Διαφημίσεις

Μεγάλη ταλαιπωρία για 117 επιβάτες της Ολυμπιακής που θα ταξίδευαν με την πτήση 374 για Μύκονο και παραμένουν «καθηλωμένοι» στην ΑθήναΈκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου έπειτα από βλάβη που καθήλωσε στρατιωτικό ελικόπτερο στο διάδρομο απογειώσεων και προσγειώσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναχωρήσουν όσοι επρόκειτο να φύγουν από το νησί των ανέμων ενώ παραλλήλως επί του παρόντος δεν μπορούν να προσγειωθούν άλλα επιβατικά αεροσκάφη στο νησί.

Αυτή την ώρα, 117 επιβάτες της Olympic Air που θα ταξίδευαν με την πτήση 374 για Μύκονο παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, περιμένοντας πότε θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα στο ελικόπτερο τύπου H-90 του Στρατού Ξηράς ώστε να ανοίξει και πάλι το αεροδρόμιο.

Τι συνέβη στη Μύκονο
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 9.30 το πρωί όταν ένα ελικόπτερο τύπου NH-90 του στρατού που μετέφερε ασθενείς κατέβηκε στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Μυκόνου.

Αμέσως μετά την προσγείωση, το πλήρωμ;a του διαπίστωσε ότι το ελικόπτερο είχε μείνει από… λάστιχο! Αμέσως δόθηκε σήμα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όμως όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε τρόπος για να μετακινηθεί το ελικόπτερο από τον διάδρομο.

Ως αποτέλεσμα ήταν να ματαιωθεί προσωρινά η πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα προς Μύκονο και να ταλαιπωρηθούν, τόσο οι επιβάτες που περιμένουν να πετάξουν προς το Νησί των Ανέμων όσο κι αυτοί που περιμένουν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου για να πετάξουν προς Αθήνα.

Σύμφωνα με απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας το αεροδρόμιο της Μυκόνου θα παραμείνει κλειστό για τρεις ώρες, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχει βρεθεί τρόπος για να μετακινηθεί το ελικόπτερο από τον διάδρομο προσγείωσης.
 
Φανταστείτε να είχε συμβεί αυτό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όπου στο αεροδρόμιο προσγειώνονται να απογειώνονται αεροπλάνα ανά δέκα λεπτά…

Στρατιωτικές πηγές έλεγαν στο protothema.gr ότι σε λίγη ώρα αναμένεται να επισκευαστεί το σκασμένο λάστιχο ώστε το ελικόπτερο να απομακρυνθεί από το διάδρομο προσγειώσεων και απογειώσεων για να ξανανοίξει το αεροδρόμιο της Μυκόνου. 

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου επειδή ελικόπτερο του στρατού έπαθε... λάστιχο! - Εικόνα 0

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου επειδή ελικόπτερο του στρατού έπαθε... λάστιχο! - Εικόνα 1

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου επειδή ελικόπτερο του στρατού έπαθε... λάστιχο! - Εικόνα 2

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου επειδή ελικόπτερο του στρατού έπαθε… λάστιχο!”
  1. ΜΠΟΥ-ΧΟΥ.. ΡΕΖΕΡΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΓΡΥΛΟΣ ΧΑΛΑΣΕ. Η’ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΧΕΡΑΚΙ Η’ ΣΚΑΣΜΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. Α, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΟΡΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

  2. Δεν μπορούσε να πετάξει με σκασμένο λάστιχο ?
    Ούτε να το σπρώξουν λίγο στην άκρη ?

    Ένα σκασμένο λάστιχο και έφερε όλη αυτή την αναστάτωση και ταλαιπωρία….
    Σκέψου τι θα γίνει αν μας χτυπήσουν οι Τούρκοι ή οι λαθρομεταναστες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek