Διαφημίσεις

Η επίθεση προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων και εκτεταμένες υλικές ζημιέςΣτη δημοσιότητα δόθηκε το πρωί της Παρασκευής το πρώτο βίντεο από την αεροπορική βάση Σαϊράτ, η οποία βομβαρδίστηκε τα ξημερώματα από αμερικανικούς πυραύλους.

Η επίθεση προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων και εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Η ρωσική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης κατέστρεψαν εννέα αεροπλάνα, αλλά δεν προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στον κεντρικό διάδρομο του αεροδρομίου.Το τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 μετέδωσε εικόνες από τη βάση μετά τα πλήγματα των αμερικανικών πυραύλων κρουζ. Κρατήρες, συντρίμμια και χαλάσματα είναι ορατά, όμως ο κεντρικός διάδρομος μοιάζει σε μεγάλο βαθμό άθικτος. Δεν είναι σαφές αν το τηλεοπτικό δίκτυο έδειξε ολόκληρη τη βάση ή μόνο ένα τμήμα της.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Το πρώτο βίντεο από τη βομβαρδισμένη βάση στη Συρία”
  1. Ναι οκ.. Έπεσαν 59 πύραυλοι Cruise και δεν έχει ούτε σκόνη το μέρος.. Θα έπρεπε να καίγεται ο τόπος ακόμα..
    Όταν βγουν τα αληθινά πλάνα από το αεροδρόμιο ξανά κάντε μια προσπάθεια..

  2. Φιλάρα, δεν πας να τραβήξεις κανένα πλάνο από κοντά να μάθουμε κι εμείς τί εστί βομβαρδισμός με 59 πυραύλους τομ κρουζ;

  3. Έλα Ντόναλντ ειμαι  ο Βλαδίμηρος είδες τι εγινε στην Συρία .Ο φιλος ο Ασαντ βρίσκετε σε δύσκολη θέση.Κάποιοι του έβαλαν τρικλοποδιά.Ενώ όπως θυμάσαι είχαμε αποφασίσει οτι θα έμενε στην εξουσία άσχετα εαν οι Εβραίοι δεν τον γουστάρουν.Λοιπόν εδώ ειναι η ευκαιρια  .Θα χτυπήσεις την βάση στην Συρία .Έτσι θα δειξουμε οτι όχι μονο δεν είμαστε φιλαράκια αλλα οτι  οι σχέσεις μας ειναι τεταμένες.Έτσι ο κόσμος θα καταλάβει οτι η Αμερική δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις δύσκολες όταν χρειαστεί.Έτσι μετα εγώ θα βρω ευκαιρία για αντίποινα. Θα ισοπέδωσο τους αντιπάλους του Ασαντ .Αυτούς που χάιδευε ο Ομπάμα οι Εβραιοι και το ΝΑΤΟ .Έτσι θα δειξουμε οτι η Ρωσία δεν κολωνει πουθενά.Οταν πλεον θα τους εξαφανίσουμε .Τότε θα αποδειχθεί οτι αδίκως κατηγορήθηκε ο Ασαντ .Αρα και εσυ και εγώ θα τον διατηρήσουμε στην εξουσία .Αφου βέβαια δεχτεί να υπάρξει το Κουρδικό κράτος.Αυτο θα κανει το Ερντογάν εξω φρένων.Τότε θα του σκάψουμε τον λακο και θα διαλύσουμε την Τουρκία Όπως θα μας συμφέρει .ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΈΛΕΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΌΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ..

  4. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές. “ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ
    Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    Τελικα μπροστα στα μεγαλα συμφεροντα .. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα Οι ανθρωποι ειναι απλως παραπλευρες απωλειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *