Διαφημίσεις

Προκαλεί πάλι ο “σουλτάνος” Ερντογάν: Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα!

Στο επίκεντρο των τελευταίων δηλώσεων Ερντογάν υπήρξαν και πάλι αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Όλα αυτά προκειμένου για άλλη μία φορά να προκαλέσει και να συσπειρώσει εν όψει του επερχόμενου δημοψηφίσματος.
Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν απαντώντας στις δηλώσεις τούρκου βουλευτή της αντιπολίτευσης, ο οποίος είπε ότι «θα πετάξουν στη θάλασσα όσους ψηφίσουν ναι», ο Ερντογάν είπε: «Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός, είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα».

Καταρχάς, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι αυτοί είναι οι τούρκοι με τους οποίους οι πολιτικάντηδες σχεδιάζουν την «ελληνοτουρκική προσέγγιση». Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η προκλητικότητα Ερντογάν, ούτε περιορίζεται σε αυτόν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τούρκοι παράγουν κρίσεις στις «ελληνοτουρκικές σχέσεις» ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να προωθούν κάθε φορά την ατζέντα τους.

Το πρόβλημα είναι ότι την ίδια ώρα που αυτοί προκαλούν με την Μικρασιατική Καταστροφή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολιτικοί εθνικά σκεπτόμενοι να τους απαντήσουν με Δερβενάκια και να τους αναγκάσουν να οπισθοχωρήσουν, όπως κάνουν κάθε φορά που συναντούν αντίσταση.

Και πριν προλάβουν να μιλήσουν κάποιοι για τις «διεθνείς συνθήκες», αυτές δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες με τις συνεχείς προκλήσεις του σουλτάνου σε διεθνές επίπεδο, σε όλα τα ζητήματα.

xryshaygh.com

grothia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Προκαλεί πάλι ο “σουλτάνος” Ερντογάν: Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα!”
  1. Εμμεσως πλην σαφως αποδεχεται την γεννοκτονια των ελληνων επισης οτι τα χωματα που παταει για τους προεκλογικους του φανφαρισμους ειναι ΧΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Υπομενουμε και περιμενουμε.ΑΜΗΝ

    1. Και φυσικά δέν βγήκε το αριστερό ρεντικολο Ρεπούση να τού πεί ρε μαλακα συνωστισμός ήταν……

  2. Η μικρασιατική καταστροφή του 1922 ομοιάζει με την μάχη του Ματζικέρτ το 1071. Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια… ο ιστορικός ρόλος των Μιχαήλ Ψελλού και Αριστείδη Στεργιάδη είναι γνωστός… οι δε Τούρκοι είτε ως Σελτζούκοι, είτε ως νεότουρκοι, αποκόμισαν τα ωφέλει του αέναου εμφύλιου και των στρατηγικών λαθών του ελληνισμού, που ανάμεσα στις συμπληγάδες πέτρες της δύσης και της ανατολής, άλλοτε προδίδεται από τον ήλιο, και ενίοτε από την σελήνη. Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι οι διεθνείς συνθήκες ευνοούν αυτή την στιγμή την Τουρκία, προς ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο… τότε να μας κάνουν μια τυπική ανάλυση 10 γραμμών, και να μας αναλύσουν τυπικά ποιες είναι αυτές οι διεθνείς συνθήκες. Ο Ερντογάν είναι πολιτικός μέχρι της 16/4/2017 πολλά θα πει… έπεα πτερόεντα… βεβαίως η προκλητικότητα της Τουρκίας δε είναι κάτι το καινούργιο… έχει ιστορία 40 ετών… και αυτό οφείλεται στην πολιτική, στρατιωτική και πρόσφατα και εκκλησιαστική παθητικότητα της Ελλάδος, η Τουρκία βρίσκει και κάνει. Το νεότερο ελληνικό κράτος έχει καταστεί παθητικό στα εθνικά εξωτερικά του θέματα, και ενεργούμενο ανθελληνικό στα εσωτερικά του θέματα, το αποτέλεσμα αυτή της τραβεστί καταστάσεως είναι το έθνος να είναι υπό διωγμό του κράτους! Και υπό αυτό το πρίσμα θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι το γιατί το ελληνικό κράτος θέλει ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, αφήνοντας την Τουρκία να αλωνίζει για 40 συναπτά έτη, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει πλέον την δυνατότητα να κατασκευάσει ούτε στρατιωτικά άρβυλα! Αυτά.

  3. Οι διεθνείς συνθήκες, είναι μετά συγχωρήσεως ”κ..χαρτα”
    Τις τήρουν οι μεγάλες δυνάμεις; Όχι. Επομένως αποτελούν απλώς μέσα εκβιασμού στους μικρότερους.
    Άρα, στ αρχίδια μας οι διεθνείς συνθήκες και νόμοι και μ αυτή την φράση, είθε να δράσουμε στο μέλλον, αψηφώντας όλο αυτό το έκτρωμα, παγκόσμιων συνθηκών και δηθεν κανόνων.
    Στον πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες, κανόνας είναι μόνο να χτυπήσεις πρώτος, ακαριαία και αιφνιδιαστικά.
    Ο καλύτερος τρόπος να κατακτήσεις ένα έδαφος, είναι αθόρυβα, δίχως να κυρήξεις πόλεμο και την επόμενη μέρα, απλά να τους ανακοινώσεις ότι κατακτηθήκανε.
    Νομίζω πως αρκετά χαζοφιλότιμοι είμασταν. Φτάνει.

  4. ΤΤςςςςς….,συνοστισμος ηταν στο λιμανι !!! Αν δεν πιστευεις Ερντογαν ψευταρε…,ρωτα την κ. Ραγκουση ,Παγκαλο ,πουτανοΤασια και τον Φιλη !!!….Αν παλι ΔΕΝ πιστεις….διαβασαι την ιστορια που εχουν τα Ελληνικα σχολικα βιβλια…!!!!!! ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕΕΕΕΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!!!!

  5. ΕΔΩ ΦΑΓΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ???
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ…ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!

  6. ο Ερντογάν είπε: «Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός, είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα».ΑΛΟ ΡΕΠΟΥΣΕΝΑ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *