Διαφημίσεις

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

Το γνωστό ψηφιδωτό του ΚΥΡΙΟΥ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ στην Αγία Σοφία με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αρχίζει και φωτίζεται.( φώτο)

Όχι μόνο δεν μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για να προσευχηθεί ο Ερτνογάν την Μεγάλη Παρασκευή όπως προανήγγειλαν πριν μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά ζήτησε και την ψήφο των κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία.

«Ανήμερα του δημοψηφίσματος και η κίνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να… καλοπιάσει τους χριστιανούς δεν είναι καθόλου τυχαία.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε «καλό Πάσχα» στους χριστιανούς, δηλώνοντας πως «δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη δυνατότητα των πολιτών να ζουν ελεύθερα με βάση τη θρησκεία τους, την κουλτούρα τους και τις παραδόσεις τους, όποιες κι αν είναι αυτές…».

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω σε μια ειρηνική συνύπαρξη των διαφορετικών θρησκειών στη χώρα μας, που θα αποτελέσει παράδειγμα για όλο τον κόσμο». pentapostagma.gr/ 16-4-2017 Γνωρίζει πολύ καλά ο Ερντογάν ότι οι κρυπτοχριστιανοί στην γειτονική χώρα είναι η ήρεμη προς το παρόν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ δύναμη που περιστρέφεται πνευματικά πέριξ του Ιερού Καθιδρύματος της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δηλ την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προσμένοντας τι μέλει γενέσθαι .

Γνωρίζει ο σουλτάνος ότι με τις προηγούμενες φιέστες μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ άνοιξε το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων και ήδη τα γεγονότα τρέχουν διότι βγήκαν τα ζωντανά φαντάσματα του ιστορικού παρελθόντος στο παρόν μας για να δρομολογήσουν το μέλλον μας.

Το τι γίνεται μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μόνο οι κρυπτοχριστιανοί της γειτονικής χώρας το γνωρίζουν.

Για τον λόγο αυτό στις 11 Ιουνίου 2016 αρθρογραφούμε: «Απίστευτο Θαύμα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ . Εμφανίστηκαν από το πουθενά 3 ιερείς»

«ΙΣΧΥΟΥΝ άραγε οι φήμες που κυκλοφορούν στους κύκλους των πολλών κρυπτοχριστιανών της Κωνσταντινούπολης σχετικά με το γεγονός που διαδίδεται από στόμα σε στόμα, ότι ένα μήνα περίπου πριν ανακοινωθεί η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης τουρκικής εκπομπής που βεβηλώνει πνευματικά και πολιτισμικά το καθίδρυμα της ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ…;

Τα εσωτερικά μόνιτορ καταγραφής του εσωτερικού χώρου της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και οι φύλακες έβλεπαν ιδίοις όμμασι την παρουσία ΤΡΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ να εμφανίζονται από το πουθενά και να χάνονται ξαφνικά μέσα σε τρομακτικό λαμπρό ΦΩΣ; Αλλά πριν εξαφανιστούν οι δύο από αυτούς με θυμιατήρια που προκαλούσαν τρόμο με τον καπνό του θυμιάματος και τον ήχο από τα καμπανάκια με βαρύ αλλά ίδιο βηματισμό, θυμιάτιζαν χωριστά το δεξιό και αριστερό κλίτος του κεντρικού Ναού και τις θέσεις που αντιστοιχούσαν παλαιά στο Δεσποτικό και το Τέμπλο – Εικονοστάσι; ΙΣΧΎΕΙ άραγε ότι ο τρίτος ΙΕΡΕΑΣ στεκόταν στην θέση του ΙΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ και έκαμε μετάνοιες προς την ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ;

Ισχύει άραγε η φήμη ότι πολλοί φύλακες βλέποντας το ΕΞΩ-κόσμιο αυτό ΘΕΑΜΑ και στην προσπάθεια τους να πιάσουν τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ αυτοί εξαφανιζόταν μέσα σε ΦΩΣ και οι τούρκοι έχαναν τις αισθήσεις τους , γεγονός που έγινε κατά επανάληψη; Αν τελικά ισχύουν αυτά; Φαίνεται ότι οι Τούρκοι θορυβήθηκαν και φοβήθηκαν ότι πρόκειται να χάσουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Ίσως και να ήταν αυτός ο λόγος με πρόσχημα το ραμαζάνι να πραγματοποιήσουν το περασμένο καλοκαίρι σε τηλεοπτική μετάδοση την ανάγνωση του κορανίου μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;

Αν τελικά ισχύουν αυτά; Φαίνεται ότι ο ΟΥΡΑΝΟΣ αποφάσισε άλλα πράγματα από αυτά που θέλουν οι καταπατητές των Πολιτισμικών Μνημείων. Άσχετα του τελικού δημοψηφίσματος στην τουρκία και άσχετα από τον δικό μας τον τοκογλυφικό λιμό και λοιμό η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός και αντιδρά. Τελικά η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι το κεντρικό σημείο όπου συγκρούεται ο φόβος των αντίχριστων δυνάμεων με τον Ουρανό.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Δεν μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ την Μεγάλη Εβδομάδα διότι σε αυτήν σύντομα θα κάνουν ΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία”
    1. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΡΕ ΑΥΤΙΑ. ΚΡΥΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΑΝΑΠΟΔΙΑΡΗ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

      1. Αγαπητέ ψωλοβρόντη και ανιστόρητε Μολοσσέ… θα σε χρησιμοποιήσω για άλλη μια φορά για τα γράψω κάποια πράγματα σε κάποιους άλλους! Μετά την οριστική πτώση (παραχώρηση) του εναπομείναντος Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους εκ μέρος των Ανθενωτικών στους Οθωμανούς Τούρκους, πάρα πολλές ηγετικές μορφές του Οθωμανικού κράτους ήταν κρυπτοχριστιανοί, έστω και αν κατά καιρούς έκαναν διάφορες βαρβαρότητες, θυσιάζοντας λίγους για τους πολλούς. Κορυφαία προσωπικότητα κρυπτοχριστιανού ήταν ο Μαχμούτ Β΄(Μωάμεθ ο Πορθητής)… ακόμα και επί των ημερών μας, το επίσημο τουρκικό κράτους δεν τολμάει να ανοίξει τον τάφο του Πορθητή, φοβούμενο να μην καταρρεύσουν πολλά παραμύθια γύρω από τον θρύλο του. Πέραν αυτού εσείς τα πνευματικά μαλακισμένα που το παίζεται πιστοί από φόβο και λήθη θανάτου… έχετε να μας δώσετε καμία νέα ημερομηνία για τις γνωστές πολιτικές αναλύσεις, που τις εμφανίζεται σαν προφητείες; Μιας και η τελευταία ημερομηνία (16/4/2017) που μας δώσατε ως άλλοι χιλιαστές… για το “τέλος του κόσμου”, έχει παρέλθει εδώ και μερικές ώρες! Αυτά. Υγ. Και μια συμβουλή, μην εύχεστε κάτι το όποιο λέτε μόνο από συνήθεια!

        1. ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ! ΚΑΙ ΤΟ 2020, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !

        2. Ο σοφός
          Άγγλος
          επιστήμων
          Ισαάκ Νεύτων
          (Isaac
          Newton
          1643-
          1727),
          που θεωρείται
          θεμελιωτής της σύγχρονης Φυσικής, μελέτησε επίσης την Αποκάλυψη. Ο βαθειά
          θρησκευόμενος Νεύτων αποδεικνύεται ότι ήταν καλός γνώστης της Βίβλου. Σε
          ένα χειρόγραφό
          του
          ,
          από το
          1704
          ,
          που παρουσιάσθηκε
          σε έκθεση το 2007 στο
          Εβραϊκ
          ό
          Πανεπιστήμιο της
          Ιερουσαλήμ, ο Νεύτων χρησιμοποιεί
          το βιβλίο του Δανιήλ
          από
          την
          Αγία
          Γραφή
          σε συνδυασμό
          με την Αποκάλυψη,
          για τον
          περίπου υπολογισμό της ημερομηνίας για την Συντέλεια
          .
          Το κάνει
          όπως λέει για να μην διασύρεται η Εκκλησία από διαφόρους που κάθε τόσο λένε ότι έρχεται το
          τέλος. Με όλο το επιστημονικό (αλλά όχι και θεολογικό) κύ
          ρος του, δήλωσε ότι
          η Συντέλεια δεν
          πρόκειται να έρθει πριν το 2060
          .
          12
          Αν και ο τρόπος που ερμηνεύει το θέμα είναι πρόχειρος
          και μάλλον
          αυθαίρετος, η καλή του προαίρεση φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο στο να προσεγγίσει την
          πραγματικότητα καλύτερα από πολλούς άλλο
          υς. imdleo.gr/apocalypse/apocalypse_a.pdf

        3. Στον
          Νοστράδαμο
          ένας
          μόνο
          χρονολογικός
          προσδιορισμός
          τετραστίχου
          είναι
          γνωστός
          .
          Επειδή
          είναι
          δύσκολο
          το
          συγκεκριμένο
          – 8 –
          τετράστιχο
          να
          κρύβει
          κάποια
          αλληγορία
          ,
          και
          η
          σαφής
          αναφορά
          χρονολογίας
          μας
          προκαλεί
          ,
          θα
          εξετάσουμε
          την
          αυθεντικότητά
          του
          .
          Το
          τετράστιχο
          είναι
          αυτό
          που
          αναφέρεται
          στον
          7
          ο
          μήνα
          του
          1999
          ,
          είναι
          πασίγνωστο
          για
          τον
          φόβο
          που
          προκάλεσε
          όταν
          έφτασε
          η
          εποχή
          του
          ,
          και
          αποκαρδιωτικό
          σαν
          τελικό
          αποτέλεσμα
          για
          τους
          δυτικής
          προέλευσης
          ερμηνευτές
          του
          .
          Όλοι
          περίμεναν
          τότε
          (
          το
          1999)
          κάτι
          τρομερό
          να
          συμβεί
          τον
          Ιούλιο
          ή
          τον
          Σεπτέμβριο
          έστω
          ,
          εφ

          όσον
          στα
          λατινικά
          sept
          είναι
          επτά
          .
          Σε
          μας
          μόνο
          ο
          απόηχος
          από
          τα
          λόγια
          τους
          έφτασε
          και
          μας
          γέμισε
          απορία
          .
          Η
          απορία
          είναι
          τι
          μπορούσε
          να
          κάνει
          το
          Νοστράδαμο
          τόσο
          βέβαιο
          ότι
          θα
          επαληθευόταν
          και
          να
          μην
          αλλάξει
          με
          σύμβολα
          τις
          ημερομηνίες ……
          .
          imdleo.gr/diaf/2008/08_L-Nostradamus.pdf ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ !!! Asteroid threat in 2032? Ναι ρε, 1999 + 33 = 2032 !!! Ο Νοστραδαμος σου το ειπε καθαρα, αλλα εσυ, αρνηθηκες να το καταλαβεις ! ΤΟ ΕΤΟΣ 1999 ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ! Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ !) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΟ ΕΤΟΣ 33 ΜΧ ΔΗΛΑΔΗ ! ΚΑΙ “ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ, ΕΠΙΑΣΕΝ” ! 1999 + 33 = 2032 ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ? nostradamususa.com/911prophecy.html (Quatrain 10-72)

          L’an mil neuf cent nonante neuf sept mois,
          Du ciel viendra un grand Roi d’effrayeur:
          Ressusciter le grand Roi d’Angolmois,
          Avant après Mars regner par bonheur.

          In the year 1999, in the seventh month,
          from the sky will come the great King of Terror,
          bringing back to life the great King of the Mongols.
          Before and after, Mars to reign by good fortune.

          nbcnews.com/science/asteroid-threat-2032-dont-panic-dont-brush-it-8C11418631

  1. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    “Τα άθεα γράμματα παραμέρισαν τους αγίους και τους αγωνιστές και βάλανε στο κεφάλι του Έθνους ξένους και άπιστους γραμματισμένους, που πάνε να νοθέψουνε τη ζωή μας. Τ’ άθεα γράμματα κόψανε το δρόμο του έθνους και τ’ αμποδάνε να χαρεί τη λευτεριά του. Είναι ντροπή μας, ένα γένος που με το αίμα του πύργωσε τη λευτεριά του, που περπάτησε τη δύσκολη ανηφοριά, να παραδεχτή πώς δεν μπορεί να πορπατήσει στον ίσιο δρόμο άμα ειρήνεψε, κι ότι δεν ξέρουμε εμείς να συγυρίσουμε το σπίτι, που με το αίμα μας λευτερώσαμε, άλλά ξέρουν να το συγυρίσουν εκείνοι που δεν πολέμησαν, εκείνοι που δεν πίστευαν στον αγώνα, εκείνοι που πάνε να μας αποκόψουνε από τον Χριστό, και πασχίζουνε να μας ρίξουνε στη σκλαβιά άλλων αφεντικών, που’ ναι πιο δαιμονισμένοι από τους Τούρκους. Γιατί κι εκείνα που εσεβάστηκεν ο Τούρκος, τ’ άθεα γράμματα τα πετάνε και πάνε να τα ξερριζώσουνε. Αφανίζουνε τα μοναστήρια, πομπεύουνε τους καλογέρους και τις καλόγριες, κλέβουνε τ’ άγια δισκοπότηρα και τα πουλούνε γι’ ασήμι που θα στολίσει τις βρωμογυναίκες. Αρπάζουνε τ’ άγια των αγίων και τα βάζουνε κάτω από τα πόδια της εξουσίας τους, που τα ορίζει κατά τα νιτερέσια της. Τ’ άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Γένους. Αυτά λοιπόν τα γράμματα θα μάθουνε τα παιδιά μας; Κι αν ακόμα συναχτούν όλοι οι άθεοι γραμματισμένοι και στυφτούνε σαν το λεμόνι, δεν θα πετύχουν να γράψουν μια αράδα που ν’ αξίζει μια γραμμή από τα ευαγγέλια. Αλλά τι λέω μια αράδα; Ούτε μία λέξη που να μοιάζει με μία του Θεοτοκικού αυτού βιβλίου. Γιατί κάθε τι εκεί μέσα είναι λόγος Κυρίου, είναι σοφία ορθή, και τα όσα λέει το χτίσμα δεν γίνεται να φτάσουν το λόγο του Πλάστη. Αντίς να μαθαίνουνε στα παιδία μας απ’ τ’ άγια συναξάρια το πως ζήσανε οι άγιοι της χριστιανοσύνης και το πως μαρτυρήσανε γιά τήν αγάπη του Χριστού, τους μαθαίνουνε τήν ιστορία του κολασμένου κόσμου. Γιατί δυο λογιών είναι και οι ιστορίες. Είναι η αγιασμένη και η κολασμένη ιστορία. Αδιάκοπα φανερώνουμε την κολασμένη εικόνα του κόσμου και σιγά-σιγά καταφέραμε να πιστέψουμε πώς η εικόνα αυτή είναι η γνήσια εικόνα του ανθρώπου και πως όξω απ’ αυτήν άλλη ζωή δεν εστάθη. Όλα τούτα είναι άτιμα ψέματα, είναι τα ζιζάνια που σπέρνουνε στον αγρό του Κυρίου τ’ άθεα γράμματα. Μας μιλάνε για τους αρχαίους. Κι εγώ ο ταπεινός και αγράμματος κήρυκας του λόγου του Χριστού μας σας λέγω πώς κανένας αρχαίος δεν ξεπερνά σε παλικάρια, σε μεγαλείο και σε δόξα τον Άγιο Κοσμά, τους μάρτυρες και τους μεγάλους ασκητάδες. Γιατί αν εκείνοι πεθάνανε γιά μια πατρίδα, ο Άγιος Κοσμάς μαρτύρησε για μιαν Ελλάδα του Χριστού, και όχι γιά μιαν Ελλάδα δουλωμένη στον αντίχριστο” Ατυχώς, αυτό που ξέρουν τόσο καλά οι εχθροί μας μοιάζουμε να μην το ξέρουμε εν πολλοίς εμείς οι Έλληνες. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς, κατά τα τελευταία ιδίως χρόνια, η Εκκλησία βρίσκεται συστηματικά στον τόπο μας διαρκώς στο στόχαστρο, αντικείμενο χλεύης, ειρωνείας και κάθε κακοηθείας. Πώς το κράτος έφθασε στο σημείο να θεωρεί τήν Εκκλησία μόνο ανυπόφορο βάρος του κρατικού κορβανά από το οποίο πρέπει το ταχύτερο να απαλλαγεί. Πώς αποκλείσθηκε η παρουσία της Εκκλησίας στο σχολείο και πώς διαμορφώθηκε η ζωή μας με τήν τη το θρησκευτικού αποχρωματισμού που εξαπλώνεται συνεχώς και περισσότερο. Πώς μεθοδεύτηκε η αποστέρηση των Μονών από τήν περιούσια των, σίτε να διαλυθούν και να πάψουν να είναι μετερίζια της ορθοδοξίας. Πώς αλλοιώθηκε η εκκλησιολογική βάση της ευσέβειας μας; Η έγκαιρη επισήμανση του κινδύνου, η κραυγή “όπισθεν ολοταχώς”. Την ίδια αυτή κραυγή υψώνουμε κι εμείς σήμερα όχι με την έννοια της οπισθοδρόμησης και του σκοταδισμού, όπως θα σπεύσουν να μας κατηγορήσουν οι “φωταδιστές” που αμετανόητοι εξακολουθούν να εγκληματούν, αλλά με την έννοια της πνευματικής μας θωράκισης και της επιστροφής στις ζωοπάροχες πηγές των ναμάτων του Γένους. Καλούμεθα να ανακαλύψομε την Ορθοδοξία, να ζήσομε την εκκλησιαστική ζωή. Η Εκκλησία είναι η συνισταμένη όλων των επί μέρους στοιχείων της εθνικής μας αυτογνωσίας. Μέσα στην Εκκλησία διασώζεται αμόλυντη η γλώσσα μας, εκεί αναδεικνύεται ζωντανή η ιστορία μας. Στην Εκκλησία η οικογένεια στερεώνεται, η παράδοση καλλιεργείται, το ήθος κρατύνετε, η έννοια της πατρίδος επιβιώνει. Εκκλησία και Ορθοδοξία περιχωρούν όλο το Γένος. Όποιος έχει την Εκκλησία κρατά το έθνος όλο. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να στραφούμε προς την Εκκλησία πρωτίστως. Ύστερα θα έλθουν όλα τα αλλά. Αν μείνουμε ανερμάτιστοι θα χαθούμε. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να ευτυχήσουμε. Γιατί τάχα χρειάζεται να δοκιμασθούμε, να πάθουμε για να μάθουμε; Γιατί να μην κερδίσουμε, αλλά να κερδιθούμε;

    Ο Μακρυγιάννης, βλέποντας τα δεινά του Γένους, λίγο πριν κηρύξει την επανάσταση κατά του Όθωνος, ύψωνε τα χέρια του σε προσευχή και έλεγε: “Κύριε Παντοδύναμε, Εσύ Κύριε θα σώσεις αυτό το αθώο έθνος. Είμαστε αμαρτωλοί, είσαι Θεός. Ελέησε μας, φώτισε μας, ένωσε μας και κίνησε μας εναντίον του δόλου και της απάτης, της συστηματικής τυραγνίας της πατρίδος και θρησκείας”. Την ίδια προσευχή απευθύνουμε σήμερα στον Κύριο μας. Και παράλληλα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία του τόπου. Για να επιβιώσει η πατρίδα μας. Για να ζήσουμε ελεύθεροι οι Έλληνες.

  2. Στον ύπνο σου τα είδες όλα αυτά ρε Βαρδάκα? Για βάλε κανένα λινκ να δούμε τι γράφουν και τα άλλα μέσα ενημέρωσης. Πως γίνεται να το ξέρεις μόνο εσύ και οι άλλοι να μην ξέρουν τίποτα? Αρχίζετε να παραπληροφορείτε καιεσείς όπως και τα πλείστα βωθροκάναλα της τηλεόρασης νομίζω.

    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
      ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΒΑΖΟΥΝΕ…Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…ΕΛΕΟΣ.

      1. Αγαπητε, μπορει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΒΑΖΟΥΝΕ…, αλλα ο
        ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ αρχισε να λεει το ετος 2008 : “ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ”, στην Μικρασια…. profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2015/04/2008-10.html ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2008 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ” δηλ στα παραλια Ιωνιας. ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ! ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 2020,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΤΟ ΕΙΠΕ),ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ…..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ…? ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ 2018 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ Ανασταση Χριστου, και Ελληνικου Γενους….

    2. Ο/Η Παπα Μαξιμε, εαν γινει η Δευτερα Παρουσια το 2018, εγω θα κατσω να με γαμησης ! λέει:

      Νομιζω ειμαι αρκετα σαφης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek