Διαφημίσεις

Αγιος Παΐσιος: «Μόνο με τις κάρτες θα κινήστε, τα χρήματα θα καταργηθούν και τότε…»

Τα έχει πει από χρόνια…

Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει, και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχει κάρτα, δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζει . Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.

Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια :

«Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερο του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν.

Δεκαπέντε Κελλιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν, για να τον ληστέψουν. Έτσι θα βρει τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήσει και να πάρει ότι θέλει. Ας πούμε, αν θέλει να καταπατήσει ένα χωράφι, θα πει ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι , οπότε άντε να βρεις άκρη. Θα πουν μετά οι αρμόδιοι : «Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνει», και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάει μετά το κομπιούτερ, θα βλέπει αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι. Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι’ αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή.

Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο. Από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν : «Μας συγχωρείς, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος, θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο». – Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα; – Μέχρι εκεί η …ευγένειά τους δεν θα φτάσει! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι …Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος, αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε : «Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείστε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν» . Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολάρια, αν έχει, θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί.

Γι’ αυτό, αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα απλά, λιτά, θα μπορεί να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχει κανένα χωραφάκι, για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλει λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμιά κατσίκα, λίγες κότες θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογενείας του. Γιατί και προμήθειες να κάνεις, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν. Χαλούν γρήγορα. Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέσει λίγο, τρία-τριάμισι χρόνια. Θα συντομευθούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο.

– Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβει ο Χριστός; – Ναι. Εδώ, βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν, πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος. Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του Αντίχριστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία για να σωθεί το πλάσμα Του. Θ’ αφήσει το πλάσμα Του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω.

Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κυρηχθει το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μία επέμβαση του Χριστού , για να βοηθήση το πλάσμα Του.

pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Αγιος Παΐσιος: «Μόνο με τις κάρτες θα κινήστε, τα χρήματα θα καταργηθούν και τότε…»”
      1. Θα σου απαντούσα αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδό σου. Δυστυχώς αυτός είναι ο νεοέλληνας που ελπίζει για κάτι καλύτερο. Να χαίρεσαι την παιδεία σου. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου.

        1. δεν εχει να “χαρει” απολυτως τιποτε ! καποιοι αδιορθωτοι που πρεπει να ψοφησουνε απο πεινα, αρρωστιες, και αποκεφαλισμους λαθρο για να ξεβρωμισει ο τοπος, και το ονομα του ειναι μεσα στη λιστα ! το υπερφιαλο, εξυπνακιστικο αναιδεστατο στυλακι του νεοελληνα ξερολα, θα το φαει η μαρμαγκα !

  1. Κανένα χρήμα δεν πρόκειται να καταργηθεί… ούτε στις Η.Π.Α. δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και αυτό λόγο της δομής του υπάρχοντος χρηματοοικονομικού συστήματος. Οπωσδήποτε θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν σε μεγάλο βαθμό το “πλαστικό χρήμα”, αλλά δεν σημαίνει ότι θα μπορέσουν να καταργήσουν το υπάρχων ρευστό. Μόνο εάν και εφόσον δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό νόμισμα από ένα υπερκράτος και μια υπερκυβέρνηση και μπορέσουν να το επιβάλλουν στους πολίτες (μάλλον υπηκόους) τους, τότε και μόνο τότε θα μπορέσει να επιβληθεί εξ ολοκλήρου το “πλαστικό χρήμα”. Μέχρι δηλαδή να πέσουν η Ρωσία, η Κίνα, η Β. Κορέα, το Ιράν, και η Συρία… μέχρι τότε καληνύχτα. Αυτά.

    1. Θα συμφωνήσω σε όλα όσα λες. Σκέψου όμως το εξής σενάριο: γίνεται ένας παγκόσμιος πόλεμος, ακολουθεί πείνα, φτώχια, ασθένειες και γενικά θανατικό, απόγνωση των ανθρώπων και…….τσούπ μας παρουσιάζουν έναν σωτήρα, παγκόσμιο σωτήρα, ο οποίος θα φέρει την λύση σε όλα τα προβλήματα. Σ`αυτήν την περίπτωση είναι απίθανος ο οικονομικός έλεγχος όλων των ανθρώπων που θα δεχθούν αυτόν;
      Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα υποκύψουν ούτε θα τον δεχθούν (τον αντίχριστο εννοώ) όλες οι χώρες αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών. Οι πρώτες θα είναι ανεξάρτητες και μη ελεγχώμενες ενώ οι δεύτερες κυριολεκτικά θα δεινοπαθήσουν!

      1. Ναι εντάξει! Αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις κάτι πολύ σημαντικό… ότι η υπόθεση είναι η αρχή της αποτυχίας, εάν δεν γνωρίζεις την θέση και την επίθεση. Αυτά.

  2. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΠΑ 2 ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ

  3. Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

  4. Εγω εχω καποιες απορίες. Γιατι ο Θεός θα αφήσει να γίνουν ολα αυτα;;;; Γιατι, αφου μας έδωσε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, τωρα μας λέει μη πάρετε το σφράγισμα που ο ίδιος επιτρέπει να γινει;;;; Δηλαδη καποιοι ανθρωποι θα πρεπει να αποφασίσουν η να πάρουν το σφράγισμα η να πεθάνουν. Γιατι βάζει τους ανθρωπους σε τετοιο δίλλημα;;; Και γιατι έδωσε εξουσία, οπως λενε, στον εξω απο δω, αφου ειναι παντοδύναμος και θα μπορούσε με μια σφαλιάρα απο την αρχη να του πάρει την εξουσία;;; Γιατι δηλαδη επιβράβευσε ουσιαστικά τον αποστάτη;;;; Έστω για αυτα τα χρονια που του έδωσε;;; Γιατι αφήνει τους ανθρωπους να πλανηθουν απο αυτον, ενω ξέρει ποσο πονηρός ειναι;;;;
    Δεν θελω να θεωρηθώ βλάσφημη, αλλα εχω απορίες, τι να κανω;;; Καλως η κακώς εμεις οι Ελληνες βάζαμε στο μικροσκόπιο ακομα και τους Θεούς μας. Ερευνουσαμε τα παντα και ειχαμε απορίες για τα παντα.

    1. Τις απαντήσεις που ζητάς και πάρα πολλές ακόμη θα σου τις δώσει ένας πολύ καλός πνευματικός,ξεκίνα να ψάχνεις για έναν τέτοιο άνθρωπο και θα σου λυθούν οι απορίες, ένα μόνο θα σου πω…Ο Θεός είναι τόσο δίκαιος που ούτε στον διάβολο δεν δίνει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί,μετά την πτώση μας λοιπόν και εφόσον δώσαμε “εξουσία” στον διάβολο εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι πρέπει και έτσι είναι το σωστό…να προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε τον παράδεισο. Καλή μετάνοια λοιπόν σε όλους μας και καλό αγώνα!

    2. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ” ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΝΕΑ ΜΑΓΙΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΕ “ΔΙΑΚΟΠΕΣ” ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ (ΚΑΡΓΑΡΑΝΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ…. “ΔΙΑΚΟΠΕΣ” !!! ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ? ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ !

    3. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ.
      ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ.
      ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΘΕΩΣΗΣ,ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ?
      ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!!!
      ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ,Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗΝ.
      ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ,ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
      ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ,ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣΕΣ.
      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕ.
      ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ.
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ,ΜΙΛΑ ΤΟΥ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΚΟΥΣΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *