και του πονεμενου κοσμου που εψαχνε για λιγη ζεστασια. Αυτο που λεω θα πρεπει αναγκαστικα να διδασκετε στα σχολεια καθως αλλωστε θα βοηθουσε τα μεγιστα την νεοελληνικη συνειδηση να προσγειωθει στην πραγματικοτητα και να εγκαταλειψει την αρρωστια της Εωσφορικης αλαζονειας που εσπειραν οι αρχαιοι ελιτιστες παιδοφιλοι. Θα πρεπει επισης να εξαταστει το θεμα ως η πιθανη αιτια της συλλογικης ανευθυνοτητας που οδηγησε και σε αυτη την γελοια κατασταση με τις αλληλοκατηγοριες οπου μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι και γενικοτερα θεωρω οτι θα πρεπει να εξεταστει το θεμα του κωλου και πως δηλαδη ο αρχαιος κωλος επηρεαζει στο σημερα τον gay πολιτισμο της δυσης καθως βασικα ζουμε στο σημερα και συμφωνα με τα δεδομενα του σημερα ειναι που αξιολογουνται οι επιλογες μας και οχι με βαση την εμπειρια-ενεργεια τριτων σε αλλο τοπο και χρονο που ουδεποτε αλλωστε παρουσιαστηκαν ως σωτηρες των αλλων και μιλαωω ασφαλως για τους φιλοσοφους των οποιων η ευθυνη ειναι προφανες οτι ειναι περιορισμενη και αυτο που θελω να πω βασικα ειναι οτι δεν εχουν καμια ευθυνη για τις δικες σας επιλογες στο σημερα και αυτο αλλωστε θα ηταν αισχρο να το ισχυριστει καποιος οταν ολοι γνωριζουμε ποιες ειναι οι επιλογες της νεοελληνικης συνειδησης στο συνολο της μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου η πληροφορια ταξιδευει χωρις περιορισμους και μπορει ο καθε ενας να κανει τις επιλογες του με βαση την δικη του προσωπικη ερευνα και εμπειρια-ενεργεια. Η διαφορα λοιπον του Χριστου με τους φιλοσοφους αλλα και ολους τους θεους της αρχαιας θρησκειας ειναι οτι αναλαμβανει αυτος την ευθυνη σου αμα τον ακολουθησεις. Αμα δεν τον ακολουθησεις η ευθυνη ειναι δικη σου και για αυτο δεν πρεπει να ζητας τα ρεστα απο τους αλλους. Αυτο ελειπε βασικα να αναλαβει την ευθυνη σας ο Μεγας Αλεξανδρος που ολοι γνωριζουμε οτι οι προγονοι των Ναζι οι αρχαιοι Ελληναρες σφαγιασαν την οικογενεια του λογω αυτης του της σχεσης με την ανατολικη ππαραδοση που ειναι αλλωστε η πηγη της Ελληνικης, Ακομα και αν μπορουσε και αν ηθελε και να το κανει δηλαδη να αναλαβει την ευθυνη σας απο πουθενα δεν προκυπτει τετοιο θεμα. Σημειωση: Δεν διαβαζω και δεν απανταω στους αρχαιοπληκτους οι οποιοι για μενα δεν υπαρχουν καθως δεν τος γνωριζω και ουτε επιθυμω να τους γνωρισω. Απλα ειδα κατα λαθος την πρωτη φραση.

    1. Αυτοι οι αρχαιοι “μαλακες” οπως λες δημιουργησαν εναν λαμπρο πολιτισμο τον οποιο ξεκοκαλισε ο χριστιανισμος και εφτιαξε την φιλοσοφια του. Εκτοτε η θρησκεια του Γιαχβε δεν δημιουργησε τιποτα αξιολογο παρα μονο φονους και σκοταδι ως οτου ο διαφωτισμός διαχώρισε τη στάση του απο τον χριστιανισμο προτείνωντας την έρευνα της επιστήμης και την αναζήτηση της αλήθειας όχι με μεταφυσικές και δογματισμούς, δινοντας ενα μεγαλο χαστουκι στον Γιαχβε και στην τρομοκρατια του. Αμεσως μετα την ηττα του το σκοταδι παραμεριστηκε και αρχισαν να ανθιζουν οι τεχνες και τα γραμματα οδηγωντας τον κοσμο μεσα σε 200 χρονια σε μια τεχνολογικη εκρηξη την οποια οι ιερεις του Γιαχβε ονομαζουν σατανικη.Οι μερες του Γιαχβε παρηλθαν ανεπιστρεπτί και η ανθρωποτητα του επιφυλάσσει ενα εκρηκτικο φιναλε.

  22. (Εξοδος 21.20 Και εάν τις πατάξη τον δούλον αυτού ή την δούλην αυτού με ράβδον, και αποθάνη υπό τας χείρας αυτού, θέλει εξάπαντος τιμωρηθή.
    21 Αν όμως ζήση μίαν ημέραν ή δύο, δεν θέλει τιμωρηθή· διότι είναι αργύριον αυτού. ) Αυτος ο Θεος πρεπει να διαγραφει απο την μνημη των ανθρωπων ωστε να γυρισει πισω στην ανυπαρξια.

  23. Ο Θεος ΓΙΑΧΒΕ με τα διαστροφικα δολοφονικα ενστικτα.[Εξοδος 32-27..Καὶ εἶπε πρὸς αὐτούς, Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ.28 Καὶ ἔκαμον οἱ υἱοὶ τοῦ Λευΐ κατὰ τὸν λόγον τοῦ Μωϋσέως· καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες.) Αυτος ο Θεος πρεπει να διαγραφει απο την μνημη των ανθρωπων ωστε να γυρισει πισω στην ανυπαρξια.

  24. Για ενα σφαλμα που εκανε ο Δαβιδ ο Θεος σκοτωσε 70000 απο τον λαο του ..Οταν ο Δαβιδ ειπε στον Θεο ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ? εμενα επρεπε να θανατωσεις, τοτε εκεινος του εδωσε οδηγιες πως να φτιαξει ενα θυσιαστηριο για να αρχισει τις θυσιες μεχρι να του φυγει ο θυμος.Β Σαμουηλ 24.10-25) Ολα τα αλλα ειναι οι αλκοολικες φαντασιωσεις των απολογητων. Οι ουσιες και τα οινοπνευματα του Γιαχβε καυτηριασαν τα εγκεφαλικα σας κυτταρα αφηνοντας την πορτα της ψυχης σας ξεκλειδωτη. Ειστε η μαριονετες του Γιαχβε.

  25. (Λευιτικον 25.44-46 ..44 Ὁ δὲ δοῦλός σου καὶ ἡ δούλη σου, ὅσους ἄν ἔχῃς, ἀπὸ τῶν ἐθνῶν τῶν πέριξ ὑμῶν, ἐκ τούτων θέλετε ἀγοράζει δοῦλον καὶ δούλην.45 Καὶ ἐκ τῶν υἱῶν ἔτι τῶν ξένων τῶν παροικούντων μεταξὺ σας, ἐκ τούτων θέλετε ἀγοράζει καὶ ἐκ τῶν συγγενειῶν αὐτῶν αἵτινες εἶναι μεταξὺ σας, ὅσοι ἐγεννήθησαν ἐν τῇ γῇ ὑμῶν· καὶ θέλουσιν εἶσθαι εἰς ἐσᾶς εἰς ἰδιοκτησίαν.46 Καὶ θέλετε ἔχει αὐτοὺς κληρονομίαν διὰ τὰ τέκνα σας ὕστερον ἀπὸ σᾶς, διὰ νὰ κληρονομήσωσιν αὐτοὺς ὡς ἰδιοκτησίαν· δοῦλοί σας θέλουσιν εἶσθαι διαπαντός)

  26. Η Αληθεια χεστηκε για τα συμπελγματα του καθε δαιμονισμενου αρχαιοπληκτου που δεν μπορει να ξεχωρισει τα @@ απο τα μυδια και εχει το θρασος να προσπαθει να επιβαλει την αρωστια του ακομα και στο συμπαν και στους θεους. Η πραγματικοτητα ειναι που κανενας αρχαιοκαπηλος μαλακοβλακας δεν μπορει να αλλαξει ειναι οτι η ηθικη καταπτωση του αρχαιου κοσμου των αρχαιων ελιτιστων παιδοφιλων ειχε φτασει σε ενα οριακο σημειο και για αυτο αλλωστε οτι εγινε τοτε εγινε με την πρωταρχικη ευθυνη αυτων που ειχαν την εξουσια επι της ανθρωπινης συνειδησης, Ολα τα υπολοιπα ειναι για να τα λενε μεταξυ τους παραπληγικα παιδακια που εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους που. Ρε αντε στον πατερα σας τον παιδεραστη τον Διαολο να του ζαλισετε και αυτου τα @@ με την αξιολυπητη μαλακοβλακεια σας που ψαχνετε και για θεους μεσα στο πηγαδι με τα φιδια και τα σκατα που εχετε πεσει. lol

    1. Οι αρχαιοι ελληνες δημιουργησαν εναν λαμπρο πολιτισμο που οι εβραιοι προγονοι σου ουτε στον υπνο τους δεν ειδαν ,και ας ειχαν το χαρισμα της ενορασης του Γιαχβε.

  27. (Α Σαμουηλ 15.3 ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.) Αυτος ο Θεος πρεπει να διαγραφει απο την μνημη των ανθρωπων ωστε να γυρισει πισω στην ανυπαρξια.

  28. (Λευιτικον 26.27-28 Και αν και με τούτα δεν με υπακούσετε, αλλά πορεύεστε ενάντιοι σε μένα, τότε, εγώ θα πορευτώ ενάντιος σε σας με θυμό, και θα σας παιδεύσω κι εγώ επταπλάσια για τις αμαρτίες σας. Και θα φάτε τις σάρκες των γιων σας, και τις σάρκες των θυγατέρων σας θα φάτε». Και θα φας τον καρπό τής κοιλιάς σου, τις σάρκες των γιων σου και των θυγατέρων σου, που ο Κύριος ο Θεός σου έδωσε σε σένα..) Αυτος ο Θεος πρεπει να διαγραφει απο την μνημη των ανθρωπων ωστε να γυρισει πισω στην ανυπαρξια.

  29. Οι δικοι μου προγονοι δημιουργησαν ολους του πολιτισμους στον πλανητη και οι δαιμονες που εχεσαν τους ανυπαρκτους αρρωστους υπερκομπλιξοικους απογονους το πρωκτοξσκισμενοy ανωμαλου ελτιστη παιδοφιλου αρχαιου βρωmoμπασταρδοπουστα ψωφισαν στην κολαση εκει που θα πανε και ολα τα αθλια και δαιμονισμενα σκατα τους που εχουν βρωμισει το συμπαν με την υπερβλακεια και την Εωσφορικη αλαζονεια απο την οποια ειναι γνωστο αλλωστε σε ολους οτι πασχουν ολοι οι καταρμενοιι αχρηστοι μπασρταρδλοπουστηδες σε ολοκληρο τον πλανητη ανεξααρτητα απο την καταγωγη τους. Ολοι μαζι θα πατε στον πατερα σας τον Διαλο κταραμενα τρισθαλια αρρωστακα που εχετε βρωμισει το συμπαν με τον αρρρωστημενο κομπλεξισμο αχρηστοι και ανυπαρκτοι ξεφτυλισμενοι απογονοι του Χατζηαβαβτη που φτιαξατατε και πολιτισμους δαιμονισμενα αρρωστακια. lol

    1. Ολο αυτο το μισος για τον ελληνικο πολιτισμο προερχεται απο το αισθημα κατωτεροτητας που σε διακατεχει οπως ακριβως και τους προγονους σου. Εισαι τοσο ανασφαλης που φοβασαι να μας πεις απο που κραταει η σκουφια σου.Αλλα εγω το ξερω οτι εισαι απογονος του Αβρααμ του Ισαακ του Ιακωβ της Σαρας και της μαρας,και οπως αυτοι ετσι και εσυ δεν εχεις να προσφερεις κατι στην κοινωνια αλλα ουτε και στην συζητηση.

  30. Εφτιαξαν πολιτισμους λεει οι υπερκομπλεξικοι απογονοι του Χατζηαβατη που βγηκαν μεσα απο τον κωλο του αρχαιου παιδοφιλου και που μας εχουν ζαλισει τα @@ με τα κατορθωματα των φανταστικων προγονων τους πριν απο 2000 χρονια καθως αυτοι βουλιαζουν μεσα στο σκατο και στην απυθμενη βρωμια τους και δεν μπορουν να φτιαξουν ουτε ενα κοτετσι. lol Βεβαιως συμφωνα με την λογικη του αρχαιοκαπηλου καραγκιοζη ολοι οσοι δεν προσκυνουν τον αρχαιο παιδοφιλο πουστη τον Δια ειναι Εβραιοι και αρα βασικα και οι αγωνιστες του 21 ηταν Εβραιοι και ολοι οσοι δεν ειναι αρχαικαπηλοι και βασικα η εθνικοτητα προσδιοιρζεται απο τους υπερκμπλεξικους αρχαιοκαηλους απογονους του Χατζηαβατη που ειναι και προφανες οτι ειναι ειδωλολατρες οι οποιοι λατρευουν το κτισμα και οχι τον Δημιουργο που ειναι ο Διας του Πλατωνα κλπ. Anyway η κατασταση ειναι τραγικη αλλα θα προσπαθησω να μην διαβασω ουτε κατα λαθος ουτε μια φραση απο την αρρωστια που σπερνουν αυτα τα αξιολυπητα υποκειμενα η οποια ουτως η αλλως θα τους επιστραφει οσο και αν σερνονται μεσο στον υπερκομπλεξισμο και την απυθμενη δαιμονικη βρωμια τους η οποια εινα ενα βδεληγμα της ιστοριας και ενα καρκινωμμα στην ανθρωπινη συνειδηση με το οποο γελανε ολοι οι υπολοιποι και ειδικα οι Σατανιστες της δυσης που εσπειραν αυτο το καρκινωμα ακριβως για αυτο τον λογο για να τους διασκεδαζουν οι κλανιες του παιδοφιλου Δια καθως σερνονται μεσα στην αυθμενη βλακεια τους. lol

    1. (Ο σύγχρονος κόσμος οφείλει σχεδόν τα πάντα στους Έλληνες. Αυτοί προσδιόρισαν για
      πρώτη φορά τις κατηγορίες σκέψης που έχουμε ως σήμερα, διαμόρφωσαν τα
      κυριότερα πνευματικά μας εργαλεία και έδωσαν συγκεκριμένο περιεχόμενο στις αρχές
      της ηθικής μας. Γενικότερα, ανακάλυψαν την επιστημονική έρευνα διατυπώνοντας τα
      πρώτα ερωτήματα και προσπάθησαν να τα απαντήσουν, με επιτυχία σε ικανοποιητικό
      βαθμό. Ανύψωσαν όλες τις μορφές της τέχνης τόσο, ώστε όλα τα σύγχρονά της
      ρεύματα να πηγάζουν απ’ την ελληνική τέχνη. Στην κοινή κληρονομιά, που οι
      στοχαστές και οι καλλιτέχνες έκαναν να καρποφορήσει στη διάρκεια 15 αιώνων με
      διαφορετικά αποτελέσματα, κανείς δεν αμφισβητεί τον πρωταρχικό ρόλο που έπαιξε ο
      Ελληνισμός. Γι’ αυτό οι σύγχρονοί μας αισθάνονται μεγάλο ενδιαφέρον για έναν λαό,
      στον πολιτισμό του οποίου οφείλουμε τόσα πολλά. Το ενδιαφέρον αυτό μπορεί να
      ικανοποιηθεί απόλυτα, αφού οι πηγές που μας αποκαλύπτουν την Αρχαία Ελλάδα είναι
      ιδιαίτερα πλούσιες και ποικίλες.) (ΡΕΝΑΡ ΕΡΝΕΣΤΟ. Το ελληνικό θαύμα είναι ένα γεγονός που συνέβη μια φορά που δεν θα δούμε ούτε είδαμε αλλού. Αυτά που έσπειρε όμως θα διαρκέσουν επ’ άπειρω)

    2. Οι αγωνιστες του 21 υποκινηθηκαν απο τον εχθρο του Γιαχβε τον διαφωτισμο.( Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.Η ίδρυση και ο σκοπος της Φιλικής Εταιρείας ήταν η γενική επανάσταση των Ελλήνων για την «ανέγερσιν και απελευθέρωσιν του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας.Οι μυημενοι σε αυτην, δεν ορκιστηκαν στον Χριστο αλλα ενώπιον του Υπερτάτου Όντος.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1)

    3. ( Η Εκκλησία μεριμνούσε για την προστασία της Ορθόδοξης κοινότητας από τις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός και την ενότητά της, που έθεταν σε κίνδυνο οι ριζοσπαστικές ιδέες περί αυτοδιάθεσης των λαών. Υπερασπιζόμενη οικουμενικά και θεοκρατικά ιδεώδη, είχε αντιταχθεί στην κοσμική και τοπικά περιορισμένη εθνική ιδεολογία και ακολουθούσε πολιτική νομιμοφροσύνης στην κοσμική εξουσία του Σουλτάνου, την οποία θεωρούσε μέρος του σχεδίου της θείας πρόνοιας για την προστασία των Ορθοδόξων από την αιρετική Δύση (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.) Το ίδιο διάστημα δρούσε και ο μέγας λαοπλάνος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος προπαγάνδιζε στον αφελή λαό ότι η οθωμανική διοίκηση τέθηκε απ’το θεό στους μόνους πραγματικούς πιστούς (στους ορθοδόξους, όχι στους παπικούς), με σκοπό να διαφυλάξει την πίστη τους.(Κοσμάς ο Αιτωλός Διδαχή Ε’)

  31. Να πω ακομα ενα καθως η γελοιοτητα της καταστασης το επιβαλλει. Ολοι οσοι δεν ειναι αρχαιοκαπηλοι και οσοι δεν πιστευουν στην ανατολικης προελευσης θρησκεια των αρχαιων και σε μια πραγματικοτητα που εχει ενα ιστορικο κενο 2000 δεν ειναι Ελληνες και ειναι μαλιστα Εβραιοι και συνεπως και ο Κασιδιαρης που δηλωνει Χριστιανος Ορθοδοξος και θεωρει γραφικους τους αρχαιολατρες. Η γελοιοτητα αυτης της αρρωστιας δεν εχει προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια και δεν μιλαμε ασφαλως για τις ιδεες και την εμπειρια-ενεργεια των φιλοσοφων που ηταν μυημενοι στα μυστηρια της Αιγυπτου και της Ανατολης και ταξιδευαν τον κοσμο για να μαθουν. Μιλαμε απλα βασικα για αλογα ζωα-γκοιμ και για τους αυτολοβοτομημενους απογονους του Χατζηαβατη που απλα ζαλιζουν τα @@ στο συμπαν και σπερνουν την δαιμονικη βρωμια τους για να ταιζουν το αρρωστημενο και χωρις προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια κομπλεξισμο τους που φανερωνει αλλωστε και ποιες ειναι οι κατσικες της Αποκαλυψης αλλα και το γιατι ο Δανιηλ μιλησε για τον Τραγο των Αιγων οταν αναφερθηκε στον Αλεξανδρο που πηρε μεχρι την Βαβυλωνα τους αρχαιους και τους εκανε κοσμοκρατορες για να ξεφτυλιζουν το ανθρωπινο ειδος μεσα στους αιωνες και να τον σταυρωνουν με καθε ευκαιρια για να ταισουν την μεγαλομανεια και την δαιμονικη τους αρρωστια. Τα @@ του συμπαντος θα παρουν και αυτοι και αυτοι που τους εσπειραν που ειναι και προφανες οτι ειναι οι προγονοι των Ναζι και τα παρασιτα δηλαδη που δολοφονησαν τον Αλεξανδρο καθως μιλαμε για ξεδιαντροπα σκουπιδια της υπαρξης που δεν εχουν κανενα σεβασμο σε τιποτα καθως εχουν ανεβασει τον αρρωστημενο κομπλεξισμο και την κωμικοτραγικη υπεριπτικοαλαζονεια τους πανω απο το συμπαν. Μιλλανε για πολιτισμο τα σκουπιδια της ιστοριας και της υπαρξης που αμα βγουν προς τα εξω να πουλησουν την αρρωστια τους ετσι οπως την πασαρουν στα θυματα τους στην Ελλαδα θα τους παρουν με τις πετρες και σε αλλες εποχες θα τους παλουκωναν δημοσια για παραδειγματισμο.

    1. Εγω δεν ειδα πουθενα τον Κασιδιαρη να χλευαζει τους αρχαιους προγονους.Χρησιμοποιεις την εβραικη λεξη Γκοιμ απο κομπλεξ που κληρονόμησες απο τους αρχαιους και απολιτιστους προγονους σου Αβρααμ Ισαακ Ιακωβ την Σαρα την μαρα και το κακο συναπαντημα. Οσον αφορα τον ψευδοπροφητη σου τον Δανιηλ δες το παρακατω.

    2. Δεν υπάρχει σύγχρονος σοβαρός μελετητής που να μην υποστηρίζει ότι το βιβλίο του Δανιήλ (και ειδικά το δεύτερο τμήμα του, από το κεφάλαιο 7 και κάτω) γράφτηκε γύρω στο 165 παχχ, 500 χρόνια σχεδόν μετά την υποτιθέμενη συγγραφή του. Μάλιστα, οι μελετητές αυτοί πιστεύουν πως ενδεχομένως δεν ήταν ένας ο συγγραφέας αλλά περισσότεροι, κυρίως εξαιτίας του διαφορετικού ύφους που παρουσιάζει σχεδόν κάθε κεφάλαιο. Επίσης, οι συγγραφείς του βιβλίου του Δανιήλ, ενώ κάνουν χοντρά ιστορικά λάθη περιγράφοντας την εποχή του 6ου αι. παχχ (τότε που υποτίθεται ότι έγραφε ο Δανιήλ τις προφητείες του) εντούτοις είναι αξιοθαύμαστα ακριβείς για τα γεγονότα που περιγράφουν το 2ο αιώνα (τότε που πραγματικά γράφτηκε).1. ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Ο πρώτος που αναφέρεται στο βιβλίο του Δανιήλ, αμφισβητώντας όχι μόνο το πότε γράφτηκε αλλά και το από ποιον γράφτηκε, είναι ο νεοπλατωνικός Πορφύριος, τον 3ο αιώνα, υποστηρίζοντας πως «το βιβλίο του Δανιήλ γράφτηκε από κάποιο πρόσωπο που ζούσε στην Ιουδαία την περίοδο του Αντίοχου του Επιφανούς και που στο βιβλίο του καταγράφει την ιστορία της εποχής» (Αγ. Τζερόμ, «Σχολιασμός στο Δανιήλ», 4ος αι.)Η άποψη αυτή θεωρήθηκε, όπως είναι φυσικό, «παγανιστική προπαγάνδα» και στα χρόνια που ακολούθησαν την επικράτηση του χριστιανισμού και τις διώξεις των «αιρετικών», σταμάτησε οποιαδήποτε αμφισβήτηση για οτιδήποτε σχετιζόταν με τη Βίβλο.Τον 18ο αιώνα η γνώση και οι συνθήκες επέτρεψαν μια εκ νέου κριτική προσέγγιση των γραπτών της Βίβλου και η άποψη αυτή, που άρχισε τον 3ο αιώνα σαν θεωρία, άρχισε να παίρνει τη μορφή της αποδείξιμης πιθανότητας, για να καταλήξει στον 20ό αιώνα (και με τη συνδρομή της βιβλικής αρχαιολογίας) σε βεβαιότητα.Την ίδια άποψη ασπάζεται και η Βίβλος των καθολικών (η επονομαζόμενη «Βίβλος της Νέας Ιερουσαλήμ») που στα εισαγωγικά σχόλια για το Δανιήλ σημειώνει:»To βιβλίο του Δανιήλ έχει γραφεί την περίοδο των διώξεων από τον Αντίοχο τον Επιφανή και πριν το θάνατό του» (Βίβλος της Νέας Ιερουσαλήμ, εισαγωγή στο Δανιήλ) Η Encyclopaedia Britannica σημειώνει σχετικά: Το βιβλίο του Δανιήλ αποτελεί μια συλλογή λαϊκών ιστοριών για τον Δανιήλ, έναν πιστό Εβραίο, καθώς και την καταγραφή των οραμάτων που αποδίδονται σ’αυτόν, έχοντας σαν υπόβαθρο τη Βαβυλωνιακή εξορία του 6ου αιώνα παχχ. Το βιβλίο εντούτοις, γράφτηκε πολύ αργότερα, όταν οι οι Εβραίοι υπέφεραν από τους άγριους διωγμούς του Αντίοχου 4ου του Επιφανούς, που βασίλεψε από το 175 μέχρι το 164/163)» (Encyclopaedia Britannica, λήμμα «Δανιήλ»). 2. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ H χριστιανική παράδοση θέλει το βιβλίο του Δανιήλ να έχει γραφεί σαν σύνολο γύρω στο 537 με 530 παχχ. Το πρόβλημα είναι όμως πως δεν υπάρχει καμία αναφορά στην εβραϊκή ιστορία/λογοτεχνία (ή την ιστορία άλλων λαών) για κάποιον μεγάλο προφήτη Δανιήλ που ζούσε τον 6ο αιώνα ούτε αναφέρεται τίποτε σχετικά με τη ζωή του ή με τα κατορθώματά του. Η πρώτη αναφορά στο πρόσωπο αυτό και στις προφητείες του, γίνεται γύρω στο 164 παχχ. Ταυτόχρονα, το αρχαιότερο αντίγραφο του Δανιήλ που έχουμε, είναι του 125-100 παχχ ενώ η πρώτη αναφορά στη Βίβλο για το Δανιήλ γίνεται στο βιβλίο των Μακκαβαίων, που γράφτηκε γύρω στο 100.Αφήνουμε στην άκρη τις ελληνιστικές επιρροές στο ύφος γραφής των διαφόρων κειμένων του Δανιήλ, κάτι που συνηγορεί στην άποψη της συγγραφής του πολύ μετά τον Αλέξανδρο, κι ας ρίξουμε μια ματιά στη γλώσσα που γράφτηκε το βιβλίο του Δανιήλ και η οποία αποδεικνύει την ύπαρξη πολλών συγγραφέων του συγκεκριμένου βιβλίου.Τα στοιχεία είναι από το βιβλίο του John Collins, καθηγητή της εβραϊκής Βίβλου στη Θεολογική Σχολή του Σικάγου, ο οποίος σημειώνει:1. Οι διάφορες ιστορίες των κεφαλαίων 2-6 ήταν αρχικά χωριστές. 2. Υπήρχε μια αρχική συλλογή των κεφαλαίων 3-6 που επέτρεψε την ανάπτυξη των δύο κειμενικών παραδόσεων στα κεφάλαια αυτά. 3. Οι Αραμαϊκές ιστορίες συλλέχθηκαν κατά την ελληνιστική περίοδο.4. Το κεφάλαιο 7 γράφτηκε στα Αραμαϊκά κατά την περίοδο των διωγμών του Αντιόχου του Επιφανή.5. Μεταξύ του 167 και του 164 προστέθηκαν τα κεφάλαια 8-12 (το κεφάλαιο 8 έχει την «προφητεία» για τον Αλέξανδρο) τα οποία είχαν γραφτεί στα Εβραϊκά και ταυτόχρονα μεταφράστηκε το κεφάλαιο 1 στα εβραϊκά. (J. Collins, «Daniel», 1993) σ. 38.Επιπλέον η καθολική ΠΔ περιλαμβάνει δύο ακόμη κεφάλαια, το 13 και το 14, τα οποία είχαν γραφτεί στα ελληνικά και παρουσιάζουν το Δανιήλ σαν μικρό παιδί (Σουσάννα και Δανιήλ) και σαν γέρο (Βηλ και Δράκων). Η ορθόδοξη ΠΔ (εγκεκριμένη από την εκκλησία της Ελλάδας), αν και δεν τα έχει σαν χωριστά κεφάλαια (με αρίθμηση) εντούτοις τα περιλαμβάνει στο τέλος του Δανιήλ.

      1. Γράφεις: “Η πρώτη αναφορά στο πρόσωπο αυτό και στις προφητείες του, γίνεται γύρω στο 164 παχχ”. ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ…. ΣΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΛΑΘΟΣ! ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο αι. π.Χ. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 4QDanc. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΩΣ “ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ” ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ / ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ / ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ!!!! ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΗΔΗ ΤΟ 130πχ!! ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ (160π.Χ.) ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣ…ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΑ???!!! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ). ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ (130π.Χ.) ΗΤΑΝ “ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ” ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΣΚΑΝΔΑΛΟ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1940) ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ. 4QDanc ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!!… ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΧ. “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΣ” ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΑΠΛΩΣ ΣΙΩΠΟΥΝ !!!…. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. Είναι άλλο πράγμα να θέτεις ερωτήματα, και άλλο πράγμα να λες “αυτή είναι η επιστημονική απάντηση”. Η νέα συνήθεια του διαδικτύου είναι να κάνουμε κολάζ απομονωμένων πηγών για να παίζουμε με τις εντυπώσεις. Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΟΡΘΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…. ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ. Ώστε εσύ τώρα είσαι σίγουρος “επιστημονικά” πως ο Δανιήλ είναι μύθος που γράφτηκε περί το 160πΧ; Τότε το όνομα του Δανιήλ γιατί αναφέρεται στον Ιεζεκιήλ από τον 5ο αιώνα π.Χ.;. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ…. Ο ΕΖΕΚΙΗΛ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΑΝΙΗΛ… ΑΣΧΕΤΟ!!! Στην αγγλική wikipedia διαβάζουμε “Daniel is, however, quoted in a section of the Sibylline Oracles commonly dated to the middle of the 2nd century BC, and was popular at Qumran at much the same time, suggesting that it was known and revered from the middle of that century ” (ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΙΒΥΛΛΑ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΑΙΩΝΑ Π.Χ. ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΒΙΛΛΑ??? Να θυμίσω και για τον Ναβουχοδονόσωρ (634 π.Χ. – 562 π.Χ.) έλεγαν πως δεν υπήρξε ποτέ ως ιστορικό πρόσωπο. Έλεγαν ότι αποτελεί αποκύημα της φαντασίας από το βιβλίο του Δανιήλ! Μέχρι που βρέθηκε ιστορικό ντοκουμέντο με το όνομά του.

        1. dedale 4QDanc PREVIEW Οκτώ αποσπασματικά χειρόγραφα του Βιβλίου του Δανιήλ επέζησαν για δύο χιλιετίες στις σπηλιές του Κουμράν.Αρχαιολογικά και παλαιογραφικά, οι ημερομηνίες τους κυμαίνονται από τα τέλη του 2ου αι. Π.Χ. έως τα μέσα του 1ου αι. Μ.Χ. Αυτοι οι κύλινδροι κατέχουν σημαντική θέση στην ιστορία των βιβλικών χειρογράφων, ειδικά το 4QDanc, https://www.jstor.org/stable/1356992) Η Encyclopaedia Britannica σημειώνει σχετικά: Το βιβλίο του Δανιήλ αποτελεί μια συλλογή λαϊκών ιστοριών για τον Δανιήλ, έναν πιστό Εβραίο, καθώς και την καταγραφή των οραμάτων που αποδίδονται σ’αυτόν, έχοντας σαν υπόβαθρο τη Βαβυλωνιακή εξορία του 6ου αιώνα παχχ. Το βιβλίο εντούτοις, γράφτηκε πολύ αργότερα, όταν οι Εβραίοι υπέφεραν από τους άγριους διωγμούς του Αντίοχου 4ου του Επιφανούς, που βασίλεψε από το 175 μέχρι το 164/163)» (Encyclopaedia Britannica, λήμμα «Δανιήλ»).

  32. ΣτηN A OIKOYMENIKH ΣΥΝΟΔΟ από τη μια μεριά είχε παραταχθεί ο Άρειος με τους ικανούς ρήτορες και οπαδούς του επισκόπους. Κι ήταν αυτοί ο Νικομήδειας Ευσέβιος, ο Νικαίας Θεαγένης και ο Χαλκηδόνος Μακάριος. Μαζί μ’ αυτούς, με την άδεια του Βασιλιά, προσήλθαν και παρεκάθισαν στη σύνοδο και αρκετοί φιλόσοφοι ομοϊδεάτες του Αρείου και υπερασπιστές του. Ανάμεσα σ’ αυτούς ξεχώριζε κι ένας Έλληνας φιλόσοφος, ο Ευλόγιος, που στη διαλεκτική τέχνη, την ευστροφία του λόγου και τα σοφίσματα εθεωρείτο ανίκητος.
    Στην παράταξη των ορθοδόξων είχαν συγκεντρωθεί 317 σεβάσμιοι αρχιερείς και κληρικοί. Μεταξύ αυτών διακρίνονταν, οι άγιοι Νικόλαος και Αλέξανδρος, ιερέας ακόμη, ο επίσκοπος Αντιοχείας Ευστάθιος, ο Παφνούτιος από τη Θηβαΐδα, ο Μέγας Αθανάσιος, διάκονος τότε της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, ο επίσκοπος Τριμυθούντος Σπυρίδων και άλλοι πολλοί. Ο τελευταίος φυσικά δεν διακρινόταν για τη μόρφωση του. Διακρινόταν, όμως, για την απλότητα και την ταπείνωση του. Ήταν ένα δοχείο ακένωτο από ουράνιους θησαυρούς. Ήταν ένα κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος. Από τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα της συνόδου η καρδιά του κτυπούσε δυνατά και με βαθιά πίστη προσευχόταν νοερά να φωτίσει, ο Θεός, ώστε στο τέλος να λάμψει η αλήθεια.
    «Πάτερ, δόξασόν σου τον Υιόν», έλεγε κι επαναλάμβανε με δάκρυα στα μάτια. Η αγάπη του στον λατρευτό μας Σωτήρα Χριστό του φλόγιζε όλο το κορμί και τον γέμιζε με ακαταμάχητη δύναμη.
    Στη συζήτηση, που είχε ανάψει ο τρομερός Άρειος με τη φιλοσοφική του μόρφωση, την πανουργία και την ευγλωττία του, αλλά και τους οπαδούς του ρήτορες, που τον ενίσχυαν αφάνταστα, πετούσε κυριολεκτικά κεραυνούς ενάντια στην αλήθεια και την Εκκλησία του Χριστού. Οι ώρες περνούσαν, χωρίς ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή μάλιστα ένας από τους πιο δεινούς ρήτορες του Αρείου, ο Έλληνας σοφός Ευλόγιος είχε προβάλει τέτοια επιχειρήματα και με τόση μαεστρία που είχε νομισθεί ότι το δίκαιο βρισκόταν με το μέρος τους. Οι υπερασπιστές της χριστιανικής αλήθειας, κι αυτός ο Μ. Αθανάσιος, σώπασαν. Νεκρική σιγή είχε απλωθεί για μερικά δευτερόλεπτα στη μεγάλη αίθουσα της συνόδου. Εκείνη την ώρα σηκώθηκε από τη θέση του ο άγιος μας και ζήτησε να μιλήσει. Αργά προχωρεί προς το βήμα. Οι οπαδοί του αιρεσιάρχη χαμογέλασαν, σαν τον είδαν. Οι άλλοι πατέρες στενοχωρήθηκαν. Γνώριζαν πώς ο άγιος ήταν αγνός κι ενάρετος. Ήταν όμως, κι ο άνθρωπος ο απλοϊκός, με τα λίγα γράμματα και χωρίς αυτό που λέμε κατά κόσμο σοφία και γνώση. Πώς θα μπορούσε λοιπόν ο ταπεινός βοσκός να τα βγάλει πέρα μ’ ένα ρήτορα σοφό και διεστραμμένο; Γι’ αυτό στενοχωρήθηκαν και μερικοί αγωνιζόντουσαν να τον εμποδίσουν να ομιλήσει. Φοβόντουσαν μήπως ο τραχύς κι αδιάντροπος ρήτορας ζητήσει να τον εκθέσει και να τον γελοιοποιήσει. Ο Σπυρίδωνας, όμως, επέμενε. Κι ο Βασιλιάς έδωκε τον λόγο.
    Σιγή και πάλι νεκρική απλώθηκε στην αίθουσα. Οι φίλοι του Αρείου με δυσκολία συγκρατούν την περιφρόνηση τους, ενώ οι πατέρες με αισθήματα σεβασμού μα και απορίας κοιτούνε τον γέροντα. Κάποια στιγμή ο μέγας Σπυρίδων διακόπτοντας τη σιωπή στρέφεται προς τον φιλόσοφο και με φωνή σταθερή αρχίζει να του λέγει τούτα τα λόγια:
    -Άκουε, σοφέ. Ένας είναι ο Θεός. Αυτός με τον Λόγο Του και το Πνεύμα Του δημιούργησε όλο τον κόσμο. Και αυτά που βλέπουμε, μα κι εκείνα που δεν βλέπουμε. Αυτός έπλασε και το θαυμαστό κι υπέροχο δημιούργημα, τον άνθρωπο. Αυτός ο Λόγος του Θεού είναι Υιός του Θεού αληθής και ομοούσιος με τον Πατέρα. Για την ιδική μας σωτηρία, πιστεύουμε ότι ο Υιός του Θεού έγινε και άνθρωπος και γεννήθηκε από μία κόρη, την Παρθένο Μαρία. Μεγάλωσε σαν άνθρωπος εκεί στη Ναζαρέτ, δίδαξε επί τρία χρόνια κι ύστερα σταυρώθηκε και τάφηκε σαν άνθρωπος. Έπειτα αναστήθηκε σαν Θεός μετά τρεις μέρες και συνανέστησε κι εμάς και μας χαρίζει άφθαρτη και αιώνια ζωή. Ο Λόγος του Θεού, αφού παρέμεινε στη γη μετά την Ανάσταση Του επί σαράντα ημέρες, αναλήφθηκε ύστερα στον Ουρανό από όπου κι έστειλε στη γη μετά δέκα μέρες το Πανάγιο Πνεύμα το οποίο από τότε παραμένει στην Εκκλησία. Ο Λόγος του Θεού πιστεύουμε ακόμη, πώς θα ξανάρθει κάποια μέρα για να κρίνει τον κόσμο όλο. Ημείς δε, θα αναστηθούμε και θα παρουσιαστούμε μπροστά Του, για να απολογηθούμε σ’ Αυτόν για όλα τα έργα, τα λόγια και τα ενθυμήματα μας.
    -Ο Λόγος του Θεού, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός είναι ομοούσιος με τον Πατέρα, Σύνθρονος, Ομότιμος και Ομόδοξος. Ένας είναι ο Θεός• Τρία Πρόσωπα όμως, τρεις Υποστάσεις, Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Τα τρία αυτά Πρόσωπα, ο ένας Θεός, η μία Ουσία είναι για τον νου του ανθρώπου κάτι το άρρητο και ακατάληπτο. Όπως είναι αδύνατο να βάλει κανείς όλα τα νερά της θάλασσας σ’ ένα ποτήρι, έτσι είναι αδύνατο και το πεπερασμένο μυαλό του ανθρώπου να χωρέσει και να κατανοήσει το άπειρο της Θεότητος. Για να δώσω όμως μια εξήγηση των λόγων μου, ας με συγχωρήσει ο Πανάγαθος που θα χρησιμοποιήσω αυτό το χειροπιαστό παράδειγμα. Τότε ο άγιος έβαλε το αριστερό χέρι στην τσέπη του κι έβγαλε ένα κεραμίδι και δείχνοντας το, έκαμε με το δεξί του το σημείο του σταυρού κι είπε:
    — +«Εις το όνομα του Πατρός».
    Κι έσφιξε το κεραμίδι. Οι πατέρες που παρακολουθούν τη σκηνή, συγκλονίζονται κυριολεκτικά. Γιατί με τις λέξεις του αγίου, η φωτιά με την οποία ψήθηκε το κεραμίδι ανέβηκε πάνω.
    – +«Και του Υιού»,
    Πρόσθεσε. Τότε το νερό με το οποίο ζυμώθηκε το ξερό κεραμίδι, έτρεξε κάτω.
    — +«Και του Αγίου Πνεύματος».
    Συμπλήρωσε ο πρακτικός και θεοφώτιστος διδάσκαλος. Το χώμα έμεινε στο χέρι του.
    – Αδελφοί και πατέρες μου, συνέχισε ο θαυματουργός• όπως το κεραμίδι αποτελεί ένα πράγμα μιας ουσίας και μιας φύσεως, αλλά είναι τρισύνθετο – φωτιά, νερό, χώμα — έτσι κι ο Άγιος Θεός. Αν και δεν πρέπει να παρομοιάσουμε την Άκτιστο και Υπερούσια αυτή Φύση με κτιστό και φθαρτό δημιούργημα, εν τούτοις για να κάνουμε τα ακατάληπτα καταληπτά, – ας μας συγχωρήσει το άπειρο έλεος Του – λέμε και τονίζουμε:
    – Ο Θεός είναι ένας κατά την ουσία και τη φύση. Αλλά κατά τα πρόσωπα ή τις υποστάσεις είναι Τριαδικός: Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα.
    Τα λόγια του αγίου κατέπληξαν τους παριστάμενους. Η αίθουσα αντήχησε από τις δοξολογίες προς τον Θεό και τις επευφημίες των Πατέρων. «Τις Θεός μέγας ως ο Θεός ημών. Συ ει ο Θεός ο ποιών θαυμάσια μόνος».(Ψαλμ. ος’, 14-15). Ψάλλουν και δοξολογούν τον Κύριο. Ο Άρειος κι οι οπαδοί του καταντροπιάστηκαν πραγματικά. Ο φιλόσοφος ταπεινωμένος αναγνωρίζει κι ομολογεί φανερά την ήττα του:
    -Τα λόγια σου με έπεισαν, άγιε γέροντα, και το θαύμα με βεβαίωσε, ότι έχεις δίκαιο. Πιστεύω τώρα. Πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Υιός του Θεού, Θεός αληθινός κι Αυτός, ομοούσιος με τον Πατέρα.
    Δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάτια όλων και πρώτα-πρώτα από τα μάτια του φιλοσόφου, που έσπευσε να δεχθεί το βάπτισμα και να γίνει χριστιανός.
    Γράφει ο Κωνσταντίνος ο Πορφυρογέννητος για την παρουσία του Αγίου Γέροντος στην σύνοδο της Νίκαιας:
    Ὅτι παρῆν ἐν τῇ κατὰ τὴν Νίκαιαν συνόδῳ Ἕλλην καὶ αὐτὸς παρὰ πάντων θαυμαζόμενος, ὥστε μεγάλην ἀκρόασιν ἐκ τῆς συμβολῆς γενέσθαι, πλήθους ἐπισυντρέχοντος.
    Οὐδὲ γὰρ οἷοί τε ἦσαν οἱ ἐπίσκοποι τὸν φιλόσοφόν τε καὶ ῥήτορα περιτρέψαι διαλεγόμενον, διότι πᾶσι τοῖς ἐπαγομένοις ῥᾷστα προσεφέρετο, ἐπιλύων εὐφυῶς τὰ προτεινόμενα καὶ δίκην ἐγχέλυος ἀκατάσχετος εὑρισκόμενος καὶ μηδενὶ λόγῳ κρατούμενος.
    Ἐν οἷς γὰρ ἐδόκει συνέχεσθαι, διολισθαίνων ἐπικρατεστέρως ἀντεφέρετο τῇ τῶν νοημάτων δεινότητι καὶ ῥημάτων εὐγλωττίᾳ καὶ στωμυλίᾳ.
    Ἀλλ’ ἵνα δείξῃ ὁ Θεός, ὅτι οὐκ ἐν λόγῳ ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν ἀλλ’ ἐν δυνάμει, ὁ ἅγιος Σπυρίδων ἰδιώτης ὢν τῷ λόγῳ σφόδρα αἰτεῖται χώραν αὐτῷ διαλέξεως ἐπιδοθῆναι πρὸς τὸν φιλόσοφον.
    Οἱ δὲ πατέρες τὸ ἁπλοῦν καὶ ἰδιωτικὸν τοῦ ἀνδρὸς εἰδότες ἐκώλυον αὐτόν, μή ποτε παρὰ τοῖς μοχθηροῖς καταγελασθῶσιν.
    Τοῦ δὲ μὴ ἀνεχομένου, πρόσεισι τῷ ἀνδρὶ καί φησιν “ἐν ὀνόματι Ἰησοῦ Χριστοῦ ἄκουσον, ὦ φιλόσοφε, τὰ τῆς ἀληθείας δόγματα.”
    Ὁ δὲ πρὸς αὐτὸν ἔφη “ἐὰν εἴποις.”
    Κἀκεῖνος εἶπεν “γίνωσκε, ὅτι ὁ Θεὸς εἷς ἐστιν ὁ τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν δημιουργήσας, ὁ καὶ τὸν ἄνθρωπον ἐκ γῆς διαπλάσας καὶ τὰ ὁρατὰ πάντα καὶ τὰ ἀόρατα, τῷ λόγῳ αὐτοῦ καὶ τῷ πνεύματι συστησάμενος.
    Τοῦτον οὖν τὸν λόγον ἡμεῖς υἱὸν θεοῦ εἰδότες προσκυνοῦμεν, πιστεύοντες διὰ τὴν ἡμετέραν σωτηρίαν ἐπ’ ἐσχάτων ἐκ τῆς παρθένου τεχθῆναι καὶ διὰ σταυροῦ καὶ θανάτου καὶ ἀναστάσεως αὐτὸν ἐλευθερωκέναι τὸ γένος τῶν ἀνθρώπων, ὃν καὶ ἐλπίζομεν ἐλθόντα πάλιν κρῖναι πάντας ἐν δικαιοσύνῃ.
    Πιστεύεις τούτοις, ὦ φιλόσοφε;”Ὁ δὲ ὡς ἄν τις πεῖραν λόγων μηδεπώποτε ἔχων εἰς τὴν ἀντίθεσιν ἀπηνεώθη καὶ ὡς κωφὸς καὶ ἄλαλος ἀποσιωπήσας τοῦτο μόνον ἐφθέγξατο, ὅτι “κἀμοὶ ταῦτα οὕτως ἔχειν δοκεῖ.”
    Καὶ ὁ γέρων φησίν “οὐκοῦν ἀναστὰς ἀκολούθει μοι πρὸς τὴν ἐκκλησίαν καὶ λήψῃ τὸ σημεῖον τῆς πίστεως ταύτης.”
    Ὁ δὲ φιλόσοφος ἐπιστραφεὶς λέγει τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ “ἀκούσατε, ὦ ἄνδρες, ἕως ὅτε λόγων ἐποιούμην σπουδήν, λόγους ἀντετίθουν πρὸς τὰ προσφερόμενα καὶ τέχνῃ τοῦ λέγειν ἀνέτρεπον.
    Ὅτε δὲ ἀντὶ λόγων δύναμίς τις ἐξῆλθεν ἐκ τοῦ στόματος τοῦδε τοῦ γέροντος, οὐκ ἴσχυσαν οἱ λόγοι τῇ δυνάμει ἀντιτάξασθαι• οὐδὲ γὰρ οἷός τέ ἐστιν ἄνθρωπος ἀντιτάξασθαι θεῷ.
    διά τοι τοῦτο εἴ τις ὑμῶν δύναται συνιέναι, ὡς κἀγὼ νενόηκα, πιστεύει εἰς Χριστὸν καὶ ἀκολουθείτω σὺν ἐμοὶ τῷ γέροντι τούτῳ, ἐν ᾧ ἐλάλησεν ὁ Θεός.”
    Καὶ οὕτως ὁ φιλόσοφος ἐβαπτίσθη.
    ΑΓΙΕ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ!
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΥΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΑΠΕΧΩ.
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ>Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ KΑΛΑ!

    1. Ασχετε Αδαη η αληθεια σας ξεφτιλιστηκε ενωπιον μου, και ως αντιδραση αναπολεις ξεχασμενες δοξες καταγεγραμμενες στα χριστιανικα κιτάπια των αλκοολικων φαντασιωσεων σας.

  33. Αν εισασταν εσεις οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ των αρχαιων πολιτισμων βλαμμενα κουτοπονηρα αρρωστακια θα μπορουσατε να κατανοησετε εστω τα πιο απλα θεματα σε οτι αφορα τις εκπορευσεις του αρχετυπου και σε οτι αφορα δηλαδη τον ΤΡΑΓΟ στην αναποδη πενταλφα του Αμμων Δια που ειναι το ΦΑΣΚΕΛΟ-ΚΑΤΑΡΑ της Αφροδιτης με την λατρεια της οποιας συνδεετε απο παντα η πενταλφα (https://www.youtube.com/watch?v=fFDBeTdPKig) και απο τοτε δηλαδη που ηταν γνωστη ως Ιναννα και ως η Φοινικικη εκδοση της Ασταρτης που ηταν η Μεγαλη Μητερα Θεα της Κυπρου αρκετα πριν την Ελληνικη της εκδοση/κτισμα/ειδωλο. Αν εισασταν εσεις οι ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ και δηλαδη οι ΘΕΟΙ και οι Αρχιτεκοτνες ΟΛΩΝ των παραδοσεων που ειναι γμωστοι και ως Ελ-Ελοχιμ θα μπορουσατε να εντοπισετε τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ μεσα σε ΟΛΕΣ τις παραδοσεις καθως επισης ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΟΙ εχουν αυτη την δυσκολια να αντιληφθουν οτι ολες οι αρχαιες παραδοσεις και ακομα και οι ΑΝΑΠΟΔΕΣ εναι ΜΕΣΑ στο αρχικο κτισμα του/των Δημιουργων-ΘΕΩΝ οι οποιοι υλοποιουνται στην δικη μας πραγματικοτητα μεσα απο την καθοδο τους απο τις ανωτερες σφαιρες και για αυτο αλλωστε η ανθρωπινη συνειδηση ειναι ενα παραγωγο και ενα παιδι δηλαδη του πλανητη της Αφροδιτης που εκφραζει την συμπαντικη μητρα στο ηλιακο μας συστημα και για αυτο αλλωστε η Αφροδιτη-Ishtar-Ασταρτη κλπ ηταν γνωστη και ως η μητερα ολων των Θεων-Ελοχιμ-Ελ-Ολυμπιοι κλπ καθως μιλαμε για THE ELOHIM WOMB = 888 = THE COSMIC WOMB = GDDDESS ISHTAR. Εσεις εχετε τοση σχεση με τον/τους δημιουργο/δημιουργους της ανθρωπινης πραγματικοτητας οση και η κλανια του Μπαφομετ και ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ και στους πλεον χυδαιους και αρρωστους βρωμιαρηδες οτι το τοξο του Απολλωνα-ΙΑΩ-YAH σας στοχευσε μεσα απο τον προφητη Δανιηλ και την υλοποιηση του ως Αλεξανδρος-Απολλωνας-Ωρος και γνωριζετε καλα ΤΙ εισαστε οσο και αν προσπαθειτε να κρυφτειτε μεσα στα πλασματα της φαντασιας σας μεσα απο την αισχρη και φαιδρη καπηλευση της ενεργειας-εμπειριας των αρχαιων. Οριστε ποιοι ειναι τα παιδια του Απολλωνα ηλιθια αρρωστακια που αρχισατε να με βριζετε στο παρελθον απλα γιατι ποσταρα τα τραγουδια τους και για ειναι προφανες οτι ο Αντιθεος βρωμοσκατοπουστας που εξουσιαζει την καταραμενη σας συνειδηση σας οδηγει στο να στοχευετε σαν μανιακες πουτανες το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μετα ζητατε και τ ρεστα και παλι σαν σοδιμισμενες πουτανες οταν καποιος απαντησει στις αθλιες προκλησεις σας. Αυτοι ειναι τα παιδια του Αλεξανδρου-Απολλωνα: https://www.youtube.com/watch?v=2AYSMHXUllU Εδω ειναι λοιον Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΝΤΙΘΕΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ που παριστανετε και τους Δημιουργους-θΕΟΥΣ στην θεση των Δημιουργων-ΘΕΩΝ. lol

    1. Οι ελληνες δημιουργησαν τον δικο τους πολιτισμο και οχι των αλλων. (ΡΟΜΛΑΝ ΡΟΜΑΙΝ. Οι αρχαίοι Έλληνες θέλησαν να αγκαλιάσουν όλες τις δυνάμεις της ψυχής και της σκέψης και να καταστήσουν καλύτερους τους ανθρώπους. SCHUBART W. Ελληνικός πολιτισμός σημαίνει ολοκλήρωση του ελληνικού πνεύματος και μετατροπή αυτού σε παγκόσμιο φαινόμενο.)

  34. Που βρισκουν το θρασος αραγε αυτα τα γελοια και τριααθλια μανιακα και αντιθεα αρρωστακια να επικαλουνται τους αρχαιους θεους εκει οπου το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (καθως τους το εβαλε ο Τραγος απο πισω με την μεθοδο του Greek way lol) οτι οι Ελληνικοι θεοι ειναι μεταγενεστερες αντιγραφες των Ανουννακι καθως μονον ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ (που τις ΣΚΟΤΩΣΕ ο Απολλωνας με το τοξο του) και αλογα ΓΚΟΙΜ δεν μπορουν να κατανοησουν οτι οι παραδοσεις των Θεων ειναι ενα παραγωγο της αστρολογιας η οποια προερχεται απο την Βαβυλωνα ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ εκτος απο τις ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. lol χαχαχαχαχαχα Συνεχιστε βλαμμενα αρρωστακια να παραληρειτε μεσα στην βρωμια και την αλητεια σας και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ συνεχιστε να με καλειτε να σας καψω ολους οπως σας ειπε ο Ησιοδος. https://www.youtube.com/watch?v=7xLrWpLAPqM Ελθε ΠΑΤΕΡΑ ΖΕΥΣ ηρθε η ωρα για τους Ουρανιους Ελ-ληνες να παρουν πισω το ΑΙΜΑ τους απο τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΠΑΤΕΡ ΣΩΤΗΡ ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ΕΛΘΕ, ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΙΕΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΝ, ΑΕΝΑΟΝ ΠΥΡ, ΚΙΚΛΗΣΚΩ ΠΡΟΣ ΕΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΝ ΑΝΑΛΛΑΜΠΩΝ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΛΟΥΜΑΙ, ΠΕΡΙΦΩΤΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΘΕΕ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕ ΘΕΩΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΡΑΤΩΡ ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΟΛΩΝ, ΔΙΑ-ΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑΣ ΘΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΚΛΕΙΘΡΑ, ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΩ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΣΟΥ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. χαχαχαχαχαχαχα lol

    1. ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου σχολιο [Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2016 @ 21:46 Απλα να προσπαθησω λιγο να το εξηγησω καλυτερα συμφωνα δηλαδη με το πως το αντιλαμβανομαι. Ο αληθινος Θεος ειναι ενας αλλα εχει πολλα ονοματα και εκφραζετε μεσα απο την πολλαπλοτητα των διαβαθμησεων της κοσμικης συνειδησης] ΕΡΩΤΗΣΗ οι ονομαστικοι 12 θεοι του Ολυμπου δεν ηταν η εκφραση του αληθινου Θεου της κοσμικης συνειδησης των Αρχαιων Ελληνων ?

  35. Ειναι ΤΟΣΟ ξεκαθαρο το ποιοι ειναι οι ΣΟΔΟΜΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ της Αποκαλυψης και το ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΤΡΑΓΟΣ του Δανιηλ και του Λυκοσχημου Αμνου που τους εχει σοδομησει που το θεμα ειναι πλεον ΓΕΛΟΙΟ. LOL Ο Απολλωνας σας εχει δεσει με την αλυσιδα του και σας σερνει στην κολαση απο οπου και το σκασατε για να παριστανετε τους Θεους και τους Ελληναρες και να γελαει μαζι σας το συμπαν. lol χαχαχαχα Καλουν την Βαβυλωνιακη ενεργεια του Απολλωνα (του βασιλεα της Βαβυλωνας Αλεξανδρου χαχαχα lol) οι ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ και δεν μπορουν να κατανοησουν ποιος ειναι ο ΤΡΑΓΟΣ που ειναι και ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ που πηδαει τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ της Αποκαλυψης. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ LOL Υπαρχει καποιος Απολλωνας και καλα που δεν εχει δικη του συνειδηση απλα για να σκουπιζει τα σκατα που χεζουν οι ΚΑΤΣΙΚΕΣ που πασχουν απο διαρροια γιατι τις πηδαει ο ΤΡΑΓΟΣ. χαχαχαχαχαχ lol Οι δημιουργοι της υπερκομπλεξικης κλανιας και της μεγαλυτερης ΞΕΦΤΥΛΑΣ στην ανθρωπινη ιστορια παριστανουν τον/τους Θεο/Θεους Δημιουργο/Δημιουργους στα μυστηρια των οποιων ηταν μυημενοι οι αρχαιοι ακομα και απο τον ΚΩΛΟ. χαχαχαχαχαχ LOL ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ελα Απολλωνα ελα lol https://www.youtube.com/watch?v=StfNETJjUsY

    1. Ο Απολλωνας της Νεας Εποχης (HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST) δεν εχει δεσει τιποτα. Για τους χριστιανους ειναι ο Αντιχριστος και αν σκασει μυτη προς τα δω αυτοι μαζι με τους αρχαιοελληναρες σαν μια γροθια θα τον στειλουν αδιαβαστο πισω στην πατριδα του την βαβυλωνα.

  36. Οι δογματιστες της αντιθεικης ειδωλολαατρικης ΜΑΛΑΚΙΑΣ που οδηγει στην πληρη αποσυνθεση της ψυχης και της συνειδησης μας μιλανε για τον δογματισμο του ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ που διαχωριζει τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ που λατρευουν το ΕΙΔΩΛΟ απο αυτους που μπορουν να αναγνωρισουν τις κτιστες και τις ακτιστες ενεργειες μεσα στα πλαισια της Αναγκης-ενεργειας του Χρονου-Αιωνα καθως επισης τα εχουν βαλει με την Πλατωνικη θεολογια που συμφωνα και με τον Ρασσια και τον Πληθων Γεμιστο ειναι ανατολικης προελευσης. lol χαχαχαχαχα lol Καλουν τους θεους-ενεργειες των αρχαιων Αιγυπτιων και Βαβυλωνιων οι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΔΩΟΛΑΤΡΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ χωρις να εχουν τον ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στον/στους Δημιουργο/Δημιυργους και ακομα και στους Αιγυπτιους και Βαβυλωνιους δασκαλους των αρχαιων κλπ καθως επι της ουσαις απορριπτουν την Ακτιστη Αρχη του παντος και για αυτο αλλωστε παριστανουν τους οικοδομους-μασονους του Ελληνισμου και ολων των παραδοσεων οπως και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Μιλααμε για τα πελον γελοια και αξιολυπητα υποκειμενα στην ιστορια του γαλαξια. lol Οι προγονοι μας εκαναν αυτο και εκαναν εκεινο και για αυτο εμεις παιζουμε το πουλι μας καθως καθαρισαν αυτοι για εμας γιατι ηταν ΘΕΟΙ. lol χαχαχαχαχαχαχα Εδω βλεπουμε πως ο ΤΡΑΓΟΣ σπαει πλακα με τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ: https://www.youtube.com/watch?v=KW4JHG6_ttY LOL

  37. Αυτο να πειτε στα αφεντικα σας σοδομισμενα κατσικακια. Ο Αλεξανδρος προσκυνα τον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο και ορκιζετε στην σημαια με τον ΣΤΑΥΡΟ και στον εθνικο υμνο που μας μιλαει για τα βασανα της Ρωμιοσυνης. Λογαριασατε λαθος ηλιθια και τρισαθλια κατσικακια και θα επρεπε να το γνωριζετε αλλωστε οτι για τον Αλεκο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειναι καλοι μονο νεκροι. Βρε γελοια υποκειμενα που τα εχετε βαλει με την πιστη και μας εχετε ζαλισει τα @@ με την υπερβλακεια και την αρρωστια σας αμα ο Αλεκος δεν ηταν ανθρωπος του ΘΕΟΥ και της ΠΙΣΤΗΣ θα γινοταν ποτε αποδεκτος απο ολα τα ιερατεια συμπεριλαμβανομενου και του Εβραικου ως σωτηρας/μεσσιας/Ωρος; Μηπως επισης ο Αλεκος ηταν Λυβιος γιατι συμφωνα και με τον Πλουταρχο τον εστειλε το μαντειο των Δελφων στο Λυβικο ιερατειο του Αμμων; Βρε μαλακισμενα κατσικακια αμα ο Αυξεντιου ηταν υποτακιτκος στην ανρθωπινης λογικης και οχι ΠΙΣΤΟΣ στον ΘΕΟ και σε υψηλα ιδανικα θα εμενε μεσα στο κρυσφυγετο να τον καψουν οι Εγγλεζοι; Ποιοι νομιζετε οτι εισαστε εσεις ρε τρισαθλιοι τραγεαλφοι που θα ορισετε την εθνικοτητα αλλα και την ΟΥΣΙΑ του ατομου με βαση την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σας; Ακολουθηστε βρε μαλακες την διαδρομη του Λιαντινη για να δειτε πως θα λυθουν ολα αυτα τα ΗΛΙΘΙΑ προβληματα που ΕΣΕΙΣ δημιουργησατε στην ψυχη του εθνος η οποια ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης και ψυχορραγει καθως εσεις μαλακιζεστε με τα σκατα που παραγει ο πρωκτος που εχετε για εγκεφαλο. Οσο για το ποιοι ειναι οι Ελληνες ελατε οπως οι αγωνιστες του 21 να κανετε ΟΡΚΟ στην σημαια με τον ΣΤΑΥΡΟ και στον εθνικο υμνο που μας μιλαει για τον σταυρο και τα βασανα του γενους αλλιως αντε και γαμηθειτε στα Ταρταρα αρρωστα ρεντικολα που εχετε και το θρασος να νομιζετε οτι ο Αλεξανδρος και ο ΖΗΔΡΟΣ θα μπορουσε ποτε να ειναι ομοιος με σας. https://www.youtube.com/watch?v=aYdIzTnjRnY Νεκρους σας βρηκε στον ταφο σας ο Ζηδρος και σας εχεσε αθλια μαλακοσουργελα.

    1. (Οσοι έμπαιναν στην φιλικη Εταιρεία έδιναν όρκο. Εχει μάλιστα ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο όρκος αυτός, ακόμη και ο όρκος για τον πρώτο βαθμό των Βλάμηδων, ήταν απομακρυσμένος από τον χριστιανικό όρκο. Για την ακρίβεια, δινόταν όρκος στο «Υπέρτατο Ον», που ως ορολογία παραπέμπει στον τεκτονισμό, αλλά και στη λατρεία του υπέρτατου όντος κατά τη Γαλλική Επανάσταση.«Ιστορία του Ελληνικού Εθνους», «Εκδοτική Αθηνών», τόμος ΙΑ, σελ. 427 )

      1. Μασονάκια δηλαδή. Το κακό ήταν, ότι πολλοί δεν γνώριζαν τότε τι εστί Μασονία και έπεφταν ανυποψίαστοι στα πλοκάμια της. Ο Καποδίστριας όμως γνώριζε και ίσως να υπήρξε και θύμα της.

        1. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ στο επομενο level ο ΠΔ θα κρασαρει και ο dedalos θα καψει φλαντζες. Μεινε συντονισμενος, ο Μεγαλοσαυρος καραδοκει.

      2. Το σχόλιό σου λέει περισσότερα για το τι εκπροσωπούν οι ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ του έργου που επικαλείσαι, που απευθύνονται σε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ παρά το τι εκπροσωπούσαν οι επαναστάτες. Από την τελετή Ορκωμοσίας στην Φιλική Εταιρίας: «Είναι αληθινά, αδελφέ, αυτά που μου επανέλαβες τρεις φορές;»«Είναι και θα είναι αληθινά και για την ασφάλειά τους ορκίζομαι στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ», απαντούσε ο υποψήφιος. Η Γαλλική Επανάσταση ήταν αντι-χριστιανική. Η Ελληνική Επανάσταση ήταν καθαρά Χριστιανική με ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. Την Ορκωμοσία στην Φιλική Εταιρία την έκαναν ΙΕΡΕΙΣ. Οι ιερώμενοι που συμμετείχαν ήταν ανοιχτά μυαλά και όχι “θεούσοι”. Η Αόρατη Αρχή μετονομάστηκε σε «Αρχή των Δώδεκα Αποστόλων». (απ’το ευαγγέλιο ο συμβολισμός και εδώ). Η Εταιρεία απεκαλείτο «Ναός» και είχε αρχικά τέσσερις βαθμίδες μύησης: α) οι αδελφοποιητοί ή βλάμηδες, β) οι συστημένοι, γ) οι ιερείς και δ) οι ποιμένες. Μιλάμε για νοήματα χριστιανικά από το ευαγγέλιο και όχι 33 βαθμοί της Μασονίας. Άρα έχουμε καθαρά ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα. Ούτε πεντάλφες, ούτε σφυριά, ούτε ποδίτσες. Κεντρικό σύμβολο της Φιλικής Εταιρίας δεσπόζει ο ΣΤΑΥΡΟΣ. Ημερομηνία της Επανάστασης ορίζεται ο ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν; Να παίρνουν και μια σημαία στην μάχη με το σταυρό; Ε… και αυτό το έκανε ο Νικηταράς, ο ξάδερφος το Κολοκοτρώνη. Και γι’αυτό το σπίτι που γεννήθηκε, σήμερα είναι ένα μαντρί που καταρρέει http://messiniapress.gr/2016/09/25/katarrei-spiti-pou-gennithike-o-iroas-tou-21-nikitaras/ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τον Ιούνιο του 1828 υπογράφει την Εγκύκλιο αρ. 2953, και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 1831 υπογραφει την εγκύκλιο ἀριθμ. 4286. Εκεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ!!!!! “οί έχθροί της θέλουν πάλιν τήν παραστήσει ώς υπεξούσιον τών Μυστικών Εταιρειών, καί είς άπόδειξιν τούτου θέλουν φανερώσει, ότι υπό διαφόρους ονόμασιν αί Εταιρείαι αυταί υπάρχουν καί πολλαπλασιάζονται μεταξύ των εν τοίς πράγμασι και τής πολιτικής τάξεως, και της στρατιωτικής δυνάμεως, ίσως καί αύτού του στόλου.” Γιατρουδάκο, τις πέρασαν τις χριστιανικές εξετάσεις τους οι επαναστάτες ή έμειναν μετεξεταστέοι;

        1. dedale Ιστορια του ελληνικου εθνους εκδοτικης αθηνων τομος ΙΑ σελ 427 ( Οδηγιες για το τελετουργικο της μυησεως περιεχονταν στο εγχειριδιο της εταιρειας τη ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. χειρογραφες οδηγιες διανεμονταν στους ιερεις τα μελη του τριτου βαθμου σε αυτα που ειχε τεθει η μυηση των νεων μελων….Ο μυουμενος οφειλε κατα την διαρκεια της μυησεως να δωσει δυο ορκους, τον εναν μπροστα σε ορθοδοξο Ιερεα,και τον αλλον χωρις την παρουσια αυτου του προσωπου. Με τον πρωτο ορκο βεβαιωνε οτι αυτα που θα ελεγε θα ηταν αληθινα ( ο ορθοδοξος δηλαδη που δεν εχει μυηθει ακομα ορκιζονταν μπροστα σε ορθοδοξο Ιερεα και στο ευαγγελιο να πει την αληθεια ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ..) και με τον δευτερο οτι δεν θα κοινολογουσε τα μυστικα της εταιρειας.Ο ΟΡΚΟΣ [Ορκίζομαι εις το όνομα της αληθείας και της δικαιοσύνης, ενώπιον του Υπερτάτου Όντος, να φυλάξω, θυσιάζων και την ιδίαν μου ζωήν, υποφέρων και τα πλέον σκληρά βάσανα το μυστήριον, το οποίον θα μου εξηγηθεί] Την εκφραση ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ η οποια ειχε σχεση με τον τεκτονισμο και τον δυτικο θεισμο καθως και με την λατρεια του υπερτατου οντος κατα την Γαλλικη επανασταση δεν ηταν δυνατον να την εγκρινουν οι κληρικοι που γινονταν μελη της εκκλησιας. Ετσι ειναι πιθανον οτι παραλειποταν κατα την τελετη της μυησεως των κληρικων.) \\ σελ 429 (Πανω απο ολους τους βαθμους της εταιρειας προιστατο η λεγομενη ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ. Μελη της ανωτατης αρχης ηταν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ.) Μαθε Ιστορια dedale και μην απομονώνεις στοιχεια για να πεις την βλακεια σου.

        2. dedale ( Ο Ξάνθος είχε μυηθεί σε τεκτονική Στοά της Λευκάδας («Εταιρεία των Ελεύθερων Κτιστών», της Αγίας Μαύρας), Η φιλικη εταιρεια (Συγκροτείται τυπικά ως εταιρεία μελέτης του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, στην ουσία όμως σκοπός είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας και προς αυτήν την κατεύθυνση γίνονται όλες οι κινήσεις.Για την παράνομη δράση της η οργάνωση υιοθετεί τους κανόνες των Καρμπονάρων και των Ελευθεροτεκτόνων, ενώ τα μέλη της δεσμεύονται με όρκο και φέρουν ως αναγνωριστικό ένα χρυσό δακτυλίδι με τα αρχικά Φ.Ε.Δ.Α. (Φιλικός Ελληνικός Δεσμός Άλυτος) https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1

          1. Ας βάλουμε κάποια τάξη: ✔ την Ελληνική Επανάσταση ΔΕΝ την οργάνωσε η Τεκτονική Στοά της Γλυφάδας ✔ οι επαναστάτες πήραν όπλα από Ιταλία & Ρωσία, Καράβια από Βρετανία, Μεθοδολογία οργάνωσης από Τεκτονικές Στοές και όλα αυτά με… ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ✔ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ✔ ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΑΠΟΚΗΡΡΥΣΕΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ. Δεν έγιναν Ιταλοί επειδή χρησιμοποίησαν Ιταλικά όπλα. Ούτε έγιναν ελευθεροτέκτονες επειδή ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ + ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ την τεκτονική μεθοδολογία, την οποία ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ✔ Το καθοριστικό ζήτημα του σύγχρονου ελευθεροτεκτονισμού ΔΕΝ είναι ότι πιστεύουν σε ένα “Υπέρτατο Ον”. Μακάρι να το πίστευαν με τον τρόπο που το πίστευε πχ. ο Κολοκοτρώνης. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Είπαμε η άγνοια να έχει και κάποια όρια… αλλά όχι να γίνεται και σπορ.

          2. Και γιατι δηλ. να μην χρησιμοποιησαν την δομη και οργανωση τω ν τεκτονων για τους σκοπους της επαναστασης;Σημερα εχουμε το αντιθετο φαινομενο,να ειναι μασονοι για προσωπικο οφελος και να προδιδουν και θρησκεια και πατριδα.Οι Φιλικοι,ισως ηταν παρα πολυ εξυπνοι και πατριωτες και εκαναν το αντιθετο.

          3. Αυτο που σε καιει εσενα dedale ειναι οτι η επανασταση ηταν αντιχριστιανικη καθότι οργανωθηκε και αναπτύχθηκε απο το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 Αυτοι οι επαναστατες ορκιστηκαν ενώπιον του Υπερτατου οντος (που ειχε σχεση με τον τεκτονισμο και τον δυτικο θεισμο καθως και με την λατρεια του υπερτατου οντος κατα την Γαλλικη επανασταση) και για αυτο τον λογο η εκκλησια αφορισε την επανασταση και εδειξε νομιμοφροσύνη στον Σουλτανο. ( Η Εκκλησία μεριμνούσε για την προστασία της Ορθόδοξης κοινότητας από τις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός … (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.)

          4. ΠΔ την ωθηση για την επανασταση την εδωσε ο διαφωτισμος και οχι ο Χριστιανισμος. Η εκκλησια εδειξε νομιμοφροσύνη στον τουρκικο ζυγο προσπαθωντας να διαφυλαξει τα προβατα απο την επιρροη του διαφωτισμου κηρυσσοντας οτι τον τουρκο τον εφερε ο θεος για να τους φυλαξει. Παρομοια και σημερα αυτη η εκκλησια συνεχιζει να χλευαζει την νοημοσυνη σας βρισκοντας καινουργιες δικαιολογιες για την σταση της το 1821. Διαφωτισμος vs χριστιανισμος – Φως vs σκοτους

          5. Την βλεπουμε την διαφωτισμενη Δυση,που κατηντησε.’Η ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ’.

          6. Γιατρέ σοβαρέψου. Σου λέμε ο Καποδίστριας μέσα από ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ… και κάνεις ότι δεν το διάβασες. Δεύτερον ο “διαφωτισμός” ώθησε την Ελληνική επανάσταση που μάλιστα ήταν…. αντι-χριστιανικός; ΠΑΣ ΚΑΛΑ???? ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ????? ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΓΙΝΕ!!!! Επιτέλους διάβασε καμια ιστορική πηγή και άσε τους σύγχρονους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ “ακαδημαϊκούς” που κάνεις copy-paste σαν 10χρονο που πάει ακόμα δημοτικό. Τα πρακτικά του Βρετανικού Κοινοβουλίου ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!!! Λένε πως Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΝΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!! (Συμμετείχε και ο πατέρας του Κολοκοτρώνη!!!!!!). ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ” ΦΑΜΦΑΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΒΟΛΤΑΙΡΟ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!! Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΟΡΦΛΩΦΙΚΑ…. ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!! KAI TOTE ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!…ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ…. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ…. ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!! ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ… ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…. ΚΑΙ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ…. ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ, Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ…. ΔΙΔΑΣΚΕ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΑ… ΟΧΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

          7. ΠΔ βυζαντινολογος Ρανσιμαν ( Δεν είμαι σίγουρος αν θα μου άρεσε να ζήσω στους βυζαντινούς χρόνους. Δε θα μου άρεσε, λόγου χάριν, να αφήσω γένια.) Εσυ ΠΔ ποια μη διαφωτισμένη εποχη θα διαλεγες ? Μηπως θα σου αρεσε να ησουν δουλος ? ( Οι δούλοι της οικίας να υποτάσσονται με κάθε φόβο στους δεσπότες τους, όχι μόνο στους καλούς κι επιεικείς, αλλά και στους διεστραμμένους» (προς Πέτρο Α 2/18)

          8. To εχω σκεφτει πολλες φορες.Μαλλον ο καθενας ζει στην εποχη που πρεπει.Θα μου αρεσε παντως να ζω στο 1950-1970.Το θεμα ειναι να φτιαξουμε καλυτερη την εποχη που ζουμε.

          9. dedale Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τη γαλλική επανάσταση (Η γαλλική επανάστασις και ο Ναπολέων έκαμαν, κατά την γνώμη μου, ν’ ανοίξουν τα μάτια του κόσμου. Πρωτύτερα τα έθνη δεν εγνωρίζοντο, τους βασιλείς τους ενόμιζον ως θεούς της Γης, και ό,τι και αν έκαμναν, το έλεγαν καλά καμωμένο.) \\ Διήγησις συμβάντων της ελληνικής φυλής απo τα 1770 έως τα 1836 (1851), τόμ. Γ’, σ. 61.

          10. Καποδιστριας προς τον Ξάνθο ( ν’ αποτραπούν διά παντός τρόπου οι Έλληνες από των ολεθρίων τούτων βουλευμάτων) Προσπάθησε να συγκρατήσει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, λέγοντάς του τη γνώμη του για τους Εταιριστές : (ωθούν την Ελλάδα προς τον όλεθρον) Κι όταν ο Υψηλάντης προχώρησε στην κήρυξη της Επανάστασης, ο Καποδίστριας τον κατηγόρησε ότι με τις «ανόητες προκηρύξεις του» ενίσχυε τις κατηγορίες περί ιακωβινισμού που εκτοξεύονταν από Μέτερνιχ και άλλους.

          11. dedale οταν δεν εχετε επιχειρηματα υποβαθμιζετε μεγαλα εργα οπως η (Ιστορια του Ελληνικου Εθνους) ( πολιτικη ιδεολογια της βυζαντινης αυτοκρατοριας) ακομα και εγκυκλοπαιδειες οπως η ΔΟΜΗ και η Μπριτανικα. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

  38. Προσπαθουν οι αρχαιοκατσικες να φορτωσουν ολα τα προβληματα οχι μονο του εθνους στο σημερα αλλα και ολοκληρης της ανθρωποτητας στην βασανισμενη ψυχη της Παναγιας μανας μας της Ρωμιοσυνης και στον Χριστο και οι εθνικαρες ειναι αυτοι που κανουν τσιμπουκια στους αρχαιους και τους νεους ελιτιστες παιδοφιλους συμφωνα με την διαστροφη που τους εχουν εμφυτεψει τα αφεντικα τους.

    Οι αντιθεοι ειδωλολατρες εχουν μετατρεψει την θεολογια σε πρωκτολογια και σε μια μονιμη επιθεση κατα του Ιησου και κατα του οποιουδηποτε ειναι εστω φιλικος με τον Ιησου. Οι κατσικες χωροπηδανε πανω στην ψωλη του ΤΡΑΓΟΥ και φωναζουν: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΡΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΡΩΚΤΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΖΗΤΩ Ο ΤΡΑΓΟΣ!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=xpn2DJM9H18

  39. Εγω προκαλω εσενα με οτι παραγει η Αγια Γραφη. ΓΙΑΧΒΕ Ο ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΣ (Α Σαμουηλ 15.3 ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.) Οι ουσιες και τα οινοπνευματα του Γιαχβε καυτηριασαν τα εγκεφαλικα σου κυτταρα αφηνοντας την πορτα της ψυχης σου ξεκλειδωτη. Εισαι η μαριονετα του Γιαχβε ,Απολλωνα, Μαρδουκ η οπως αλλιως τον λες.

  40. Απο οτι βλεπω ο παραπληγικος αρχαικαπηλος συνεχιζει να μαλακιζετε αλλα η ΑΛΗΘΕΙΑ και η πραγματικοτητα δεν προειται ποτε να προσαρμωστει στην διαστροφη του καθε απογονου του αρχαιου παιδοφιλου ελιτιστη καραγκιοζη. Ουτε διαβαζω ουτε και θα απαντησω στα αρρωστα παιδια της Αθλιοτητας που εχουν βρωμισει το συμπαν. Αξιοι ειναι της τυχης τους και αυτοι και ολοι οσοι τους ακολουθησαν. Για μενα αυτα τα μανιακα αρωστακια που εχουν και το θρασος να μιλανε για εθνος και για θεους και για πνευμα και ψυχη απλα δεν υπαρχουν και επι της ουσιας δεν υπαρχουν. Απλα προσπαθοηυν να κακοποιησουν τα μυαλα των χριστιανων απο μισος γιατι ειναι αθλια υποκειμενα και δεν υπαρχει και ουτε υπηρξε ποτε τιποτα αλλο περαν αυτου και ολοι οσοι τους ακολουθησαν και ολοι οι υποκριτες που κατηγορουν εμενα γιατι τους απανταω στις συνεχομενες προκλησεις και στην αθλιοτητα τους θα παρουν απο το συμπαν ακριβως αυτο που αξιζουν και ουδεν περαν αυτου.

  41. Ο ορκος γινοταν στο Ευαγγελιο και δεν εχει καμια σημασια αν ηταν μασονονοι. Σημασια εχει αυτο που εκαναν με σημαια τους τον σταυρο και αμα δεν σας αρεσει αυτο που εκαναν να στειλετε ενσταση στον Ερντογαν να διορθωσει αυτο το λαθος και ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες. Εμενα παντως δεν μου αρεσει καθολου η αρρωστια της αρχαιοπληξιας που εσπειραν οι μασονοι και οχι η επανασταση του 21. Επι τοηυ προκειμενου διαβασα και τι λεει ο παραπηληγικος στο συγκεκριμενο και απλα να απαντησω οτι μονο ενας ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ θα μπορουσε να σκεφτει οτι αν ζουσε ο Μεγας Αλεξανδρος το 21 δεν θα εκανε ορκο στο Ευαγγελιο για καποιο λογο που εχει καποιος αρρωστος του σημερα μεσα στο κεφαλι του. https://el.wikipedia.org/wiki/Φιλική_Εταιρεία

    1. ( Εχει μάλιστα ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο όρκος αυτός, ακόμη και ο όρκος για τον πρώτο βαθμό των Βλάμηδων, ήταν απομακρυσμένος από τον χριστιανικό όρκο. Για την ακρίβεια, δινόταν όρκος στο «Υπέρτατο Ον», που ως ορολογία παραπέμπει στον τεκτονισμό, αλλά και στη λατρεία του υπέρτατου όντος κατά τη Γαλλική Επανάσταση.«Ιστορία του Ελληνικού Εθνους», «Εκδοτική Αθηνών», τόμος ΙΑ, σελ. 427 ) («Ορκίζομαι εις το όνομα της αληθείας και της δικαιοσύνης, ενώπιον του Υπερτάτου Όντος, να φυλάξω, θυσιάζων και την ιδίαν μου ζωήν, υποφέρων και τα πλέον σκληρά βάσανα το μυστήριον, το οποίον θα μου εξηγηθεί και ότι θα αποκριθώ την αλήθειαν εις ό,τι ερωτηθώ». https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1 )

    2. Οι αγωνιστες του 21 υποκινηθηκαν απο τον εχθρο του Γιαχβε τον διαφωτισμο.( Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.Η ίδρυση και ο σκοπος της Φιλικής Εταιρείας ήταν η γενική επανάσταση των Ελλήνων για την «ανέγερσιν και απελευθέρωσιν του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1)

    3. Μεγαλε αν ο Μεγας Αλεξανδρος ζουσε το 21 και μαθαινε για την εγκληματικη ιστορια του χριστιανισμου θα τον αφανιζε με τις εκστρατειες του απο προσωπου γης.

      1. ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ…ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ…
        ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ…ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ.
        ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ…

  42. (Στο jesus interrupted περιγράφει την πρόοδο που έχουν καταφέρει οι μελετητές στην κατανόηση της Βίβλου τα τελευταία διακόσια χρόνια και τα αποτελέσματα της μελέτης τους, αποτελέσματα που είναι συχνά άγνωστα μεταξύ του πληθυσμού γενικότερα. Με τον τρόπο αυτό υπογραμμίζει την ποικιλομορφία των απόψεων που βρέθηκαν στην Καινή Διαθήκη, την ύπαρξη πλαστών βιβλίων στην Καινή Διαθήκη που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα και την πεποίθησή του ότι τα χριστιανικά δόγματα όπως Ο πάσχων Μεσσίας , η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν εφευρέσεις αργότερα. ο Ehrman υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ήταν ένας αποκαλυπτικός κήρυκας και ότι το βασικό του μήνυμα ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους. Στο Forged , Ehrman αναφέρει ότι κάποια βιβλία της Καινής Διαθήκης είναι λογοτεχνικά πλαστά και δείχνουν πόσο πλαστά πλαστογραφία ασκούσαν οι αρχαίοι Χριστιανοί συγγραφείς και πώς καταδικάστηκε στον αρχαίο κόσμο ως δόλια και παράνομη. [19] Το επιστημονικό βιβλίο του, η πλαστογραφία και η αντιτρομοφιλία , είναι μια προχωρημένη ματιά στην πρακτική της πλαστογραφίας στη ΝΔ και την πρώιμη χριστιανική λογοτεχνία. Θεμελιώνει την υπόθεση ότι θεωρεί ψευδεπίγραφα ή ψευδοεπιγραφικά βιβλία στην «πλαστογραφία» της Καινής Διαθήκης και της παλαιοχριστιανικής λογοτεχνίας, εξετάζει γιατί θεωρούνται σφυρηλατημένα ορισμένα έργα της Καινής Διαθήκης και του παλαιοχριστιανικού και το ευρύτερο φαινόμενο στον ελληνορωμαϊκό κόσμο.https://en.wikipedia.org/wiki/Bart_D._Ehrman)

    1. Aνακαλυψα μια ομιλια του εν λογω κυριου,σε ενα ‘ενδιαφερον’σαιτ.Τις ιδιες μπουρδολογιες[με το συμπαθιο]μ’εσενα λεει,οι οποιες ολο αυτο το διαστημα που συζηταμε εχουν καταρριφθει απο σχολιαστες.Οι μαθητες του λεει πιστευουν πως η Βιβλος ειναι ο λογος του Θεου.Εμεις πιστευουμε πως ειναι ο Λογος του Θεου,οπως τον αντιληφθηκαν και τον κατεγραψαν ανθρωποι.Δεν υπαγορευε ο Θεος.Οποιος θελει ας μπει να διαβασει τι λεει.https://islamhouse.com/el/books/415519/ ,η ομιλια εχει τιτλο ‘Παραφραζοντας τα λογια του Ιησου’ [αντε γιατι πολυ λασκα σε αφησαμε]

      1. ΠΔ αυτο που εχει αξια δεν ειναι η ΠΙΣΤΗ σου, αλλα η ιστορικη αληθεια απαλλαγμενη απο τις αλκοολικες φαντασιωσεις σας.

      2. ΠΔ ο Ehrman μεταξυ των αλλων γραφει ( ο Ιησούς ήταν ένας αποκαλυπτικός κήρυκας και ότι το βασικό του μήνυμα ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους. ) \\
        Μπορεί κανείς να μην γνώριζε τον ακριβή χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού, πουθενά όμως δεν αναφέρεται, ότι θα καθυστερούσε επί χιλιετίες. Σύμφωνα με αυτά -που κατ’ επανάληψη αναφέρονται στην Καινή Διαθήκη-, την επιστροφή του Ιησού θα έπρεπε να την αναμένουν οι άνθρωποι σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την εποχή του.Ας δούμε τι λέει σε αρκετά σημεία ο ίδιος ο Ιησούς: «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27).«Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. κδ΄34).«Σας βεβαιώνω, πως όλα αυτά θα γίνουν, όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς» (Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κγ΄36).
        Το θέμα αυτό τα πρώτα χριστιανικά χρόνια δημιούργησε μεγάλο θεολογικό κενό. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Συνήλθε λοιπόν η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος το 325 μ.Χ. στη Νίκαια και στην προσπάθειά της να διορθώσει την κατάσταση συνέταξε το «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο αναφέρεται, ότι ο Ιησούς θα επανέλθει κάποτε, σε απροσδιόριστο όμως χρόνο στο μέλλον («πάλιν ερχόμενος μετά δόξης»).

        1. Δηλαδή ο κύριος Ehrman υποστηρίζει πως τεκμηρίωσε το γεγονός ότι τα βιβλία της ΚΔ είναι πλαστά, γραμμένα από πλαστογράφους, με πλαστό τρόπο μέσω της πλαστοεπιστήμης της πλαστογραφίας των πλαστογραφημένων πηγών; Αυτό δεν είναι ούτε λογική ούτε επιστημονική σκέψη. Τα ΜΟΝΑ επιχειρήματα που φέρεις είναι χωρία της ΚΔ και την ερμηνεία που τους αποδίδεις εσύ. Διότι αν ρωτήσεις εμένα, ή κάποιον άλλον, θα σου δώσει άλλη ερμηνεία για κάθε χωρίο από αυτή που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι λέει. Για παράδειγμα ο Ιησούς είπε “να αποφεύγετε την ζύμη των φαρισαίων” και οι μαθητές ΝΟΜΙΖΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ότι μιλούσε για το ζυμάρι και το ψωμί και να μην αγοράζουν ψωμί από εκείνους. ΔΕΝ εννοούσε το ζυμάρι, εννοούσε κάτι άλλο. Πάντοτε ο Ιησους μιλούσε με συμβολικό λόγο τον οποίο ονόμαζαν ως “παραβολές” επίτηδες για να “νομίζουν” οι υποκριτές κάτι που δεν ισχύει και να παρασύρονται (δηλαδή να είναι τυφλοί). Αυτό δεν το λέω εγώ, ο Ιησους το λέει. “Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του”. Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ΕΙΔΕ ξεκάθαρα να έρχεται η Βασιλεία του Ιησού και το περιέγραψε στην Αποκάλυψη. Άρα το εδάφιο έλαβε χώρα με αυτή την ερμηνεία του ήδη. Παίρνεις λοιπόν θεολογικό κείμενο που οι λέξεις ΔΕΝ έχουν τη σημασία που νομίζεις και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ και κάνεις τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ και κατόπιν μιλάς για επιστήμη και τεκμήρια πλαστογραφίας!!! Έχω όμως ένα ερώτημα. Ο απατεώνας έχει την ΣΥΝΗΘΕΙΑ να κάνει απάτες. Αν παρακολουθές με κρυφές κάμερες έναν απατεώνα για 30 χρόνια και δεν τον πιάσεις να κάνει απάτη, δεν μπορείς να πεις ότι είναι απατεώνας. Η Σύγχρονη Ιστορική Μέθοδος βρήκε ότι για 2500 χρόνια η εκκλησία αντιγράφει με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ τα κείμενα χωρίς να προσθέτει νέους “μύθους” σε κάθε γενιά μέσα στον Κανόνα, αφού θεωρητικά είχε την “εξουσία” να το κάνει. Εννοείται πως διάφοροι κληρικοί και διάφορα θρησκευτικά ρεύματα είπανε διάφορα πράγματα, τα οποία όμως απορρίφθηκαν από τον ΚΑΝΟΝΑ της εκκλησίας, δηλαδή τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. Γιατί λοιπόν τα χειρόγραφα της Νεκράς θάλασσας που τοποθετούνται τον 2ο αιώνα π.Χ. περιγράφουν το βιβλίο του Δανιήλ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έχουμε εμείς σήμερα (με ασήμαντες διαφορές σε κάποιες λέξεις, χωρίς αλλοίωση της ουσίας); Ξέρουμε πως για 2200 χρόνια ΔΕΝ υπήρχε επιστημονική μέθοδος και θα μπορούσαν οι “απατεώνες κληρικοί” να προσθέσουν μέσα ότι θέλουν! Αφού εκείνοι είχαν όλη την εξουσία… σωστά; Γιατί αντέγραφαν τα κείμενα επί λέξη; Αφού ήταν κατ’επάγγελμα πλαστογράφοι και απατεώνες??!!! Μπορείς να μας το εξηγήσεις; Ένας δηλαδή είπε ψέματα, κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι και μετά…. σταματά να είναι ψεύτης?!!! Απλώς αντιγράφει το ίδιο αρχικό ψέμα?! Δεν έχει νέα ψέματα να πει και να τα παρουσιάσει μέρος της Βίβλου?! Αφού κορόιδεψε μια φορά, και μάλιστα με επιτυχία, γιατί να μην το ξανακάνει;

          1. dedale γραφεις (Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ΕΙΔΕ ξεκάθαρα να έρχεται η Βασιλεία του Ιησού και το περιέγραψε στην Αποκάλυψη.) Καταρχην ο Ιωαννης ο Βαπτιστης δεν ειναι ο συγγραφεας της Αποκαλυψης. Πως θα μπορουσε να το κανει αλλωστε με κομμενο το κεφαλι του. Επιπλεον ο Βαπτιστης δεν ειδε την βασιλεια του Θεου αλλα το πνευμα του. Ενα κοινο χαρακτηριστικο των χριστιανων ειναι η ευκολια με την οποια υπερπηδουν ολα τα εμποδια. Ενω η βασιλεια του Θεου σηματοδοτει την κριση και το γνωριζετε, προκειμενου να στηριξετε την κακοδοξια σας την ερμηνευετε οπως σας κατσει. Ποτε ως Αγιο Πνευμα, ποτε ως μεταμορφωση του Χριστου και ούτω καθεξής. Τα ευαγγελια γραφτηκαν στα ελληνικα dedale οχι στα κινεζικα.

          2. Kαλα τα λες,το μονο που δεν καταλαβα ηταν το σχετικο με τον Ιωαννη τον Βαπτιστη και την Αποκαλυψη.Μαλλον κατι αλλο ηθελες να πεις…Να προσθεσω,οτι και αν εγιναν καποια λαθη αβλεψιας απο τους αντιγραφεις,αυτα δεν εγιναν σε ολα τα αντιγραφα και εχει γινει πολλη μελετη για να καταληξουμε στην Αγια Γραφη,οπως την ξερουμε.Επισης προτεινω να μαθουν ολοι Ελληνικα,εστω και νεοελληνικα,για να μπορουν να διαβαζουν χωρις μεσαζοντες και αλλοιωσεις των μεταφραστων.

          3. ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.. Στις νεότερες και αποδεκτές εκδοχές του Eυαγγελίου του Mάρκου, τα χωρία που αναφέρονται στην νεκρανάσταση του Iησού θεωρούνται πλαστά. «Tα συμπεράσματα του Mάρκου είναι πράγματι πλαστά… σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880,…ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφάλαιο 16ο ..Απο τους αρχαιοτερους κωδικες απουσιαζουν τα εδαφια 9 ως 20 που κανουν αναφορα στην νεκρανασταση του Χριστου. ΕΔΩ
            http://codexsinaiticus.org/en/manuscript.aspx?book=34&chapter=16&lid=en&side=r&verse=8&zoomSlider=0%20%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20%CE%9A%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3

          4. Στον σιναιτικο κωδικα,το κατα Μαρκον τελειωνει με την αναφορα στην Ανασταση του Χριστου.΄΄…ο δε λεγει αυταις μη εκθαμβεισθε.Ιησουν ζητειτε τον εσταυρωμενον ΗΓΕΡΘΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΩΔΕ.Ιδε ο τοπος οπου εθηκαν αυτον αλλα υπαγετε ειπατε τοις μαθηταις αυτου και τω Πετρω οτι προαγει υμας εις την Γαλιλαιαν εκει αυτον οψεσθε καθως ειπεν υμιν.και εξελθουσαι εφυγον απ’του μνημειου.ειχεν γαρ αυτας τρομος και εκστασις και ουδενι ουδεν ειπον,εφοβουντο γαρ.[οσες φορες και να το γραψεις,θα ειμαι εδω…]

          5. ΠΔ εδω δεν εξεταζουμε αν αναστηθηκε ο Χριστος αλλα την πλαστογραφια 11 ολοκληρων εδαφιων.

          6. Τοτε να μη λες οτι λειπουν τα εδαφια 9-20 που αναφερονται στην Ανασταση,γιατι λες ψεματα και το ξερεις.Τα εδαφια που λειπουν απο το σιναιτικο κωδικα ειναι επουσιωδη.Και δεν εχει καμμια σημασια,γιατι υπαρχουν σε αλλους κωδικες.Αν δε βαριεσαι εσυ να λες τα ιδια,τοτε τα ιδια θα ακους συνεχεια απο εμενα,αν και δε μου αρεσει η επαναληψη.

          7. ΠΔ τα εδαφια απουσιαζουν απο το ευαγγελιο του Μαρκου. Η προσθηκη εγινε στο ευαγγελιο του Μαρκου. Ακομα και στον Σιναιτικο κωδικα του 4ου αιωνα και στο Κατα Μαρκον ευαγγελιο βλεπουμε την απουσια των εδαφιων. Προσεξε ΠΔ (Tα συμπεράσματα του Mάρκου είναι πράγματι πλαστά… σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880)

          8. Όταν έγραψα “Ιωάννης ο Βαπτιστής” εννοούσα τον απόστολο Ιωάννη που έγραψε την Αποκάλυψη, στην οποία περιγράφει τον ερχομό του Ιησού την οποία βίωσε ως εμπειρία. Ανέφερα λανθασμένα “Βαπτιστής”. Θα πρότεινα να ξαναδούμε το συμβάν που περιγράφεται στο 21ο κεφάλαιο του Κατά Ιωάννη ευαγγελίου. Εκεί οι μαθητές ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!! Διαβάζουμε ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ 21ο Κεφάλαιο και 21ο εδάφιο: “Βλέποντας ο Πέτρος τούτον [ΙΩΑΝΝΗ], λέει στον Ιησού: Κύριε, και αυτός τι; Ο Ιησούς λέει σ’ αυτόν: Αν θέλω αυτόν να μένει μέχρις ότου έρθω, τι ως προς εσένα; Εσύ, ακολούθα με. Διαδόθηκε, λοιπόν, αυτός ο λόγος στους αδελφούς, ότι εκείνος ο μαθητής δεν πεθαίνει. Ο Ιησούς, όμως, δεν του είπε ότι, δεν πεθαίνει, αλλά: Αν θέλω αυτός να μένει μέχρις ότου έρθω, τι ως προς εσένα;” ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!! Και αν το σκεφτούμε σε βάθος, πράγματι ο Ιωάννης ήταν ο μόνος μαθητής που είδε με τα μάτια του τον ερχομό του Ιησού. Η πλαστογραφία της ΚΔ δεν μπορεί να τεκμηριωθεί από 5-6 εδάφια ενός ευαγγελίου. Θα πρέπει να θεωρηθούν ως πλαστογραφία ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, οι οποίες είναι πολυάριθμες και συνολικά περιλαμβάνουν την ίδια διδασκαλία (σταύρωση Ιησού, ανάσταση νεκρών κλπ).

      3. ΠΔ οι μπουρδολογιες μου εχουν καταρριφθει απο σχολιαστες ? χαχαχα Και μετα ξυπνησες ?

  43. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ (Η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκείαν των μυστηρίων της Ελλάδος -τα Ελευσίνια και τα Ορφικά- από τα Ελληνικά δόγματα τού θείου Υιού (Ιάκχου), πού αποθνήσκει διά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών. Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος.)

    1. Ντόκτορ, το τελευταίο διάστημα το έχω χάσει, λόγω φόρτου εργασίας. Μόλις ξεμπλοκάρω λίγο θα τα πούμε.

  44. Καποιος να πει σε αυτους τους αρρωστους δαιμονολατρες που εσειραν αυτη την αρρωστια οτι αυτο το εγκλημα που εκαναν στην ανθρωπινη συνειδηση θα το πληρωσουν πολυ ακριβα.

    Καποιος να πει σε αυτους τους καταραμενους και μανιακους αρρωστους οτι ολοκληρη τους η αχρηστη υπαρξη ειναι μια βρωμια και ουτε μπορουν να καταλαβουν τι λενε και τι ψαχνουν και δεν προκειται ποτε να βγει ακρη με τα υπανθρωπινα σκουπιδια.

    Τι λεει παλι το παραπληκικο. lol Οι Ροδοσταυροι που εκαναν τον διαφωτισμο και αυτοι που εκαναν την επανασταση του 21 ειναι εναντια στον Χριστο. χαχαχαχαχαχαχα lol

    Μιλαμε οτι τα παραπλγηκικα σκατα της υπαρξης που τους εχουν ξεκωλιασει οι Σατανιστες της δυσης εχουν ξεπερασει καθε οριο ανοησιας και πνευματικης ανωμαλιας.

    Δεν θα επανλεθω γιατι ειναι προφανες οτι αυτα τα βρωμερα και σιχαμερα σκατα της υπαρξης δεν προκεται να αποκτησουν ποτε ουτε την ελαχιστη συνειδηση. Μιλαμε για τα πλεον αχρηστα βρωμομπουρδελα που εχεσε ποτε ο Σατανας και ειναι καλοι για να τους φτυνεις. Πολυ απλα δεν υπαρχουν πιο γελοια και αχρηστα υπκειμενα απο αυτους τους προδοτες που εχουν ζαλισει τα @@ στο συμπαν με την δαιμονικη τους αρρωστια. Αμα θα γινει πολεμος ρε δαιμονισμενο σουργελο να μην ορκιστεις στην σηαμιμα απλα να συνεχισεις να σερνεσαι μεσα στην απυθμενη βλακεια και το δαιμονικο σκατο σου.

    Μην περιμενετε αλλη απανητηση σε αυτο το δαιμονισμενο παραπληγικο αρρωστακι. Δεν προκειται ποτε να βγει με τα δαιμονισμενα υποκειμενα του ειδους και καλα να παθετε οσοι τους υποστηριξατε και οσοι εχετε ευθυνη για αυτη την καταρα και αυτο που θα παθετε ειναι ακομα χειροτερο απο αυτο που μπορειτε να φανταστειτε και με δικη σας απολυτη ευθυνη καθως κανενας δεν σας φταιει που εισαστε ηλιθοι.

    1. Τραγε αυτος που ηταν εναντιος στην επανασταση ηταν η εκκλησια του Θεου σου. Ο λογος ξεκαθαριζεται ΕΔΩ ( (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων. \\ Η Εκκλησία μεριμνούσε για την προστασία της Ορθόδοξης κοινότητας από τις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός.)

    2. Τραγε ( Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.) Αυτος ηταν ο λογος που η εκκλησια αφορισε την επανασταση και εδειξε νομιμοφροσύνη στον Σουλτανο προπαγανδιζοντας ταυτοχρονα οτι ο Τουρκος εσταλει απο τον Θεο για να διαφυλαξει την Πιστη.

    3. Τραγε (Κοσμάς ο Αιτωλός (Διδαχή Ε’):
      «Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας, έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν∙ και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερα το εσήκωσεν ο Θεός το βασίλειον από τους Χριστιανούς και ήφερε τον Τούρκο μέσα από την Ανατολήν και του το έδωκε δια εδικόν μας καλόν… Και τι; Άξιος ήτον ο Τούρκος να έχη βασίλειον; Αλλά ο Θεός του το έδωκε δια το καλόν μας. Και διατί δεν ήφερεν ο Θεός άλλον βασιλέα, οπού ήτον τόσα ρηγάτα (=βασίλεια) εδώ κοντά να τους το δώση, μόνον ήφερε τον Τούρκον μέσαθε από την Κοκκινην Μηλιά και του το εχάρισε; Διατί ήξευρεν ο Θεός πως τα άλλα ρηγάτα μας βλάπτουν εις την Πίστιν, και ο Τούρκος δεν μας βλάπτει, άσπρα (=χρήματα) δώσ’ του και καβαλλίκευσέ τον από το κεφάλι. Και δια να μην κολασθούμεν το έδωκε του Τούρκου και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλλον να μας φυλάη» \\ Ο Θεος εφερε τον Τουρκο 400 χρονια για το δικο μας καλο χαχαχαχα Δωστου χρημα του Τουρκου και καβαλησε τον χαχαχαχα Το μονο που δεν προέβλεψε ο Θεος ηταν το χρημα εξ ουρανου (σαν το Μανα εξ ουρανου) χαχαχαχαχα

    4. Τραγε ο Μεγαλοσαυρος σε επιασε απο τα κερατα και σε λιγο θα σε πεταξει μεσα στην συμπαντικη χυτρα ανακυκλωσης μαζι με τα υπολοιπα σκουπιδια του ειδους σου.

  45. Ο ΠΔ πιστευει οτι τα 400 χρονια σκλαβιας ηταν ενα δωρο απο τον Θεο για να διαφυλαξει την ορθοδοξη Πιστη. Μπραβο ΠΔ.

      1. ΠΔ (κάθε κακό φέρνει και καλά) Δηλαδη ο Θεος εφερε το κακο στους ελληνες για το καλο τους? 400 χρονια σκλαβιας για το καλο μας ?

  46. Η χωρα περιβαλεται απο πολυ νερο.Το πυρ που ειναι¨?_0(+=?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  47. (Εκτός από τα μηχανές, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε άλλο διαχρονικό που να μην προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα: Σχολεία, Γυμναστήρια, Αριθμητική, Γεωμετρία, Ιστορία, Ρητορική, Φυσική, Βιολογία, Ανατομία, Υγιεινή, Διακοσμητική, Ποίηση, Μουσική, Τραγωδία, Κωμωδία.) Γουίλ Ντυράν

  48. Τραγε Ρίτσαρντ Γκιρ: «Μα ποιος μπορεί να μην αγαπά την Ελλάδα;» «Χάρη στις σπουδές μου στη Φιλοσοφία, πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ότι το δυτικό πνεύμα είναι δημιούργημα της αρχαίας Ελλάδας, σφυρηλατήθηκε από τους μεγάλους Έλληνες σοφούς. Η σκέψη τους και οι διδαχές τους έχουν επηρεάσει όλο τον κόσμο. Δεν θα είναι υπερβολή, λοιπόν, αν σας πω ότι όλοι έχουμε ένα κομμάτι Ελλάδας μέσα μας!» \\ Εκτος απο σενα Jew τραγε.

  49. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΥΡΩΝ…ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΒΟΣΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ???
    ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!!!!

  50. Εχουν λαλησει μεσα στο δαιμονικο τους παραληρημα απο το πολυ ξυλο που εχουν φαει απο την Αληθεια αυτα το δαιμονισμενα και μανιακα αρρωστακια. lol χαχαχαχαχα Δεν διαβασα τι λενε και ουτε προκειται καθως η ανοησια και το σκατο που παραγουν αυτα τα ανθρωπομορφα μπουρδελα εχουν ως μοναδικο στοχο να προκαλεσουν τον εκνευρισμο και να κατσστρεψουν τα μυαλα και των υπολοιπων και να γινουν δηλαδη ομοιοι τους και ομοιοι δηλαδη με τα θλιβερα σκαττα της υπαρξης που εχουν ζαλισει το συμπαν με την δαιμονικη τους αρρωστια και την απυθμενη ανοησια που παραγι ο ξεσκισμενος πρωκτος που εχουν για εγκεφαλο αλλα και και με τον υπερκομπλεξισμο τους. Μιλαμε για τα μεγαλυτερα και τα πλεον αρρωστα σουργελα στην ιστορια του γαλαξια και δεν υπαρχει παρακτω. Μιλαμε για την απολυτη ντροπη και την α απολυτη ξεφτυλα του ανθρωπινου γενους. Σαν μανικακες πουτανες ψαχνουν για το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΡΙΣΤΟΥ τα δαιμονισμενα σκατα της υαρξης και τους εχει σαπιεσι στο ξυλο η Αληθεια και για αυτο αλλωστε παραληρουν μεσα στα σκατα τους και για αυτο ποτε αυτα που λενε δεν εχουν ουτε μακρινη συγκενεια με την Αληθεια. Ξερασματα του Λογου και κλανιες της Ανοησιας και μιλανε και για εθνος τα σκουπιδια που μας ελεγαν μαλιστα στο παρελθον να ακουμε τον εθνικο υμνο. χαχαχαχαχαχαχα lol Μιλαμε για τα θλιβεροτερα και τα πλεον ηλιθια σουργελα που εχουν υπαρξει ποτε και που ασφαλως η μοναδικη σχεση που εχουν με την Αληθεια ειναι οτι αυτη τους εχει χεσει πανω στον ταφο. Οι τρισαθλιοι βρωμιαρδες που εχουν καταστρεψει την συνειδηση του εθνους με την δαιμονικη τους αρρωστια μιλανε για εθνος και δικαιολογουν τα παντα με βαση της δαιμονικη τους αρρωστια και εχουν θυσιασει τα παντα στον βωμο της δαιμονικης τους αρρωστιας. Οι τρισαθλιοι βρωμιαρδηδες που σπερνουν τον διαχασμο με βαση την αρρωστημνη ιδεα που εχου για τον αχρηστο εαυτο τους που τους κανει να βλεππουν ως μη Ελληνες (και δηλαλδη ως μη συμπαντριωτες τους) ολους οσους δεν ειναι δαιμονισμενοι και αρρωστοι και οσοι βασικα απλα εχουν εστω ενα υγειες κυτταρο μεσα στο εγκεφαλο τους και βλεπουν οτι εδω περα μιλαμε για μια πολυ σοβαρη αρωστια διανοητικα και πνευματικα αναπηρων ηλιθιων που καθως ο κοσμος καιγεται συνεχιζουν να σπερνουν τον διχασμο και την βλακεια. Ολοι τα ιδια σκατα ειναι απο τον Σωρρα μεχρι και τον τελευταιο παραπληγικο που εχει αρρωστησει απο αυτη την μανια με βαση τους υλιστικους υπολογισμους και παντα μεσα απο την οπτικη του ηλιθιου και του ξεδιαντροπου απατεωνα που βλεπει την πραγματικοτητα μεσα απο τα φιλτρα της δαιμονικης τους μανιας και για αυτο αλλωστε αυτη η αρρωστια παραγει μονο απατεωνες και ηλιθιους. Εχω παρακαλεσει ακομα και γονατιστος αυτους τους καταραμενους τρισαθλιους βρωμιαρδηδες να σταματησουν αυτη την μανιωδη επιθεση προς τους Χριστιανους και το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ με τα ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ που παραγει η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ και αυτα τα θλιβερα και αχρηστα σκουπιδια της υπαρξης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ του ανθρωπινου γενους συνεχισουν το ιδιο βιολι και εχουν βρωμισει το συμπαν με τη δαιμονικη τους μανια και εχουν ματαιωσει την οποιαδηποτε προσπαθεια για αφυπνιση και σας παρασερνουν στον ΓΚΡΕΜΟ και ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ γιατι σας εφταιξα εγω γιατι σας μιλουσα για μια παντρεμα του Ελληνισμου με την Ψυχη της Ρωμιοσυνης και την Χριστιανικη συνειδηση που ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΑ του εθνους εναντια στον εκφυλισμο των Σατανιστων της δυσης και των liberals που εχουν σαν στοχο τον εκφυλισμο της χριστιανικης κοινωνιας και στο βαθος ακομα και τον αφανισμο σας συμφωνα με τις εντολες του Νιτσε και ολων των Σατανιστων του ειδους που ειναι ΟΛΟΙ τα ιδια σκατα και βγηκαν ΟΛΟΙ απο το ιδιο καλουπι. Σε οτι αφορα το σκορ αυτο ειναι απειρο – 0 υπερ των αντιπαλων αυτη της δαιμονικης αρρωστια καθως ολα αυτα που λενε ειναι απλα δαιμονικες ψυχωσεις που ακομα και αν εχουν καποια βαση εξακκολουθουν να ειναι σκατα που προσπαθουν αυτοι οι αρρωστοι να σας σερβιρουν μεσα στα πιατα και τα καλουπια της απυθμενης βρωμιας και ανωμαλιας τους και τελικα αυτο που αξιζει ο καθε ενας αυτο παιρνει. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ που εχετε ζαλισει τα αρχαια στο συμπαν με τα ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ σας.

    1. Ναι μας μιλησες για το παντρεμα του Ελληνισμου με την Ψυχη της Ρωμιοσυνης και απο οτι θυμαμαι σε σταυρωσαν οι Χριστιανοι. Παραθετω απο δικα σου σχολια (Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 Μεσα απο την σε βαθος μελετη και κατανοση του αρχετυπου και της ιστοριας των παραδοσεων των θεων θα μπορουσε βασικα να στηθει ενα ΔΟΓΜΑ με επικεντρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (οχι την αρχαιοπληξια) που θα εχει και σαν στοχο την επαναφορα της Ελληνικης ονοματολογιας των θεων και αυτο βασικα θα μπορουσε να ειναι μια εξελιγμενη θα ελεγα μαλιστα μορφη ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ (ουτε καν Ελληνοχριστιανισμου) η οποια:Θα μπορουσε βασικα και μεσα σε απολυτα λογικα πλαισια και φυσικα εξω απο τα ορια της αρχαιοπληξιας να θεωρηθει ως μια υλοποιηση της κοσμικης δυναμης την οποια οι Ελληνες γνωριζαν ως Απολλωνα και οι Αιγυπτιοι ως Ωρο και ειναι απαραιτητο να γινουν αυτοι οι συσχετισμοι για να δομηθει αυτο το νεο πνευματικο οικοδομημα (βασιλειο-realm κατι που βασικα χρειαζετε και καποιον χρισμενο βασιλεα-Φαραώ οπως ο Αλεξανδρος και για αυτο επιμενω ως προς το προσωπο του) το οποιο θα μπορουσε οπως ειπα να ειναι ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ και φυσικα ΟΧΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.Απλα θυμιζω: HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.) Ενα τετοιο κηρυγμα δεν μπορει να γινει δεκτο απο εναν χριστιανο και μαλιστα υπο την σκια του ερχομενου Αντιχριστου ..

  51. Σε οτι αφορα το θεμα ειναι προφανες για ποιους δουλευουν και τι πραγματικα εξυπηρετουν αυτοι οι μανιακοι που νομιζουν οτι οι Εβραιοι σκεφτονται συμφωνα με την απυθμενη βλακεια τους σε οτι αφορα την αρχαια πραγματικοτητα. Οι χριστιανοι ειναι αυτοι που καινε τελετουργικα τον Ιουδα μεσα στους αιωνες και ασφαλως θα ηθελαν να καταστρεψουν αυτη την πραγματικοτητα και ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Προς τι λοιπον αυτη η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ εναντια στους συμπαντριωτες τους και ποιους πραγματικα εξυπηρετει αυτη η τραγικη κατασταση με αυτα τα ηλιθια αρρωστακια που βρωμιζουν το συμππαν με την απυθμενη ανοησια τους; Προσπαθουν με καθε τροπο και με ολη την ΠΟΥΣΤΙΑ που διαθετουν (ολοι γνωριζουν απο που την κληρονομησαν) να απαλλαξουν τους Εβραους απο την καταρα του Χριστου που συνιστα οτι αυτοι σταυρωσαν τον Θεο. Ποιο ειναι λοιπον το επιχειρημα που μπορει να δικαιολογησει την αρρωστια που εσπειραν αυτοι οι μανικαοι που σερνονται μεσα στο δαιμονικο τους σκατο και εχουν αναλαβει εργολαβικα και πιθανον και με αμοιβη της καταστροφη της νεοελληνικης συνειδησης και το καψιμο της ψυχης της Ρωμιοσυνης την οποια προσπαθουν να θυσιασουν στους δαιμονες της τραβεστι συνειδησης τους για να παριστανουν τους Ελληναρες; H Χριστιανικη συνειδηση ειναι ασφαλως και ενα προϊών της Πλατωνικης θεολογιας και δηλαδη της πραγματιστικης θεολογιας που εξεταζει το αντικειμενο επι της ουσιας του μεσα σε ολες τις παραδοσεις και που ειναι ασφαλως βασισμενη στην ανατολικη εμπειρια-ενεργεια οπως ισχυριζεται και ο Ρασσιας και σε οτι αφορα αυτη την σχεση του Πλατωνισμου με την Χριστιανικη συνειδηση που ασφαλως εκφραζει το αναποδο απο αυτο που ελεγε ο Κελσος καθως ειναι και προφανες οτι ειναι αστεια η θεωρηση οτι ο Ιησους αντεγραψε τον Πλατωνα εκει οπου πηγη αυτης της αντιληψης ειναι η Βαβυλωνα και γενικοτερα η ανατολικη θεολογια. Επισης η Χριστιανικη συνειδηση και ως σταση ζωης βρηκε εδαφος στους κυνικους και αυτο ειναι γνωστο σε οσους θελουν δηλαδη να κατανοησουν και για αυτο αλλωστε ο Χριστιανισμος ειναι και κατι σαν μια κοιβοτος της Ελληνικης εμπειριας ενεργειας που μας ταξιδευει μεσα στον χρονο-εμπειριας και αυτος που αρνειτε αυτο το γεγονος και προσπαθει να χαρισει τον Χριστιανισμο στους μεγαλυτερους εχθρους του και δηλαδη τους Εβραιους ειναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ και δεν υπαρχει τιποτα να συζητησει καποιος επι του θεματος με τους μανιακους που εχουν ζαλισει τα @@ στο συμπαν. Επισης η Αποκαλυψη γραφτηκε αρχικα στα Ελληνικα και ειναι με την Γνωση της Γεματριας που εφερε ο Πυθαγορας απο την ανατολη που προκυπτει α αναγνωση του αριθμου του Θηριου 666 αλλα και ο αριθμος του ΙΗΣΟΥΣ = 888 αυμφωνα με τους Χριστιανους μυστικιστες. Μεσα απο ολα αυτα ειναι ξεκαθαρο λοιπον οτι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που εχουν πουλησει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους εχθρυς και του εθνους και της ανθρωποτητας δεν επιθυμουν ουτε την ενωση και αντιστταση κατα του εχθρου και του εθνους και της ανθρωποτητας αλλα ουτε και την συνυπαρξη με τους συμπατριωτες τους. Ειναι αλλωστε γνωστη η ιδεολογικη συγκρουση που προεκυψε με τους εθνικιστες και με τον Κασιδιαρη κλπ καθως ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι μιλαμε για μια αρρωστια που μοναδικο στοχο εχει να ΚΑΤΑΤΡΕΨΕΙ και το εθνος και την ανθρωποτητα.

    1. Κατά τη διάρκεια του σουμερικού, στη συνέχεια βαβυλωνικού, πολιτισμού, αναπτύχθηκαν διάφοροι μύθοι οι οποίοι είχαν σημαντική επίδραση στις μυθολογίες, στις θρησκευτικές αντιλήψεις, στα έθιμα άλλων λαών και δη των αρχαίων εβραίων έως και των σύγχρονων χριστιανών. Ακαδημία Επιστημών της ΕΣΣΔ, Παγκόσμια Ιστορία, εκδόσεις «Μέλισσα» και «Μόρφωση» 1965, τόμος Ι, σελίδα 355. «Το κείμενο [των Παθών του Μαρδούκ] μας περιγράφει κυριολεκτικώς έναν παθόντα και ταφέντα και αναστάντα Μαρδούκ, όστις εθριάμβευσε του Αδου και του θανάτου».Σουμερικός και Βαβυλωνικός Πολιτισμός» Πανεπιστημιακαί Παραδόσεις 1949, σελίδα 82 «Ο Μαρδούκ κρατείται αιχμάλωτος στα Δύο Ορη, όπερ σημαίνει το υποχθόνιο δικαστήριο. Εκεί υποβάλλεται σε ανάκριση. Επειτα θανατώνεται και άγεται στο όρος. Μαζί με αυτόν θανατώνεται και ένας κακούργος. Τα ιμάτια του Μαρδούκ απάγονται. Στο όρος στο οποίο βρίσκεται ο θεός φυλάγεται από στρατιώτες και είναι σκότος. Εκεί κατέρχεται η σύζυγός του [η «δέσποινα της Βαβυλωνίας»] και τον αναζητεί μέχρι της θύρας του τάφου. Τέλος όμως ο θεός ανίσταται εκ του όρους και επανέρχεται εις την ζωή.»

    2. Xριστιανικές έννοιες μιας διχοτόμησης ψυχής-σώματος, αρχαίας ελληνικής προέλευσης, εισήχθησαν νωρίς στη χριστιανική θεολογία από τον Γρηγόριο Νύσσης και τον Αυγουστίνο με ένα εντελώς διαφορετικό όμως περιεχόμενο, ο οποίος «ακολουθών την τριμερή διαίρεσιν της ψυχής, κατά τον Πλάτωνα…ισχυρίσθη ότι ο Λόγος προσέλαβε σώμα χωρίς λογικήν ψυχήν» https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%AE ]

    3. Όταν οι Εβδομήκοντα μετέφρασαν τις Εβραϊκές Γραφές, χρησιμοποίησαν συστηματικά τον όρο «ψυχή» για να αποδώσουν τη λέξη «νέφες» (נפש). «Νέφες» στην κυριολεξία σημαίνει το «ον που αναπνέει», και γι’ αυτό συνήθως δηλώνει είτε ένα ζώο είτε τον ίδιο τον άνθρωπο [The Complete Word Study Old Testament, AMG Publishers, 1998, λήμμα Νέφες] Κατά την ελληνιστική περίοδο, ωστόσο, εμφανίζεται η διχοτόμηση του ανθρώπου σε άυλη ψυχή και υλικό σώμα, γεγονός που οφείλεται στην επίδραση του ελληνισμού, και ιδιαίτερα του πλατωνισμού.Xριστιανικές έννοιες μιας διχοτόμησης ψυχής-σώματος, αρχαίας ελληνικής προέλευσης, εισήχθησαν νωρίς στη χριστιανική θεολογία από τον Γρηγόριο Νύσσης και τον Αυγουστίνο με ένα εντελώς διαφορετικό όμως περιεχόμενο, ο οποίος «ακολουθών την τριμερή διαίρεσιν της ψυχής, κατά τον Πλάτωνα…ισχυρίσθη ότι ο Λόγος προσέλαβε σώμα χωρίς λογικήν ψυχήν.

    4. Ο χριστιανισμος ειναι η τελευταια ειδωλολατρικη επιβιωση.Οι εμπνευστές της χριστιανικής θρησκείας παρέλαβαν τους αρχαίους μύθους, τους άλλαξαν ελαφρώς και τους παρουσίασαν ως δική τους αποκάλυψη.Τα βασικά συστατικά του μύθου εμφανίζονται στις παραδόσεις όλων σχεδόν των λαών της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο.

  52. Επι του θεματος αν και ειναι ανωφελο να προσπαθει καποιος να επικοινωνησει με αυτη την δαιμονικη μανια απλα να σας πω και παλι την αληθεια για την θαψετε και μαζι να θαψετε ακομα πιο βαθια το εαυτο σας. Ολες οι παραδοσεις ειναι μισες αληθειες που αφορουν τον κινητηριο μοχλο προς της φωτιση και μισα ψεματα που αφορουν τις ατζεντες των ιερατειων που μπορει να ειναι ειτε μεσα σε θεμιτα πλαισια ειτε ακομα και μεσα σε αθεμιτα. Αυτο συμβαινει ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΔΟΣΕΙΣ εκει οπου υπαρχει παντα ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ της καθε παραδοσης και τα κλαδια αυτου του πυρηνα. Αυτος ειναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ. Αυτο ειναι που ισχυει ΠΑΝΤΑ μεσα σε αυτο ταξιδι στον χρονο που παγωνει τις εμπειρικες μνημες. Μεσα σε αυτα τα πλαισια ο Γιαχβε ειναι ο προστατης των φτωχων και των αδυναμων και ο Ιησους αλλα και το κατασκευασμα του ιερατειου οπως συμβαινει και στην περιπτωση του Απολλωνα. Το ολο θεμα λοιπον σε οτι αφορα την ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ δαιμονοποιηση του Γιαχβε σας οδηγει εκει οπου εσει επιλλεξατε να πατε και δηλαδη στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και οσο πιο μακρια γινεται απο την ουσια του αντικειμενου και την ΑΛΗΘΕΙΑ που ειναι μια ΕΝΕΡΓΕΙΑ η οποια νομετελειακα θα καψει ολα τα παρασιτα του ειδους. Οχι μονο φοβαστε την αληθεια και οχι μονο αυτα που λετε ειναι αυτο που εκφραζει την δικη σας αρρωστια αλλα επι της ουσιας ΤΡΕΜΕΤΕ την αληθεια και απλα προσπαθειτε σαν αρουραιοι να κρυφτειτε μεσα στην αρρωστια και την δαιμονικη μαλακια που σας χαρακτηριζει σε ολα τα επιπεδα. Σε οτι αφορα τον Μεγα Αλεξανδρο και τον ΘΕΟ ΤΟΥ τον AMUN RA = 408 = MARDUK απλα να παρακαλατε να μην επιστρεψει γιατι θα παθετε ακριβως αυτο που επαθαν τοτε οι κομπλαρες οι Αθηναιοι και τοτε πανω στα νευρα που θα του προκαλεσετε με την απυθμενη βρωμια σας μπορει ακομα και να την δει Vlad Tepes και να δωσει διαταγη να σας παλουκωσουν δημοσια και να σας θυσιασουν στοΥς θεους για ξεβρωμισει το εθνος απο αυτη την ΚΑΤΑΡΑ. Ο Αλεξανδρος λοιπον οχι μονο δεν εχει καμια αποκλειστικη σχεση με την Ελληνικη παραδοση αλλα μαλιστα συμφωνα με τον Πλουταρχο ειχε οδηγηθει απο το μαντειο των Δελφων στο Λυβιο ιερατειο του Αμμων το οποιο ειναι και προφανες οτι του ανοιξε τον δρομο για την Βαβυλωνα και τον Μαρδουκ-Δια Βηλου καθως επισης εδωσε διαταγη για την ανεγερση του ναου του. ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που απο τον ΦΟΒΟ σας εχετε οδηγηθει στην απολυτη αποσυνθεση μεσα στο δαιμονικο σας παραληρημα εκει οπου απλα προσπαθειτε να βρειτε καποια τρυπα μεσα στις σκιες της ιστοριας για να κρυφτειτε καθως κατουριεστε και εχετε πλημμυρισει το συμπαν με τα κατουρα σας. Ειναι λοιπον ξεκαθαρο οτι αυτη η μανια που σας διακαταχει εναντια στους Χριστιανους συμπαντριωτες σας ειναι ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ με το οραμα και του Αλεξανδου αλλα και του Θεου του ο οποιος οπως γνωριζουμε οδηγησε τον Κυρο τον Μεγα στην πρωτη ανακυρηξη των ανθρωπινων δικαιωματων και ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο Κυρος ο Μεγας υπηρξε το ΙΝΔΑΛΜΑ του Μεγα Αλεξανδρου,

    1. Παραθετω απο παλιοτερο σχολιο σου (The Devil’s regime is under siege 16 Νοεμβρίου 2016 @ 08:23 ο Κυρος ο Μεγας τους απελευθερωσε απο την Βαβυλωνιακη σκλαβια αλλα φυσικα απελευθερωσε ολες τις φυλες με τις οδηγιες του Μαρντουκ) Τωρα πως γινεται ο ύπατος θεός της Βαβυλώνας Μαρδουκ να οδηγησε τον Περση Κυρο εναντιον της βαβυλωνας για να ελευθερωσει τους εβραιους, αυτο μονο εσυ το ξερεις.Τωρα γραφεις οτι ο Θεος του Κυρου τον οδηγησε στην πρωτη ανακυρηξη των ανθρωπινων δικαιωματων.(Το αν ο Κύρος ο Β’ ήταν πράγματι ζωροαστριστής αποτελεί ιστορικό ερώτημα. Σίγουρα όμως ο Ζωροαστρισμός τον είχε επηρεάσει στο βαθμό που τον καθιέρωσε ως τη θρησκεία της αυτοκρατορίας του, αν και όχι υποχρεωτική, ενώ το δόγμα των ζωροαστρών οδήγησε τον Κύρο στον να απελευθερώσει αργότερα τους Εβραίους και να τους επιτρέψει την επιστροφή στην Ιουδαία, όταν κατέλαβε τη Βαβυλώνα το 539 π.Χ. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

  53. Το οικουμενικο πνευμα και οραμα λοιπον του Αλεξανδρου ειναι πολυ πιθανον να αναγεννηθκε μεσα απο αυτο το Μεγαλου Κωνσταντινου ο οποιος απλα σταματησε τις σφαγες των Χριστιανων και προσπαθησε να προσαρμωσει την νεα θρησκεια στις αναγκες της Ρωμαικης εξουσιας και την γενικοτερα εκφυλισμενης πραγματικτοτητας των αρχιαων η οποια ειναι και προφανες οτι εφτασε σε οριακο σημειο. Για αυτο αλλωστε ειναι ΘΛΙΒΕΡΟΙ και ΦΑΙΔΡΟΙ αυτοι που κατηγορουν τον Χριστο και ολους αυτους που μαρτυρησαν για την σωτηρια της ανθρωποτητας απο τον εκφυλισμο του Ρωμαικου μπουρδελου για αυτα που προεκυψαν ΜΕΤΑ που ο Χριστιανισμος εγινε ενα οργανο εξουσιας μεσα στα πλαισια την βρωμιας που εσπειραν οι αρχαιοι. Ειναι γνωστο αλλωστε και στους πλεον ηλιθιους οτι αυτο που κατεστρεψε την αυτοκρατορια του Αλεξανδρου ηταν η μεγαλομανεια των Ελληναρων που αλλωστε δολοφονησαν και τον Αλεξανδρο και ολοκληρη του την οικογενεια ακριβως γιατι ειχε αυτο το οικομενικο οραμα και αυτη την σχεση με τους θεους της ανατολης απο τις παραδοσεις των οποιων ειναι ΞΕΚΑΑΘΡΟ οτι προερχεται και η Ελληνικη. Αυτο λοιπον ειναι το χρονικο σημειο οπου ΠΕΘΑΝΕ η Ελληνικη παραδοση και το Ελληνικο ιερατειο και απο τοτε βασικα ψαχνουν για να βρουν τον ΤΡΑΓΟ και για αυτο αλλωστε ολοι οι Σατανιστες των ημερων βρισκουν ιδεολογικη αναπαυση μεσα στην εκφυλισμενη πραγματικοτητα των αρχαιων. Ο Αλεξανδρος υπηρξε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που καταφερε να ενωσει τους Ελληνες και μετα τον θανατο του αυτοι απλα επεστρεψαν στην εγωπαθεια και στην υποταγη τους στο συμφερον που τελικα οδηγησε στην κατακτηση τους απο τους Ρωμαιους και αυτο ηταν το τελος της αρχαιας πραγματικοτητας και οχι η αρρωστια που προσπαθουν να σπειρουν οι μανιακοι που εκφραζουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το πνευμα που κατρεστρεψε την αρχαια πραγματικοτητα αλλα και την νεα ετσι οπως φαινεται, καθως μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑ. Αν λοιπον αντεχετε την αληθεια βαλτε τον θλιβερο εαυτο σας στην θεση ενος πραγματικου υγετη που θα μποορουσε να σας οδηγησει στην αντισταση σε αυτο που γινεται σημερα και προσπαθηστε μεσα στα πλαισια του παραληρηματος σας να σκεφτειτε αν θα μπορουσε ποτε ο Αλεξανδρος και ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ να βγαλει ακρη με τους αρχαιοκαπηλους χωρις να ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ οπως και τελικα εκανε η Ρωμαικη εξουσια.

    1. Ὁ Ἀλέξανδρος μεγάλωσε σὲ μιὰ ἀτμόσφαιρα ποὺ τοῦ ἐνέπνεε πίστη στοὺς θεούς, μὲ καθημερινὲς θυσίες δίπλα στὸν πατέρα του, μὲ συμμετοχὴ σὲ θρησκευτικὲς τελετὲς στὸν Ὄλυμπο, καὶ βεβαίως ἀνάμεσα στὸν θρησκευόμενο λαὸ τῆς Μακεδονίας.Ὁ Ἀλέξανδρος τελοῦσε καθημερινὰ θυσίες. Ἀκόμη κι ὅταν ἦταν ἄρρωστος, τόσο γιὰ τὸν ἑαυτό του ὅσο καὶ γιὰ τοὺς Μακεδόνες. Τελοῦσε θυσίες ἀκόμη καὶ γιὰ τὸ πιὸ ἀσήμαντο γεγονός. Τὸ ἑλληνικὸ πάνθεο ἔγινε ἡ νέα του θρησκεία.Ὅταν ὁ Ἀλέξανδρος βάδιζε πρὸς τὴν Ἀνατολή, ἔνιωθε πὼς ἔχει νὰ προσφέρει στοὺς ἀνθρώπους της ἕνα πανανθρώπινο ὅραμα ζωῆς. Τὸ ὅραμα αὐτὸ ἀπέρρεε ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ παιδεία, τή μοναδικὴ παιδεία μὲ τὴν ἀνυπέρβλητη πνευματικότητα καὶ ὑπερβατικότητα, ἴδια μὲ τὴν ὁποία ὁ μεγαλοφυὴς στρατηλάτης διδάχτηκε στὴν πατρίδα του σὲ ὅλη της τὴν ἔκταση καὶ σ’ ὅλο της τὸ βάθος ἀπὸ τὸν μεγαλύτερο ἐπιστήμονα καὶ σοφότερο δάσκαλο τῶν χρόνων ἐκείνων, τὸν Ἀριστοτέλη, τὸν μαθητὴ τοῦ Πλάτωνα καὶ ἔμμεσα τοῦ Σωκράτη.Ὁ Πλάτωνας πίστευε πὼς ἡ ἀληθινὴ παιδεία εἶναι ἡ «καθολικὴ» παιδεία, διότι «πολιτικῶς νοεῖν» σημαίνει «νοεῖν τὰ παγκόσμια προβλήματα»Στὴν ἰδέα αὐτῆς τῆς παιδείας τὸ ἑλληνικὸ πνεῦμα ἔφτασε στὸ ὕψος τῆς συνείδησης τῆς ὑπερχρονικότητας καὶ τῆς οἰκουμενικότητάς του. Αὐτὴν τὴ συνείδηση ἐκφράζει ὁ Ἀλέξανδρος, ὅταν, κατὰ τὸν Ἀρριανό, «Θοίνην (=συμπόσιο) δημοτελῆ ἐποίησε», στὴν Ὤπη, καὶ στὸ οἰκουμενικὸ ἐκεῖνο συμπόσιο ἀποκάλυψε στὰ ἔκπληκτα μάτια τῶν ἀρχόντων τῶν Περσῶν καὶ τῶν ἄλλων λαῶν τῆς Ἀνατολῆς τὴν οἰκουμενικότητα τοῦ ἑλληνικοῦ πνεύματος. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ http://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%86%CF%85%CF%8A%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85/ Ο Ρωμηοσυνη θα γελαει ..

  54. Αυτο που βλεπετε στον εκνευρισμο μου ειναι το σκατο που μου φορτωσατε και σε εμενα και στην οικογενεια μου γιατι πολυ απλα υποστηριξα τον Ιησου περα και απο τα κασκευασματα των ιερατειων και των μεν και των δε μεσα και απο μια Νεοπλατωνικη οπτικη των πραγματων και με βαση μαλιστα την Πυθαγορεια αριθμολογια και γιατι σας λεω την ΑΛΗΘΕΙΑ σε οτι αφορα τις αρχαιες παραδοσεις την οποια θαψατε ολοι μαζι μεσα στην πλανη του κατωτερου εγω εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ εσεις που ειαστε οι ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ να μιλατε για την ΑΛΗΘΕΙΑ της αρρωστημενης μεγαλομανειας του υπερκομπλεξικου αρχαιοκαπηλου υπερκαραγκιοζη. Προσπαθουν καποιοι αρρωστοι να καπηλευτουν την αρχαια πραγματικα μεσα απο μια φαιδρη προσεγγιση της ιστοριας και της ανθρωπινης πραγματικοτητας και πρεπει ολοι οι αλλοι να κατσουν να τους πηδηξουν γιατι την ειδαν Ελληναρες μεσα στο δαιμονικο τους παρληρημα. Εγω αιμα απλα ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ που και ως εθνικο ακομα με πατησατε κατω και μου ηπιατε το αιμα γιατι απλα προσπαθουσα να σας βοηθησω να διακρινετε την αληθεια απο το ψεμα χωρις τα φιλτρα των ιερατειων και των εξουσιαστων αλλα και της απυθμενης βλαειας σας. Παρτυε λοιπον πισω τν ΒΡΩΜΙΑ σας και με τις υγιειες σας και στο χερι σας ειναι να σταματησετε την αρρωστια που εσεις ξεκινησατε και εεις συνεχιζετε. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΝΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΚΤΟΥ ΥΠΕΡΧΥΔΑΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ) ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    1. Απο το blog του Αγαπουλη η chaoskampf ( Στο στόχαστρο του παρόντος blog βρίσκονται οι εξής οργανώσεις: 2 Η Εβραϊκή Ορθοδοξοταλιμπανιστική εκκλησία Ελλάδος και Κύπρου. Θα είμαι δίκαιος με όλους για αυτό καλά θα κάνετε να αρχίσετε να προσεύχεστε σε οποίον θεό και αν πιστεύετε για να σας δείξει έλεος και να σας σώσει από τα βέλη μου. Με αγάπη και αστείρευτο χιούμορ ο αυτόκλητος σωτήρας του Ελληνικού έθνους με την κωδική ονομασία “Αγαπούλης”.)
      http://thebowofapollo.blogspot.gr/

  55. Αυτο που βλεπετε ειναι ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα σας πνιξει αμα δεν αλλαξετε πορεια. Εχετε πλημηριση την αρρωστημενη συνειδηση που επικρατει με ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ γιατι εισασδτε τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ και τοσο ΑΝΑΞΙΟΙ που εχετε την απιστευτη στα παγκοσμια χρονικα ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ να προσπαθειτε να φορτωσετε ολα τα προβληματα του πλανητη στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Η απυθμενη και ασυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα ηλιθιοτητα σας θα σας πνιξει μεσα στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ και αυτο που βλεπετε ειναι αυτο που δεν μπορεσετε ποτε να αποφυγετε με Ελληνοπουτανες και Ελληνοπουστιες ειτε υπαρχω εγω ειτε οχι καθως αλλωστε το εχω παρει αποφαση οτι εφοσον η μανια σας οδηγει στο θανατο ας ειμαι εγω αυτος που θα σκοτωσετε και ας γινει το αιμα μου η αιτια να σταματησει αυτη η ΚΑΤΑΡΑ και αυτη αρρωστια που εσπειραν οι αρχαιοι ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Τι μου εχετε αφησει ρε ξεδιαντροπα υποκειμενα; Εχετε βαλει τα ονειρα μου μεσα σε ΚΑΠΟΤΕΣ για να ταιζετε την μεγαλομανεια και τον υπερκομπλεξισμο σας που εχει ξεπερσει καθε οριο ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΥΦΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ατην παγγοσμια ιστορια και εχετε εσεις το ΘΡΑΣΟΣ να μιλατε για εθνος και για οραμα και για πολιτισμους και για πενυμα και ΣΚΑΤΑ που ειναι αυτο που σας εκφραζει σε ολα τα επιπεδα. Αυτο που βλεπετε ειναι Ο ΠΟΝΟΣ που εσεις εχετε προκαλεσει. Αυτο που βλεπετε ειναι το ΑΙΜΑ που τρεχει απο τις χαρακιες που εσεις εχετε προκαλεσει. Αυτο το ΑΙΜΑ ειναι που θα σας καψει ολους ειτε υπαρχω εγω ειτε οχι και οτιδηποτε ΣΚΑΤΟ μπορει να παραγει ο αρρωστος σας εγκεφαλος.

    1. Φιλε μου το αιμα σου δεν μπορει να σταματησει την ορμητικη επιθεση της αληθειας. Θα την λουστειτε και απο αυτην θα κριθειτε.

      1. ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ?Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ,ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙΣ.
        ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΖΟΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΟΥΠΕΡΜΑΝ?

  56. Απο τον Τραγο που ειναι και προφανες οτι θα παρουν ολες οι κατσικες περναμε στην ανασταση του εσταυρωμενου και στην ουσια του αντικειμενου. Οι θεοι ολων των παραδοσεων ειναι εκφρασεις της συμπαντικης συνειδησης μεσα στα πλαισια της εναλλαγης των αδτρολογικων κυκλων κσι ειναι παραγωγα της Αναγκης και του Χρονου-Αιωνα και για αυτο η προσεγιιση του αντικειμενου προυποθετει και την πιστη σε καποιες αρχες με βαση τα ιστορικα δεδομενα οπως για παραδειγμα την πιστη στο προστατη των φτωχων και των αδυνατων. Δεν μπορει για παραδειγμα καποιος που πιστευει στον ελιτισμο των αρχαιων νσ επικαλειται τους αρχαιους θεους για να του λυσουν τα σημερινα προβλημα της φτωχης Ελλαδας που οδευει ολοταχως στο γκρεμο καθως αυτο απο μονο του συνιστα μια διαστροφη. Δεν υπαρχουν Θεοι που δεν υπαρχουν για ΟΛΟΥΣ ανεξαρτητα με την εθνικοτητα και το θρησκευμα κσι ο ισχυρισμος περι του αντιθετου ειναι απλα μια κσκοποιηση την πραγμτικοτητας κσι σε οτι αφορα τα αρχσια μυστηρια που ειναι και προφανες οτι περασε απο το παλιο κατεστημενο και στην νεα πραγματικοτητα μεσα στα πλαισια των ηδη διαμορφωμενων δεδομενων πριν δηλαδη απο την ελευση του Χριστιανικου πνευματος για αυτο ειναι ΓΕΛΟΙΟ αυτο που γινεται στις μερες μας με τις τεχνητες επι της ουσιας συγκρουσεις αναμεσα στις εποχες και τους Αιωνες και στις παλαιες και τις νεες ταξεις κλπ εκει οπου η ανθρωποτητα εχει ισως την μοναδικη ευκαιρια στα παγκοσμια χρονινα να ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ και οχι φυσικα να ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ αυτουσια την οποιανδηποτε πραγματικοτητα στο παρελθον. Οι μαχαιροβγαλτες που ειναι οι σφαγεις της ΛΟΓΙΚΗΣ της ΣΟΦΙΑΣ και της ΑΗΘΕΙΑΣ απλα προσπαθουν να σε χαρακωσουν με βαση τις συγορυσεις της ιστοριας βαζοντας σου συνηθως ταμπελες ετσι οπως δηλαδη τους βολευει αυτους και το μαντρι τους και σου ριχνουν μια ταμπελα οπως για παραδειγμα νεοποχιτης, Σαμανος κλπ και ενα οτιδηποτε μεσα στην προσπαθεια τους να κρυφτουν απο το ΦΩΣ. Εχουμε λοιπον μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ και αυτο ειναι που πρεπει να γινει συνειδηση του ανθρωπου του νεου αιωνα και οχι φυσικα ο κομπλεξισμος του αρχαιοκαπηλους και το κλουβακι των ιερατειων. Ο ανθρωπος του νεου Αιωνα του Υδροοχου που εχει ξεκινησει εδω και μερικες δεκαετιες αγωνιζετε εναντια στους δαιμονες της ιστοριας για την δημιουργια μιας νεας συνειδησης η οποια θα τον βγαλει απο τα αδιεξοδα και οχι για την επαναφορα του Ελληνορωμαικου κατεστημενου στην μια η στην αλλη του εκδοση. Here is the boy. Take it and love each other as the Lord ηγαπησεν ημας or leave it because if you do not take it now you may never have a seond chance γιατι απο την αλλη πλευρα ειναι ο ΤΡΑΓΟΣ.

    1. Γραφεις ( Οι θεοι ολων των παραδοσεων ειναι εκφρασεις της συμπαντικης συνειδησης ) Παραθετω και απο παλιοτερο σχολιο σου (Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2016 @ 21:46 Απλα να προσπαθησω λιγο να το εξηγησω καλυτερα συμφωνα δηλαδη με το πως το αντιλαμβανομαι. Ο αληθινος Θεος ειναι ενας αλλα εχει πολλα ονοματα και εκφραζετε μεσα απο την πολλαπλοτητα των διαβαθμησεων της κοσμικης συνειδησης) ΕΡΩΤΗΣΗ οι ονομαστικοι 12 θεοι του Ολυμπου δεν ηταν η εκφραση του αληθινου Θεου της κοσμικης συνειδησης των Αρχαιων Ελληνων ?

    2. Αγαπουλη αυτο που εγραψες παρακατω μου αρεσε (Ο ανθρωπος του νεου Αιωνα του Υδροοχου που εχει ξεκινησει εδω και μερικες δεκαετιες αγωνιζετε εναντια στους δαιμονες της ιστοριας για την δημιουργια μιας νεας συνειδησης ) Παλιοτερα ειχες ισχυριστεί οτι η Γενια που αναφερεται στον Ματθαιο ειναι η υδροχοικη εποχη, και εγω λεω το φως με το φως και το σκοταδι με το σκοταδι. Τωρα αν τα μπλεκεις για να εχεις απηχηση στους χριστιανους αυτο ειναι αλλο θεμα.

  57. Το ολο θεμα λοιπον με τον Γιαχβε ετσι οπως εχει εξελιχθει στην νεοελληνικη συνειδηση ειναι μια πολυ επικινδυνη ηλιθιοτητα γιατι επι της ουσιας αυτη η σκεπτομορφη στοχευει τον Ιησου και το αιμα του οπως παντα, καθως ειναι ξεκαθαρο αλλωστε οτι το ολο θεμα και σε οτι αφορα δηλαδην την Π.Δ δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κριτηριο για την ποιοτητα του ατομου εκει οπου βασικα ο Χριστιανος μπορει να παρει αυτο που νομιζει συμφωνα με την διδαχη του Χριστου απο την Π.Δ απο οπου προερχεται και η παραδοση των Αρχαγγελων με τα γνωστα τους ονοματα και δεν προκυπτει καν θεμα για το ονομα του Θεου στην παραδοση της Ορθοδοξιας. Ολο αυτο το διεστραμμενο σκεπτικο λοιπον οδηγει στην ηλιθιοτητα αλλα και στην ενδυναμωση της ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ και εκ των πραγματων αρρωστημενης θεασης των αρχαιοκαπηλων καθως επι της ουσιας στοχευει τις παγιωμενες αντιληψεις της μαζας και οχι την ουσια του θεματος η οποια ασφαλως οριζεται απο τον τροπο προσεγγισης του θεματος απο τον καθε ενα και απο αυτο επιλεγει να παρει καποιος απο την Π.Δ και την αρχαια παραδοση και απο ολες τις αρχαιες παραδοσεις, εκει οπου για παραδειγμα ο Λιακοπουλος επιλεγει να παρει απο την Π.Δ τους αρχαγγελους και ταυτοχρονα απορριπτει ολοκληρη την παραδοση απο οπου επελεξε να παρει τους αρχαγγελους μεσα απο την προσπαθεια του να ενδυναμωσει αυτο το αρρωστημενο στοιχειακο και σε οτι αφορα τον Γιαχβε και αυτο ειναι προφναες οτι οδηγει στην ΑΝΟΗΣΙΑ και σε μια ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. Το προβλημα λοιπον επι της ουσιας του ειναι η αρχαιοπληξια και αυτο το κυμα ειναι παρασερνει και τον Λιακοπουλο που μεσα στα πλαισια μιας καταστασης οπου αυτο που επικρατει ειναι ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ που εχουν εμφυτεψει οι “ανωτεροι” Ελληναρες που σημαδευουν τους χριστιανους με τον δικο τους υπερκομπλεξισμο και τους μεταδιδουν αυτη την αρρωστια καθως επι της ουσιας αυτο που βαλλεται και που εχει χαθει καπου μεσα στα σκοταδια της αρχαιοπληξιας ειναι η εθνικη ταυτοτητα.

    1. Για τους χριστιανους ολη η Γραφη ειναι θεοπνευστη. Εσυ τους προτρεπεις να ξεκοκαλισουν την Παλαια Διαθηκη και να κρατησουν μονο οτι θεωρουν σωστο συμφωνα με την διδαχη του Χριστου.

  58. Φυσικα τα πραγματα σε οτι αφορα τον Λιακοπουλο ειναι ακομα πιο τραγικα για οσους εχουν την ελαχιστη αντιληψη καθως μας μιλαει για καποιον https://en.wikipedia.org/wiki/El_Shaddai που κατρωποσε τον Νεφελιμ Δια και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ εκει οπου βασικα ο El Shaddai ειναι απλα ενα ακομα ονομα που Θεου του Ισραηλ και δηλαδη του Γιαχβε. Το μεγεθος της ανοησιας που εχει σπειρει ο Λιακοπουλος ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και να μην ξεχασω επισης να αναφερω οτι καποτε ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι πρεπει να καουν τα βιβλια του και δεχθηκα ακομα μια μαχαιρια απο τους μανιακους που επι της ουσιας εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου απο μια αρρωστια που μπορει να προσδιοριστει στο συνολο της ως η καταρα της αρχαιοπληξιας. Πως ειναι δυνατον να μας μιλαει για καποιον El Shaddai που ειναι ενα ακομα ονομα του Θεου του Ισραηλ και ταυτοχρονα να απορριπτει επι της ουσιας ολοκληρη της παραδοση απο οπου προερχεται αυτο το ονομα μεσα απο την στοχευση επι της ουσιας αυτου του αρρωστημενου στοιχειακου που εχουν σπειρει οι αρχαιοκαπηλοι σε οτι αφορα τον Γιαχβε; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. Αυτο που συμβαινει βασικα ειναι ενα διαγωνισμος για το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας και για το ποιος Ελληναρας θα πηδηξει τα μυαλα σας. Αυτη ειναι η ολη ουσια του θεματος και αυτο ειναι ξεκαθαρο.

    1. Κινεισε στους κυκλους της συνομοσιολογιας ..Οσο και να προσπαθεις τον Λιακοπουλο δεν τον φτανεις…Αυτος ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ και εσυ ΠΝΕΥΜΑ ..Σηκω απο πολυθρονες καρεκλες μπαουλοντιβανα στασου ορθιος στον τοιχο και κοπανα τον με το κεφαλι σου [ΚΑΝΑΔΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Εδυν =fh (J/kg-K)τζαουλ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

  59. Ο “παρα”μορφωμενος dedalos ισχυρίζεται οτι οι συγγραφεις της Ιστοριας του Ελληνικου εθνους (εκδοτικης Αθηνων) απευθύνονται σε αγραμματους. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ (Ένα μνημειώδες έργο που αποτελεί μια υπεύθυνη, αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη πολιτική και πολιτιστική Iστορία από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Tο κείμενο της Iστορίας του Eλληνικού Έθνους συντάχθηκε από 300 ακαδημαϊκούς, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλους ειδικούς επιστήμονες, υπό την εποπτεία επιτροπής από διακεκριμένους και διεθνούς προβολής πνευματικούς ανθρώπους και με τη βοήθεια και συμπαράσταση ειδικών συμβούλων για κάθε περίοδο) Απο οτι φαινεται dedale και η βικιπαιδεια που χρησιμοποιεις απευθύνεται σε αγραμματους (σαν και σενα). Παραθετω τον ορκο απο αυτην («Ορκίζομαι εις το όνομα της αληθείας και της δικαιοσύνης, ενώπιον του Υπερτάτου Όντος, να φυλάξω, θυσιάζων και την ιδίαν μου ζωήν, υποφέρων και τα πλέον σκληρά βάσανα το μυστήριον, το οποίον θα μου εξηγηθεί και ότι θα αποκριθώ την αλήθειαν εις ό,τι ερωτηθώ».https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1) Τις προαλλες που σας στριμωξα ειπατε νεοπαγανιστικη μεχρι και την εγκυκλοπαιδεια Δομη χαχαχα

  60. dedale (Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.) Αυτος ηταν ο λογος που η εκκλησια αφορισε την επανασταση και εδειξε νομιμοφροσύνη στον Σουλτανο προπαγανδιζοντας ταυτοχρονα οτι ο Τουρκος εσταλει απο τον Θεο για να διαφυλαξει την Πιστη. ( Η Εκκλησία μεριμνούσε για την προστασία της Ορθόδοξης κοινότητας από τις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός..(Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.)

    1. Ωστοσο ο Διαφωτισμος καταφερε να εισχωρησει στο νεοελληνικο κρατος και αποδεικνυεται οτι ειχε δικιο η Εκκλησια,γιατι βλεπουμε τα χαλια μας.Κι εσυ υπερμαχε του Διαφωτισμου αναρωτιεμαι γιατι αγωνιζεσαι οπως λες κατα της Νεας Ταξης,αφου ειναι το νεο κυμα διαφωτισμου.Διαφωτισμος # 2.

      1. η εποχή της γαλλικής επανάστασης και του Ναπολέοντα (1789-1815) συνιστά τομή στην ευρωπαϊκή και στην παγκόσμια ιστορία, καθώς κατά τη διάρκειά της άρχισαν να διαμορφώνονται οι παράγοντες που οδήγησαν στις επαναστάσεις του 19ου αιώνα και όχι μόνο.Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τη γαλλική επανάσταση (Η γαλλική επανάστασις και ο Ναπολέων έκαμαν, κατά την γνώμη μου, ν’ ανοίξουν τα μάτια του κόσμου. Πρωτύτερα τα έθνη δεν εγνωρίζοντο, τους βασιλείς τους ενόμιζον ως θεούς της Γης, και ό,τι και αν έκαμναν, το έλεγαν καλά καμωμένο.) \\ Διήγησις συμβάντων της ελληνικής φυλής απo τα 1770 έως τα 1836 (1851), τόμ. Γ’, σ. 61.

        1. Μόλις βρω τον χρόνο και σας προλάβω, πριν αλλάξετε θέμα, θα σου κάνω μία αναλυσούλα για το τι εστί Διασκοτισμός-“Διαφωτισμός”. Αρκετά με αυτό το πορνοδιαστροφικό έκτρωμα των μασόνων.

          1. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ( Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.) Ο copy paste Μεγαλοσαυρος με μια βικιπαιδεια στο ενα χερι και μια Δομη στο αλλο σας κακοποιησε πνευματικα και εντος ολιγου αναμενεται να ξεφορτωθει τις εγκυκλοπαιδειες και να εφοδιαστει με το ξιφος του πονου χαραζοντας πανω σας το V ( for vendetta ) Χουμορ Ρωμηοσυνη

          2. Το σύνδρομο Άσπεργκερ το έχω ξεπεράσει, οπότε δε χρειάζεται κάθε λίγο να μου διευκρινίζεις πότε κάνεις χιούμορ. (Χιούμορ γιατρέ).

    2. Γράφεις “Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση”. Στο λέω και στο ξαναλέω… ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ… ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΕ….. ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1770…. ΔΗΛΑΔΗ_ΠΡΙΝ_ΤΗ_ΓΑΛΛΙΚΗ_ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ; Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ 1789!!!!!!!!!!!!!! Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ….. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!!!!!! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΛΛΑ … ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ 124 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ!!!!!!!! Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ επανάσταση των Ελλήνων έγινε το 1770! Εκεί συμμετείχε και ο Πατέρας του Κολοκοτρώνη!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!!!! Οι Έλληνες δεν περίμεναν κανέναν αντι-χριστιανικό διαφωτισμό να διαφωτιστούνε ούτε μετέφραζαν… Βολταίρο… για να ξυπνήσουν! Αυτά είναι γελοιότητες !!!!!! Βασικός υποκινητής αυτής της επανάστασης των Ελλήνων ήταν ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΩΛΗΣ όπου το 1766 στέλνει επιστολή και γράφει “η Μεγάλη Αυτοκράτειρα Αικατερίνη υποστηρίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και ότι όλα τα βασίλεια της Ευρώπης συμφώνησαν να καταστρέψουν το τουρκικό κράτος, (την Οθωμανική Αυτοκρατορία) και σε μια τέτοια περίπτωση σεις (οι Μανιάτες) υπερασπιστές της ελευθερίας, θα πρέπει να πρωτοστατήσετε δίνοντας το παράδειγμα και στους υπόλοιπους Έλληνες”. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ (!) Από τη wikipedia διαβάζουμε: “έγιναν πολλές συγκεντρώσεις προκρίτων και ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ της ευρύτερης περιοχής, (όπως οι ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ: Κορίνθου Μακάριος, Παλαιών Πατρών, Λακεδαιμονίας Ανανίας, ο πρώην Πατρών και πρόεδρος Κερνίκης και Καλαβρύτων Δανιήλ, οι προεστοί Σπάρτης Ιωάννης Μελιτάκης και Ιωάννης Καφετζής, Κορίνθου Γεωργαντάς και Σπυρίδων Νοταράς, Πατρών Ιωάννης Πώλος κ.ά).”.

      1. dedale (Με τη δημώδη ονομασία Ορλωφικά, ή Ορλοφικά, ή περισσότερο λόγιο Ορλώφεια (τα), φέρεται περισσότερο γνωστή η αποτυχημένη επανάσταση των Ελλήνων το 1770, οι οποίοι υποκινήθηκαν από τους Ρώσους εναντίον των Οθωμανών κατά τη διάρκεια του Ρωσοτουρκικού πολέμου (1768-74).
        https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%BB%CF%89%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC
        Παρακατω θα γραψω σχετικα με την επανασταση του 1821

  61. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ 22 ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 128 ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΑΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ. αλλωστε ολοι γνωριζουν ποιος ειμαι και δηλαδη ο κατσικογαμης που σας κανει πλακα οι Εβραιοι θα μου κλασουν τα αρχιδια να τους κλασω ολους ο τραγος που πηδαει τις κατσικες αρχαιοι ελιτιστες παιδοφιλοι. μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι πρεπει να εξεταστει το θεμα του κωλου και πως δηλαδη ο αρχαιος κωλος επηρεαζει στο σημερα τον gay πολιτισμο της δυσης
    Η Αληθεια χεστηκε για τα συμπελγματα του καθε δαιμονισμενου αρχαιοπληκτου που δεν μπορει να ξεχωρισει τα @@ απο τα μυδια αρχαιοκαπηλος μαλακοβλακας των αρχαιων ελιτιστων παιδοφιλων Ολα τα υπολοιπα ειναι για να τα λενε μεταξυ τους παραπληγικα παιδακια που εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους Ρε αντε στον πατερα σας τον παιδεραστη τον Διαολο να του ζαλισετε και αυτου τα @@ με την αξιολυπητη μαλακοβλακεια σας που ψαχνετε και για θεους μεσα στο πηγαδι με τα φιδια και τα σκατα που εχετε πεσει. Οι δικοι μου προγονοι δημιουργησαν ολους του πολιτισμους στον πλανητη και οι δαιμονες που εχεσαν τους ανυπαρκτους αρρωστους υπερκομπλιξοικους απογονους το πρωκτοξσκισμενοy ανωμαλου ελτιστη παιδοφιλου αρχαιου βρωmoμπασταρδοπουστα ψωφισαν στην κολαση εκει που θα πανε και ολα τα αθλια και δαιμονισμενα σκατα τους που εχουν βρωμισει το συμπαν με την υπερβλακεια και την Εωσφορικη αλαζονεια απο την οποια ειναι γνωστο αλλωστε σε ολους οτι πασχουν ολοι οι καταρμενοιι αχρηστοι μπασρταρδλοπουστηδες Ολοι μαζι θα πατε στον πατερα σας τον Διαλο κταραμενα τρισθαλια αρρωστακα που εχετε βρωμισει το συμπαν με τον αρρρωστημενο κομπλεξισμο αχρηστοι και ανυπαρκτοι ξεφτυλισμενοι απογονοι του Χατζηαβαβτη που φτιαξατατε και πολιτισμους δαιμονισμενα αρρωστακια. lol Εφτιαξαν πολιτισμους λεει οι υπερκομπλεξικοι απογονοι του Χατζηαβατη που βγηκαν μεσα απο τον κωλο του αρχαιου παιδοφιλου και που μας εχουν ζαλισει τα @@ με τα κατορθωματα των φανταστικων προγονων τους πριν απο 2000 χρονια καθως αυτοι βουλιαζουν μεσα στο σκατο και στην απυθμενη βρωμια τους και δεν μπορουν να φτιαξουν ουτε ενα κοτετσι. ολοι οσοι δεν προσκυνουν τον αρχαιο παιδοφιλο πουστη τον Δια ειναι Εβραιοι η κατασταση ειναι τραγικη αλλα θα προσπαθησω να μην διαβασω ουτε κατα λαθος ουτε μια φραση απο την αρρωστια που σπερνουν αυτα τα αξιολυπητα υποκειμενα η οποια ουτως η αλλως θα τους επιστραφει οσο και αν σερνονται μεσο στον υπερκομπλεξισμο και την απυθμενη δαιμονικη βρωμια τους η οποια εινα ενα βδεληγμα της ιστοριας και ενα καρκινωμμα στην ανθρωπινη συνειδηση για να τους διασκεδαζουν οι κλανιες του παιδοφιλου Δια καθως σερνονται μεσα στην αυθμενη βλακεια τους. lol Μιλαμε απλα βασικα για αλογα ζωα-γκοιμ και για τους αυτολοβοτομημενους απογονους του Χατζηαβατη που απλα ζαλιζουν τα @@ στο συμπαν και σπερνουν την δαιμονικη βρωμια τους για να ταιζουν το αρρωστημενο και χωρις προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια κομπλεξισμο τους που φανερωνει αλλωστε και ποιες ειναι οι κατσικες της Αποκαλυψης βλαμμενα κουτοπονηρα αρρωστακια ηλιθια αρρωστακια βρωμοσκατοπουστας στοχευετε σαν μανιακες πουτανες το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μετα ζητατε και τ ρεστα και παλι σαν σοδιμισμενες πουτανες οταν καποιος απαντησει στις αθλιες προκλησεις σας. καθως τους το εβαλε ο Τραγος απο πισω με την μεθοδο του Greek way Συνεχιστε βλαμμενα αρρωστακια να παραληρειτε μεσα στην βρωμια και την αλητεια σας και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ συνεχιστε να με καλειτε να σας καψω ολους οπως σας ειπε ο Ησιοδος. οι ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ και δεν μπορουν να κατανοησουν ποιος ειναι ο ΤΡΑΓΟΣ που ειναι και ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ που πηδαει τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ της Αποκαλυψης. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ LOL Υπαρχει καποιος Απολλωνας και καλα που δεν εχει δικη του συνειδηση απλα για να σκουπιζει τα σκατα που χεζουν οι ΚΑΤΣΙΚΕΣ που πασχουν απο διαρροια γιατι τις πηδαει ο ΤΡΑΓΟΣ. χαχαχαχαχαχ lol Οι δημιουργοι της υπερκομπλεξικης κλανιας και της μεγαλυτερης ΞΕΦΤΥΛΑΣ στην ανθρωπινη ιστορια παριστανουν τον/τους Θεο/Θεους Δημιουργο/Δημιουργους στα μυστηρια των οποιων ηταν μυημενοι οι αρχαιοι ακομα και απο τον ΚΩΛΟ. χαχαχαχαχαχ LOL ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ελα Απολλωνα ελα lol Οι δογματιστες της αντιθεικης ειδωλολαατρικης ΜΑΛΑΚΙΑΣ Μιλααμε για τα πελον γελοια και αξιολυπητα υποκειμενα στην ιστορια του γαλαξια. lol Οι προγονοι μας εκαναν αυτο και εκαναν εκεινο και για αυτο εμεις παιζουμε το πουλι μας καθως καθαρισαν αυτοι για εμας γιατι ηταν ΘΕΟΙ. lol χαχαχαχαχαχαχα Εδω βλεπουμε πως ο ΤΡΑΓΟΣ σπαει πλακα με τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ: Ο Αλεξανδρος προσκυνα τον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο και ορκιζετε στην σημαια με τον ΣΤΑΥΡΟ και στον εθνικο υμνο Βρε γελοια υποκειμενα που τα εχετε βαλει με την πιστη και μας εχετε ζαλισει τα @@ με την υπερβλακεια και την αρρωστια σας αμα ο Αλεκος δεν ηταν ανθρωπος του ΘΕΟΥ και της ΠΙΣΤΗΣ θα γινοταν ποτε αποδεκτος απο ολα τα ιερατεια συμπεριλαμβανομενου και του Εβραικου ως σωτηρας/μεσσιας/Ωρος; Μηπως επισης ο Αλεκος ηταν Λυβιος γιατι συμφωνα και με τον Πλουταρχο τον εστειλε το μαντειο των Δελφων στο Λυβικο ιερατειο του Αμμων; Ακολουθηστε βρε μαλακες την διαδρομη του Λιαντινη για να δειτε πως θα λυθουν ολα αυτα τα ΗΛΙΘΙΑ προβληματα που ΕΣΕΙΣ δημιουργησατε στην ψυχη του εθνος η οποια ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης και ψυχορραγει καθως εσεις μαλακιζεστε με τα σκατα που παραγει ο πρωκτος που εχετε για εγκεφαλο. αντε και γαμηθειτε στα Ταρταρα αρρωστα ρεντικολα Νεκρους σας βρηκε στον ταφο σας ο Ζηδρος και σας εχεσε αθλια μαλακοσουργελα. Προσπαθουν οι αρχαιοκατσικες να φορτωσουν ολα τα προβληματα οχι μονο του εθνους στο σημερα αλλα και ολοκληρης της ανθρωποτητας στην βασανισμενη ψυχη της Παναγιας μανας μας της Ρωμιοσυνης και στον Χριστο και οι εθνικαρες ειναι αυτοι που κανουν τσιμπουκια στους αρχαιους και τους νεους ελιτιστες παιδοφιλους Οι κατσικες χωροπηδανε πανω στην ψωλη του ΤΡΑΓΟΥ και φωναζουν: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΡΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΡΩΚΤΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΖΗΤΩ Ο ΤΡΑΓΟΣ!!! Απο οτι βλεπω ο παραπληγικος αρχαικαπηλος συνεχιζει να μαλακιζετε Για μενα αυτα τα μανιακα αρωστακια που εχουν και το θρασος να μιλανε για εθνος και για θεους και για πνευμα και ψυχη απλα δεν υπαρχουν και επι της ουσιας δεν υπαρχουν. Επι τοηυ προκειμενου διαβασα και τι λεει ο παραπηληγικος στο συγκεκριμενο και απλα να απαντησω οτι μονο ενας ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ θα μπορουσε να σκεφτει οτι αν ζουσε ο Μεγας Αλεξανδρος το 21 δεν θα εκανε ορκο στο Ευαγγελιο για καποιο λογο που εχει καποιος αρρωστος του σημερα μεσα στο κεφαλι του. Δεν διαβασα τι λενε και ουτε προκειται καθως η ανοησια και το σκατο που παραγουν αυτα τα ανθρωπομορφα μπουρδελα εχουν ως μοναδικο στοχο να προκαλεσουν τον εκνευρισμο και να κατσστρεψουν τα μυαλα και των υπολοιπων και να γινουν δηλαδη ομοιοι τους και ομοιοι δηλαδη με τα θλιβερα σκαττα της υπαρξης που εχουν ζαλισει το συμπαν με την δαιμονικη τους αρρωστια και την απυθμενη ανοησια που παραγι ο ξεσκισμενος πρωκτος που εχουν για εγκεφαλο αλλα και και με τον υπερκομπλεξισμο τους. Σαν μανικακες πουτανες ψαχνουν για το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΡΙΣΤΟΥ τα δαιμονισμενα σκατα παραληρουν μεσα στα σκατα τους Ξερασματα του Λογου και κλανιες της Ανοησιας ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ που εχετε ζαλισει τα αρχαια στο συμπαν με τα ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ σας. Ο Αλεξανδρος λοιπον οχι μονο δεν εχει καμια αποκλειστικη σχεση με την Ελληνικη παραδοση αλλα μαλιστα συμφωνα με τον Πλουταρχο ειχε οδηγηθει απο το μαντειο των Δελφων στο Λυβιο ιερατειο του Αμμων το οποιο ειναι και προφανες οτι του ανοιξε τον δρομο για την Βαβυλωνα και τον Μαρδουκ-Δια Βηλου καθως επισης εδωσε διαταγη για την ανεγερση του ναου του. Αυτο που βλεπετε στον εκνευρισμο μου ειναι το σκατο που μου φορτωσατε και σε εμενα και στην οικογενεια μου γιατι πολυ απλα υποστηριξα τον Ιησου Αυτο που βλεπετε ειναι ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα σας πνιξει αμα δεν αλλαξετε πορεια. Η απυθμενη και ασυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα ηλιθιοτητα σας θα σας πνιξει μεσα στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ και αυτο που βλεπετε ειναι αυτο που δεν μπορεσετε ποτε να αποφυγετε με Ελληνοπουτανες και Ελληνοπουστιες ειτε υπαρχω εγω ειτε οχι καθως αλλωστε το εχω παρει αποφαση οτι εφοσον η μανια σας οδηγει στο θανατο ας ειμαι εγω αυτος που θα σκοτωσετε και ας γινει το αιμα μου η αιτια να σταματησει αυτη η ΚΑΤΑΡΑ και αυτη αρρωστια που εσπειραν οι αρχαιοι ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Τι μου εχετε αφησει ρε ξεδιαντροπα υποκειμενα; Εχετε βαλει τα ονειρα μου μεσα σε ΚΑΠΟΤΕΣ για να ταιζετε την μεγαλομανεια και τον υπερκομπλεξισμο σας που εχει ξεπερσει καθε οριο ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΥΦΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ατην παγγοσμια ιστορια και εχετε εσεις το ΘΡΑΣΟΣ να μιλατε για εθνος και για οραμα και για πολιτισμους και για πενυμα και ΣΚΑΤΑ που ειναι αυτο που σας εκφραζει σε ολα τα επιπεδα.

    1. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ. (με την πουστια και την μαλακια τους η Ελληνοπουτσαρα τους αρχαιοελληνοκωλαρα σας αρχαιοπρωκτοεθνος σας πατριωτες» του κωλου τον Ελληνικο κωλο το μουνι την ΑγΕλλαδα αγαμητη μαλακια εχει εισχωρησει στον πρωκτο που εχουν για εγκεφαλο της Ελληνοπουστιας και της Ελληνομαλακιας περαστικα και σε σας και στην πουσταρα τον Ελληνισμο ΣΑΣ ) Απο οτι φαινεται εχει αρχισει να στρωνει..

  62. οι αρχαίοι συγγραφείς των πρώιμων Εβραϊκών Γραφών έβλεπαν τον Ιεχωβά να διαπράττει τόσο τις καλές όσο και τις κακές πράξεις. Μια καλή ένδειξη γι’ αυτό βρίσκεται στο:Ησαΐας 45:6-7: “… Εγώ είμαι ο Κύριος και δεν υπάρχει άλλος. Εγώ σχηματίζω το φως και δημιουργώ το σκοτάδι. Εγώ κάνω ειρήνη και δημιουργώ το κακό. Εγώ, ο Κύριος, τα κάνω όλα αυτά.ή στο Ιώβ 9:22-23: “… [ο Θεός] καταστρέφει και τους αθώους και τους αμαρτωλούς. Όταν μια μάστιγα φέρνει ξαφνικό θάνατο, χλευάζει την απόγνωση των αθώων.ή στο Θρήνοι 3:37-38: “Ποιος διέταξε και κάτι ήρθε για να παρέλθει, αν ο Κύριος δεν το όρισε; Δεν είναι απ’ το στόμα του Ύψιστου που έρχεται το καλό και το κακό;”

  63. Ο καλος θεος Γιαχβε επαιξε στα ζαρια τις ζωες των παιδιων του Ιωβ σε μια μονομαχια με τον διαολο. (Ιωβ 1.11 [λεει ο διαολος στον Γιαχβε] πλην τώρα έκτεινον την χείρα σου και έγγισον πάντα όσα έχει, διά να ίδης εάν δεν σε βλασφημήση κατά πρόσωπον. Και είπεν ο Κύριος προς τον Σατανάν, Ιδού, εις την χείρα σου πάντα όσα έχει· μόνον επ’ αυτόν μη επιβάλης την χείρα σου.)

  64. Ειναι ξεκαθαρο λοιπον περαν πασης αμφιβολιας οτι η αρχαιοπληξια ειναι μια πολυ βαρια αρρωστια που αεπυθυνεται κυριως σε κατσικες και αρρωστα ατομα που δεν ξερουν ουτε τι τους γινεται ουτε τι λενε και ουτε τι ψαχνουν καθως ο μοναδικος στοχος αυτης της καρκινογονου βρωμιας ειναι το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και περα απο αυτη τους την μανια εναντια στους Χριστιανους αλλα και εναντια σε ολους οσους ειναι εστω φιλικοι με τον Ιησου και δεν πασχουν απο αυτη την δαιμονικη αρρωστια του υπεροπτικοαλαωνα υπερπανιβλακα αρχαιοκαπηλου. Μιλαμε για τα απολυτα μηδενικα που απλα ταιζουν την μεγαλομανεια και την υπερβλακεια τους με τα σκατα που παραγει ο πρωκτουλης που εχουν για εγκεφαλο και ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι μιλαμε για μια ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και μια ΚΑΤΑΡΑ η οποια δεν υπολογιζει τιποτα και που ειναι θλιβερο να νομιζει καποιος οτι αυτη η βρωμια εχει την υποστηριξη καποιου θεου η εστω καποιου θετικου πνευματος που δεν ειναι ενας πρωκτοξεσκισμενος δαιμονας που βγηγκε μεσα απο καποιον ξεσκισμενο πρωκτο καποιου αρχαιου ανωμαλιαρη. Μιλαμε ασφαλως για τα γελοιοτερα και τα πλεον θλιβερα υποκειμενα στην ιστορια του γαλαξια που ταιζουν την μεγαλομανεια και την αλαζονεια τους με την εμπειρια-ενεργεια τριτων και εχουν την αρρωστημενη και την θλιβερη επι της ουσιας εντυπωση οτι τους ανηκουν οι θεοι και ακομα και το συμπαν λογω της καταγωγης τους εκει οπου μαλιστα ειναι προφανες οτι μιλαμε για τους απογονους του Χατζηαβατη. Αυτα λοιπον τα θλιβερα καραγκιοοζακα ταιζουν τον αρρωστημενο και ανευ προηγουμενου υπερκομπλεξισμο τους μεσα απο την μανιωδη επιθεση στους αλλους που δεν πασχουν απο αυτη την χολερα που κατευθυνει τα ζομπι σε μια παραληρηματικη πραγματικοτητα εκει οπου δεν υπαρχει τιποτα περα απο τα δαιμονικα σκατα που εχει παραγει μεσα στους αιωνες η πρωκτουλης του Σατανα. Το θεμα λοιπον δεν ειναι τα ονοματα και η καταγωγη των θεων αλλα η ουσια των ατομων εκει οπου βασικα ειναι ξεκαθαρο οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για λεπροχολερες που εχουν δολοφονησει την ΕΝΝΟΙΑ την ΣΟΦΙΑ την ΛΟΓΙΚΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ και ολα τα ομορφα θηλυκα που δεν θα μπορουσαν ποτε ασφαλως να εχουν ποτε καμια σχεση με τους σαβουρογαμηδες του ειδους οι οποιοι επι της ουσιας ειναι σοδομαζοχιστες που γουσταρουν καθως σερνονται μεσα στην απυθμενη βρωμια να τους δερνουν ολες οι πουτανες του συμπαντος οπως για παραδειγμα η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, η ΜΑΛΑΚΙΑ, η ΠΟΥΣΤΙΑ, η ΒΡΩΜΙΑ, η ΛΑΜΟΓΙΑ και γενικα ολες οι πουτανες του συμπαντος καθως μονο ετσι μπορει να αποκτησει καποιο νοημα η θλιβερη τους υπαρξη. Αυτο που χρειαζεται λοιπον σε αυτη την περιπτωση ειναι ενας ειδικος διασστροφολογος για να θεραπευσει αυτα τα θλιβερα ατομα καθως ειναι αλλωστε ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι η αρχαιοπληξια ειναι μια σοδομαζογιστικη διαστροφη.

    1. Φιλε μου ασφαλως και εχω την υποστηριξη του Θεου
      καθ’ ότι αυτος ειναι οπαδος της αληθειας οπως και εγω ,και οχι της διαστροφης του διαολου.

  65. Ειναι προφανες λοιπον οτι μιλαμε για καποια θλιβερα αρρωστακια που πνιγονται μεσα στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και για αυτο αλλωστε οσο παει η κατασταση τους παει απο το κακο στο χειροτερο και για αυτο η σοδομαζοχιστικη διαστροφη τους εχει προσεγγισει την απολυτη ξεφτυλα καθως μιλαμε για τους απολυτους αρχοντες της εξυπνοβλακειας και της πουστοπουτανιας που δεν ξερουν τι λενε και τι τους γινεται καθως καιγονται μεσα στο δαιμονικο τους παραληρημα και απο το πολυ ξυλο που εχουν φαει εχουν λαλησει μεσα στην ΒΡΩΜΙΑ και το ΑΙΣΧΟΣ της διαστροφικης ανωμαλιας της αρχαιοπληξιας η οποια επι της ουσια στοχευει να διαχωρισει τους ανθρωπους αναμεσα στις κατσικες και τα προβατα και για αυτο αλλωστε ο ΤΡΑΓΟΣ ειναι ο απολυτος αρχοντας αυτου του παιχνιδιου που αυτοι ξεκινησαν και αυτοι συνεχιζουν και που δεν προτιθενται ασφαλως ποτε να σταματησουν καθως τους καιει ο πρωκτουλης τους απο τις πολλες ψωλιες που τους εχει ριξει ο ΤΡΑΓΟΣ. Οι κατσικες λοιπον προσπαθουν να διαχωρισουν τους νεοελληνες αναμεσα στους αλλους και στους ηλιθιους αρχαικαπηλους καθε ειδους χωρις καμια διακριση επι της ουσιας του λογου τους και της ποιοτητας αυτου εκει οπου για παραδειγμμα ενας Νεοπλατωνιστης ειναι καλος μονο αμα απορριπτει στο συνολο της της Ιουδαικη παραδοση αλλα και ολες τις υπολοιπες μη Ελληνικες συμφωνα με την διαστροφικη τους αντιληψη παραδοσεις εκει οπου οι Νεοπλατωνιστες οι οποιοι ανεπτυξαν την πραγματιστικη θεολογια συμπεριλαμβσναν κσι Ιουδαικα στοιχεια στην θεολογια τους. Οι διανοτηικες κλανιες του ειδους σου πετανε ενα να αφαιρεσουμε λεει το Ιουδαικο στοιχειο απο τον Χριστιανισμο για να το προσαρμωσουμε στην διαστροφικη και σοδομαζοχιστικη ανωμαλια της αρχαιοπληξιας χωρις να προσδιοριζουν τι εννουν επι της ουσιας του αντικειμενου εκει οπου μαλιστα σερνονται μεσα στην βρωμια τους καθως δεν υπαρχει καμια “γνησια” Ελληνικη παραδοση περα απο την φαιδρη προσεγγιση του αυτολοβοτομημενου αρχαιοκαπηλου ο οποιος θεωρει Ελληνικο οτιδηποτε υιοθετησαν οι αρχαιοι απο τις υπολοιπες παραδοσεις ετσι οπως αυτοι το υιοθετησαν μεσα στσ πλαισια μια χαωδους καταστασης με σφοδρες ιδεολογικες συγκρουσεις. Ειναι προφανες λοιπον οτι μιλαμε για μια ανευ προηγουμενου ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και η θεωρηση περι του αντιθετου μπορει να προσεγγισει τα ορια της γελοιοτητας μεσα απο αυτη την συγκρουση επι της ουσιας της διαστροφικης αρρωστιας της αρχαιοκαπηλιας με την ΕΝΝΟΙΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ την ΣΟΦΙΑ την ΛΟΓΙΚΗ και την ΓΝΩΣΗ και ολα τα ομορφα θηλυκα που ασφαλως δεν θα ηθελαν ΠΟΤΕ να εχουν την οποιανδηποτε σχεση με αυτα τα αρρωστακια. Μονο λοιπον ενας διαστροφολογος μπορει να θεραπυσει αυτα τα αρρωστακια και αυτο ειναι η μοναδικη ΑΛΗΘΕΙΑ που πρεπει να απασχολει τους ασθενεις καθως αυτο που προεχει ειναι η υγεια μεσα σε μια κατασταση οπου μαλιστα κυριαρχει η σοδομοαζοχιστικη αρρωστια της αρχαιοπληξιας απο την οποια πασχει και ο Λιακοπουλος.

    1. Ο μονος που τρωει φαπες εδω εισαι εσυ. Οσοι παρακολουθουν εχουν εκστασιαστει απο τον ξυλοδαρμο σου και σου κανουν like για να παρει το μυαλο σου αερα ωστε να καταληξεις και εσυ οπως και οι υπολοιποι – ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ Τα ευκολως εννοουμενα παρα και λειπονται. Και επειδη δια σε δεν ειναι εννοουμενα κανε γαργαρες το παραμυθι σου και φτυστο μεσα στην Μητρα (χυτρα) του αρχετυπου του αποκρυφισμου διοτι εκει ειναι η θεση του καθως και η δικια σου.

  66. dedale ( Μεγάλη ώθηση στην επιθυμία για ελευθερία έδωσαν από τον 18ο αιώνα ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση. Υπό τις περιστάσεις αυτές αναπτύχθηκε το κίνημα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού 1750-1821 που προετοίμασε το έδαφος για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1 )
    (Στα πλαίσια του διακαούς πόθου για αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και με σαφή την επίδραση των μυστικών εταιρειών της Ευρώπης, συναντιούνται το 1814 στην Οδησσό τρεις Έλληνες και αποφασίζουν τη σύσταση μιας αυστηρά συνωμοτικής οργάνωσης, η οποία θα προετοίμαζε τον ξεσηκωμό όλων των Ελλήνων. Και οι τρεις έχουν ήδη γίνει κοινωνοί των επαναστατικών ιδεών και του εταιρισμού. Ο Σκουφάς είχε ιδιαίτερες επαφές με τον Κωνσταντίνο Ράδο, ο οποίος ήταν μυημένος στον Καρμποναρισμό. Ο Ξάνθος είχε μυηθεί σε τεκτονική Στοά της Λευκάδας, ενώ ο Τσακάλωφ είχε υπάρξει ιδρυτικό μέλος μιας Φιλανθρώπου Εταιρείας και γνώριζε την οργάνωση του Ελληνόγλωσσου Ξενοδοχείου.Σκοπός της Φιλικής Εταιρείας ήταν η γενική επανάσταση των Ελλήνων για την «ανέγερσιν και απελευθέρωσιν του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας», όπως μας πληροφορεί ο ίδιος ο Ξάνθος. Και σημειώνει στα «Aπομνημονεύματά» του: ..δια να ενεργήσωσι μόνοι των ό,τι ματαίως από πολλού χρόνου ήλπιζον από την φιλανθρωπίαν των χριστιανών βασιλέων».Ο ΟΡΚΟΣ (Ορκίζομαι εις το όνομα της αληθείας και της δικαιοσύνης, ενώπιον του Υπερτάτου Όντος, να φυλάξω, θυσιάζων και την ιδίαν μου ζωήν, υποφέρων και τα πλέον σκληρά βάσανα το μυστήριον, το οποίον θα μου εξηγηθεί) Η εκφραση ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ ειχε σχεση με τον τεκτονισμο ,τον δυτικο θεισμο, καθως και με την λατρεια του υπερτατου οντος κατα την Γαλλικη επανασταση.Πανω απο ολους τους βαθμους της εταιρειας προιστατο η λεγομενη ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ. Μελη της ανωτατης αρχης ηταν οι μεγαλοι ιερεις των ελευσινιων. Ιστορια του ελληνικου εθνους εκδοτικης αθηνων τομος ΙΑ σελ 427)..( Η Εκκλησία μεριμνούσε για την προστασία της Ορθόδοξης κοινότητας από τις πολιτισμικές και ιδεολογικές αλλαγές που επέφερε ο Διαφωτισμός..και ακολουθησε πολιτική νομιμοφροσύνης στην κοσμική εξουσία του Σουλτάνου, την οποία θεωρούσε μέρος του σχεδίου της θείας πρόνοιας για την προστασία των Ορθοδόξων από την αιρετική Δύση (Ιστορία της Ελλάδος από το 1800. Τεύχος Α’: Το έθνος, η πολιτεία και η κοινωνία των Ελλήνων.)

  67. Ειναι ασφαλως ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι μιλαμε για μια ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και μια ΚΑΤΑΡΑ καθως σε καμια περιπτωση δεν προκυπτει μια προσπαθεια για προσεγγιση του αντικειμενου επι της ουσιας του καθως Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ που ειχε και εχει αυτη η ΚΑΤΑΡΑ ειναι νσ καταστρεψει την χριστιανικη συνειδηση και δηλαδη την συνειδηση του εθνους και να την κανει ευαλωτη στο εκφυλισμο της συχρονης δυτικης κουλτουρας και ειναι αρκετα γνωστο σε ολους αλλωστε οτι ο Φουρακης λιγο πριν πεθανει αποκαλυψε περι τινος προκειται https://www.youtube.com/watch?v=y3WenNRx-SM Δεν με ενδιαφερει αν ειναι μασονοι. Αυτο που με ενδιαφερει επι του προκειμενου ειναι η στοχευση και ο ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ και ειναι πλεον ΞΕΚΑΘΑΡΟ περαν πασης αμφιβολιας οτι μιλαμε για τον μεγαλυτερο εχθο του εθνους εκ των εσω. Ασφαλως το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ δεν προκεται να σταματησει μεχρι να πνιγουν μεσα σε αυτο ολοι οι απατεωνες και τα αφεντικα τους. Μιλαμε ασφαλως για ενα οργανωμενο εγκλημα το οποιο εχει παραγει μια αρρωστημενη συνειδηση και εχει οδηγησει την ψυχη του εθνους στην αποσυνθεση και θα μπορουσε αλλωστε αυτος να ηταν ο στοχος αυτων που εδωσαν τις εντολες προφανως απο εξω για την δημιουργια αυτης της αρρωστιας η οποια αλλωστε παραγει μονο υπνωτισμενα ζομπι και μαλακες. Εινσι προφανες λοιπον οτι αυτο που ψαχνουν αυτα τα δαιμονισμενα αρρωστακια ειναι ΤΟΝ ΤΑΦΟ που θα τους χωσουν μεσα και αυτους και το εθνος καθως δεν προτιθενται να σταμαητσουν αυτη την μανιωδη επιθεση προς στους συμπαντριωτες τους και προς ολους βασικα που δεν πασχουν απο αυτη την λεπροχολερα η οποια ειναι και προφανες αλλωστε οτι ειναι η αρρωστια απο την οποια πασχουν ολοι οι Σωρρες και για αυτο αλλωστε μιλαμε για την μεγαλυτερη ξεφτυλα στην ιστορια του γαλαξια που ειναι αυτο ακριβως που αξιζει στα συγκεκριμενα ατομα.

    1. Φιλε μου ασφαλως και προσεγγιζω το αντικειμενο επι της ουσιας. Προσεξε – ΓΙΑΧΒΕ Ο ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΣ (Α Σαμουηλ 15.3 ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.) Και κανω και το αναλογο σχολιο. (Αυτος ο Θεος πρεπει να διαγραφει απο την μνημη των ανθρωπων ωστε να γυρισει πισω στην ανυπαρξια.)

  68. Το λεξιλογιο που χρησιμοποιω ειναι ακριβως αυτο που αρμοζει για την περιπτωση για αυτους που ξεκινησαν και που συνεχιζουν αυτη την αρρωστια και για αυτους που συνεχιζουν να την υποθαλπτουν με εξυπνακισμους. Μιλαμε για μια συνεχομενη προκληση των υπερελληναρων που μοναδικο στοχο εχει να σε εκνευρισει και να σου ανοιξει τρυπες στηχ ψυχη και να σε στειλει τον ταφο και αλλα πολλα που υποθηκαν απο τους μανιακους και τους φιλους τους που πασχουν ολοι απο αυτη την διαστροφη. Εγω βασικα δεν εχω καμια αναγκη κανια ταμπελα καθως αυτα που λεω ειναι πολυ συγκεκριμενα και αφορουν την ουσια του αντικειμενου την οποια προσπαθουν οι μανιακοι να θαψουν μεσα στις συγκρουσεις της ιστοριας και μεσα απο μια διαστρεβλωση και μονοπλευρη θεαση της ιστοριας και της πραγματικοτητας και το αισχος που σας εκφραζει εφτασε στο σημειο να παριστανουν καποιοι τους απολογητες του ιερατειου για να συνεχισουν να με προκαλουν με ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ οι οποιοι ειναι φανατικοι αντιχριστοι. Η υποκρισια αλλα και η βλακεια σας εχει φτασει στο ζενιθ και το μονο λεξξιλογιο που αρμοζει στην περιπτωση ειναι αυτο που προεκυψε απο τον εκνευρισμο μου μεσα απο την αλαζονικη αρρωστια του μανιακου που δεν σταματαει να προκαλει και να ψαχνει για το αιμα του Χριστου σαν μανιακος η οποια συνιστα επι της ουσιας οτι οσοι αποδεχονται τον Χριστο ειναι Εβραιοι και δεν ειναι “ανωτεροι” Ελληναρες που δημιουργησαν ολους τους πολιτισμους της αρχαιοτητας απο μονοι τους ασφαλως χωρις την βοηθεια ουτε θεων ουτε και δαιμονων κατι που ασφαλως δεν προκυπτει απο πουθενα οπως αλλωστε ισχυριζονται και οι εθνικοι καθως η αρχαια Ελληνικη συνειδηση ειναι συνηφασμενη με τα αρχαια μυστηρια των θεων τα οποια προερχονται απο την ανατολη. Η χυδαιοτητα σας δεν μπορει να εκφραστει με κανενα λεξολογιο. Εχετε ξεπερασει καθε οριο αισχους και οι εξυπνακηδες αντι να σημαδεουν αυτους που προκαλουν αυτη την αρρωστια και αυτους που το συνεχιζουν ψαχνουν ακομα για το θυμα για να του φορτωσουν την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Αυτο ειναι που εκφραζει γενικοτερα την τραβεστι συνειδηση που εχετε σπειρει ολοι μαζι η οποια της ουσιας εκφραζει τον κομπλεξισμο σας που δεν εχει προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια. Σε οτι αφορα το τι ειμαι εγω απλα ειμαι και καποιοι αλλοι που συμμετεχουν σε ενα οργανωμενο εγκλημα οχι.

  69. Καποιος φυσικα για να ειναι Ελληνας πρεπει να ειναι αρχαιοκαπηλος και καποιος για να ειναι φιλος του Χριστου πρεπει να ειναι παπαδοπληκτος αλλα και ασχετος και σε οτι αφορα δηλαδη τις παραδοσεις των θεων και το αντικειμενο γιατι αυτο προβλεπει η διαστροφικη αρρωστια που κυκλοφορει και ασφαλως καποιος δεν μπορει να ειναι και τα δυο γιατι αυτο προβλεπει η διαστροφικη αρρωστια που κυκλοφορει και αμα καποιος ειναι και τα δυο θσ πρεπει υποχρεωτικα να εχει μια διαστεβλωμενη αντιληψη της ιστοριας μεσα σε ενα αρχαιοελληνικο πλαισιο εκει οπου βασικα οταν προκυψε η νεα θρησκεια ηταν ολα καλα και ροδινα και για αυτο θα επρεπε η ιστορια να εξελιχθει συμφωνα με αυτο που προβλεπει η διαστροφη της αρχαιοπληξιας και εδω ειναι που προεκυψε και το θεμα με τον Λιακοπουλο μεσα απο τις συνεχομενες προσβολες εθνικης συνειδησης οι οποιες εχουν παραγει τον κομπλεξισμο αυτου του ασυγκριτου μεγεθους. Εδω περα μιλαμε για μια οργανωμενη προσπαθεια καποιων αρρωστημενων ιεροσυλων καθαρματων να διαστρεβλωσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και που προπαθσηαν και προσπαθουν μετα μανιας να σας καψουν τα ηδη κατεστραμμενα μυαλα μεσα απο την διαστρεβλωση αυτων που λεω για να ταισουν την αρρωστια της αρχαιοπληξιας και τον υπερκομπλεξισμο τους σε σχεση με αυτο που και καλα τους ανηκει και απο την ιστορια και απο τους θεους και απο το συμπαν γιατι απλα δηλωνουν αρχαιολατρες και γιατι σπερνουν αυτη την δαιμονικη μανια εναντια στον Ιησου και σε οτιδηποτε δεν σηυμφωνει επι της οσυαις με την δικη τους διαστροφικη αντιληψη της ανθρωπινης πραγματικοτητας στο συνολο της. Επι της ουσιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑ 1) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. 2) ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ. 3) ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Εγω δεν ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να σταματησω να ΑΠΑΝΤΑΩ σε αυτη την αρρωστια και σε αυτη την μανιωδη επιθεση και προς εμενα και προς το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μαλιστα καταφερα να σταματησω για δυο μηνες τους αρρωστημενους δαιμονες που εχετε σπειρει απο το να με ενοχλουν αλλα συνεχισατε επι δυο μηνες να με καλειτε να προσβαλλετε και να ψαχνετε για τι ΑΙΜΑ ΜΟΥ. Το προβλημα λοιπον ειναι αυτων που ξεκινησαν και συνεχιζουν αυτη την αρρωστια με βαση την αρρωστημενη αντιληψη που εχουν για την ανθρωπινη πραγματικοτητα στο συνολο της. Αμα λοιπον θελει καποιος να σταματησει αυτο το κακο να απευθυνθει σε αυτους καθως στην αντιθετη περιπτωση αυτο που προκυπτει ειναι συμφωνια με αυτο που γινεται και συνενοχη σε ενα συνεχομενο και χωρις παυση εγκλημα το οποιο ειναι προφανες αλλωστε οτι βαρενει ολους οσους στο παρελθον κατηγορουσαν εμενα για αυτο που γινεται απλα γιατι ΑΠΑΝΤΑΩ στις προκλησεις και γιατι αλλωστε ειπα την αληθεια οτι η αρχαιοπληξια ειναι μια διαστροφη που ομοιαζει με πολιτικο κομμα που λειτουργει με βαση το συμφερων και για αυτο αλλωστε μεσα στα πλαισια της αρχαιοπληξιας χωρανε τα παντα οσα μπορουν να ενδυναμωσουν αυτη την μανια και αυτο το παραληρημα ανεξαρτητα αν μιλαμε για ασυμβιβαστες ιδεες και πραγματικοτητες εκει οπου για παραδειγμα χωρανε και οι Σατανιστες και οι αθεοι και ολοι φτανει μονο να ειναι υποταγμενοι στην αλαζονεια και τον κομπλεξισμο αυτης της διαστροφης και φυσικα ο Πυθαγορας και οι Πυθαγορειοι που σφαγιαστηκαν ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ και δεν μπορει για παραδειγμα καποιος φιλος του Ιησου και καποιος Κινεζος ακομα να γινει αποδεκτης καποιων ιδεων καθως ΣΑΣ ανηκουν και οι ιδεες αλλα και η γνωση που ηρθε απο την ανατολη και σας ανηκει και ο θρακας Ορφεας και σας ανηκει και ο Απολλωνας που ηρθε απο την Αιγυπτο γιατι αυτο προβλεπει το συμφερον της κομματικης παραταξης που εχετε δημουργησει η οποια εχει οδηγησει την νεοελληνικη συνειδηση στα ορια της παρακρουσης.

    1. Φιλε μου δεν προσπαθω να διαστρεβλωσω τα παντα και ουτε να σου καψω το μυαλο, που μα την Παναγια εχει αρπαξει σιγουρα. Προσεξε (Ο Θεος ΓΙΑΧΒΕ με τα διαστροφικα δολοφονικα ενστικτα.[Εξοδος 32-27..Καὶ εἶπε πρὸς αὐτούς, Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ.28 Καὶ ἔκαμον οἱ υἱοὶ τοῦ Λευΐ κατὰ τὸν λόγον τοῦ Μωϋσέως· καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες.)

  70. Ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι μιλαμε για εγκληματιες που στοχευουν μονο στο να σε αρρωστησουν με την αλαζωνικη τους μανια αλλα και για μια εγκληματικη οργανωση που εχει αναλαβει εργολαβικα την καταστροφη της συνειδησης της ανθρωποτητας και οχι μονο του εθνους μεσα απο ενα αρρωστημενο πρισμα το οποιο προβλεπει οτι για ολα τα προβληματα του κοσμου μας ευθυνεται ο Χριστος και επι του προκειμενου η Ψυχη της Ρωμιοσυνης γιατι επι της ουσιας αυτο που λενε αυτα τα διεστραμμενα ατομα ειναι οτι ολα ηταν καλα πριν απο τον Χριστο γιατι οι αρχαιοι Ελληναρες ηταν θεοι και βαλε για αυτο μαλιστα ευθυνονται οι Ρωμιοι προγονοι τους που δεν τους αποδεχονται ως προγονους τους γιατι δεν ηταν Ελληναρες οπως αυτοι και ο Σωρρας και για αυτο θα πρεπει και καλα ο καθε Ρωμιος να απολογηθει η ακομα να πεθανει για να θριαμβευσει αυτη η διαστροφη που προβλεπει τους υπερελληναρες υπεραλαζονες υπερανθρωπους μεσα και απο το δογμα του Σατανιστη Νιτσε καθως αλλωστε αυτη η συνειδηση ειναι ενα παραγωγο αυτης της αρρωστημενης αντιληψης της πραγματικοτηας η οποια αλλωστε προβλεπει τον αφανισμο ολων των αδυναμων και για αυτο αλλωστε ολοι οι συμμετεχοντες σε αυτη την διαστροφικη συνειδηση η οποια επι της ουσιας υμνει τον ελιτισμο των αρχαιων επι της ουσιας βαζουν την υπογραφη τους στα μνημονια μεσα και απο την καθολικη απορριψη της χριστιανικης συνειδησης που προβλεπει την προστασια αλλα και την πνευματικη στεγαση των αδυνατων αλλα και την ψυχη των “αψυχων” δουλων και δηλαδη των προγονων μας στους οποιους εδωσε ψυχη ο Ιησους, καθως οι ελιτιστες στην αρχαια Ελλαδα και ακομα και οι μεγαλοι διανοητες οπως ο Αριστοτελης τους θεωρουσαν αψυχους οπως ακριβως δηλαδη μας θεωρει αψυχους και η σημερινη ελιτ. Ειναι ξεκαθαρο λοιπον οτι μιλαμε για μια ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.

    1. Οι πρωτοι διαφωτιστες ηταν οι αρχαιοι ημων ελληναρες προγονοι οι οποιοι καταπλακωθηκαν απο το βαρυ σκοταδι του χριστιανισμου το οποιο υποδουλωσε και το μυαλο αλλα και το σωμα. Οι νεες γενιες ελληναρων ως συγχρονοι διαφωτιστες με μια κλωτσια θα πεταξουν οτι σαβουρα εχει απομεινει ωστε απο πιθηκοι να γινετε ανθρωποι. Οσον αφορα την πνευματικη σου κατασταση εισαι καπου αναμεσα, οποτε σε κατατασσω στους πιθηκανθρωπους με προγεννητικη διαθεση να μετατραπεις σε ΧΟΥΛΚ και να μας φας ολους.

  71. Η Παλαια Διαθηκη εκλαμβανετε απο την Χριστιανικη πραγματικοτητα ως η παρελθουσα συμφωνια-covenant μεταξυ Θεου και ανθρωπου που προφανως ΕΣΠΑΣΕ και για αυτο αλλωστε καιμε συμβολικα και τελετουργικα τον Ιουδα καθως προεκυψε μια ναα συμφωνια την οποια αρνηθηκε το καταραμενο συμφωνα με την Χριστιανικη αντιληψη Ιουδαικο ιερατειο. Αυτο ειναι που ασφαλως δεν αρεσει καθολου στους Εβραιους και για αυτο εμεις οι πραγματικοι Ελληναρες (δηλαδη εγω και ο σκυλος μου) οφειλουμε να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους παρα την υποταγη του ιερατειου στο πνευμα του Αντιχριστου που επι της ουσιας προσπαθει να ακυρωσει την νεα συμφωνια-covenant για να κανει χωρο στην πανθρησκεια και συνεπως και στον πλαστο και ανυπαρκτο επι της ουσιας συμφωνα με την Χριστιανικη οπτικη θεο των Εβραιων. Αυτο που λεω πιο πανω οτι ο Χριστιανος μπορει να παρει απο την Π.Δ αυτο που νομιζει μεσα απο το φιλτραρισμα της Ν.Δ ειναι αυτο που ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και οχι αυτο που θα ηθελα να συμβαινει καθως δεν προκυπτει θεμα καθολικης αποδοχης εκει οπου μαλιστα προκυπτει το ασυμβιβαστο με τον Λογο του Χριστου. Ασφαλως το θεμα θα μπορουσε να προσεγγιστει διαφορετικα και τα πραγματα ασφαλως θα μπορουαν να παρουν και διαφορετικη τροπη σε οτι αφορα την αντιληψη μας για τους αρχαιους θεους των υπολοιπων παραδοσεων ομως δεν μπορουμε να αγνοουμε το ασυμβιβαστο του Λογου του Χριστου και της χριστιανικης προσεγγισης με τις ανθρωποθυσιες στον Βααλ-Δια (που παραδοσξως ειναι ο Χριστος και ο Γιαχβε-Μαρδουκ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα καθως μιλαμε για την φθορα των ιερατειων και για αυτο υπαρχει και ο δαιμονας Βααλ οπως υπαρχει και ο δαιμονας Γιαχβε) και στον Δια αλλα και τα πουστεματα και τα οργια και γενικα με την φθορα της παγανιστικης παραδοσης. Αυτη λοιπον συζευξη θα μπορουσε να γινει μονο σε θεωρητικο και ερευνητικο επιπεδο μεσα απο μια νεοπλατωνικη οπτικη και οχι πανω στην βαση της επικρατουσας καταστασης καθως αυτο θα ηταν αντιθετο με τον Λογο του Χριστου. Θα μπορουσε να γινει γαμος αναμεσα στον Χριστο και την Ελληνικη φιλοσοφια που αλλωστε εγινε παρα τα προβληματα που προεκυψαν οχι ομως με την παγανιστικη παραδοση η οποια ασφαλως αν και εφοσον ηταν ειρηνικη και δεν δημιουργουσε σοβαρα προβληματα δεν θα επρεπε να κυνηγηθει αν και αυτο ειναι προφσανες και μεσα απο τα στοιχειακα που κυκλοφορουν στις μερες μας οτι ηταν τουλαχιστον αρκετα δυσκολο για να συνηπαρξουν δηλαδη οι δυο πραγματικοτητες, καθως μιλαμε για μια νεα συνειδηση που ηταν ασυμβιβαστη τοσο με τους Εβραιους οσο και με τους Ελληνες και δηλαδη τους εθνικους συμφωνα με την τοτε προσεγγιση. Ετσι λοιπον και η νεα συνειδηση θα προκυψει απο την Χρυση Αναλογια αναμεσα στις δυο πολικοτητες και θα ειναι ασυμβιβαστη τοσο με το Χριστιανικο ιερατειο οσο και με τους Εωσφοριστες απο την αντιθετη πολικοτητα που επι της ουσας εκφραζουν την πολικοτητα των αρχαιων Ελληνων και για αυτο αλλωστε οι Νεοπλατωνιστες που κανουν τους σχετικους υπολογισμους με βαση της εκπορευσεις του Αρχετυπου μιλανε για τον Εωσφορο (η τον Απολλωνα) Χριστο.

    1. Αγαπουλη – πλαστος και ανυπαρκτος επι της ουσιας συμφωνα με την Χριστιανικη οπτικη ο θεος των Εβραιων ?

  72. Ειναι προφανες λοιπον οτι ο Φουρακης μσζι με τους υπολοιπους απατεωνες συνεβαλε τα μεγιστα στην καταστροφη και του μυαλου σας και γενικοτερα της υπαρξης σας καθως ειναι προφανες οτι ειναι γελοιος ο ισψυρισμος οτι ο χριστιανιμος ηταν μια συνωμοσια του Ιουδαικου ιερατειου κατα των αρχαιων Ελληναρων και για την ακριβεια ειναι ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ αυτος ο ισχυρισμος που για να γινει αποδεκτος χρειαζετε και τους αναλογους αποδεκτες και για αυτο αλλωστε αυτη η θεωρια συνομωσιας δεν κυκλοορει πουθενα αλλου εκτος απο την Ελλαδα και ετσι λογω και την γελοιοτητας μου που ειναι αλλωστε εμφανης εμπλεξα και εγω στα 15 μου αν θυμαμαι καλα με αυτο το γελοιο παραληρημα της αρχαιοπληξιας η οποια επι της ουσιας βασιζετε σε αυτη την διαστραμμενη ιδεα σε οτι αφορα τον Χριστο οτι και καλα ηταν μην συνομωσια των Εβραιων και τους Θεου τους του Γιαχβε κλπ εκει οπου ειναι ξεκαθαρο σε οσους εχουν την ελαχιστη αντιληψη οτι ο μεγαλυτερος εχθρος των χριστιανων υπηρξε και ειναι ακομα επι της ουσιας το Ιουδαικο ιερατειο το οποιο ασφαλως φυτρωσε και μεσα στο παπαδαριο. Ποσο ΓΕΛΟΙΟΣ πρεπει να ειναι καποιος αραγε να θεωρει οτι το ολο θεμα Χριστος ειναι μια συνομωσια των Εβραιων και του Ιουδαικο ιερατειου το οποιο στιγματιστηκε με την σταυρωση του Θεου; Ποσο γελοιος πρεπει να ειναι καποιος για να μην μπορει να καταλαβει οτι ο στοχος του Ιουδαικου ιερατειου ειναι ο Χριστος μεσα σε αυτα τα πλαισια μαλιστα οπου το κατεστημενο προσπαθει να σε καταυθυνει με καθε τροπο εναντια στον Χριστο; Ειναι λοιπον ξεκαθαρο οτι διαστροφη της αρχαιοπληξιας εχει συμμαχησει με το Ιουδαικο ιερατειο οπως ειναι πιθανον να συμβαινει και με τους αρχιπαπαδες της πανθρησκειας οι οποιοι αλλωστε μας μιλανε για καταργηση της νεας συνθηκης-συμφωνιας-covenant με τον Χριστο και για υποταγη επι της ουσιας στα κατασκευασματα των ιερατειων και συνεπως και στον ανυπαρκτο Θεο των Εβραιων. Ο βασικος στοχος λοιπον της αρχαιοπληξιας ηταν να μαζεψει ολους τους γελοιους που ειτε λογο ηλικιας ειτε λογω εκ γενετης βλακειας εχουν μειωμενη αντιληψη και να τους γεμισει το μυαλο με ψευδη και ανοησιες για να σας βαλουν να σκοτωθειτε μεταξυ σας με πρωταρχικο στοχο να χρυπησουν την χριστιανικη συνειδηση ετσι οπως αλλωστε λενε και τα προτοκολλα των σοφων της Σιων για οσους δηλαδη τα πιστευουν. Εγω λοιπον επειδη σας λεω ακριβως το αντιθετο κσι σας μιλαω για γαμο της Ελληνικης σκεψης με την χριστιανικη συνειδηση βρεθηκα στο στοχαστρο αυτων που σας εχουν διαλυσει τα μυαλα μεσα απο την στοχευση της βλακειας και της ματαιοδοξιας σας καθως αλλωστε ο Χριστος ειναι καλος μονο σας μυθος και οχι ως μια ενεργεια και μια πραγματικοτητα μεσα στον χρονο και για αυτο αλλωστε η στοχυεση αυτης της διαστροφης ειναι η επιστροφη στον χρονο και η δολοφονια του Χριστου και ολων των μαρτυρων στον βωμο αυτης της διαστροφης που προβλεπει και τον Ελληνα Χριστο που ειτε υπηρξε ειτε επρεπε υποχρεωτικα να ειναι Ελληναρας για να εξελιχθει η ιστορια συμφωνα με το παραληρημα των αρχαιοκαπηλων και μεσα σε αυτα τα πλαισια ασφαλως ο Ελληνας Χριστος δεν θα μπορουσε να ειναι αυτος που θα ερθει στο μελλον και μια νεα δηλαδη συνειδηση γιατι αυτο αλλωστε ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι δεν συμφερει τα αφεντικα σας και το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ και ειναι πραγματικα τραγικο το ποσο βλακες εισαστε.

  73. ΕΚΤΑΚΤΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.H ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗ ΜΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ
    ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ,ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ 1)Ματθ. 16,6 Ο δε Ιησούς τους είπε• “κυττάξτε καλά και προσέχετε από το προζύμι των Φαρισαίων και Σαδδουκαίων”.Ματθ. 16,7 Οι δε μαθηταί εσκέπτοντο από μέσα των και έλεγαν• Ημείς δεν επήραμε καθόλου ψωμιά μαζή μας. Ματθ. 16,8 Ο Ιησούς ως παντογνώστης εγνώρισε πολύ καλά τας σκέψεις των και είπε εις αυτούς• “τι σκέπτεσθε από μέσα σας, ω ολιγόπιστοι, και ανησυχείτε, διότι δεν επήρατε μαζή σας άρτους; Ματθ. 16,9 Ακομα δεν εννοείτε την σημασίαν των λόγων μου, ούτε ενθυμείσθε τους πέντε άρτους των πέντε χιλιάδων και πόσα κοφίνια περίσσευμα επήρατε; Ματθ. 16,10 Ούτε τους επτά άρτους των τεσσάρων χιλιάδων και πόσα μεγάλα καλάθια με περίσσευμα επήρατε; Ματθ. 16,11 Πως δεν καταλαβαίνετε ότι δεν σας είπα να προσέχετε από το υλικό προζύμι και τα ψωμιά των Φαρισαίων και Σαδδουκαίων;”
    2)Ματθ. 20,20 Τοτε τον επλησίασεν η μητέρα των υιών του Ζεβεδαίου, μαζή με τα παιδιά της, τον επροσκύνησε με ευλάβειαν και εφαίνετο ότι κάτι ήθελε να ζητήση από αυτόν. Ματθ. 20,21 Ο δε Ιησούς είπεν εις αυτήν• “τι θέλεις;” Λεγει εις αυτόν• “Δώσε εντολήν να καθίσουν τα δύο αυτά παιδιά μου ο ένας από τα δεξιά σου και ο άλλος από τα αριστερά σου, όταν συ θα αναλάβης την βασιλείαν σου”.Απεκρίθη δε ο Ιησούς και είπε• “δεν γνωρίζετε, τι ζητείτε. Ημπορείτε να πίετε το ποτήριον του πόνου, το οποίον εγώ μέλλω να πίω, η να βαπτισθήτε το βάπτισμα του αίματος και των παθημάτων, το οποίον εγώ βαπτίζομαι;” Λεγουν εις αυτόν• “ημπορούμεν”. Και λέγει εις αυτούς• “το μεν ποτήριόν μου θα το πίετε και το βάπτισμα των παθημάτων, το οποίον εγώ βαπτίζομαι, θα βαπτισθήτε. Το να καθίσετε όμως εις τα δεξιά μου και τα αριστερά μου δεν είναι ιδικόν μου δικαίωμα να το δώσω εις όποιον απλώς το ζητήσει• αλλά θα δοθή από τον δίκαιον Πατέρα μου εις εκείνους δια τους οποίους έχει ετοιμασθή” (δηλαδή δια τους πιστούς εις αυτόν και καλούς αγωνιστάς στον δρόμον της αρετής). Ματθ. 20,24 Και οι δέκα όταν ήκουσαν αυτά, ηγανάκτησαν δια την φιλόδοξον συμπεριφοράν των δύο αδελφών, οι οποίοι επροσπαθούσαν να τους παραγκωνίσουν, δια να λάβουν αυτοί τα μεγαλύτερα αξιώματα.
    ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΕΛΜΗΡΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    ΜΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ Κ.Δ ΕΙΝΑΙ- ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ-Η ΠΡΟΕΞΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΕΓΩ ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΕΜΕΙΣ , ΠΙΣΤΗ
    ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ.
    ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ,ΑΜΗΝ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

  74. Εμεις οι πραγματικοι Ελληναρες (δηλαδη εγω και σκυλος μου) λοιπον ειμαστε στο στοχαστρο των διανοητικοπνευματικων κουνοπιων που τους εχουν εμφυτεψει την διαστροφικη αρρωστια της αρχαιοπληξιας η οποια εχει τοση σχεση με την αληθεια οσο η κλανια του Ελληναρα σκυλου μου και ειναι τοσο βρωμικοι οσα τα σκατα του. Τα κουνουπια απλα βασικα αγωνιζονται για την απυθμενη και ασυγκριτη στα παγγοσμια χρονικα υπερβλακεια τους που εχει βουλιαξει την συνειδηση του εθνους μεσα στον αρρωστημενο υπερκομπλεξισμο της διαστροφικης αρρωστιας της αρχαιοπληξιας η οποια μοναδικο στοχο εχει να σας καψει τα ηδη αρρωστα μυαλα με ηλιθιοτητες που απυθυνονται στο χαμηλοτερο επιπεδο της βλακειας. Δολοφονικα ενστικτα του Γιαχβε σου λενε και δεν σου λενε για τα δολοφονικα ενστικτα του Απολλωνα και συνεχιζουν να παραληρουν μεσα στην απυθμενη και ασυγκριτη υπερβλακεια τους μεσα σε ενα πλαισιο οπου ο Λογος του Χριστου και το ιδεολογικο φιλτραρισμα επι της ουσιας της Π.Δ εκφραζει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εκφραζουν και οι δυο παραδοσεις σε οτι αφορα δηλαδη και αυτο το θεμα με τα δολοφονικα ενστικτα. Μιλαμε για μια τραγωδια του ανθρωπινου ειδους και για μια διαστροφη που απευθυνεται σε πιθηκανθρωπους που εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα μεσα στα πλαισια της μανιας και της αλαζονικης υπερβλακειας τους. Καρτηγορουν για παραδειγμα τον Γιαχβε για τα δολοφονικα ενστικτα της Ρωμαικης εξουσιας που πριν απο τον Χριστο κατεσφαζε τις μαζες για να τις υποταξει στον “θεο” πορνοκρατορα. Κατηγορουν δηλαδη την μοναδικη ιδεολογικη αντισταση εναντια στα παγανιστικα αλλα και στα Ιουδαικα ενστικτα απλα γιατι ο Χριστος προηλθε απο την Ιουδαικη παραδοση η οποια τον σταυρωσε!!! Ειναι τοσο ηλιθιοι και ξεδιαντροποι υποκριτες που μεσα σε αυτο το πλαισιο κατηγορουν και τους χριστιανους γιατι αποδυναμωσαν τα δολοφονικα ενστικτα των αρχαιων και γιατι δεν ηταν τοσο σπουδαιοι πολεμιστες οσο οι αρχαιοι κλπ που θυσιαζαν στον Δια και ακομα ΕΤΡΩΓΑΝ τα βρεφη των κατακτημενων λαων για καποιους αποκρυφστικους λογους. Μιλαμε για μια πολυ βαρια διαστροφικη αρρωστια που απυθυνετε σε διεστραμμενα ατομα οι οποιοι εχουν χασει καθε επαφη με τα λογικα τους. Επθσης απλα να πω οτι οι χριστιανοι δεν μπορουσαν εκ των πραγματων να αγνοησουν την Π.Δ και ουτε οι γνωστικοι αλλωστε και ουτε και οι Νεοπλατωνιστες απερριψαν την Π.Δ στο συνολο της. Ειναι γεγονος οτι τα δολοφονικα ενστικτα των παγανιστων βρηκαν ιδεολογικο αταφυγιο μεσα στην Π.Δ η οποια χρησιμοποιηθηκε ως ενα οργανο εξουσιας αλλα αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα κυριως τα παγανιστικα ενστικτα που εκαναν αυτη την επιλογη εκει ο Λογος του Χριστου εκφραζει ακριβως το αντθετο και ηταν και ειναι ακομα η μοναδικη ιδεολογικη αντισταση σε αυτη την κατασταση οπου υπηρχαν και οι “αψυχοι” δουλοι κλπ. Η κατασταση με αυτα τα διαστροφικα αρρωστακια ειναι πραγματικα θλιβερη και αμα δεν βαλουν ενα φρενο σε αυτη τους την μανια δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να σας σωσει απο τον εαυτο τους καθως μεσα σε αυτο το πλαισιο οπου ολοι οι βλακες κανουν τις επιλογες τους δημιουργουνται τετελεσμενα για το μελλον σας.

  75. Δηλαδη πραγματικα ΕΛΕΟΣ με αυτη την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ των νεοπαγανιστων που εχουν ζαλισει τα παπαρια στο συμπαν με τον υπερκομπλεξισμο και την υπερβλακεια τους. Μιλαμε για τοσο αθλια υποκειμενα που σε λιγο θα κατηγορησουν τον Γιαχβε και τον Ιησου για αυτα που εκαναν οι Ρωμαιοι που πεταγαν τους Χριστιανους στα λιονταρια για λογους διασκεδασης!!! ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Βαλτε ενα φρενο στην απυθμενη ηλιθιοτητα σας γιατι αληθεια σας λεω δεν παει παρακατω. Εχετε προσεγγισει τα ορια της απολυτης ηλιθιοτητας και τσαμπα αγωνιζεστε ενανατια στο ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που χυθηκε και μεσα στις αρενες απο τα αρρωστα ζωα τους αθλιους προγονους σας και μην μου πειτε οτι οι Ελληναρες δεν ηταν υποταγμενοι σε αυτη την πραγματικοτητα οπως για παραδειγμα η Κελσος η Φιλοψευδης που υπερσπιζοταν τον θεο Ρωμαιο προνοκρατορα εναντια στους χριστιανους και ασφαλως η δικη σας διαστροφικη και αρρωστη συνειδηση με οδηγει στο να μιλαω για τους αρρωστους προγονους σας καθως συμφωνα με την δικη σας διαστροφικη και σοδομαζοχιστικη συνειδηση οι Χριστιανοι δεν ηταν προγονοι σας γιατι δεν ηταν Ελληναρες λογω του θρησκευματος τους οπως τα υποταγμενα αρρωστακια που χειροκροτουσαν στις εξεδρες καθως τα θηρια κατασπαραζαν τους χριστιανους που ηταν προγονοι σας λογω του θρησκευματος τους!!! Μιλαμε η γελοιοτητα σας δεν εχει προηγουμενο στα παγκοσμια χρονικα και δεν ξερω πραγματικα αν υπαρχει θεραπεια για την διαστροφη της αρρωστημενης σας συνειδησης. http://bit.ly/2qytGp9

  76. Να το διορθωσω λιγο: Ειναι προφανες λοιπον οτι ο Φουρακης μσζι με τους υπολοιπους απατεωνες συνεβαλε τα μεγιστα στην καταστροφη και του μυαλου σας και γενικοτερα της υπαρξης σας καθως ειναι προφανες οτι ειναι γελοιος ο ισχυρισμος οτι ο χριστιανιμος ηταν μια συνωμοσια του Ιουδαικου ιερατειου κατα των αρχαιων Ελληναρων και για την ακριβεια ειναι ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ αυτος ο ισχυρισμος που για να γινει αποδεκτος χρειαζεται και τους αναλογους αποδεκτες και για αυτο αλλωστε αυτη θεωρια συνομωσιας δεν κυκλοφορει πουθενα αλλου εκτος απο την Ελλαδα και ετσι λογω και την γελοιοτητας μου (που ειναι αλλωστε εμφανης) εμπλεξα και εγω στα 15 μου αν θυμαμαι καλα με αυτο το γελοιο παραληρημα της αρχαιοπληξιας η οποια επι της ουσιας βασιζετε σε αυτη την διαστραμμενη ιδεα σε οτι αφορα την πραγματικοτητα του Χριστου που και καλα ηταν μην συνομωσια των Εβραιων και του Θεου τους του Γιαχβε κλπ εκει οπου ειναι ξεκαθαρο σε οσους εχουν την ελαχιστη αντιληψη οτι ο μεγαλυτερος εχθρος των χριστιανων υπηρξε και ειναι ακομα επι της ουσιας το Ιουδαικο ιερατειο το οποιο ασφαλως φυτρωσε και μεσα στο παπαδαριο. Ποσο ΓΕΛΟΙΟΣ πρεπει να ειναι καποιος αραγε για να θεωρει οτι το ολο θεμα Χριστος ειναι μια συνομωσια των Εβραιων και του Ιουδαικο ιερατειου το οποιο στιγματιστηκε με την σταυρωση του Θεου; Ποσο γελοιος πρεπει να ειναι καποιος για να μην μπορει να καταλαβει οτι ο στοχος του Ιουδαικου ιερατειου ειναι ο Χριστος μεσα σε αυτα τα πλαισια μαλιστα οπου το κατεστημενο προσπαθει να σε κατευθυνει με καθε τροπο εναντια στον Χριστο και εναντια στην χριστιανικη συνειδηση; Ειναι λοιπον ξεκαθαρο οτι η διαστροφη της αρχαιοπληξιας εχει συμμαχησει με το Ιουδαικο ιερατειο οπως εκανε αλλωστε ο Ιουλιανος ο θεωρουμενος και ως παραβατης και οπως ειναι πιθανον να συμβαινει στις μερες μας και με τους αρχιπαπαδες της πανθρησκειας οι οποιοι αλλωστε μας μιλανε για καταργηση της νεας συνθηκης-συμφωνιας-covenant με τον Χριστο και για υποταγη επι της ουσιας στα κατασκευασματα των ιερατειων και συνεπως και στον ανυπαρκτο Θεο των Εβραιων του καταραμενου Ιουδαιου ιερατειου συμφωνα με την αληθεια του Χριστου. Ο βασικος στοχος λοιπον της αρχαιοπληξιας ηταν να μαζεψει ολους τους γελοιους, που ειτε λογω ηλικιας, ειτε λογω εκ γενετης βλακειας εχουν μειωμενη αντιληψη και να τους γεμισει το μυαλο με ψευδη και ανοησιες για να σας βαλουν να σκοτωθειτε μεταξυ σας με πρωταρχικο στοχο να χτυπησουν την χριστιανικη συνειδηση ετσι οπως αλλωστε λενε και τα πρωτοκολλα των σοφων της Σιων για οσους δηλαδη τα πιστευουν. Εγω λοιπον επειδη σας λεω ακριβως το αντιθετο και σας μιλαω για γαμο της Ελληνικης σκεψης με την χριστιανικη συνειδηση βρεθηκα στο στοχαστρο αυτων που σας εχουν διαλυσει τα μυαλα μεσα απο την στοχευση της βλακειας και της ματαιοδοξιας σας καθως αλλωστε ο Χριστος ειναι καλος μονο σαν ενας μυθος και οχι ως μια ενεργεια και μια πραγματικοτητα μεσα στον χρονο και για αυτο αλλωστε η στοχυεση αυτης της διαστροφης ειναι η επιστροφη στον χρονο και η δολοφονια επι της ουσιας του Ιησου και η επαναληψη δηλαδη της σταυρωσης του αλλα και η θυσια ολων των μαρτυρων στον βωμο αυτης της διαστροφης που προβλεπει και τον Ελληνα Χριστο που ειτε υπηρξε, ειτε επρεπε υποχρεωτικα να ειναι Ελληναρας για να εξελιχθει η ιστορια συμφωνα με το παραληρημα των αρχαιοκαπηλων και μεσα σε αυτα τα πλαισια ασφαλως ο Ελληνας Χριστος δεν θα μπορουσε να ειναι αυτος που θα ερθει στο μελλον και μια νεα δηλαδη συνειδηση γιατι αυτο αλλωστε ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι δεν συμφερει τα αφεντικα σας και το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ και ειναι πραγματικα τραγικο το ποσο βλακες εισαστε.

  77. Καλοι μου φιλοι, ΠΔ, dedalos , Ρωμηοσυνη, chaoskampf, και Ασχετος Αδαης, θα τα πουμε σε καποιο αλλο αρθρο. Δεν προκειτε να χαθουμε. Τον νου σας γιατι ο Μεγαλοσαυρος καραδοκει. Καλο βραδυ σε ολους.

  78. H Παλαια και Καινή Διαθήκη αποτελούν ένα θαυμαστό απολύτως Θεόπνευστο με τις πιο κάτω αποδείξεις βιβλίο του Θεού και ο Χριστός είναι ο Λόγος του Θεού που έλαβε σάρκα και έγινε άνθρωπος να μας αποκαλύψει τον Δημιουργό μας (Κατά Ιωάννη 1.14) και να μην είμαστε μέσα στο σκοτάδι χωρίς να ξέρουμε ποιός μας δημιούργησε, τι θέλουμε σε αυτή τη γη και που πάμε όταν φύγουμε.
    Έτσι από τις πρώτες σελίδες της Π.Δ. στη Γένεση 3.15 πριν 6000 περίπου χρόνια είπε ακόμη και στον πρώτο άνθρωπο που δημιούργησε ότι θα έλθει ο Ιησούς Χριστός να μας συγχωρήσει από κάθε αμαρτία και να είμαστε νικητές αφού το σπέρμα της γυναικός που είναι ο Χριστός θα συντρίψει το κεφάλι του σατανά που έγινε με την σταυρική θυσία του Χριστού και έχουμε εμείς σήμερα τη νίκη.
    Σε όλα τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης προφητεύεται ο μελλοντικός ερχομός του Χριστού, όπως π.χ. στον Ησαία κεφ. 7:14 αναγγέλλεται πριν 750 χρόνια προ Χριστού η γέννησή Του και μάλιστα από παρθένο.
    Στα 53 και 63 κεφάλαια του Ησαία καθώς και στο 22 κεφάλαιο των Ψαλμών του Δαβίδ περιγράφεται με λεπτομέρειες ο σκοπός και η σταύρωση του Ιησού Χριστού ΚΛΠ.ΚΛΠ.
    Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν θεολάτρες με τους φανταστικούς Θεούς που είχαν φτιάξει για κάθε τους ανάγκη, αλλά όπως οι ίδιοι ομολογούν αυτοί οι Θεοί δεν γέμιζαν την ψυχή τους. Γιαυτό και επειδή καταλάβαιναν ότι κάποιος άλλος είναι ο αληθινός Θεός που αγνούσαν έκαναν και ένα βωμό……….
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο απόστολος Παύλος που ήταν στην αρχή εχθρός των Χριστιανών και συνάντησε ο ίδιος τον αναστημένο Κύριο Ιησού Χριστό (Πράξεις κεφ.9) όταν ήλθε στην Αθήνα είπε στους θεολάτρες αρχαίους Έλληνες βλέποντας τον βωμό που είχαν φτιάξει στον άγνωστο Θεό….

    Πράξεις 17:16-34.
    Μακάρι αντί να γίνεται όλη αυτή η λογομαχία να δοκιμάσουμε να γευθούμε τον Χριστό όπως λέει………………………
    ΓΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΘΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek