Διαφημίσεις

Tο 1950 ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα, από ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα.|

Σε έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, οι οποίες επισήμως αποσιωπώνται, έχει βρεθεί ταφικός χώρος μέσα στον οποίο υπάρχουν αντικείμενα άγνωστης υπερτεχνολογίας και απίστευτης συμπεριφοράς.

Λέγεται ότι εκεί βρίσκεται και ολόχρυσο άγαλμα του Δίος και οι τάφοι του Μίνωα και του αδελφού του Ραδάμανθη.

Oι σπηλιές με αυτούς τους θησαυρούς εκτείνονται από το χωρίο Tσουτσουρο μέχρι τα Aστερουσια Όρη.

Κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την περιοχή διάφορες ξένες ομάδες με περίεργες συσκευές.

Το 1960 υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στον χώρο και σήκωσαν πάρα πολλά αντικείμενα, ιδίως τεχνολογικού ενδιαφέροντος και στην συνεχεία σφράγισαν τις εισόδους.

Σίγουρα αυτό έγινε με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους, γιατί στην συνεχεία σαν αντάλλαγμα οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή και τον εξοπλισμό των πανεπιστήμιων του ηράκλειου Κρήτης και των Πατρών.

Δείτε το βίντεο :

thebeautyworld.gr μέσω periergaa
diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Tα Άγνωστα Υπερόπλα των Αρχαίων Ελλήνων που Κρύβουν… (video)”
  1. ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    1. …και πότε αυτός ο τόπος κυβερνήθηκε από άξιους κι ανιδιοτελείς;…Διάβασε Ηρόδοτο,Θουκυδίδη,Ξενοφώντα πάντα ένα τσούρμο θρησκόληπτων,δεισιδαιμόνων, υποχείριο κάθε τυχοδιώκτη είναι οι Ελληνες…Ευτυχώς που πολλές φορές η πολιτική εξουσία κατέρρεε και διακρίνονταν σπουδαίοι άντρες.πχ Πλάτων.

  2. Το 1994 καλοκαίρι σε βουνό στην Βόρεια Ελλάδα όπου βρίσκεται το χωριό του πατέρα μου.4 άτομα παρέα,πήγαμε για Σαββατοκύριακο στο βουνό… Κάποια στιγμή για να μην τα λέω όλα… Βρήκαμε ένα άνοιγμα στο βουνό πίσω από κάποια κλαδιά και φύλλα.. Περίπου 2 μέτρα ύψος και πλάτος όσο ένας άνθρωπος.. Μετά από 4-5 μέτρα μέσα άρχισαν να υπάρχουν μαρμαρινα σκαλοπάτια προς τα κάτω… Πήραμε όποιον εξοπλισμό είχαμε και προχωρήσαμε.. 15 λεπτά προς τα κάτω.. Βρήκαμε μια.. Αίθουσα με… Απίστευτα ευρήματα.. Όταν καταλάβαμε τι μας δείχνουν και τι λένε… Απλός είπαμε ότι Αν το πούμε προς τα έξω θα μας περάσουν για τρελούς και αυτά που είδαμε θα τα εξαφανησουν… Όπωτε το κρατήσαμε μυστικό… Ψάξτε ψάξτε… Ελληνίδες και Ελληνες… Ξεχάσαμε… Μας το κρύβουν..

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΑ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΦΟΒΑ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

    2. ρε φιλε εγω που ειμαι διπλα στο παικο πεσ μου αν ειναι αυτο το βουνο. παω καποθ καπου για βολτα. (φβ O Nikos Eimai) αν θες..

  3. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑ:

    *“ΝΕΜΕΣΙΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ”!!! *

    ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ – ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΥΡ – ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek