Διαφημίσεις

Η Ρωσία ζητεί την επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, μετά την αμερικανική επιχείρηση κατά της συριακής αεροπορικής βάση.

Την ίδια στιγμή το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Ρωσία ανέστειλε τη συμφωνία που έχει συνάψει με τις ΗΠΑ για την αεροπορική ασφάλεια πάνω από τη Συρία μετά τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον της αεροπορικής βάσης Σαϊράτ.

«Η Ρωσία αναστέλλει το μνημόνιο που έχει συνάψει με τις ΗΠΑ για την αποτροπή επεισοδίων και τη διασφάλιση της αεροπορικής ασφάλειας στη διάρκεια των επιχειρήσεων στη Συρία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Μόσχα: Να συγκληθεί επειγόντως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ”
  1. Έλα Ντόναλντ ειμαι  ο Βλαδίμηρος είδες τι εγινε στην Συρία .Ο φιλος ο Ασαντ βρίσκετε σε δύσκολη θέση.Κάποιοι του έβαλαν τρικλοποδιά.Ενώ όπως θυμάσαι είχαμε αποφασίσει οτι θα έμενε στην εξουσία άσχετα εαν οι Εβραίοι δεν τον γουστάρουν.Λοιπόν εδώ ειναι η ευκαιρια  .Θα χτυπήσεις την βάση στην Συρία .Έτσι θα δειξουμε οτι όχι μονο δεν είμαστε φιλαράκια αλλα οτι  οι σχέσεις μας ειναι τεταμένες.Έτσι ο κόσμος θα καταλάβει οτι η Αμερική δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις δύσκολες όταν χρειαστεί.Έτσι μετα εγώ θα βρω ευκαιρία για αντίποινα. Θα ισοπέδωσο τους αντιπάλους του Ασαντ .Αυτούς που χάιδευε ο Ομπάμα οι Εβραιοι και το ΝΑΤΟ .Έτσι θα δειξουμε οτι η Ρωσία δεν κολωνει πουθενά.Οταν πλεον θα τους εξαφανίσουμε .Τότε θα αποδειχθεί οτι αδίκως κατηγορήθηκε ο Ασαντ .Αρα και εσυ και εγώ θα τον διατηρήσουμε στην εξουσία .Αφου βέβαια δεχτεί να υπάρξει το Κουρδικό κράτος.Αυτο θα κανει το Ερντογάν εξω φρένων.Τότε θα του σκάψουμε τον λακο και θα διαλύσουμε την Τουρκία Όπως θα μας συμφέρει .ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΈΛΕΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΌΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ..

  2. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές. “ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ
    Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    Τελικα μπροστα στα μεγαλα συμφεροντα .. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα Οι ανθρωποι ειναι απλως παραπλευρες απωλειες.

  3. Υπάρχουν πιστεύω 4 εκδοχές, (1) Ο Τραμπ πράγματι έκανε στροφή απέναντι στην Συρία και υπέκυψε στις πιέσεις των εβραιο-σιωνιστών για να κτυπήσει την Συρία, πράγμα που αυτός δεν ήθελε, (2) Ολα αυτά έγιναν χωρίς την έγκριση και συγκατάθεση του, (3) Ολα αυτά έχουν σκηνοθετηθεί με την συνεργασία και της Ρωσσίας, ώστε να φανεί ότι ο Τραμπ είναι με τους εβραιο-σιωνιστές, αλλά στην πραγματικότητα εναι σχέδιο να βοηθήσουν τον Ασσαντ, (4)Του είπαν εκείνοι που πράγματι κυβερνούν τις ΗΠΑ “Κοίταξε θα κτυπήσουμε την Συρία, αν παραπονεθείς την έβαψες” ή κάτι παρόμοιο. Ποιό από τα πιο πάνω είναι η αλήθεια? Η μήπως υπάρχουν περισσότερες εκδοχές ?

    1. Ο/Η ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ VS ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ λέει:

      Οι Σιωνιστές, εκ του Ισραήλ, στηρίζαν Τραμπ. Οι ελευθεροτέκτονες, στηρίζαν Χίλαρυ. Ποια η διαφορά:
      Ο Σιωνισμός, είναι βαθυά συντηριτικός και έχει ως επίκεντρο τ αμερικανοισραηλινά συμφέροντα.
      Ο Ελευθεροτεκτονισμός, δεν είναι τίποτα, είναι απλά η σάρα και η μάρα σατανιστών και νεοεποχίτες.
      Ο Σιωνισμός είναι εναντίων τους αλλά δεν σημαίνει πως είναι καλύτερος, διότι ο Σιωνισμός ηγείται από μια ακραίας μορφής έκφρασή του, με λίγα λόγια, Ισραηλινούς που θεωρούν τον εαυτό τους, εκλεκτό λαό και θέλουν να κυβερνήσουν τα πάντα.
      Ο Ελευθεροτεκτονισμός, προωθεί, ερμαφροδιτισμό, ομοφυλοφυλία, κατάργηση της φυσικής γένας με υβρίδια τεχνιτής γένας, ανηθικότητα κλπ κλπ. χρησιμοποιεί επίσης κάθε θρήσκευμα για μια πανθρησκεία.
      Ο Σιωνισμός προωθεί, το Ισραήλ και το πυραμιδοειδές σύστημα δοιήκησης, χρησιμοποιώντας κυρίως τον χριστιανισμό και έχοντάς τον, στα πρότυπα του Σολομώντα.
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
      (Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα να τα ξεμπερδέψεις).
      Ποιος ο ρόλος της Ρωσίας; Δεν νομίζω να ελέγχεται από κανέναν, απλά κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι άγια.

      1. Από ότι έχω μελετήσει τα τελευταία 10+ χρόνια, και έχω μελετήσει πάρα πολύ, ο τεκτονισμός (μασωνία) είχε ιδρυθεί αρχικά σαν αδελφότητα, αλλά οι εβραίοι αφού διύσδησαν μέσα σε αυτόν μυστικά από πολύ παλιά, όπως κάνουν πάντα, τον άλλαξαν για να εξυπηρετεί τον δικο τους σκοπό. Εβαλαν υψυλόβαθμους μασώνους να ελέγχουν, τους γνωστούς ιλλουμινάτι. Οι ιλλουμινάτοι είναι υψηλόβαθμοι μασώνοι που ξέρουν τον πραγματικό σκοπό της μασωνίας, ενώ οι κατώτεροι μασωνοι δεν γνωρίζουν τίποτα. Την σήμερο ημέρα, η μασωνία είναι οργανο του εβραιο-σιωνισμού. Δεν ξέρω γιατί τους θεωρείς κάτι διαφορετικό. Και ο σκοπος της μασωνίας είναι να στρατολογεί ανυποψίαστους χριστιανούς (και άλλους εκτός της εβραικής θρησκείας, όπως ινδουιστές, βουδιστές κ.α.), για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εβραίων.

        1. Διαφορετικό το πρότυπο του Σιωνισμού με τους ελευθεροτέκτονες όμως, ως προς το πρότυπο που θα κυριαρχήσει. Οι Σιωνιστές είναι τύπου Σολομώντας, πυραμιδοειδές σύστημα, με κεφαλή εξουσίας τα ιερατεία.
          Οι Ελευθεροτέκτονες είναι απλά να έχουν τον έλεγχο με του χρήματος και υπογείως, μη φανεροί.
          (Εννοείτε πως είναι τα ίδια χάλια και ο ίδιος κύκλος μεν απλά και μεταξύ τους, συγκρούονται). Φυσικά κάποιος κρυφός τους παίζει μπάλα και τους δυο, που εμείς δεν τον ξέρουμε…Η μπορεί και να τον ξέρουμε αλλά να μην ξέρουμε πως είναι αυτός.

          1. Σήμερα εβραιο-σιωνισμός και μασωνία είναι το ίδιο. Μασώνοι, ελευθερο-μασώνοι, τέκτονες, ελευθερο-τέκτονες είναι το ίδιο πράγμα (το ξέρω ότι ο Λιακόπουλος τους ξεχωρίζει αλλά πιστεύω ότι είναι λάθος) Και όπως λέεις ότι οι ελευθεροτέκτονες έχουν τον έλεγχο του χρήματος δεν είναι έτσι. Ο παγκόσμιος εβραιο-σιωνισμός ελέγχει το διαθνές κεφάλαιο μέσω των κεντρικών τραπεζών σε κάθε χώρα. Και φυσικά ελέγχουν και την κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, (στην αγγλιστί Bank of International Settlements) που εδρεύει στην Ελβετία. Και φυσικά είναι περιττό να πούμε ότι την Κεντρική Ευρωπαική Τράπεζα στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας την ελέγχουν επίσης. Η Φρανκφούρτη της Γερμανίας ήταν ανέκαθεν προπύργιο του παγκοσμιου εβραιο-σιωνιστικού κεφαλαίου, μαζί φυσικά με την Ελβετία.

    2. οπως λεμε πχ αυριο θα εχει ηλιο, αλλα αν δεν εχει ηλιο μπορει να εχει συννεφια αρα μπορει και να βρεξει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *