21:09 - 12/04/2017

ΣΟΚ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!

Διαφημίσεις

ΣΟΚ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!

Τουρκία- Ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, που εμφανίζεται ως υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας και σύμφωνα με τα WikiLeaks αλλά κι άλλα στοιχεία χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κάνοντας με τους τζιχαντιστές λαθρεμπόριο πετρελαίου, προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα κάνει δύο εξορύξεις στη Μεσόγειο.
Βέβαια μπορεί να μην ανέφερε ακριβώς σε ποια θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου θα ψάξει για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, σε κάθε περίπτωση αυτό δείχνει πόλεμο με την Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί μπορεί να μην αναφέρθηκε σε «Αιγαίο» αλλά σε «Μεσόγειο», αλλά ακόμα και στην ανατολική Μεσόγειο να θέλει να “χώσει την μύτη του” θα συναντήσει την ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ.

Ανακοινώνοντας ο 39χρονος γαμπρός τη «νέα ενεργειακή πολιτική της Τουρκίας», είπε ότι με βάση τον οδικό χάρτη η ενεργειακή πολιτική της Τουρκίας θα βασίζεται στους εσωτερικούς πόρους.

Όπως τόνισε ο Αλμπαϊράκ, με την αύξηση των επενδύσεων σε υγροποιημένο φυσικό αέριο, σε πλωτές μονάδες φύλαξης και επαναεριοποίησης (FSRU) και με την επέκταση σε δυνατότητες αποθήκευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου, η Τουρκία θα μειώσει την εξάρτησή της σε ενεργειακούς πόρους.

Η νέα ενεργειακή στρατηγική της Τουρκίας θα δομηθεί πάνω στην δυνατή οικονομία και την εθνική ασφάλεια δήλωσε ο Αλμπαϊράκ, ο οποίος πρόσθεσε ότι το πεδίο της βιομηχανίας εξόρυξης αποτελεί το πιο ανέπαφο και ανοιχτού τέλους πεδίο.

Ο Αλμπαϊράκ δήλωσε ότι το πλοίο σεισμικών ερευνών Oruc Reis ξεκίνησε τις εργασίες τους αυτόν τον μήνα μαζί με το ήδη ενεργό Barbaros Hayrettin.

Η Τουρκία ως μία χώρα που περιβάλλεται από θάλασσες σε τρία σημεία, θα χρησιμοποιήσει ενεργά τις θάλασσες αυτές με ένα πλοίο στη Μεσόγειο και άλλο στην Μαύρη Θάλασσα.

Όπως πρόσθεσε, «για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας, με το νέο σκάφος ερευνών και εξόρυξης που θα αγοράσουμε αυτόν τον χρόνο, θα κάνουμε κάθε χρόνο εργασίες εξόρυξης στις θάλασσες, δύο στην Μαύρη Θάλασσα και δύο στη Μεσόγειο».

«Όλα είναι έτοιμα. Όσο πιο πολύ κοιτάζεις τόσο πιο πολλά θα βρίσκεις. Τώρα θα είμαστε πιο ενεργοί στις εξορύξεις στη θάλασσα και στην περιοχή μας», πρόσθεσε.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Αλμπαϊράκ πρόσθεσε ότι ο γεωπολιτικός χάρτης της Τουρκίας θα είναι έτοιμος το 2018.

Φυσικά, όλα αυτά δείχνουν έστω κι έμμεσα μια προαναγγελία πολέμου.

24wro.com.gr

corfiatiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. στελιος 04/12/2017 @ 10:10 ΜΜ

    ρε μας δουλεύετε; τι πόλεμο με την Ελλάδα για τα πετρέλαια; Γιατί; Εμείς ελέγχουμε τα πετρέλαιά μας; Δικά μας είναι; Έχουμε προ πολλού υπογράψει να τα πάρουν άλλοι; Δεν το ξέρει η Τουρκία; Να τα ζητήσει από αυτούς. Εμείς τίποτα δεν ελέγχουμε και τίποτα δε διεκδικούμε τίποτα και ούτε καν υπερασπιζόμαστε κάτι δικό μας. Δε χρειάζεται κάποιος να μας κάνει πόλεμο. Αφού όλα πουλημένα τα έχουμε.Δε το ξέρει αυτό η Τουρκία; Τι πόλεμο ζητάει; Σε τι την ενοχλούμε; Το μόνο που ενοχλεί είναι η ελληνική παρουσία των πολιτών. Τον λαό μας θέλουν να αφανίσουν και είναι άλλοι πίσω από αυτό κι όχι η Τουρκία, όπως γινόταν πάντα. Αυτοί που είναι και πίσω από την ψεύτικη κρίση και το ψεύτικο χρέος. Άλλα κράτη χρωστάνε πολλά περισσότερα και δεν έχουν καμία κρίση. Είναι απλά σχέδιο κατά του ελληνικού πληθυσμού, της ιστορικής κληρονομιάς, του εθνικού δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου που έχει απομείνει, κτλ… για να έρθουν εδώ όλοι οι ισλαμοπίθηκοι με τις ευλογίες των προδοτών αριστερών που μισούν κάθε τι ελληνικό και να εξαφανιστεί από το χάρτη η Ελλάδα ως πολιτισμός και ιστορία όπως δήλωσε για παράδειγμα, χωρίς ντροπή ο Σώρος χωρίς να του απαντήσει κανείς.

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ 04/13/2017 @ 12:15 ΠΜ

    τι θελει η Τουρκια;Απλο….ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

  3. Ιβανόης 04/13/2017 @ 2:46 ΠΜ

    Καλά,ας ανακυρήξουμε ΑΟΖ πρώτα και μετά ας μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Τούρκοι.

  4. Σιγά ρε παίδες, δεν προλαβαίνω τα ΣΟΚ!!!
    Πάντως, εμέσως πλην σαφώς, …είμαι σοκαρισμένος!!!

  5. Ανώνυμος 04/13/2017 @ 1:41 ΜΜ

    Βρεεε το ξέρουμε! Μέχρι την Κυριακή 16/4 πάντα σύμφωνα με σχόλια πολλών πιστών(;) θα έχουμε πολιτειακή ανωμαλία (στην πολιτική μας ομαλότητα), αμέσως μετά θα μας χτυπήσει σεισμός 9R, στο καπάκι θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι… μετά είναι που θα γίνει Γ’Π.Π…. αλλά εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα, και έτσι θα εκμεταλλευτούμε τον πολύ μεγάλο ορυκτό μας πλούτο, με αποτέλεσμα ο καθένας από εμάς να πηγαίνει μια φορά τον χρόνο σε κάποια τράπεζα, ώστε να του καταβάλλονται πολλές χιλιάδες €… (εμείς μόνο σε € πληρωνόμαστε, δεν δεχόμαστε άλλο νόμισμα), ως ελάχιστο αντίτιμο του ορυκτού πλούτου!!! Αυτά.

  6. Μα καλά… Δεν το ξέρετε ότι είναι αναπόφευκτο;;;
    Εδώ και χρόνια είναι αναπόφευκτο ακριβώς για το λόγο αυτό…
    Το γιατί έχουμε μια άοπλη χώρα και πτωχευμένη σε τέτοια φάση που ζούμε δεν ξέρω!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*