Διαφημίσεις

Απο την εναρξη του εν λογω τηλεοπτικου προγραμματος υπηρξε ενδιαφερον απο τους τηλεθεατες,το οποιο συνεχως μεγαλωνε οπως αντιστοιχα μεγαλωνε και η τηλεθεαση.Ξαφνικα η δημοσιοτητα του εγινε τοσο μεγαλη ,σε σημειο τετοιο ωστε να ειναι Νο1 θεμα στην λιστα θεματων αλλων καναλιων.

Εδω ακριβως ξεκινουν οι αντιδρασεις καποιων ,προερχομενες ειτε απο αντιπαλα καναλια ειτε απο ατομα μεμονωμενα που για δικους τους λογους (προβολης η’ “πουριτανισμου της βιτρινας” αλλων εποχων) δημιουργουν ντορο.Χρησιμοποιουν τις κλασσικες αναχρονιστικες ιδεες τους περι ανατροφης των παιδιων ,υποστηριζουν οτι το παιχνιδι ειναι ακαταλληλο για τα παιδια,λες και τα προγραμματα που υπαρχουν ηδη, ειτε ελληνικες σειρες ειτε “παιδικα” υποτιθεται εκτρωματα ειναι τα σωστα.Ακομη και οι λεγομενες ειδησεις περιεχουν υβρεολογιο και εικονες ακαταλληλες για παιδια.

Μας μιλουν καποιοι για κουλτουρα και υποκουλτουρα λες και τους εχει ορισει καποιος να ειναι οι ειδικοι στο τι αξιζει να δουμε και τι οχι.Κρινουν το Survivor με εμπαθεια κυριως απο τα απωθημενα τους ,τα παιδικα “πρεπει” και βεβαιως παντα κακοπροαιρετα.Ισως παλι φταινε και μερικοι γραφικοι τυποι σαν τον γνωστο βουλευτη που εχει αποψη για την εκπομπη ως ο πλεον αρμοδιος πανελιστας.Η εικονα μοιαζει καθε μερα που περνα πιο σουρεαλιστικη απο οτιδηποτε αλλο και αυτο γιατι ενα απλο παιχνιδι με εντονα τα χαρακτηριστικα της κοινωνιας μας μεσα του,αντιμετωπιζεται ως ο απολυτος εχθρος της οικογενειας.

Τα πραγματα ειναι απλα……!Ειναι ενα τηλεοπτικο προγραμμα με το οποιο περνας την ωρα σου ευχαριστα ειτε το θεωρουν καποιοι στημενο ειτε οχι.Εχει την αγωνια του ,τις δυσκολιες,το γελιο του,τις ιντριγκες,τα ψεμματα,τις λυπες,τις χαρες, οτι δηλαδη και η καθημερινοτητα μας.Ας καταλαβουν καποιοι που ζουν ακομα στο 1960 ,οτι δεν υπαρχει λογος να κυνηγουν μαγισσες επειδη καποιος διαφωνει μαζι τους.Ο καθενας οριζει τι ειναι καταλληλο να δει αυτος και τα παιδια του.Τελικα πιστευω οτι ειναι ανηθικο να προσπαθουν να περασουν την δικη τους αχρηστη και ασημαντη υποκουλτουρα ως κατι το σοβαρο.Κουλτουρα ειναι αυτο που ευχαριστει την ψυχη του ανθρωπου και οχι οι δικες σας ηλιθιες τηλεοπτικες μπουρδες Η’ ακουσματα.

Ειλικρινα εχουν την συμπαθεια μου ολοι αυτοι που κατακρινουν το Survivor λογω εσωτερικης συγκρουσης των “θελω” με τα “πρεπει”.Πρεπει να τα βρουν οι ιδιοι με τον εαυτο τους και να μην δημιουργουν δαιμονες τουλαχιστον εκει οπου δεν υπαρχουν.

Και να κλεισω με ενα ερωτημα σημαντικο …!!!Αφου πολλοι ισχυριζονται οτι δεν το βλεπουν ,πως κανει τοσο μεγαλα νουμερα ,και πως ειναι δυνατον οι πολεμιοι του να ξερουν περισσοτερα για αυτο…. απο μενα που το παρακολουθω…………………..;;;;;;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Elldefender

Αντιστεκομαι ........και πιστευω πως, "Ότι δεν λύνεται.....κόβεται!"

26 σχόλια στο “Περι Survivor……………”
  1. Λες πως γινεται να μην το βλεπουν πολλοι το survivor,αλλα ταυτοχρονα να κανει μεγαλα ποσοστα τηλεθεασης.λοιπον ακου μεγαλε,οσο μεγαλα ποσοστα και να κανει π.χ 50-60-70-80% παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο 10-20-30-40%που δεν το γουσταρει και δεν το βλεπει.δεν θα μας κανεις εσυ μαθημα αν ειμαστε εμεις υποκριτες που δηθεν δεν το βλεπουμε.ουτε θα μας πεις εσυ αν σιναι ωραιο η αν δεν ειναι.αναλογα με τξν κουλτουρα του ο καθε ανθρωπος πρατει.για μενα το ριαλιτι αυτο,οπως σχεδον ολεα οι εκπομπες της τηλεορασης ειναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.αν σου αρεσει να τα τρως,καλη σου ορεξη.αντε γιατι πολυ μας τα ζαλισατε με το σαρβαιβορ νεοκουλτουριαρηδες!!!!!

    1. Οταν κατι δεν σου αρεσει, δεν βριζεις αυτους που το βλεπουν ΑΛΛΑ αλλαζεις καναλι…..απλα πραγματα!!!οσο για το αν εισαι υποκριτης ,απλα το επιβεβαιωνεις με τα λεγομενα σου.Τι δεν καταλαβαινεις;Αφου δεν σου αρεσει μην ασχολεισαι!!!……αλλα και ψευδεσαι και το βλεπεις!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ…..

      1. Δεν το βλεπω!!!!!δεν ξερω καν ποιοι συμμετεχουν(στα παπαρια μου).δεν ξερω καν ποια ωρα προβαλεται.δεν γνωριζω καν ποιος ειναι ο σκοπος ολων αυτων που παιζουν και ουτε με ενδιαφερει.δεν βλεπω καν Σκαι.λιγες “ειδησεις”απο τους τηλεψευτες δημοσιογραφους βλεπω για να εκτονωθω βριζοντας τους.θα προτιμουσα να πεταξω την τηλεοραση παρα να δω survivor.ειναι σαν να μην υπαρχει για μενα.ειναι σαν να μην παιζεται στην τηλεοραση.το θεωρρω ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ.αν λοιπον το βλεπω οπως λες τοτε υποτιμω τον εαυτο μου!!!!!!!!

        1. αφου λοιπον δεν το βλεπεις σεβασου αυτους που το παρακολουθουν και μην τους υποτιμας.Η ψευτοδιανοηση των χαιμαλιων ευτυχως τελειωσε οπως ξεκινησε, δηλαδη σιωπηλα.και οπως ειπα σε καποιον αλλο φιλο ,εδω και 7 χρονια σου βιαζουν καθημερινα το μυαλο με τις ειδησεις των καφρων και τα μνημονια.τσιριξες,φωναξες,ψηφισες,χορεψες σε πλατειες και μετα λουφαξες……!!!δηλαδη αυτην τη στιγμη το survivor σε πειραξε;;;δεν συνδεονται μεταξυ τους γιατι εισαι ηδη σκλαβακι τους απο το 1ο μνημονιο.τωρα οσο και να χτυπιεσαι και συ και γω η ζημια εγινε οποτε ασε την ψυχη του καθενος να την βρισκει οπως γουσταρει……!!!εγω με survivor και συ με εκθεσεις ζωγραφικης η’ φιλοσοφικες συζητησεις.ειναι καθαρα θεμα προτιμησης τιποτα αλλο..

          1. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ! ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ! ΕΙΝΑΙ Κ ΦΑΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟ ΕΛΙΣΑΒΕΤ..!ΨΗΦΙΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ !!

          2. εγω δν μπορω να καταλαβω ποιος/ποια σου επετρεψε και επιτρεπει να γραφεις στα κατοχικα και με ονομα elldefender. πανε διαβασε κανα βιβλιο της προκόπης η εβγα εξω στη φυση και παιξε, πηγαινε το λισκι σου βολτα, η κατσε και μαγειρεψε. τι μας λες δηλαδη οτι δν ειναι κακο να σπαταλαμε τον χρονο μας στο κονσερβοκουτι και να αποχαυνονομαστε χανοντας καθε επαφη με τους γυρω μας? μεχει και εδω στην αγγλια μιλανε γιαυτη την μαλα ολη μερα. και καλα κανουν και οσοι βριζουν. για σκεψου να μαζευοντοθσαν ολα τα γκοιμ μαζι και ολοι εκεινοι που βγαινανε και κυνηγυσαν πικατσου για να συζητησουνε τον τροπο με τον ποιο πρεπει να απελευθερωθουμε απο τα δεμα και τις κακουχιες που μας δημιουργησαν ολοι ΕΚΕΙΝΟΙ? ειπα πολλα ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο γκοιμ εισαι.. εκτοσ και αν τρολαρεις

        2. χαχαχαχαχαχαχαχα!!!μας επεισες..δεν ξερεις ουτε καν ποιοι στυμμετεχουν ε??
          πες μας κ κανενα αλλο ανεδκοτο να γελασουμε λιγο ρε κακομοιρη.

  2. πρεπει να παραδεχτουμε οτι ο σημερινος τροπος ζωης μας εχει μεταμορφοσει σε ανθρωποφαγους..ανοιγεις τη ρημαδα την τηλεοραση, οπου δεν εχεις και καποιο συνδρομητικο γιατι τα οικονομικα σου δεν στο επιτρεπουν να δεις τιποτα παραπανω και αναγκαζεσε να δεις αυτο που σου προσφερουν εφοσον πατας το κουμπι που το πατουσες απο μικρο παιδι..προσωπικα πρωτη φορα που ειδα σαρβαηβορ ηταν το πασχα που μας περασε..πρωτη φορα..βλεπεις θαλασσα και ωραια τοπια που θυμιζουν καλοκαιρι,βλεπεις τους παιχτες που εχουν γινει σαν τα παιδια της αιθοπιας και καθεσαι αναπαυτικα στον καναπε και συμετεχεις ως τηλεθεατης στην αγωνια των παιχτων να κερδισουν ενα σουβλακι που λεει ο λογος..αν καθισεις και συνηδητοποιησεις τι θελει να μας πει ο σκηνοθετης αρχιζεις και παραμιλας..αν θες να το δεις σαν παιχνιδι δεν σε αφηνει αδιαφορο..αυτο που θελω να πω ειναι οτι τωρα σ αυτη τη φαση που βρισκεται η ελλαδα το σαρβαηβορ ερχεται και κολαει σαν αυτοκολητο..ποιος το δειχνει?? μα φυσικα ο μπασταρδοΣΚΑΙ..ποιος αλλος?? αυτο το μπασταρδοκαναλο που παρελαζουν ολλα τα παπαγαλακια της μνημονιακης ελλαδας…εκει που η αντιθετη γνωμη βαφτιζεται ως λαικισμος,αντιευρωπαιστης,φασιστας,περιθωριακος…..δεν θα πω τιποτα παραπανω…ετσι κι αλιως τους εχουν δωσει με την ακροαματικοτητα το δικαιωμα να σε βιαζουν..ας ειχε η ελλαδα το εθνικο της νομισμα,την αξιοπρεπεια της και σιγουρα οχι αυτο το πολιτικο συστημα που την εχει ισοπεδωσει, τοτε θα τα λεγαμε αν θα υπηρχε σαρβαηβορ,μπασταρδοκαναλα και τηλεκανιβαλοι..

  3. Η μόνη εκπομπή που εγώ μπορώ να δω στην τηλεόραση.Εδώ και επτά χρόνια την έχω κλειστή.Την άνοιξα προς χάριν του SURVIVOR.Θα την ξανακλείσω μετά το τέλος του.

    1. Προσωπικα αγαπητε ειχα να δω τηλεοραση απο το προηγουμενο survivor. Παρομοιως θα την κλεισω μολις τελειωσει.

  4. Αυτόν τον λεπτολόγο.
    που εχθρεύεται
    τα σαρβάιβορ..και τα λοιπά
    σόου…
    καταλαβαίνω..Τον καταλαβαίνω λέμε !
    Δεν μπορείς να το ανεχτείς ..!
    …να βλέπεις τον εαυτόν σου εσύ …διανοούμενο Ον
    μέσα σε τέτοια κουρέλια..!
    δεν μπορείς να βλέπεις
    τους ερασιτέχνες
    της…(μποεμ) μικροπρέπειας σου…! Μέσα σε κουρέλια λέμε!
    Δεν μπορείς τον καθρέφτη…!
    και μάλιστα με σώματα που δεν είναι σαν τα δικά σου…τα νωθρά..
    τα ανιαρά..τα ασθενικά…
    που δεν έχουν και καμία σχέση με
    την ομορφιά των νέων … που βλέπεις…!
    αλλά με μυαλά γυμνά… σαν τα δικά σου μαλάκα μου!…που δεν κρύβονται..
    αυτά!

  5. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΙΞΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΜΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ…

  6. κατα την ταπεινη μου γνωμη, τοσο το survivor, οσο και πολλες αλλες μπουρδες που σερβιρονται στην τηλεοραση δειχνουν την ηθικη μας παρακμη. προβαλουν τα κατωτερα ζωωδη μας ενστικτα,τη “σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου”…οταν δε σου δειχνουν φως τεινεις να πιστεψεις οτι υπαρχει μονο σκοταδι, ειδικα οι αθωες παιδικες ψυχουλες ειναι εκτεθειμενες σε αυτο.απο κει και περα ο καθενας μας ας κρινει τι θεωρει σωστο και τι λαθος και “ποιο λυκο θελει να ταιζει”…τον ασπρο ή το μαυρο;

  7. Παιδιά εχω να ανοίξω τηλεόραση σχεδόν ενα χρόνο,δεν μπορω!εχω άρνηση,προτιμω να ενημερώνομαι από διαδίκτυο κυρίως οπου απλα διαβαζω,και επεξεργαζομαι τη πληροφορια,χωρις να ακουω δημοσιογράφους να γαυγίζουν,και σαν εμπειρία απλα σας μεταφερω ότι είμαι πιο ηρεμος Κ συγκρότημενος!να ξέρετε σας συναντω στα λαμπρα σφαγεία των δρόμων κ σας αγαπω…!ολους!μεσα απ τη καρδιά μου εύχομαι ειρήνη στις καρδιές μας…φιλικα!

  8. Το Survivor πρωτοπαίχτηκε το 2003 και οι συνθήκες ήταν πολύ πιο σκληρές απο το σημερινό. Μετα ήταν νομίζω το Patagonia κλπ. όμως τότε ο κόσμος δεν είχε μπεί σε αυτό οτν κικεώνα των μηνημονίων και για αυτό δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία. Απλά νομίζω η επιτυχία του είναι ενα σημάδι των καιρών. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να βγεί έξω ,περνάει περισσότερο χρόνο στην τηλεόραση, έχει εντελώς φρικάρει ,δεν βρίσκει διέξοδο και προτιμάει να ασχολείται με ψιλομαλακίες για να ξεδώσει.Χαλαρώστε υγειής αντίδραση είναι ενός ταλαιπωρημένου λαού.Κάθε κριτική αν δεν λαμβάνει υπόψην της ,τις συγκεριμμένες παραμέτρους της εποχής της θα βγάζει λάθος συμπεράσματα

  9. Άνθρωποι σε τσίρκο.Δεν χρειάζεται πιά να έχουμε ζώα στα Τσίρκα ο άνθρωπος θηρίο είναι εδώ για να μας διασκεδάσει.Μετα από τόσο αγώνα που γίνεται για να μην υπάρχουν άγρια ζώα στα Τσίρκα τώρα θα Έχουμε άγριους ανθρώπους για να μας διασκεδάζουν.

  10. αγαπητε φιλε ΤΖΟΤΖΟ,εχω την υποψια οτι εισαι καλο παλικάρι,αν και Αγγλια και παλικάρια δεν συμβαδιζουν οποτε εχω μια επιφυλαξη για σενα,ειναι σιγουρος οτι εχεις θυμο μεσα σου για τους δικους σου λογους.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ…..!φροντισε να τον διαχειριστείς συντομα μονος η’ με την βοηθεια ειδικου γιατι εχεις τεραστια “θεματακια”….ο αγαπημενος σου ELLDEFENDER

  11. Καλο το αρθρο αλλα πιστευω η αποψη του κορακα εχει μεγαλυτερη λογικη κι αγγιζει περισσοτερο τη πραγματικοτητα.
    http://katohika.gr/gn-blog/giati-ta-stroumfakia-sas-provaloun-mpourdes-opos-survivor/

    Ειναι καλο ομως να ξερουμε οτι το κατοχικα δεν εχει αποψη σχετικα με τα αρθρα που γραφονται στην ιστιοσελιδα κι οτι δεν εχει μια ξεκαθαρη προοπτικη απλα ακολουθει το κοσμο κι αυτα που γραφει ο κοσμος ειτε ειναι καλα ή κακα.
    Παλιοτερα ειχα την αισθηση οτι ακολουθει ενα σχεδιο κατα της ΝΤΠ αλλα πως να το κανει αυτο οταν οι ανθρωποι ειναι η ΝΤΠ δεν μπορει να παει κοντρα στους ανθρωπους οποτε απ οτι φενεται συμβιβαζεται με αυτο.

    1. Δεν ειναι σωστη η σκεψη σου τρελε , εμεις απλα δεν εχουμε δογματικη αληθεια και φερνουμε προς κριση και ερευνα ολη την πληροφορηση που μας μαστιγωνει … οο για το αντι … αν ειναι να περιμεναμε απο τα αρθρα μονο να δειξουμε η να κανουμε τον αγωνα μας θα ειμασταν λαθος !

    2. Εχεις πεσει στην παγιδα να βλεπεις και συ παντου φαντασματα και δαιμονες επαναπρογραμματισμου η’ ελεγχου της συνειδησης.Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο αγαπητε,και κακως πιστευεις το δογμα “η’ με μας η’ με κεινους”.Υπαρχει και κοσμος που κρινει και αποφασιζει.Δεν ελεγχονται ευκολα οι παντες οπως πιστευεις.Χαλαρωσε λιγο.Γινε για 10 λεπτα Σαλονικιος,μην φοβασαι ,και απλα απολαυσε το φραπεδακι σου βλεποντας κατι που σε ευχαριστει.Αυτη η μαστιγα των “αιωνιων καναπεδατων θυμωμενων”καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει.η προκαταληψη μπορει να αποδειχτει κακος συμβουλος οπως και ο θυμος.ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ……….φιλε.ο αλλος ο ΤΖΟΤΖΟ βλεπεις το χει χασει καπου στο δρομο το νοημα της καθημερινοτητας,λεει ασυναρτησιες,μιλαει για πραγματα που δεν γνωριζει,και τον διακρινει η ημιμαθεια και η οσφυοκαμψια, ξέχνα οτι μερα που φευγει δεν ξαναρχεται …….οποτε KEEP CALM!!!SURVIVOR ITS JUST FOR FUN……

      1. Θα πρότεινα αυτό το σχόλιο, μαζί με το παραπάνω άρθρο να τυπωθεί, να κορνιζαριστεί και από κάτω να χαραχθεί σε αντίστοιχη πλακέτα “Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ”. Ως ιδεολογική παρακαταθήκη για τη νέα γενιά. Όποιος μπει στον κόπο να το κάνει, ας υπογραμμίσει τη φράση “Γινε για 10 λεπτα Σαλονικιος,μην φοβασαι ,και απλα απολαυσε το φραπεδακι σου”. Είναι όλα τα λεφά…

        1. ευτυχως που υπαρχουν Ελληναραδες του κωλου και της μπουρδολογιας σαν και σενα καναπεδατοι που βαζουν μονο ταμπελες σε ολους τους υπολοιπους και μετα τα παιρνουν με τις χουφτες τα LEXO.Δεν πειραζει τουλαχιστον δινεις δουλεια σε ψυχολογους.ειδες ρε τι σου εκανε η κριση;εισαι στην τσιτα ετοιμος να φας και τις σαρκες σου……!αντε καλη ορεξη!!!!

        2. ELLDEFENDER βλέπω και με τα γαλλικά δεν πας πίσω. Ψυχραιμία όμως. Γιατί βρίζεις; “Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ” είπαμε θα γράφει η πλακέτα. Είναι βρισιά αυτό; Θεωρείς προσβλητικό το ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ και όχι τίτλο τιμής; Γιατί; Θέλεις να γράψουμε “Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ” να φανεί πιο τοπικό; Ο Περικλής έλεγε “Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος”. Αλλά ο νεοέλληνας επειδή το βρίσκει πολύ μπρουτάλ το “τάφος”, (… διότι σου ρίχνει και τη ψυχολογία βρε αδερφέ! και σε στέλνει για lexotanil!!!) το ρίχνει στην φραπεδιά, Survivor, και ό,τι λάχει η ζωή ρε παιδί μου. Όπως πολύ εύστοχα έγραψες, πολλοί βέβαια το παίζουν επαναστάτες από τον καναμπέ ή παριστάνουν ότι δεν βλέπουν Survivor ενώ βλέπουν. Και βλέπουν και ψηφίζουν!… όπως είπε και η Βλαχοπούλου “ψεύδεσαι, και ψεύδεσαι και τρως”. Διότι ο νεοέλληνας ο κανονικός αυτό πρέπει να κάνει, φραπεδιά, Survivor, χαλλλαρά και κάποιοι άλλοι, κάτι ψυχάκιες και κάτι κομπλεξικοί κάθονται και ασκούν κριτική. Γιατί; Εμ.. επειδή προφανώς θέλουν ψυχολόγο οι τυπάδες. Σωστά; Ε.. γι’αυτό πρότεινα το δικό σου σχόλιο για κορνίζωμα, επειδή τα συνοψίζεις όλα αυτά πολύ όμορφα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek