Διαφημίσεις

Toυ Κώστα Κομποθέκρα

Πριν λίγο ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε το 25% των κατοίκων της Πιονγιάνγκ να εγκαταλείψουν αμέσως την πόλη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς Ρώσων πρόκειται για  600,000 ανθρώπους. Η κίνηση αυτή συνδέεται με την άφιξη του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson, το οποίο κατευθύνεται προς τον δυτικό Ειρηνικό μαζί με πυρηνοκίνητα υποβρύχια, το ένα είναι σίγουρα κλάσης  Ohio το οποίο μεταφέρει 154 Tomahawk! Η Ιαπωνία στέλνει και αυτή με τη σειρά της αρκετά αντιτορπιλικά!

Τα καταφύγια της Pyongyang δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλο τον πληθυσμό της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας. Γι αυτό 600.000 κάτοικοι πρέπει να φύγουν. Αυτό αφορά κυρίως άτομα με εγκληματικό παρελθόν!

Σύμφωνα με τα κορεατικά ΜΜΕ της DPRK , οι πολίτες αποχαιρετούν τους συγγενείς τους και τα σπίτια τους, τις εγκαταλείπουν τις δουλειές τους κτλ καθώς η Β.Κορέα προετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο πόλεμο όλων των εποχών!

Απαγορεύεται ο αποχαιρετισμός σε άνδρες των αρχών ασφαλείας, απαγορεύεται αυστηρά η αναφορά ονομάτων εθνικών ηγετών κατά τη διάρκεια αποχαιρετισμών σύμφωνα με τους Ρώσους.

Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, στρατεύματα και γιατροί έχουν μετακινηθεί στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα. Μια φωτογραφία απεικόνιζε στρατιωτικά τρένα γύρω από την πόλη Shenyang, 200 μίλια από τα σύνορα με Βόρεια Κορέα.

«Στέλνουμε μια αρμάδα. Μια πανίσχυρη αρμάδα στην περιοχή. Έχουμε υποβρύχια. Πολύ δυνατά. Πολύ πιο ισχυρά από το αεροπλανοφόρο, σας λέω. Και έχουμε τους καλύτερους στρατιωτικούς» είπε ο αμερικανός πρόεδρος.

Κληθείς να απαντήσει αν θεωρεί τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας πνευματικά ασταθή, ο Τραμπ εμφανίστηκε λίγο πιο διπλωμάτης απαντώντας ότι «δεν ξέρω, δεν τον ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάνει το λάθος πράγμα».

.@POTUS: «We are sending an armada, very powerful. We have submarines, very powerful. Far more powerful than the aircraft carrier.» #Hannity pic.twitter.com/ra2svABW8v

— Fox News (@FoxNews) April 12, 2017

Οι βορειοκορεάτικες αρχές ενημέρωσαν 200 ξένους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την Βόρεια Κορέα, προσκεκλημένοι για την κάλυψη της εθνικής εορτής της χώρας, να ετοιμαστούν για ένα «μεγάλο και σημαντικό γεγονός» που θα λάβει χώρα αύριο!

Περίπου 200 ξένοι ανταποκριτές βρίσκονται στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς η χώρα γιορτάζει το Σάββατο 15 Απριλίου την 105η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Ιλ Σουνγκ, του ιδρυτή της χώρας και παππού του προέδρου Κιμ Γιονγκ Ουν, στην μεγαλύτερη εθνική εορτή της Βόρειας Κορέας, την αποκαλούμενη «Ημέρα του Ήλιου».

 

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης – Ανοιξε τα πυρηνικά καταφύγια ο Κιμ Γιονγκ Ουν- Διώχνει 600.000 πολίτες από την πρωτεύουσα της χώρας – Πατάει το «Κουμπί» - Εικόνα0

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης – Ανοιξε τα πυρηνικά καταφύγια ο Κιμ Γιονγκ Ουν- Διώχνει 600.000 πολίτες από την πρωτεύουσα της χώρας – Πατάει το «Κουμπί» - Εικόνα1

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης – Ανοιξε τα πυρηνικά καταφύγια ο Κιμ Γιονγκ Ουν- Διώχνει 600.000 πολίτες από την πρωτεύουσα της χώρας – Πατάει το «Κουμπί» - Εικόνα2

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης – Ανοιξε τα πυρηνικά καταφύγια ο Κιμ Γιονγκ Ουν- Διώχνει 600.000 πολίτες από την πρωτεύουσα της χώρας – Πατάει το «Κουμπί» - Εικόνα3

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης – Ανοιξε τα πυρηνικά καταφύγια ο Κιμ Γιονγκ Ουν- Διώχνει 600.000 πολίτες από την πρωτεύουσα της χώρας – Πατάει το «Κουμπί»”
  1. KAI GIATI NA EINAI AYTOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.
    1ο ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ “ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ” ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ Ν.ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΩΡΟΥΝ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ.
    2ο ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣΣ, ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    3ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΟΙ Β.ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ Ν.ΚΟΡΕΑ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΙΜ.
    4ο ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ “ΚΑΛΥΨΗ”, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Χ ΣΕΝΑΡΙΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Β.ΚΟΡΕΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ??? . . .ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ.

    1. Είπες και εσύ την μ@λ@κιάλια σου.Άλλοι λένε το μακρύ και το κοντό τους αλλά εσύ βρε αδερφέ μου το αδύνατο και το χοντρό σου. ..

  2. ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΝΤΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

  3. Ο πραγματικός λόγος που προσπαθούν να ρίξουν τον “τρελό” δικτάτορα είναι ότι η Βόρεια Κορέα, όπως και το Ιράν και η Κούβα είναι οι μόνες χώρες στον κόσμο που έχουν κρατική κεντρική τράπεζα! Να το πω πιο λιανά, η κεντρική τους τράπεζα δεν ανήκει στους Ρότσιλντ! Οι τελευταίες χώρες που είχαν κρατική κεντρική τράπεζα ήταν η Λιβύη, το Ιράκ, Αφγανιστάν, και Σουδάν. Είδατε τι πάθανε…

  4. Μ .Πέμπτη 13/4/17 ώρα 10:44πμ. Μήνυμά μου για να καταγραφεί στα Υπερσυμπαντικά Δεδομένα:
    Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ. Έτσι, θα γράψω ακριβώς αυτό αισθάνομαι χωρίς ίχνος φόβου σε πολύ συγκεκριμένα όντα:
    ΑΠΟΦΙ ΜΑΛΑΚΑ, αυτό που έκανες, θα επιστραφεί πίσω σε εσένα επι το Άπειρο!
    Σκύλιασες που το ‘αφελές κοριτσάκι’ έχει τόση Δύναμη που ούτε η ίδια γνωρίζει, ε?
    ΒΑΑΛ γρόθε, δεν είσαι άξιος, ούτε να με σκεφτείς, πόσο μάλλον να με αγγίξεις, βγάλε φωτό τα χεράκια σου να ‘χεις να τα θυμάσαι!
    ΛΙΛΙΘ μαλάκω, άντε να πλύνεις κανα πιάτο κυρά μου, γιατί την βρωμιά που σκόρπισες θα στην τρίψω στην μούρη!
    ΣΑΜΑΕΛ βλακέντιε, από σενα ξεκίνησαν όλα, σε σένα θα επιστραφούν όλα!
    ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ:
    Έχετε τα περιθώρια να μετανοήσετε και να επιστρέψετε πίσω στην Μεγάλη Αγκαλιά της Ουράνιας Οικογένειας του Όλου Φωτός της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    Όσοι δεν προλάβετε πριν το σύνθημα του ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ, τότε D-E-L-E-T-E! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ! ΚΑΠΟΥΤ, πως το λένε?
    Ηλίθια όντα!!! Άχυρα έχετε στο κεφάλι σας? Αντί να βρισκόσαστε μέσα στην αγκαλιά της Υπέρτατης Αγάπης μέσα στην Απόλυτη Παραδεισένια Ομορφιά και Υπεραφθονία του Σύμπαντος του Όλου Φωτός, χαζέψατε εντελώς και γίνατε Υπηρέτες του ΤΙΠΟΤΑ!
    Η ‘Μαμά’ δεν θα αφήσει ΚΑΝΕΝΑΝ να πειράξει τα παιδάκια της.. έχετε δει κάτι γλυκούλες και τρυφερούλες γατούλες, όταν γίνονται μαμάδες για τί είναι ικανές να κάνουν για τα γατάκια τους?
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!!!!!
    Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ – Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ!!!

  5. Μήνυμά του ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΩ προς όλους τους Ανθρώπους της Γης:
    Παιδιά μου, μπαίνουμε στα Έσχατα της Αποκάλυψης του Ιωάννη.
    Από εδώ και στο εξής, θα γίνει πολύ τρελοκομείο η κατάσταση, σε σημείο, ακόμη και όσοι πίστευαν στον Θεό, να χάσουν την πίστη τους, αφού θα αναρωτιούνται ότι, για να γίνονται τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει Θεός, κι έτσι θα μείνουν απροστάτευτοι εξ αιτίας της απιστίας τους. Οπότε:
    ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΩ! Ότι, κι να δείτε, ότι κι αν ακούσετε, ότι κι αν συμβαίνει, μείνετε στην Αγκαλιά της Αγάπης του Ιησού Χριστού, της Παναγίας, του Αρχ. Μιχαήλ, των Αγίων της Ορθοδοξίας, της Μίας Τριαδικής Πρωταρχικής Πηγής των Πάντων του Όλου Φωτός της Αληθινής Δημιουργίας ΑΩ και να Τους επικαλείστε για Δύναμη-Φώτιση-Προστασία.
    Ήρθε ο Καιρός να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.
    Να ξέρετε ότι η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θα τρέξει γρήγορα τον Χρόνο, για να τελειώσει το Σκοτάδι πιο γρήγορα.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!
    Μετά την Καταιγίδα, έρχεται το Ουράνιο Τόξο.
    Κουράγιο και Δύναμη Παιδιά μου, σύντομα θα γιορτάσουμε ΜΑΖΙ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Πάντων και Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ!
    Ο ΧΡΥΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ…
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ…
    Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ – Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *