ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν 20χρονο – Τον εντόπισε αιμόφυρτο διερχόμενος

· Κατοχικά Νέα

Φέρει τραύματα στο γλουτό, στον αριστερό πήχη και στη λαγόνια χώρα και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακαΣοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμούς, βρέθηκε 20χρονος άνδρας χθες το μεσημέρι, μεταξύ του χωριού Ανατολικού και του Αγίου Αθανασίου στη Θεσσαλονίκη.

Τον 20χρονο εντόπισε διερχόμενος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο κέντρο υγείας Νέας Ιωνίας και ακολούθως στο ΑΧΕΠΑ. Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο γλουτό, στον αριστερό πήχη και στη λαγόνια χώρα και εγκαύματα σε πρόσωπο, τράχηλο και θώρακα.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Γαύδος: 75 άνθρωποι διασώθηκαν από δύο λέμβους νότια του νησιούΕΛΛΑΔΑ

Γαύδος: Ένας νεκρός και περίπου 25 αγνοούμενοι μετά από ναυάγιο νότια του νησιού

Κάγκελα φυλακής, εικόνα αρχείου για είδηση αποφυλάκισηςΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τον Δομοκό

Διάδρομος νοσοκομείου, εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν δύο γιατροί για θανατηφόρα έκθεση – Νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Μία απάντηση στο “Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν 20χρονο – Τον εντόπισε αιμόφυρτο διερχόμενος”

  1. “Τραγωδία στη Νότια Αφρική: 20 μαθητές δημοτικού νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα”

    Το λεωφορείο που τους μετέφερε συγκρούστηκε με φορτηγό – Από τη σύγκρουση προκλήθηκε μεγάλη έκρηξη
    Τουλάχιστον 20 μαθητές δημοτικού σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο όπου επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, κατόπιν σημειώθηκε έκρηξη και το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Μπουμαλάνγκα, βόρεια της πρωτεύουσας Πρετόρια, έγινε σήμερα γνωστό από τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

    «Επιβεβαιώνεται ότι 20 μαθητές δημοτικού σκοτώθηκαν» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών ER24 Ράσελ Μέιρινγκ.

    Στο σημείο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει ασθενοφόρα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στον μεγάλο αριθμό τραυματιών, όπως επισήμαναν τα στελέχη των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    — Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/673050/tragodia-sti-notia-afriki-20-mathites-dimotikou-nekroi-se-trohaio-dustuhima/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *